Gość: krychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:14 święta prawda, ja z moja panna stawnowimy bardzo udnay związek... życze wszystkim tak udanych zwiazków jak mój... pozdrawiam moja Anusie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: PANNA - BYK IP: *.eurotel.cz 17.07.05, 22:30 To prawda. Ja i mój byczek tworzymy bardzo zgraną parę. Jesteśmy połówkami, które się szukały aż się znalazły, dlatego wszystkim życze tak udanego związku jak ten nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:45 zgadza sie. Ja z moim partnerem bykiem rowniez tworzymy udany i szczesliwy zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: PANNA - BYK IP: *.ipt.aol.com 23.08.05, 18:57 Popieram, bardzo udane polaczenie. Przetestowalem na sobie i jestem szczesliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropeczka Re: PANNA - BYK IP: *.victor / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:20 Ja panna i móje Szczęście Kochany Byk jesteśmy najszcżśliwsi na świecie KOCHAM GO CAŁYM SERCEM A ON MNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: PANNA - BYK IP: *.czechowice.net.pl / *.czechowice.net.pl 08.09.05, 15:33 To nie dokońca prawda co piszecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PANNA - BYK IP: 195.136.80.* 26.09.05, 15:44 Zgadzam sie, nam tez sie nie udalo:( Panna woli zwiazki przelotne, jak tylko zaczyna byc powaznie to ucieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:40 to wynika z jej charakteru. Ja też tak mam, spodobał mi się facet i najlepiej dla mnie by byla ucieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnM Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:11 oj tak!! nie do konca prawda Byk i panna cechuje upartosc, wiec jak obojgu odbije to koniec!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panieneczka :) Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:49 hmmm... jeśli chodzi o upartość to byczek ZAWSZE ulega swojej pannie ,przynajmniej moj ulegał hi hi,a w razie czego zawsze mozna dojsc do porozumienia ;)) i dalej jestem tego zdania że byczek + panna = idealny zwiazek ... achh .... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: PANNA - BYK IP: *.swi.vectranet.pl / 62.87.178.* 06.01.06, 15:24 a ja sie dziwie troszke, bo jestem panna i jestem bardzo namietna osoba,bardziej od mojego " byczka" a zawsze czytam ,ze to jest akurat odwrotnie..hm...ale jest nam dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: PANNA - BYK IP: *.radzanow.sdi.tpnet.pl 16.01.06, 11:35 to prawda, mój byczek jest tak strasznie uparty ale ja potrafię powolutku go przekonać do moich racji, trochę cierpliwości i proszę wszystko po mojemu będzie:)więc panny cierpliwośc:) hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia:D Re: PANNA - BYK IP: *.icpnet.pl 16.01.06, 22:56 robaczku:D bardzo Cie kocham:]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bettsy Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:57 mój byczek jest bardzo uparty trochę despotyczny i często się spieramy ale 3 lata minęły i nie mam dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: PANNA - BYK IP: *.du.xdsl.is 27.01.06, 21:49 No tak poczesci sie z Tym zgadzam.Kocham mojego byczka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:24 nie bardzo moge sie z tym zgodzic moj byly partner byl bykiem i pol roku temu zakonczylam "awanture" trwajaca 4 lata.bylo ciezko ale tak jest lepiej...troche mi sie jednak teskni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PANNA - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:36 hmmm własnie poznałam pewnego byczka ciekawe co nam przyniesie :) los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:46 Powiem szczerze że nie zawsze jest u boku meżczyzny Byka, ale jesteśmy bardzo szczęśliwi.czasem trzeba iść mu na ugodę, ale potrafi to wynagrodzić, i chociaż jest mu ciężko zawsze się przyzna do tego, jak coś nawali. Mamy bardzo udany związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panieneczka :) Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:23 Kiedyś moim partnerem był chłopak spod znaku Byka.. CO za związek! wysmienity, zgodność.. namiętność.. udane porozumiewanie się... cudne uzupełnianie.. cos pięknego! Byczki najlepiej pasują do panienek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: PANNA - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:31 Horoskopy są do dupy!!! Moje się nigdy nie sprawdzają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gelo i sklad [...] IP: *.algo.radman.pl 02.06.06, 08:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::shatten:: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:42 popieram przedmówcę,.,. panna i byk potrafią rzeczywiście stworzyć niezwykle udany związek,., - zaobserwowałam na własnym przykładzie,.,. pozdrawiam,.,. Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: PANNA - BYK 26.07.06, 16:17 no właśnie powiedzcie mi ... moja kobieta jest byczkiem , ja 'panna' ;) poznalismy sie rok temu i nigdy nie bylo nam tak cudownie , nigdy z nikim. jednak pobylismy ze soba 2 miesiace ona poszla na studia i zaczelo sie wszystko sypac . rozstawalismy sie juz 3 razy , ostatnio znowu do siebie wrocilismy - tyle ze ona nie potrafi byc ze mna szczera takie odnosze wrazenie , a potrzebny jej jestem jak sobie sama przypomni (bo zwykle sama nie zadzwoni ani nie napisze) a jak jak cos proponuje to zawsze odmawia .. wiec ja sie denerwuje i mowie ' nie chcesz to nie' .. jak ja sie przestaje odzywac , co gorsza pozegnac sie na zawsze .. mija kilka dni lub tygodni i nagle pisze z wielkimi przeprosinami ze mnie krzywdzi , ze teskni itd... powiedziala ze nie umie wyrazac uczuc .. ale czy to mozliwe?! kiedy ja sie staram to mnie olewa , a kiedy znikam to jest zle ?! co yslicie bo nie wiem juz co mam robic! a swoja droga to cos w tym jest ze byk z panna pasuja do siebie.. przezylismy NIEZIEMSKIE chwile ze soba - jescze za dobrych czasów. pozdrawiam i powodzenia w zwiazkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:36 pisze ,zeby troszkę cie uspokoić ,,,tez jestem kobietą bykiem i to co piszesz o twojej byczycy bardzo pasuje do mnie,, nie lubie sie narzucac, ciezko mowi mi sie o uczuciach choc w głebi czuje ze powinnam krzyczec ze kocham,, jestem wierna i zazdrosna.... ale bardzo wszystko skrywam. Takze mysle,ze nie powinienies rezygnowac tylko spokojnie malymi kroczkami brnac dalej w ten zwiazek,hm tym barziej ze jestes panną - super znak dla byczycy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:56 sama nie wiem, ja z moim partnerem ciągle sie sprzeczamy, nie sodze zeby nasz związek przetrwał, a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:37 To wcale nie jest prawda.Zbyt dużo różni takie znaki jak byk i panna...Wiem coś o tym;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka Re: PANNA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:20 Ja też coś wiem, właśnie się rozwodzę. Panna rodzinna, domator? ha ha ha dobre nie ma co........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindor PANNA - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:44 to fakt te znaki do siebie pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: PANNA - BYK IP: *.tenantsolutions.com 03.05.07, 18:56 Roznie to bywa z tymi byczkami...z jednym sie rozwiodlam kilka lat temu, to byl istny koszmar, a teraz jestem z nowym byczkiem od jakiegos czasu i jest cudownie, poprostu bajka :-) Odpowiedz Link Zgłoś