Dodaj do ulubionych

PANNA - BYK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:14
święta prawda, ja z moja panna stawnowimy bardzo udnay związek... życze
wszystkim tak udanych zwiazków jak mój... pozdrawiam moja Anusie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Re: PANNA - BYK IP: *.eurotel.cz 17.07.05, 22:30
      To prawda. Ja i mój byczek tworzymy bardzo zgraną parę. Jesteśmy połówkami,
      które się szukały aż się znalazły, dlatego wszystkim życze tak udanego związku
      jak ten nasz.
    • Gość: kasia Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:45
      zgadza sie. Ja z moim partnerem bykiem rowniez tworzymy udany i szczesliwy
      zwiazek.
      • Gość: Lucas Re: PANNA - BYK IP: *.ipt.aol.com 23.08.05, 18:57
        Popieram, bardzo udane polaczenie. Przetestowalem na sobie i jestem szczesliwy.
    • Gość: Kropeczka Re: PANNA - BYK IP: *.victor / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:20
      Ja panna i móje Szczęście Kochany Byk jesteśmy najszcżśliwsi na świecie KOCHAM
      GO CAŁYM SERCEM A ON MNIE!!!
    • Gość: xxxx Re: PANNA - BYK IP: *.czechowice.net.pl / *.czechowice.net.pl 08.09.05, 15:33
      To nie dokońca prawda co piszecie!!!!
      • Gość: as Re: PANNA - BYK IP: 195.136.80.* 26.09.05, 15:44
        Zgadzam sie, nam tez sie nie udalo:( Panna woli zwiazki przelotne, jak tylko
        zaczyna byc powaznie to ucieka...
        • Gość: misia Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:40
          to wynika z jej charakteru. Ja też tak mam, spodobał mi się facet i najlepiej
          dla mnie by byla ucieczka.
      • Gość: AnnM Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:11
        oj tak!!
        nie do konca prawda
        Byk i panna cechuje upartosc, wiec jak obojgu odbije to koniec!!!;)
        • Gość: Panieneczka :) Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:49
          hmmm... jeśli chodzi o upartość to byczek ZAWSZE ulega swojej
          pannie ,przynajmniej moj ulegał hi hi,a w razie czego zawsze mozna dojsc do
          porozumienia ;)) i dalej jestem tego zdania że byczek + panna = idealny
          zwiazek ... achh .... pozdrawiam
    • Gość: ela Re: PANNA - BYK IP: *.swi.vectranet.pl / 62.87.178.* 06.01.06, 15:24
      a ja sie dziwie troszke, bo jestem panna i jestem bardzo namietna
      osoba,bardziej od mojego " byczka" a zawsze czytam ,ze to jest akurat
      odwrotnie..hm...ale jest nam dobrze...
    • Gość: wiola Re: PANNA - BYK IP: *.radzanow.sdi.tpnet.pl 16.01.06, 11:35
      to prawda, mój byczek jest tak strasznie uparty ale ja potrafię powolutku go
      przekonać do moich racji, trochę cierpliwości i proszę wszystko po mojemu
      będzie:)więc panny cierpliwośc:) hehhe
    • Gość: madzia:D Re: PANNA - BYK IP: *.icpnet.pl 16.01.06, 22:56
      robaczku:D bardzo Cie kocham:]]]]
      • Gość: bettsy Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:57
        mój byczek jest bardzo uparty trochę despotyczny i często się spieramy ale 3
        lata minęły i nie mam dość
    • Gość: Agnieszka Re: PANNA - BYK IP: *.du.xdsl.is 27.01.06, 21:49
      No tak poczesci sie z Tym zgadzam.Kocham mojego byczka.....
    • Gość: kasica Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:24
      nie bardzo moge sie z tym zgodzic moj byly partner byl bykiem i pol roku temu
      zakonczylam "awanture" trwajaca 4 lata.bylo ciezko ale tak jest lepiej...troche
      mi sie jednak teskni.
    • Gość: asia Re: PANNA - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:36
      hmmm własnie poznałam pewnego byczka ciekawe co nam przyniesie :) los
    • Gość: Gosia Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:46
      Powiem szczerze że nie zawsze jest u boku meżczyzny Byka, ale jesteśmy bardzo
      szczęśliwi.czasem trzeba iść mu na ugodę, ale potrafi to wynagrodzić, i chociaż
      jest mu ciężko zawsze się przyzna do tego, jak coś nawali. Mamy bardzo udany
      związek.
    • Gość: Panieneczka :) Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:23
      Kiedyś moim partnerem był chłopak spod znaku Byka.. CO za związek! wysmienity,
      zgodność.. namiętność.. udane porozumiewanie się... cudne uzupełnianie.. cos
      pięknego! Byczki najlepiej pasują do panienek!
    • Gość: Iza Re: PANNA - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:31
      Horoskopy są do dupy!!! Moje się nigdy nie sprawdzają!!!
    • Gość: Gelo i sklad [...] IP: *.algo.radman.pl 02.06.06, 08:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ::shatten:: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:42
      popieram przedmówcę,.,. panna i byk potrafią rzeczywiście stworzyć niezwykle
      udany związek,., - zaobserwowałam na własnym przykładzie,.,.

pozdrawiam,.,.
      • oldhorsys Re: PANNA - BYK 26.07.06, 16:17
        no właśnie powiedzcie mi ...
        moja kobieta jest byczkiem , ja 'panna' ;) poznalismy sie rok temu i nigdy nie
        bylo nam tak cudownie , nigdy z nikim. jednak pobylismy ze soba 2 miesiace ona
        poszla na studia i zaczelo sie wszystko sypac . rozstawalismy sie juz 3 razy ,
        ostatnio znowu do siebie wrocilismy - tyle ze ona nie potrafi byc ze mna
        szczera takie odnosze wrazenie , a potrzebny jej jestem jak sobie sama
        przypomni (bo zwykle sama nie zadzwoni ani nie napisze) a jak jak cos proponuje
        to zawsze odmawia .. wiec ja sie denerwuje i mowie ' nie chcesz to nie' ..
        jak ja sie przestaje odzywac , co gorsza pozegnac sie na zawsze .. mija kilka
        dni lub tygodni i nagle pisze z wielkimi przeprosinami ze mnie krzywdzi , ze
        teskni itd...
        powiedziala ze nie umie wyrazac uczuc .. ale czy to mozliwe?! kiedy ja sie
        staram to mnie olewa , a kiedy znikam to jest zle ?!
        co yslicie bo nie wiem juz co mam robic!

a swoja droga to cos w tym jest ze byk z panna pasuja do siebie.. przezylismy
        NIEZIEMSKIE chwile ze soba - jescze za dobrych czasów. pozdrawiam i powodzenia
        w zwiazkach :)
        • Gość: ada Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:36
          pisze ,zeby troszkę cie uspokoić ,,,tez jestem kobietą bykiem i to co piszesz o
          twojej byczycy bardzo pasuje do mnie,, nie lubie sie narzucac, ciezko mowi mi
          sie o uczuciach choc w głebi czuje ze powinnam krzyczec ze kocham,, jestem
          wierna i zazdrosna.... ale bardzo wszystko skrywam. Takze mysle,ze nie
          powinienies rezygnowac tylko spokojnie malymi kroczkami brnac dalej w ten
          zwiazek,hm tym barziej ze jestes panną - super znak dla byczycy!
    • Gość: ja Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:56
      sama nie wiem, ja z moim partnerem ciągle sie sprzeczamy, nie sodze zeby nasz
      związek przetrwał, a szkoda:(
    • Gość: karola PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:37
      To wcale nie jest prawda.Zbyt dużo różni takie znaki jak byk i panna...Wiem coś
      o tym;(
      • Gość: rusałka Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:20
        Ja też coś wiem, właśnie się rozwodzę. Panna rodzinna, domator? ha ha ha dobre
        nie ma co...........
    • Gość: sindor PANNA - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:44
      to fakt te znaki do siebie pasuja
    • Gość: Baska Re: PANNA - BYK IP: *.tenantsolutions.com 03.05.07, 18:56
      Roznie to bywa z tymi byczkami...z jednym sie rozwiodlam kilka lat temu, to byl
      istny koszmar, a teraz jestem z nowym byczkiem od jakiegos czasu i jest
      cudownie, poprostu bajka :-)
    • agrentowy4321 Re: PANNA - BYK 07.03.23, 15:48
      Obłędne
    • irona.sonata Re: PANNA - BYK 28.04.23, 06:29
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka