Dodaj do ulubionych

WODNIK - BYK

02.07.05, 08:56
Mimo ze horoskopy sa tak zrobione zeby zawsze pasowalo, to w tym przypadku, u
mnie, KOMPLETNIE NIC SIE NIE ZGADZA! Az mi sie smiac chcialo! Zupelnie nie
tak! Niektore stwierdzenia dokladnie na odwrot, a niektore w ogole w moim
zwiazku nie maja racji bytu. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: PabloX Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:19
      Hej, a u mnie co do joty :))))

Pozdrawiam
      Pawel
      • Gość: ZgreD Re: WODNIK - BYK IP: *.mnc.pl 28.12.06, 23:05
        u mnie wszystko z moją wodniczką jest wporzadku i doskonale sie rozumiemy :)
    • Gość: WAL Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:22
      A mnie duzo sie zgadza ale juz tak zostanie
      • Gość: Maja Re: WODNIK - BYK IP: *.dbln.cable.ntl.com 11.11.05, 03:33
        u mnie niestety tez się zgadza, zgadza sie wszystko i jest nie najlepiej a
        dziecko w drodze
      • Gość: =( Re: WODNIK - BYK IP: *.olsztyn.mm.pl 30.04.06, 14:23
        nie no nie dawno poznalam przystnego wodniczka..ale coz mam teraz myslec po
        takim horoslpie kompletna załamka nie moge normalnie eh..jak on przeczyta ten
        horoskop to nrmalne nie wiem co zrobie ..nei eiem czy cos sie zgadza czy nie ale
        mlodosc raczej nei mysli o stabilizacji nie..ale jak bede myslala ze sie uda to
        bedze dobrze nie..przeciez nie mozna wierzyc nei wiem cz w bzdury ale ja juz nei
        wierze..
    • Gość: byczunia i wodnik Re: WODNIK - BYK IP: 80.51.255.* 15.07.05, 16:58
      a ja kocham swojego wodniczka znamy się od ponad 5 lat i planujemy ślub. czasem
      się nie zgadzamy, jednak cześciej jest tak że rozumiemy się bez słów :)

teraz ja wodnik:)-a ja kocham bardziej moją byczkunienke, a ślub bedzie
      szybciej niż ona myśli zeby mi nie uciekła:). a na to muszę uważać bo moja
      kochana byczkunienieczka(która jest hiperowska super laska) jest taka kochana
      ze nigdzie takiej sliczej byczkuni nie znajdę.
      • Gość: ema Re: WODNIK - BYK IP: *.kruk / *.kruk-inkaso.com.pl 10.08.05, 15:50
        ja jestem wodniczką, a mój luby byczkiem, i powiem wam że jesteśmy stworzeni
        dla siebie. Przestałam wierzyć w horoskopy
    • Gość: ulunia Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:35
      ja byk, facet wodnik- kompletna pomylka, wogole do siebie nie pasowalismy, mimo
      ze spedzilismy ze soba pare lat.
    • agnieszka_ka Re: WODNIK - BYK 17.08.05, 16:44
      Hej!
      W moim przypadku tez nie zgadza sie KOMPLETNIE nic, ani jedno slowo!!! A to
      dobre! :))
      • Gość: Wodniczka Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:27
        Ja dogaduje sie bez słów z Byczkiem:)) W opisowych horoskopach jest dużo
        prawdy...ale w reszte to nie wierze,wszystkie te dzienne i tygodniowe:/
    • Gość: ewa Re: WODNIK - BYK IP: *.dyn.optonline.net 24.08.05, 14:07
      To bardzo dziwne, ale u mnie tez sie nic nie zgadza, jestesmy razem trzy i pol
      roku ( ja wodnik, on byk) i wlasnie miesiac temu wzielismy slub - jest cudowny,
      kochamy sie i wierze ze tak juz zostanie zawsze, bo taka milosc nie umiera,
      mimo tego co pisza...
    • Gość: ZaaK Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:42
      A U Mnie od paru dni zgadza sie to w 100% :(:(. Ale Mam nadzieje ze to Minie
      • Gość: marzycielka Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:03
        u mnie wszystko się zgadza jakby ten opis był opisem naszego małżeństwa ja
        wodniczka z głową w chmurach potrzebująca romantyzmu, wolności i niezależności
        i obok mój mąż zaborczy i gniweny byczek wiecznie zazdrosny wyśmiejwający się z
        moich intelektualnych rozmów. Taki układ nie należy do łatwych ale uczy
        zrozumienia i tolerancji na poglądy innych no i nie należy do nudnych....:)
        • Gość: Ola Re: WODNIK - BYK IP: *.as.kn.pl 21.06.07, 13:51
          Zgadza się... niestety. Jeśli jest się silną osobą można się wiele nauczyć i
          spojrzeć na niektóre rzeczy od innej strony...ale czemu czasem jest tak
          frustrujące:( i ograniczające zamiast rozwijające... Ciążko jest się rozwijać i
          jednej i drugiej osobie. To jak Ty chcesz się rozwijać jest w sprzeczności z
          zaborczym i duszącym Cię bykiem pragnącym tworzyć bezpieczny kącik... a z
          drugiej strony jak On chce ciągle Ciebie całą, to Ty w jego mniemaniu go
          zdradzasz swoim chwilowym małym niezainteresowaniem...
      • Gość: wodniczka Re: WODNIK - BYK IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.05, 22:11
        Moj Byczek jest bardzo kochany,nigdy bym nie pomyślala ze wlaśnie z tym znaliem
        tak dobrze będziemy do siebie pasować joko partnerzy. on uczy mnie jak stąpąc
        twardo po ziemi a ja sje mu durzo serca i spokoju, to dobry układ:)
    • Gość: Sachmet WODNIK - BYK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.05, 21:07
      A umnie wszytko na odwrót niz w horoskopie jestem z bykiem i on jest bardziej
      romantyczny odemnie.... Planujemy wspólna przyszłosc i jest fajnie i bardzo
      kocham swojego byka.No i oczywiście ja jestem bardziej zazdrosna niż on :P...
      Kłócimy się rzadko częściej sa to rozmowy i wszytko jest pięknie jak w bajca aż
      chce się powiedzieć i żyli długo i szcześliwie.........
      • Gość: Gundam Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:19
        Definitywnie jest u mnie inaczej niźli napisali. Dogadujemy się z moją Wodniczką
        bardzo dopsz. Bardzo, bardzo ją kocham i wiem, że ona mnie też. Jesteśmy
        obydwoje straszliwie o siebie zazdrośni, ale i wyrozumiali... Mamy straaaaasznie
        dużo wspólnych cech, takich małych i takich dużych i co róż odkrywamy coś
        nowego... Przyszłośc maluje się na
        różowo.............................................
        • ania1902 Re: WODNIK - BYK 13.10.05, 16:31
          ja jestem wodniczką a mój mąż byczkiem (córka też byczek z tego samego dnia co
          tata 05.05) mija 11 lat i jest z każdym rokiem cudowniej, chcż żeby było tak do
          końca świata i jeden dzień dłużej..czego życzę wszystkim niezależnie od znaków
          zodiaku
    • Gość: MALENKA Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:24
      ten horoskop jest wielka nie prawda poniewaz swietnie dogaduje sie ze swoim
      chlopakie
      • Gość: elcia Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:21
        To tak: jestem wodniczkiem ale podoba mi sie pewien byk. Hmmmm ciekawe czy
        mielibysmy szanse....Oby
    • Gość: kobieta Re: WODNIK - BYK IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 16.01.06, 16:35
      ehh ze smutkiem musze strwierdzic ze jest w tym artykule wiele prawdy .., ale
      jak na razie i tak jestem z moim byczkiem (jak na razie nie oznacza ze mam
      zamiar z niego zrezgnowac).. przeciwienstwa sie przyciagaja widocznie.. jestem
      bardzo szczesliwa, choc jak mowilam w artykule znajduje sie sporo prawdy , ale
      tylko z powodu na horoskop nie zrezygnuje z mojego byczka.
      • andreasss1 Re: WODNIK - BYK 16.04.07, 22:12
        ehe
    • Gość: Kordi Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 16:41
      Ten horoskop cos chyba nawala. Ja sie czuje swietnie. Nic sie nie zgadza.
      Jakos znajdujemy porozumienie i swietnie sie rozumiemy :D

Pozdro
    • Gość: Sysssunia Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 07:36
      Hi hi.. no to coś wam nie wyszło z tym horoskopem bo u mnie nic się nie zgadza,
      jest całkiem przeciwnie, to mój chlopakma non stop głowę w chmurach.. a ja
      mysle powaznie o zyciu... i jakos nasz zwiazek przetrwal przez wiele miesiecy..
      no nic.. coz ja moge na to, życzę powodzenia, paps ;*
    • robroy1602 Re: WODNIK - BYK 23.03.06, 08:55
      horoskop wycięty jak z mojego życia kompletnie nie rozumie żony /byk/, wszystko
      się zgadza.
    • Gość: Ed z Szczecina Re: WODNIK - BYK IP: 217.153.60.* 29.03.06, 18:35
      moi drodzy ja byk a żona wodnik.....wszystko się zgadza ....co mąż powie
      głupie....koleżani ok....w zeszłum roku złożyła pozew o to że siedziałem w
      pracy po godzinach.....w tym że chciałem w grudniu 2005 zarobić parę złotych na
      święta.....i szukała pretekstu do awantury i robiła fochy......to ja się nie
      odzywałem i po świętach dosłownie baz choinki wyprowadziła się do domu
      rodziców....bo jest wolne matka zmarła ...ojciec w morzu....24 stycznia
      pozew ...dzwoni w walentynki i zaprasza na kawę ...ja pytam po co...jek nie no
      to masz już pozew...rok temu to złożyła też ale w walentynki
      14.02.2005....SZOK...zawsze dostawała kwiaty....żadnych wydatków na
      mieszkanie...wszystko ja....zawsze chodziliśmy za rękę .....poszła pracować
      jako stylistka w zakładzie fryzjerskim 4 lata temu i T R G E D I A , a jakie
      poglądy na partnerstwo.....zaczeła mówić że mam dziecko i kochankę i to nie
      jedna wrózka powiedziała.....czasami i rok temu jak złożyła pozew i też poszła
      do rodziców i teraz pisze SMS że tęskni za mną ...w zeszłum roku przed rozprawą
      wycofała i wróciła do domu i że mie kocha ,piekne wakacje....teraz 4.04.2006
      rozprawa czyli w przyszł.tyg. w wtorek........JA MAM DOŚĆ....a koleżanki się
      teraz od niej odsuneły......JA CHBA JUŻ TEŻ
      • Gość: agnes Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:35
        Bo wodniczki takie już są, kapryśne i nieznośne. Żadne tam niezależne i ciekawe,
        po prostu klasycznie próżne, interesowne i zakłamane. Mozna sie nieźle przejechać
        • Gość: SzaRa Re: WODNIK - BYK IP: *.stargard.pl 17.05.06, 10:03
          WoDnIki??MojA DrOgA/I Sa ZaJeQrFFa-BiStE..NiEzAlEżNe, PoMyśŁoWe..A JeśLi JeStEś
          NuDnY/A To SiĘ NiE DzIW...Że SiĘ Od CiEbIe OdSuWaJą...
    • Gość: adk@ Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:36

normalnie szkoda! jak sie dowiaduje z horoskopow to zawsze tak jest, że wodnik nie zabardzo sie dopasowuje z bykiem!!:( mam nadzieje ze to nie prawda!
      • Gość: Gosia Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:31
        A ja od 9 lat jestem w związku z Bykiem i cóz zgadza się wszystko ale my się
        kochamy i tyle. Po burzy zawsze jest słońce a średnio raz na tydzień jest
        burza. Mam inny temperament po prostu.Ale nie wyobrażam sobie innego faceta
        takiego co człapie za mną non stop.
    • Gość: SaJLeS Re: WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:26
      Ja np. jestem Wodnikiem, a moja kobieta Bykiem i wcale nie jest tak strasznie,
      jak najczęściej piszą o związkach Byków z Wodnikami. To kwestia, czy ludzie chcą
      być ze sobą, czy potrafią się dogadać, przeprosić się, spróbować zrozumieć, gdy
      się starają. Tak jest u nas i jest cudownie. Mi na Niej zależy, a Jej na Mnie i
      dlatego jest świetnie! Oczywiście zdarzają się kłótnie i różnice zdań, ale to
      normalne. Najważniejsze, to się starać, bo jeśli chce się być w udanym związku,
      to na to też trzeba sobie zapracować. Pozdrowionka z Gór Świętokrzyskich. PEACE!
    • Gość: Agnes Re: WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:46
      Byki są kochane:)
    • Gość: Monika Re: WODNIK - BYK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.06, 13:14
      Zgadzam sie z Agnieszka ten horoskop rowniez w moim przypadku sie nie sprawdza.
      Jestem z moim chlopakiem juz bardzo dlugo i nie mozemy zyc bez siebie.
      Wiekszosc stwierdzen jest zupelnie niezgodna z prawda.
    • Gość: aggusiennka WODNIK - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:55
      przeczytalam z ciekawosci i nic sie nie sprawdza... :)
    • Gość: Aga WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:46
      Kompletna klapa - absolutnie nic sie nie zgadza!!!!! O ile charakter wodnika
      jest opisany bardzo dobrze to chyba mój "byczek" nie jest byczkiem bo bardzo
      dobrze sie dogadujemy i świetnie czujemy w swoim towarzystwie. i przy nim nie
      wiem co to nuda....
    • Gość: K...:) WODNIK - BYK IP: *.is.net.pl 15.10.06, 23:55
      zgadza sie kiedys bardzo mnie ciagnelo do jednego byczka <i z wzajemnoscia :P>
      a skonczylo sie na tym ze sie do tej pory nie odzywamy do siebie kompletne
      niezgranie niestety :/
    • Gość: kasienka WODNIK - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:19
      u mnie tez się to wogole nie zgadza. to wcale jest nie prawda.
    • guleranda Re: WODNIK - BYK 16.01.07, 14:30
      zgadza się:)ale co tam- mamy dwie córy,jesteśmy ze soba 8 lat.uzupełniamy się.ja
      wciągam mojego byczka w chmury a on mnie ściąga na dół i tak sobie zyjemy raz na
      górze raz na dole.przynajmniej nie jest nudno
    • Gość: Agnieszka WODNIK - BYK IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 27.01.07, 21:12
      Niestety nie moge zgodzic sie z ta charakterystyka...zyje sobie z Bykiem i jest
      cudownie...w kazdej sferze...a wczesniej bylam w zwiazku ze Strzelcem,z ktorym
      mialo byc cudownie,a bylo wrecz odwrotnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka