Gość: wodna BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 01:17 Jestem wodniekiem, on bykiem, niesposob nie zauwazyc roznic, klotnie sa ekspersyjne, kazdy walczy w nich o swoje zdanie, kazdy ma zdanie skrajnie inne, czasem tez byk zdaje sie byc bardziej zajety praca niz zwiazkiem i romantyzmem. Ale milosc wygrala, minely 2 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:30 ja jestem jedyna w rodzinie bykiem i mam dwoje rodziców wodników i brata lwa .Czasami trudno się z nimi dogaduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baltimora BYK - WODNIK IP: *.teoc.pl 15.03.09, 23:19 ja byk on wodnik to ciekawa mieszanka ,też myślałam że nie pasujemy do siebie tak różne bieguny .....no i proszę jesteśmy ze sobą,walczący byk i marzyciel wodnik ,,,,są sprzeczki ale dogadujemy się ,wiemy kiedy ustąpić ....myślę że jesteśmy partnerami,potrafimy uzupełniać się ta nasza odmienność chyba przyciąga nas ....i coś jeszcze byki kochają wolność tak jak wodniki,dla tego jest porozumienie, a sex wyśmienity czuły wodnik i zmysłowy byk ....gra zmysłów i ciał .....pozdrawiam wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej BYK - WODNIK IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 11:56 Witam. Tak jakoś dziwnie się stało, że ja Byk zacząłem poszukiwać prawdy o związku z Wodniczką (horoskopy i tp. sprawy). Znamy się około 4 miesięcy. Ja w Elblągu, Ona w Bydgoszczy. Nie widzimy się za często. Jednak to Ona pierwsza powiedziała że mnie kocha. Cudowne wyznanie. Faktem jest to że się dogadujemy w 98%. Te 2% to moje dziwne myśli, skojarzenia i taki racjonalizm (według mnie oczywiście). Ja powiedziałem jej że ją kocham jak tylko przeanalizowałem to sobie. W miarę upływu czasu, widzę że jest coraz lepiej z naszą miłością. Po dwóch latach bycia samemu, stwierdziłem, że warto było czekać na taką Kobietę jak Ona. Wszystko idzie ku dobrej drodze. Dziękuję za pozytywne opinie na temat związku BYK i WODNICZKA. Przekonało mnie to do dalszego pielęgnowania tej miłości. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m BYK - WODNIK IP: *.171.192.186.static.crowley.pl 29.11.09, 13:29 nie prawda, jestem z partnerem juz dlugo. w kazdym horoskopie pisze to samo, ze nic z tego nie wyjdzie. a jest cudownie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: BYK - WODNIK 07.03.23, 15:00 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś