Dodaj do ulubionych

BARAN - WAGA

IP: *.chello.pl 02.07.05, 12:17
cholera co za bzdury. Ja baranek mam cechy wagi-dyplomacja, empatia itp, a
moja "ważka" wprost onieśmiela mnie swoja energią i impulsywnością
Obserwuj wątek
    • Gość: jbv Re: BARAN - WAGA IP: *.ds1.agh.edu.pl / *.ds1.agh.edu.pl 02.07.05, 16:03
      ja jestem baran i moim marzeniem jest leżeć sobie spokojnie w domu na leżaku :D:D:D

jeśli mam wybrać nudy w kraju i podróze po świecie to wybieram nudy he he he he

jakoś mi nie spasował horoskop a takie miłe słowa mówi
      • Gość: KRZYSIEK Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 03:31
        super uklad,jestesmy dojrzali i po 11 latach sie ponowniwe
        odnalezlismy,UZUPELNIAMY SIE FINEZYJNIE, JAK NIGDY Z NIKIM DOTAD. JA JESTEM
        FACET :WAGA, A MOJA ODNALEZIONA MILOSC PO PRZEKATNEJ POLSKI:BARAN.CZYTAMY SWOJE
        MYSLI , CZUJEMY SWOJA ENEREGIE, KOCHAMY SIE I NIE WIEMY CO NAS CZEKA: CHYBA
        SAMA SLODYCZ...ZYCZE TEGO WZYSTKIM KTORZY TO PRZECZYTAJA.POZDRAWIAM.KRZYSIEK.
    • Gość: rafaelloz Re: BARAN - WAGA IP: *.zpin.pl / 80.51.234.* 14.07.05, 23:32
      a u mnie pasuje, naprawdę
    • Gość: d Re: BARAN - WAGA IP: 193.28.239.* 26.08.05, 01:42
      rewelka, pasuje niesamowicie.
    • Gość: gość Re: BARAN - WAGA IP: *.toya.net.pl 26.08.05, 12:48
      dokładnie tak, waga ma cechy barana i odwrotnie, co za lipa
    • Gość: maherka Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:05
      właśnie niedawno poznałam faceta barana i powiem,ze jestem pod
      wrażeniem,pasujemy do siebie pod każdym wzgędem i wszystko co to jest tu
      napisane o związku barana z wagą mi się zgadza, zarówno o nim,jak i o
      mnie.Jestem naprawdę pod wrażeniem. To niesamowite, ze można tak się dobrać.
      Mój ostatni związek przez 1,5 roku był z rakiem...ale właśnie już go
      zakończyłam, zbyt wiele nas dzieli, temperament, on straaaszny guzdrała i
      marzyciel wolący bujac w obłokach, a ja wole robić ,działać i spełniać swe
      marzenia, mam dużą ciekawość świata itd.A z baranem mogę to wszystko realizować
      i jestem very very happy :-)))
      • Gość: Waga Re: BARAN - WAGA IP: 161.53.107.* 02.11.05, 13:18
        To dokladnie tak jak napisalas, ale nic dziwnego w tym, bo wzajemna fascynacja
        polega wlasnie na tym ze waga ma to co baran nie ma i odwrotnie.
        Pare raz mialam takie "bliskie spotkanie" i zawsze okazalo sie ze facet jest
        baranem!
        • Gość: Pomarancza Re: BARAN - WAGA IP: *.pntiac01.mi.comcast.net 07.11.05, 20:24
          a u mnie jest odwrotnie, moj mezczyzna jest Waga, i tez sie zgadza,mysle ze dla
          Barana kobiety Waga mezczyzna jest idealny aby stonowac jej wybuchowy
          charakter,\wczesniej bylam ze Skorpionem-najgorsze polaczenie na swiecie!
          kobiety Barany szukajcie mezczyzny Wagi-bedzie was kochal jak nikt przedtem!

• Gość: zuzz Re: BARAN - WAGA IP: *.aster.pl 24.11.05, 16:53
      w 100% się zgadza i nie ukrywam, że to mnie cieszy, że gwiazdy nam sprzyjają
      • Gość: ja Re: BARAN - WAGA IP: *.witnet.gda.pl / *.volta.net.pl 17.12.05, 20:34
        A ja sie z wami nie zgadzam.Miałam partnera wage, na początku było super, ale on nie mogł zniesc mojego ognistego temperamentu, a mnie z kolei wkurzało jego opanowanie i niezdolnośc do kłótni.Ten związek okazał sie niewypałem, teraz znalazłam sobie barana i jest ok:D
        • Gość: waga Re: BARAN - WAGA IP: *.icpnet.pl 27.03.06, 21:53
          moja zona prponuje aby dac wadze 3 piwka i zaraz bedzie skory do kłótni aż sie
          zadziwisz.
    • Gość: baranka Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:48
      Dla N Barana -Waga a dla Wagi-baran jest najlepszym kandydatem na przyjaciela:-
      ))) Więc pewnie związki tez są harmonijne...
    • Gość: Madlen24 Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:01
      Uwielbiam mojego Baranka:D Zgadza się horoskop. Ja wagusia, on baranek...dobrze
      nam razem, bo mamy dużo wspólnych cech, ale są tez istotne różnice, które nas
      nawzajem fascynują.
      • monisse25 Re: BARAN - WAGA 21.02.06, 20:16
        zgadzam się,ja jestem baranicą:) a mój mąż Wagą i kochamy się
        ogromnie,dogadujemy również,choć na początku róznie bywało.Ale nie wyobrażam
        sobie życia z kimś innym.
    • Gość: sylencja Re: BARAN - WAGA IP: *.com.pl / 213.227.72.* 04.05.06, 19:25
      zgadza sie...zgadza :)
    • Gość: Itka =) Re: BARAN - WAGA IP: *.dolsat.pl 08.07.06, 22:00
      eLLo:)Podobał mi sie jeden Baran...zeczelam z nim chodzic i to prawda ukladalo
      nam sie swietnie...tak jak jest mowa w tym horoskopie...mysle ze to wszytko
      jest prawda...:) Teraz jush nie jestemy ze soba...ale to moja wina...nasz
      zwiazek uwazam za jeden z udanych...uwazam tesh ze ten horoskop NIE
      kłamie...Pozdro dla czytajacych...:) bede odwiedzac...Wy tesh wpadajcie i
      lukajcie...dziala:)
      • Gość: motylek Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:39
        ja rówież poznałam wspaniałego faceta Wage. W jego towarzystwie czuje sie
        wspaniale, jak nigdy jeszcze z nikim. Potrafie spojrzec na niego, i juz wiem co
        go gryzie, na co ma ochote. To jest cudowne... Nie tylko nasze charaktery,
        upodobania sie wypełniają, ale takze nasze myslisały się naszymi wspolnymi
        myslami... Wiem,ze to przez milosc tak jest, ale gwiazdy najwyrazniej są nam
        przechylne :) Według mnie idealny zwiazek Baran-Waga
    • Gość: malenka BARAN - WAGA IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 16:06
      oo....widzisz moj baranku...pasujemy do siebie:D:D buziaczki dla ciebie
      skarbie:*:*:*
    • Gość: malenka BARAN - WAGA IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 16:09
      ajc...:D widzisz moj kochany baranku:))) pasujemy do siebie:D mua....:*:*:*
      kocham cie!!!::*:*:(
    • Gość: slawo BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:53
      hujnia
    • panczoostas BARAN - WAGA 31.03.07, 19:52
      Bardzoo Intrygujące .. od dzisaj muszę być bardziej wyrafinowany
    • agrentowy4321 Re: BARAN - WAGA 07.03.23, 15:45
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: BARAN - WAGA 28.04.23, 06:26
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka