Gość: muntu IP: *.chello.pl 02.07.05, 12:17 cholera co za bzdury. Ja baranek mam cechy wagi-dyplomacja, empatia itp, a moja "ważka" wprost onieśmiela mnie swoja energią i impulsywnością Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jbv Re: BARAN - WAGA IP: *.ds1.agh.edu.pl / *.ds1.agh.edu.pl 02.07.05, 16:03 ja jestem baran i moim marzeniem jest leżeć sobie spokojnie w domu na leżaku :D:D:D jeśli mam wybrać nudy w kraju i podróze po świecie to wybieram nudy he he he he jakoś mi nie spasował horoskop a takie miłe słowa mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSIEK Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 03:31 super uklad,jestesmy dojrzali i po 11 latach sie ponowniwe odnalezlismy,UZUPELNIAMY SIE FINEZYJNIE, JAK NIGDY Z NIKIM DOTAD. JA JESTEM FACET :WAGA, A MOJA ODNALEZIONA MILOSC PO PRZEKATNEJ POLSKI:BARAN.CZYTAMY SWOJE MYSLI , CZUJEMY SWOJA ENEREGIE, KOCHAMY SIE I NIE WIEMY CO NAS CZEKA: CHYBA SAMA SLODYCZ...ZYCZE TEGO WZYSTKIM KTORZY TO PRZECZYTAJA.POZDRAWIAM.KRZYSIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaelloz Re: BARAN - WAGA IP: *.zpin.pl / 80.51.234.* 14.07.05, 23:32 a u mnie pasuje, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: BARAN - WAGA IP: 193.28.239.* 26.08.05, 01:42 rewelka, pasuje niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BARAN - WAGA IP: *.toya.net.pl 26.08.05, 12:48 dokładnie tak, waga ma cechy barana i odwrotnie, co za lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maherka Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:05 właśnie niedawno poznałam faceta barana i powiem,ze jestem pod wrażeniem,pasujemy do siebie pod każdym wzgędem i wszystko co to jest tu napisane o związku barana z wagą mi się zgadza, zarówno o nim,jak i o mnie.Jestem naprawdę pod wrażeniem. To niesamowite, ze można tak się dobrać. Mój ostatni związek przez 1,5 roku był z rakiem...ale właśnie już go zakończyłam, zbyt wiele nas dzieli, temperament, on straaaszny guzdrała i marzyciel wolący bujac w obłokach, a ja wole robić ,działać i spełniać swe marzenia, mam dużą ciekawość świata itd.A z baranem mogę to wszystko realizować i jestem very very happy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga Re: BARAN - WAGA IP: 161.53.107.* 02.11.05, 13:18 To dokladnie tak jak napisalas, ale nic dziwnego w tym, bo wzajemna fascynacja polega wlasnie na tym ze waga ma to co baran nie ma i odwrotnie. Pare raz mialam takie "bliskie spotkanie" i zawsze okazalo sie ze facet jest baranem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomarancza Re: BARAN - WAGA IP: *.pntiac01.mi.comcast.net 07.11.05, 20:24 a u mnie jest odwrotnie, moj mezczyzna jest Waga, i tez sie zgadza,mysle ze dla Barana kobiety Waga mezczyzna jest idealny aby stonowac jej wybuchowy charakter,\wczesniej bylam ze Skorpionem-najgorsze polaczenie na swiecie! kobiety Barany szukajcie mezczyzny Wagi-bedzie was kochal jak nikt przedtem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzz Re: BARAN - WAGA IP: *.aster.pl 24.11.05, 16:53 w 100% się zgadza i nie ukrywam, że to mnie cieszy, że gwiazdy nam sprzyjają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BARAN - WAGA IP: *.witnet.gda.pl / *.volta.net.pl 17.12.05, 20:34 A ja sie z wami nie zgadzam.Miałam partnera wage, na początku było super, ale on nie mogł zniesc mojego ognistego temperamentu, a mnie z kolei wkurzało jego opanowanie i niezdolnośc do kłótni.Ten związek okazał sie niewypałem, teraz znalazłam sobie barana i jest ok:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: BARAN - WAGA IP: *.icpnet.pl 27.03.06, 21:53 moja zona prponuje aby dac wadze 3 piwka i zaraz bedzie skory do kłótni aż sie zadziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranka Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:48 Dla N Barana -Waga a dla Wagi-baran jest najlepszym kandydatem na przyjaciela:- ))) Więc pewnie związki tez są harmonijne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlen24 Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:01 Uwielbiam mojego Baranka:D Zgadza się horoskop. Ja wagusia, on baranek...dobrze nam razem, bo mamy dużo wspólnych cech, ale są tez istotne różnice, które nas nawzajem fascynują. Odpowiedz Link Zgłoś
monisse25 Re: BARAN - WAGA 21.02.06, 20:16 zgadzam się,ja jestem baranicą:) a mój mąż Wagą i kochamy się ogromnie,dogadujemy również,choć na początku róznie bywało.Ale nie wyobrażam sobie życia z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylencja Re: BARAN - WAGA IP: *.com.pl / 213.227.72.* 04.05.06, 19:25 zgadza sie...zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Itka =) Re: BARAN - WAGA IP: *.dolsat.pl 08.07.06, 22:00 eLLo:)Podobał mi sie jeden Baran...zeczelam z nim chodzic i to prawda ukladalo nam sie swietnie...tak jak jest mowa w tym horoskopie...mysle ze to wszytko jest prawda...:) Teraz jush nie jestemy ze soba...ale to moja wina...nasz zwiazek uwazam za jeden z udanych...uwazam tesh ze ten horoskop NIE kłamie...Pozdro dla czytajacych...:) bede odwiedzac...Wy tesh wpadajcie i lukajcie...dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: BARAN - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:39 ja rówież poznałam wspaniałego faceta Wage. W jego towarzystwie czuje sie wspaniale, jak nigdy jeszcze z nikim. Potrafie spojrzec na niego, i juz wiem co go gryzie, na co ma ochote. To jest cudowne... Nie tylko nasze charaktery, upodobania sie wypełniają, ale takze nasze myslisały się naszymi wspolnymi myslami... Wiem,ze to przez milosc tak jest, ale gwiazdy najwyrazniej są nam przechylne :) Według mnie idealny zwiazek Baran-Waga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka BARAN - WAGA IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 16:06 oo....widzisz moj baranku...pasujemy do siebie:D:D buziaczki dla ciebie skarbie:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka BARAN - WAGA IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 16:09 ajc...:D widzisz moj kochany baranku:))) pasujemy do siebie:D mua....:*:*:* kocham cie!!!::*:*:( Odpowiedz Link Zgłoś
panczoostas BARAN - WAGA 31.03.07, 19:52 Bardzoo Intrygujące .. od dzisaj muszę być bardziej wyrafinowany Odpowiedz Link Zgłoś