Dodaj do ulubionych

KOZIOROŻEC - STRZELEC

IP: *.echostar.pl 05.07.05, 13:59
Wątpię,właśnie jestem w związku ze strzelcem i doskonale się rozumieny
aczkolwiek strzelce chodzą własnymi drogami ale to da się znieść;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aszunia Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 18:31
      Jest w tym część prawdy. Również jestem w związku ze strzelcem... aczkolwiek co
      do oziębłości... to w moim przypadku jest odwrotnie, moj kochany strzelec jest
      bardziej oziebły niż ja:)) ale ma się te swoje sposoby :p i chociaż niekiedy
      dochodzi do nieporozumien to jednak potrafimy znalezc kompromis. Potrafimy też
      razem dobrze się bawić i szanujemy nasza skrajną odmienność charakterów... i
      jakoś się toczy...Dlatego nie powinniśmy zrażać się do znaków, które są tak
      różne od naszych i próbować :)) Powodzenia
      • Gość: gość Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.dpolska.pl 06.10.05, 09:16
        całkowicie się zgadzam z przemówczynią, jestem 8 lat po ślubie ze strzelcem i
        jest dobrze, jest coś prawdy w tym,ale nie do końca .Myślę,że przy odrobinie
        negocjacji każdy znak może być ze sobą.:)
    • Gość: pozn. Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:08
      coś w tym jest, mam za soba nieudany związek ze strzelcem:))
      • Gość: Konstancja Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:41
        Coś na pewno w tym jest. Ja jestem po dwóch nieudanych związkach ze strzelcami.
        Przeczytałam gdzieś, że już na początku strzelec i koziorożec powinni sobie
        powiedzieć do widzenia i jak najszybciej się rozejść w przeciwnych kierunkach.
        W moim przypadku to prawda, jestem typowym koziorożcem i spotkałam typowych
        strzelców, to są naprawdę b. ciekawi ludzie, ale chyba zbyt beztroscy dla
        koziorożca. Życzę powodzenia innym związkom.
        • Gość: Klaudia Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:52
          Ehhh...Mam dosyc juz tych horoskopow..One sa takie wkurzajace:P Po pierwsze-
          jestem koziorozcem i z tego co ja sama wiem i wsyzscy co mnei znaja wiedze ,ze
          jestem szalona i w ogole "swirki" ,jednak w kazdym horoskopie pisza ,ze
          jestesmy strasznie wazniackie i dretwe:/ jestem ze strzelcem juz rok..i
          pasujemy do siebie idealnie! oboje jestesmy zakreceni i ciagle sie cos
          dzieje..jest fantastycznie!!!
    • Gość: Malinka Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: 85.219.140.* 18.07.05, 11:58
      ja tez mam chłopaka strzelca. jestesmy ze soba dosc dlugo i jest wszysto ok. lubimy spedzac czas razem. nie zaluje tego zwiazku i mam nadzieje ze dalej bedzie dobrze> :):):):)
      • Gość: Kasia Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 28.01.06, 16:50
        Ja jestem nie typowym koziorożcem :D jestem ze strzelcem i się ciagle klócimy
        ale potem wszystko jest dobrez.Ogólnie jesteśmy ze soba 4 lata i jest to bardzo
        ciężki związek 70% spędzanego razem czasu to kłótnie.W kłutniach tych bluzgamy
        się njiesamowice ale potem jest ok.pozdrawiam mojego strzelca...udupa :D
        • Gość: ewa Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 28.01.06, 16:54
          Jestem odjechanym koziołem matołem.mam mnóstwo pomysłów na spędzenie wolnego
          czasu...luuubie siedzie w lesie i palic marihuane razem z moim
          strzelcem...portem kochamy się hardkorowo na pniu naszego uluboinego drzewa....
    • Gość: Koziorożec Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:49
      WSZYSTKO SIĘ ZGADZA POZA TEMPERAMENTEM JA JESTEM KOZIOROŻEC I MAM WIĘKSZY
      TEMPERAMENT A MÓJ KOCHANY STRZELEC TO LENIWIEC W MIŁOŚCI !!!
    • Gość: Paweł Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.localnet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:44
      Ja jestem Koziorożec i potrzebuje dużo ciepła i miłośći a dziewczyna spod znaku
      strzelca mi tego nie dostarcza, ogólnie chodzi swoimi drogami. Moze troche w tym
      prawdy było no ale nie za dużo :-/ Myślę, że w takie coś się nie powinno wogóle
      wiezyć ponieważ każda osoba spod tego samego znaku ma inny charakter, inne
      podejście do życia itp itd... Jak dla mnie horoskopy to jedna wielka bajka :-]
      Niektórzy w to wiezą, bo już się im coś sprawdziło w jakimś horoskopie. Ale nie
      moża w to odrazu wiezyć. Np. przeczytałem horoskop w BRAVO GIRL i było napisane
      przy np. koziorożcu. " W tym tygodniu pozansz dużo znajomych, wpadnie Ci troche
      pieniędzy to kieszeni, w domu pokłucisz się z rodzicami itp itd... Na prawde na
      niektóre horoskopy to tylko śmiać się chce ;-) Pozdrawiam!
    • Gość: dziewczyna strzelc Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 24.08.05, 22:57
      ja jestem koziorozcem moj chlopak strzelcem, to moj najdluzszy zwiazek!! ten horoskop jest do niczego...
      • Gość: Asia Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:29
        No cóż moja opinia jest zupełnie odmienna. Jestem koziorożcem mój mąż
        strzelcem, gdyby nie dwójka dzieci juz dawno rozwiodłabym się z nim. Zanim
        pojawiły się dzieci robił wszystko aby pokazać jaki jest odpowiedziałny (grał).
        Teraz wprost przeciwnie chodzi w obłokach, gdybym nie pracowała już dawno
        pozbawieni byśmy byli prądu, gazu, wody.... Zupełnie nie interesują go żadne
        rachunki, zakładna kolejne firmy, które przynoszą straty. Zawsze powtarza
        będzie dobrze, gdy dzieci potrzebują pieniędzy do szkoły, odpowiada TERAZ nie
        mam. A seks, no cóż, taki sobie, mam większy temperament... Jako zodiakalny
        koziorożec nie potrafie powiedzieć "wynoś się" - żal mi go....i tak upływają
        kolejne lata :(
    • Gość: Nanula Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.staszic.opole.pl / *.centrum.punkt.pl 08.09.05, 09:34
      Wydaje mi się ze pozornie mogą stworzyć udany związek. Jesli naprawde się
      kochają. Mają dużo wspołnego. Panu Strzelcowi czasami przeszkadza ta osiębłość
      Koziorożca. Ale pani Koziorożec wcale taka nie jest. Uwielbia rozrywkę i
      wspolna zabawa zamiast koszmarem, okaże się owocnym spełnieniem czasu. Zbyt
      częste spotkania wywołują nudę.
    • Gość: Szczepan Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.12.05, 12:27
      bylem w zwiazany podstwowa komorka spoleczna z pania strzelec .Przez piec
      lat,niestety jak to rogacizna, przyprawila mi rogi i poszlismy sobie w swoje
      strony,bez zadnych obwinian sie wzajemnych ,jak ludzie.....nie zaluje naszego
      wspolnego pozycia,(w lozku bajka)bo byly tez chwile
      uniosle,piekne,romantyczne,lecz drugi raz tego bledu bym nie popelnil.Dla
      poprawienia wam humoru wplatalem sie w nowy zwiazek z Wodniczkiem gdzie nikt
      nie daje nam szans na przetrwanie,a my nadal trwamy i dobrze sie mamy,czego i
      wam drodzy sluchacze zycze serdecznie :)
      • Gość: kokocinska Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:47
        ja jestem strzelcem i spotykalam sie z panem koziorozcem. to niestety chyba
        prawda, ze strzelec z koziorozcem to nie jest najbardziej korzystny uklad. dwa
        rozne charaktery, dwa rozne temperamenty, inne spojrzenie na zycie. przez dwa
        lata bylo milo, ale zawsze czulam, ze to nie to! taki maly disasterek zawsze
        czail sie za rogiem.
    • Gość: koza Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 16.01.06, 19:01
      ja rowniez jestem w związku ze strzelcem....no ja bym powiedziala ze jest
      dokladnie odwrotnie!!!
    • Gość: anusia Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.net.autocom.pl 02.02.06, 14:39
      to prawda strzelce lubia sie inaczej bawic niz koziorozce ale za to kozice sa
      bardziej szalone i zaskakuja co podoba sie moejmu strzelcowi.moze jest trudno
      czasami sie z nimi dogadac ale zawsze chca pomagac gdy sie am klopoty i zawsz
      potrafia podniesc na duchu koziorozca z wiecznymi zrzadzeniami losu.
    • Gość: aguś kussska :) Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:18
      jetem prost zafascynowana i zauroczona odmiennościął mojego
      strzelusia:],własnie to nas przyciąga i działa chemia cały czas,bo te dwa
      bardzo silne harakterki potrafiął niewiarygodnie na siebie działać:D:)
      Serdecznie polecam każdemu taki związek:)choć czasem moze ma sie siebie dość
      nawzajem gdyż niemozna sie dogadac pujśc na kompromis ale to w kazdym związku
      są leprze i gorsze chwile;):]niemożna stale żyć w obłokach wazne żeby sie
      Kochać:]!!!!!Pozdrawiam serdecznie:)!
    • Gość: nikt Re: KOZIOROŻEC - STRZELEC IP: *.home.cgocable.net 06.02.06, 05:57
      ech.. coś w moim związku role strzelca i koziorożca są odwrócone w porównaniu z
      tym co tu pisze... :-\
      • Gość: agatka Re: koziorożec strzlec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:01
        ja jestem 4 lata z moim strzelcem.... i nie wiem.... raz jest lepiej raz
        gorzej...cóż.... ale nie sądzę, że mogłabym żyć z kimś innym niż właśnie z moim
        strzelcem..... jako koziorożec jestem bardzo stała w uczuciech i nie mogę się z
        nim rozstać
        ale zgadzam się że za częste spotkania wbudzają poczucie nudy i
        niespełnienia.... może po ślubie sie zmieni;) pozdrawiam wszystkich koziorożców
        (uparciuchów)
    • Gość: iza koziorożec- strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:55
      jestem ze strzelcem i dobrze nam się układa
    • Gość: Elunia koziorożec-strzelec IP: *.barclay.pl 03.04.07, 16:18
      Jestem Panią Strzelec... i mimo że dopiero rozpoczynam związek z Panem
      Koziorożcem... to muszę przyznać, że nie znam tak ciepłego,czułego i
      troskliwego człowieka jakim ON jest...Uważam że każdy człowiek jest inny a
      horoskopy mają niewiele do tego... Byłam w związku z lwem i wagą, które podobno
      są najlepsze dla Strzelca... ale musze stwierdzić, że to nie bylo to... więc
      należy próbować!!! nigdy nic nie wiadomo... :)))
    • Gość: Sandra _:) koziorożec-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:26
      jestem właśnien w związku ze strzelcem i jest cudownie! Kochamy się bardzo,
      występuje zgodnośc charakterów, tylko moze on jest mniej rozrzutny :)
      dogadujemy się świetnie! znamy się dwa lata i ani razu ni9e doszło miedzy nami
      do choby najmniejszej sprzeczki :) wszystko jest jak w bajce, tutaj decydujacą
      rolę gra miłosc, a nie wróżba :)
      • Gość: koza tak IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:02
        Zgadzam sie z tym calkowicie-kazdy ma inny charakter-wazne,by chciec
        sie diogadac:)
    • Gość: stzrelczyni porażka IP: *.class147.petrotel.pl 29.04.08, 09:27
      u mnie jest wypisz wymaluj to,co opisano w artykule. ja jestem spontaniczna i
      mam z natury przyjazne, nieszkodliwe usposobienie,mnostwo znajomych, mnostwo
      roznych prac jednoczesnie-moj koziorozec, co tu duzo pisac, najdelikatniej
      ujmujac jest stonowany. moj entuzjazm przy nim gasnie jak zdmuchnieta swieczka.
      moje dowcipy go nie smiesza, a on mnie nudzi. ta jego wieczna powaga , precyzja
      i pragmatyzm , doprowadza mnie do .... Jak to strzelec lubie czasami chodzic
      swoimi drogami( w kontekscie inne zdanie np), dla niego ograniczylam to do
      minimum, ale nie czuje sie z tym szczesliwa. doszlo do tego, ze mam tylko
      teoretyczne prawo decydowania o roznych sprawach, najlepiej błahych. tak sobie
      dumam, ze niebawem bede mogla tylko oddychac ....bo gdy wyczuje ze odrobine
      mysle, to bedzie probowal wniknac w moj umysl, ukierunkowac mnie na odpowiedni
      "dla nas" tor, sprawdzic co robie, o czym rozmyslam i dlaczego tylko 59 sek na
      60 o nim. wczorajszy wieczor chcialam spedzic w swoim domu....bo chcialam
      wydepilowac nogi a nie mam ochoty robic tego przy nim . oczywiscie wybuchla
      awantura. nie mogl zrozumiec dlaczego? dlaczego nie chce z nim spedzic czasu,
      dlaczego ide do domu, dlaczego nie moge byc u niego...........dzwonil co 15 min,
      zapytac co robie, i dlaczego mam dziwna barwe glosu, to podejrzane, ze sie malo
      odzywam itd. powiem wam tyle:dusze sie...z nim.
      • Gość: kozica Re: porażka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.08, 16:42
        jestem kobieta koziorozec ale rozumiem Twgo faceta-my juz tak mamy-
        wrodzona zaborczosc wynikla z tego ze bardzo nam na kims
        zalezy.Zamiast narzekac ciesz sie ze masz troskliwego faceta-owszwm-
        jest zaborczy ale lepsze to niz taki jakiego ja kiedys mialam-ktory
        wcale sie nie interesowal co i gdzie robie,nie mial dla mnie
        czasu,nie umial sie we mnie wczuc.Zamiast izolowac sie od niego i
        irytowac9stad zmiana tonu glosu)pogadaj z nim i wyjasnij,ze fakt,iz
        spedzasz czasem jakas chwile bez niego,absolutnie nie zmiania twych
        uczuc do niego i nie grozi waszemu zwiazkowi.jESLI GO USPOKOISZ I
        OKAZESZ DUZO UCZUCIA TO ZA JAKIS CZAS POWINNO BYC LEPIEJ:)
    • Gość: kozica koziorożec-strzelec IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.08, 13:08
      Jakiś czas temu pisałam,że horoskop się nie sprawdził, bo układa mi
      się z mym strzelcem.Jesteśmy zaręczeni.Muszę jednak dodać,że znajoma
      próbuje zniszczyć ten związek i nie dopuścić do naszego ślubu.Robi
      to tak sprytnie,że to ja wychodze na najgorszą,mimo iż mam czyste
      sumienie:(wszystkich wokół męczy już ta sytuacja,a najbardziej
      cierpi na tym mój ukochany,ja i nasz związek.Było tak
      pięknie...Dlaczego jej zawiść musi nam to psuć???!!!:(P>S.NIE
      PODDAMY SIĘ-BĘDZIEMY WALCZYĆ O TĘ MIŁOŚĆ!!!A JEJ KNOWANIA NICZEGO
      MIĘDZY NAMI NIE ZMIENIĄ!Trzymajcie za nas kciuki!
    • Gość: kozica koziorozec-strzelec IP: 78.8.107.* 07.10.08, 20:58
      Dokładnie 3mies. później mogę powiedzieć, że NIEBEZPIECZENSTWO
      ZAŻEGNANE!Ojjj ciężko bylo...Ale mój strzelec okazał się rozsądnym
      facetem a nasza miłość-prawdziwą milością,i NIE zniszczy tego
      niczyja zawiść!!!!:)Po tamtych ciężkich przeżyciach wiemy,że
      potrafimy dać sobie radę i chronić ten związek!:)Życzę wam,by i u
      was tak było:)
    • Gość: sanderka Koziorożec - strzelec IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.08, 12:22
      wiecie co ... to jedna wielka bzdura co piszecie... bo gdybyscie
      naprawde sie kochali i rozumieli.. to nie przeszkadzały by wam
      jakies znaki zodiaku .. a gdy tych znaków nie było to co ?! jaka by
      była wtedy wymówka ! ? zadna ... wiec jesli swinka z krolikiem
      pokochają sie szczera miłoscia ... beda wiecznie szczesliwi ;))))
      pozdrawiam
    • Gość: Monia Koziorożec - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 21:18
      to ale ja jestes Strzelec i jestem dziewczyno o i sie zakochalam we
      Kozioroszcu szkoda ze niewiecie jaki on przystojny kto by sie
      zakochal w strzelcu to niech pisze 123 prosze pokochajcie samotnego
      Stzrelca o i ja jestem dziewczyno .
      Piekno dziewczyno
    • Gość: kozica nadal razem IP: 78.8.105.* 17.02.09, 10:41
      Pisalam już parę razy, pisze po raz kolejny-NADAL JESTEŚMY RAZEM-ja
      i mój strzelec.Znajoma chyba juz odpuściła,choć mamy ją na oku.Nikt
      jej już nie wierzy i teraz to ona musi uwazać na to,co
      mówi.Wybaczyłam jej,ale nie umiem zapomniec, co nam zrobiła-w głębi
      duszy to wciąż boli- mimo, iż nie udało jej się namieszać nam w
      związku.A my towrzymy i budujemy swój swiązek i jest naprawdę