Dodaj do ulubionych

SKORPION - PANNA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:35
W sumie szczera [rawda, ale nie zgadzam sie, ze panny nie maja fantazji!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Judyta-panna Re: SKORPION - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:15
      zagadzam sie, ciezko zaakceptowac wladczosc skorpiona! A z ta fantazja tez sie
      nie zagadzam...
    • Gość: edyta Re: SKORPION - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:05
      Nie wierzę w horoskopy,ale to co napisaliście u mnie się zgadza.Nie wiem skąd
      to wzięliście ale spoko.("-")
    • Gość: Maleńka Re: SKORPION - PANNA IP: *.dolsat.pl 17.07.05, 17:48
      A ja się w tym punkcie nie zgadzam; jestem skorpionicą, może mam skłonność do dyktatury, ale bez przesady, cenię rolę partnera i jego zdanie w związku, przy czym nie narzucam się, z kolei diametralnie zaprzeczam stwierdzeniu jakoby panny są bez fantazji, o fantazji to już się przekonałam ;)
    • Gość: Nuśka Re: SKORPION - PANNA IP: *.broker.com.pl 01.08.05, 20:58
      Ja też się nie zgadzam z brakiem fantazji u panny, przynajmniej mężczyzn spod
      tego znaku :)
      • Gość: molleno Re: SKORPION - PANNA IP: *.gizycko.mm.pl 01.09.05, 18:50
        U mnie w zwiazku rowniez nie zauwazylam aby moja panienka byla bez fantazji a
        wrecz przeciwnie Mimo ze ja jestem skorpionem a ten znak uchodz (podobno) za
        jeden z najbardziej napawajacych sie seksem i ktorego z trudem mozna
        powstrzymacTo musze sie przyznac ze niejednokrotnie bylo tak ze to moj partner
        przejmowal inicjatywe i to z bardzo dobrym rezultatem
        A jesli chodzi o chrakterki to obydwoje mamy calkiem uparte i dumne ale
        walczymy z tym i jak narzie dajemy rade
        Wiec tu nie chodzi o zadne horoskopy tylko o podejscie do zwiazku i wzajemny
        szacunek a kazdy da rade sie dogadac jesli tylko bedzie chcial;)
        pozdrawiam:)
    • Gość: poli Re: SKORPION - PANNA IP: *.emapa.pl / *.emapa.pl 10.10.05, 14:35
      nie wiem jak innym ale mi sie sprawdziło co do joty. Powaga!!!!!!!!
      • Gość: kari Re: SKORPION - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:54
        jestem skorpionkiem i tak się składa, że kilka dni temu miałam prawdziwą
        przyjemność spotkać się w łóżku z facetem panną. byłam bardzo zaskoczona, ale w
        jak najbardziej pozytywnym sensie. Pan panna był po prostu rewelacyjny i pobił
        na głowę tych, z którymi dotychczas miałam okazję się spotykać. UWAGA! Był
        znacznie lepszy niż mój były facet - Skorpion, niby taki zwariowany na punkcie
        seksu (swoją drogą starszy od pana panny o 7 lat, więc z założenia z większym
        doświadczeniem)! Tak więc horoskop to coś jakby podstawowa baza, ale to chyba
        my sami decydujemy, co zrobimy z określonymi przez niego predyspozycjami
        psychicznymi lub seksualnymi...
        pozdrawiam cieplutko
        • Gość: olowa Re: SKORPION - PANNA IP: *.axelspringer.pl 16.01.06, 13:53
          jest naprawdę wiele prawdy w Gwiazdach...Małżeństwo Skorpionicy I Panny to już
          jazda bez trzymanki! Jeśli zabraknie miejsca na kompromis i ustępstwo (a czasem
          brakuje) to burza z największymi piorunami jest niczym w porównaniu z tym, co
          wywołują te dwa żywioły...Trzeba tyyyyle silnego uczucia, żeby wszystko
          trzymało się kupy.
    • Gość: olowa Re: SKORPION - PANNA IP: *.axelspringer.pl 16.01.06, 13:57
      Jest sporo prawdy w Gwiazdach ( a odstępstwa to wyjątki). Małżeństwo
      Skorpionicy i Panny to już istna jazda bez trzymanki. Jeśli zabraknie miejsca
      na kompromis i ustępstwo ( a czasem brakuje) to burza z największymi piorunami
      jest niczym w porównaniu z tym, co wywołują te dwa żywioły. Trezba tyyyyle
      silnego uczucia, żeby to wszystko trzymało się kupy.
      Powodzenia takim związkom!!!!
    • Gość: Mrs.B. Re: SKORPION - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:08
      hihi a u nas jest wszystko odwrotnie :P
    • Gość: panna Anna Re: IP: *.fnet.pl 28.04.06, 19:59
      Ja równiez sie nie zgadzam z brakiem fantazji u Panny. Panna jest pełna
      fantazji i ma b.duzą wyobraźnie.
    • Gość: Lilijka8 Re: skorpion-panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:16
      Ja też!! Eh no czuję się prawie urażona :P
    • Gość: anulka Re: IP: *.media4.pl 23.06.06, 20:19
      taaak panny mają ogromną wyobraźnię. i tepmperament też niczego sobie. tak poza
      tym to bardzo ładnie wszyustko ujęte :)
    • Gość: Skorpionica :> skorpion - panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:27
      Ja chyba jednak i tak zaryzykuję... hahaha ;)Mam nadzieję, że się uda... ;]
      Pożyjemy, zobaczymy... :P
    • Gość: gg Skorpion - Panna IP: 83.2.141.* 09.03.07, 16:32
      To szczera prawda jestesmy uparci i kazdy chce postawic na swoim. Ona nie jest
      wylewna a ja mam wielką ochotę okazywać swą miłość
    • Gość: m skorpion-panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:18
      Wszystko, dokładnie wszystko się zgadza. Aż trudno uwierzyć. Niestety nie
      polecam tego układu, z własnego, bolesnego doświadczenia. Zbyt trudno dojść do
      porozumienia gdy wszystko dzieli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka