Dodaj do ulubionych

SKORPION - RYBY

IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 02.07.05, 18:38
Ja i mój chłopak który jest zodiakalną "rybką" dogadujemy się dobrze,to on
czasem ma zapędy dyktatorskie,czasem ustępuje,ale jak przesadza to mówie: nie
traktuj mnie tak jak byś sam nie chciał byc traktowany i wszystko wraca do
równowagi.jest nam ze sobą dobrze oby tak zawsze było.
Obserwuj wątek
    • Gość: IWANKA Re: SKORPION - RYBY IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 10.07.05, 13:18

To niestety prawda skorpion i rybka to z upływem czasu związek trudny do
      wytrzymania i dla skorpiona i dla rybki

ja juz drugie małzęństwo mam w takim układzie ... i widzę , ze raczej trzeba
      czytać horoskopy...
      • Gość: skorpion Re: SKORPION - RYBY IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:48
        pieprzysz głupoty skorpion i ryby to doskonały układ
        • Gość: kasik Re: SKORPION - RYBY IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.05, 22:36
          najlepszy uklad :]
          • janusz1959 Re: SKORPION - RYBY 26.08.05, 05:29
            Gość portalu: kasik napisał(a):

> najlepszy uklad :]
            Zdecydowanie najlepszy uklad !!!
            • Gość: mika skorpio-ryby IP: *.chello.pl 25.05.06, 22:12
              skorpion i ryba pasują do siebie idealnie!!!nie zamienie mojej ryby na żadnego
              innego
      • Gość: iza33 Re: SKORPION - RYBY IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:34
        jestem ryba kobieta i samo słowo skorpion wywołuje u mnie dreszcze i
        podniecenie myśle że w tym układzie ryba powinna nad sobą dużo popracować a
        skorpionek stulić troche odwłok, czyli rybka zmężnieć a skorpion zdelikatnieć
    • Gość: darek Re: SKORPION - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:11

Ja poznalem cudowna dziewczyne wlasnie spod znaku Ryb. Jest dokladnie taka jak
      pisze pod
      rozrywka.onet.pl/horoskopy/16,lista.html
      wybierzcie Kobieta Ryby, Facet Skorpion

"Silne więzi. Subtelna i łagodna, pełna kobiecego wdzięku Ryba jest
      ucieleśnieniem jego marzeń o idealnej partnerce. Zaborczy i pobudliwy, czasem
      szorstki Skorpion nabiera dżentelmeńskich manier. Patrząc na nich można by
      rzec, iż Ryby łagodzą obyczaje Skorpionów. Zakochany przedstawiciel tego znaku
      potrafi nieba przychylić ukochanej. A tego może być pewien.

Ryby to natury uczciwe i uczuciowe. Gdy kochają to całym sercem, a Skorpion
      potrafi ich rozpalić jak mało kto. Jak mało kto potrafi również rozgryźć jej
      introwertyczną naturę. Uspokojony i pewny swego drapieżny Skorpion chowa
      pazurki i staje się idealnym partnerem. Ważniejsze decyzje również będą w jego
      gestii.

Ona zajmie się gustownym urządzaniem domu. Po męczącym i pełnym napięć dniu,
      zasiądą przed kominkiem i będą snuć lukratywne wizje przyszłości i delektować
      się wspomnieniami ich pierwszych spotkań. Ich alkowa przesiąknięta będzie
      erotyką, nie zabraknie w niej kadzidełek, olejków eterycznych, świec i innych
      niezbędnych rekwizytów.

Stanowicie znakomicie dobrane stadło. Świetnie się rozumiecie, czasem bez słów.
      Wiedziecie spokojne ale jednocześnie bardzo interesujące życie."

Chociaz wlasciwie to nietypowa z Niej Rybka, bo wiele w zyciu osiagnela, mimo
      ze ono Jej wcale nie rozpieszczalo - to Ona zajmuje stanowisko kierownicze w
      pracy, a nie ja ;) Podziwiam Ja i wielbie, jest taka uczuciowa i wrazliwa,
      delikatna i kobieca - jest moim idealem kobiety :)
      • moniw16 Re: SKORPION - RYBY 22.07.05, 14:25
        To prawda nie ma doskonalszego układu jak Rybka i skorpion, porozumienie na
        kazdym polu
        • Gość: ewaejs Re: SKORPION - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:16
          Wymienię Skorpiona na Rybę................pomocy....
          Oddam go za darmo (skorpiona).....
          Rybka Nieszczęśliwa
          • Gość: ghndkjfdh Re: SKORPION - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:37
            tak, uklad niezwykly, niezwykle zamknal mi droge do szczescia i spokoju, bo
            przez swoj krotki i okrutny zwiazek ze skorpionem pozbylam sie wszelkich
            niewinnych bezinteresownych uczuc i nie potrafie kochac. o
            ale i tak na zawsze zostanie najwieksza miloscia mojego zycia, naprawde bardzo
            go kochalam

tak powaznie, mysle, ze uklad ten jest najlepszym z mozliwych pod warunkiem, ze
            obie strony wloza w niego wiele staran i nie beda zamykaly sie w sobie
    • Gość: rybka Re: SKORPION - RYBY IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:26
      echhh...darku...pocieszające ;)))) ja sie na razie nadziewam na gruboskóre
      panny. może poszukam skorpiona? :)))
    • Gość: scorel Re: SKORPION - RYBY IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 02:04
      ja wzdycham do jednej rybki ale ona mnie nie chce i tkwi dalej w toksycznym
      związku :( ale poki co pewna lwica umila mi czas ... z tym że nie wiem czy jej
      nie zranie bo cos czuje ze o tej rybce tak łatwo nie zapomne Z nią poczułem że
      naprawde jestem zakochany , tak naprawde! i było to coś wspaniałego ale ona
      woli byc z innym :( a dokladnie z bykiem
      • Gość: tri Re: SKORPION - RYBY IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:37
        no, rybka z bykiem też nieźle...niestety ;)ale nic to, walcz o rybke! :)
        • Gość: Agnieszk@ Re: SKORPION - RYBY IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 11:37
          Nie znam sie za bardzo na horoskopach i nie do konca w nię wierze!! Ja cieszę
          sie tylko tym ze i tym razem sie nie sprawdza.... Jestem z Rybką już rok i jest
          wspaniale...:)
          • Gość: Gibon Re: SKORPION - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:02
            Ja jestem chłopakiem spod znaku rybek... 21 lipca to pamiętny dzień, bo
            dziewczyna mojego życia spod skorpiona zerwała ze mną... bo mi czegoś nie
            wybaczyła... więc nie wiem czy to dobre związki. Nigdy nie wierzyłem w
            horoskopy - moim zdaniem każdy jest kowalem własnego losu i to jak się potoczy
            między wami zależy tylko od was... Nam nie wyszło - bo spieprzyłem pewną sprawę
            i to bardzo... zastanówcie się nad tym.
            • Gość: poki Re: SKORPION - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:04
              podobno zranione skorpiony sa msciwe - wiec chyba sie zgadza :]
        • janusz1959 Re: SKORPION - RYBY 26.08.05, 05:35
          Gość portalu: tri napisał(a):

> no, rybka z bykiem też nieźle...niestety ;)ale nic to, walcz o rybke! :)
          Pewnie i bedziecie razem w " wodzie "plywac...
        • Gość: Pan Ryba skorpion - ryby IP: *.adsl.alicedsl.de 26.12.07, 01:23
          Nie walcz bo oni beda ze soba szczesliwi. Znajdz samotna
          rybke!!!!!!!!!!
      • Gość: iza33 Re: SKORPION - RYBY IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:44
        uwierzcie jak ryba jest w toksycznym związku to dlatego że czuje się
        zobowiązana lub nie umie się z niego wyplątać itp i pewnie trzeba jej
        uświadomić że to w czym tkwi to byle co i trzeba podjąć konkr. decyzję, a jak
        ktoś jej uświadomi że mu się b. podoba to będzie łatwiejsze
    • paszczak44 Re: SKORPION - RYBY 27.07.05, 14:07
      Kobiety ryby są IDEALNE.
      Dla prawdziwych skorpionów.
    • Gość: Ewelina Re: SKORPION - RYBY IP: 80.48.69.* 13.09.05, 18:09
      moj chclopak jest skorpionem i dogadujemy sie bardzo dobrze jest kochany dobry
      wrazliwy zatem ja razem z nim tworzymy dobrana pare i wiem ze nigdy nie
      skrzywdzilby mnie pozdrowienia
    • Gość: kladyna Re: SKORPION - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:08
      aaa a tu same kobiety rybki a meżczyźni skorpiony a co z facetami rybkami a
      kobietami skorpiokami.... czy taki uklas jest okey???
    • Gość: izka Re: SKORPION - RYBY IP: 212.160.160.* 30.09.05, 19:24
      to prawda że rybka czyli mój chłopak nie może sprostać moim wymaganiom,jesteśmy
      razem 8 lat i jesze 2 lata temu mnie to drażniło teraz już się przyzwyczaiłam.
      jesteśmy bardzo szczęśliwi
    • Gość: marcin i madzia Re: SKORPION - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 16:10
      nie prawda my mamy dobre relacje i nikt nad nikim nie dominuje chyba sie ktoś tu pomylił chyba ze u was tak jest ;)
    • Gość: Olka Re: SKORPION - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:16
      Jerstem z Wami, Ze skorpion i ryba to dobry układ,Ja jestem Skorpionoca a mój
      mąż Rybka. Mam predyspozycje przywódcze na tco OnRybka wyraża aprobatę.Kochamy
      się.Często zalewa mnie krew ale mój małżonek jakoś wszystko łagodzi.Jest
      opikuńczy i miły oraz umie kochać.
    • Gość: mwierzba@o2.pl Re: SKORPION - RYBY IP: *.szczecin.mm.pl 16.01.06, 22:42
      Celowo podalam adres.Moze mi ktos poradzi.Mam chlopaka Rybe ja oczywiscie
      jestem skorpionem.Niestety niezbyt przebojowym w tych sprawach.
      Znajomosc nasza zaczal moj chlopak - musze przyznac byl calkiem
      przekonujacy.Potem jakos zaczal sie wycofywac , nie rozumiem o co chodzi , ale
      wiem ze nie zalezy mu na zakonczeniu zwiazku.Na razie czekam - ale ciezko mi i
      nie wiem czy teraz ja mam przejac inicjatywe.Nie jestesmy zbyt mlodzi a mamy
      glupie problemy.Moze dlatego....
      • Gość: i33 Re: SKORPION - RYBY IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 01:50
        moim zdaniem próbuj,ja jestem ryba i czasem zamykam się w sobie, chcę żeby
        druga strona pokazywała co jakiś czas że zależy jej na mnie uważam,że ten układ
        ma duże szanse, tym bardziej u starszych gdzie tak ważne jest nadawanie na tej
        samej fali a nie seks na czele, chociaż w łóżku najlepiej mi się gada i jest to
        b. ważne, jak ci zależy to działaj
      • Gość: i33 Re: SKORPION - RYBY IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 02:00
        nie wiem jak z tym twoim facetem rybą, moge tylko powiedzieć co myśle o nas
        rybach -podobno jest nas tyle rodzajów wcale nie jak piszą wszystkie łagodne i
        miłe- od śledzia po piranie, czasami cwane a czasami dajemy się usmażyć na
        patelni ja sama mam nieraz siebie dosyć, albo umieram z miłości albo właże na
        głowe więc wydaje mi się że z nami to umiejętnie nie pozwolić na za wiele ale
        stanowczo akceptować...dużo czułości i stanowczości
    • Gość: Marlenka Re: SKORPION - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:43
      Jestem z chłopakiem juz 2,5 roku i chyba bedziemy juz ze sobą do końca, ale
      horoskop nam przypisany wogule sie nie sprawdza, wrecz jest odwrotny do
      prawdy!!!
    • Gość: colletta Re: SKORPION - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:00
      dokładnie ja jestem skorpion a mój mężczyzna to rybka i do tego 3 lata
      młodszy... i mówie wam że niby taki romantyczny i słaby a rządzi i czasem sie
      zastanawiam gdzie ten mój władczy charakter skorpiona...pewnie na wakacjach(od
      2 lat;)
    • Gość: bluelola zdaniem pani skorpion: IP: *.cable.wanadoo.nl 23.05.06, 20:19
      ale przeciez mezczyzni ryby to tacy nudziarze!!!!!!
    • Gość: aldobrandeska skorpion ryby IP: *.orange.pl 20.01.07, 23:19
      oj, a ja sie niestety musze calkowicie zgodzic z tym horoskopem, ja jestem
      rybka, moj chlopak skorpion i jest dokladnie tak jak tu pisze... buu
    • Gość: ewlina Skorpioin-Ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:21
      ja naprzykład zgadzam sie z kasia poniewaz jestem z moim chłopakiem juz dwa
      lata a dalej sie cenimy i jest tak jakiego poznałam dogadujemy sie bez problemu
    • Gość: BleckKasia skorpion-ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:23
      zgadzam sie po częsci, ale mimo różnic charakteru tworzymy dobry i trwały
      związek. :)
    • neszka23 on skorpion ona ryby 11.05.16, 18:22
      mężczyzni spod znaku skorpiona od zawsze mnie pociągali, na kilometr ich wyczuwałam intuicyjnie bo wprost ociekają testosteronem ;) natomiast jak chodzi o blizsze doswiadczenia ze skorpionami to raz mialam romans ze skorpionem i kurcze dalej mam go w sercu choc juz sie nie spotykamy, bo z nikim nie czulam takiej więzi, od pierwszego spojrzenia w oczy zrozumienie, szacunek, fascynacja, tysiące tematów do rozmów.... identyczna potrzeba czułości i temperament... ale wolał tkwić w jałowym związku przy skorpionicy która mu w dodatku dzieci dać nie mogła... szkoda... teraz spotykam sie z innym skorpionem i tez bardzo mi odpowiada i mnie kręci, jest cholernie domyślny :D zabawny, zaradny, męski, dominujący.... świetny :) na takim męzczyznie kobieta rybka moze smialo polegac.... ale irytuje mnie często swoimi docinkami... niby robi to na żarty ale czasem czuje sie tym urażona... ;) moze jeszcze trzeba sie troszke dograć ;) w kazdym razie zawsze bede uwazala ze jak kobieta rybka to do pary jedynie skorpion ;) on ma co trzeba... ;) mmmmm ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka