Dodaj do ulubionych

WAGA - BARAN

IP: *.lubelskie.pl / 212.182.119.* 13.07.05, 14:18
mój mąż jest z pod znaku barana i wcale nie jest tak jak tu jest opisane on
jest typowym upartym baranem chociaż jako ojciec jest okey jednak dbanie o
rodzinę i zdobywanie pieniędzy za wszelką cenę to chyba nie wszystko co
powinno istnieć w małżeństwie, ja jestem typową wagą i nie mam siły ciągle
podawać mu pierwsza rękę chociaż to on narozrabiał
Obserwuj wątek
    • Gość: Nieznajoma:P:P Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:56
      krecilam z chlopakiem ktory jest pod znakiem baran i stwierdzam ze pasowalismy
      do siebie dokladnie jak jest opisane w horoskopie:D:D
      • Gość: lizzz Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:25
        byłam z panem z pod znaku barana 5 lat i dokladnie tak jest jak pisze w tym
        horoskopie!
        • Gość: xinena1 Re: WAGA - BARAN IP: 217.153.157.* 23.08.05, 12:53
          A ja mam męża Barana- jest tak jak w horoskopie. Stanowimy super dobraną parę
          chociaż mamy zupełnie różne charaktery. Wagi nie bójcie się Baranów :-)
      • Gość: Basia Re: WAGA - BARAN IP: *.smgr.pl 11.04.06, 19:30
        To ja jestem baranem mąż wagą nic się nie zgadza w tym horoskopie,wagom jest
        wszystko jedno czy kochają się zmiłości czy na zimno!!!!tylko żeby był
        seks.Barany to romantycy!
      • piotrek22222 Re: WAGA - BARAN 09.07.06, 15:09
        Baran jest zdecydowanie za dobry dla Kobiet.a jeśli chodzi o związek z Wagą to
        pasują do siebie.Pozdrawiam wszystkie Kbietki z pod znaku wagi
        • piotrek22222 Re: WAGA - BARAN 09.07.06, 15:25
          Aha.baran ulega wpływom choć myśli że nie.
    • Gość: Libra Re: WAGA - BARAN IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.05, 19:54
      To prawda. Pieniadze i chec -a wlasciwie koniecznosc- odnoszenia sukcesu
      przeslaniaja Baranowi wiele spraw. Bywa bardzo uparty, porywczy a nawet
      agresywny werbalnie. Wszystko mija po 5 minutach, ale mnie nadal -jako Wadze-
      ciezko jest mu wybaczac nietakt powodowany jego impulsywna natura. Jest czuly,
      oddany i bardzo szczodry. Potrafi wiele wybaczyc i JUZ wie, ze to on musi
      wyciagnac reke na zgode. Wspanialy kochanek. Moglby wiecej czytac;)i nie ulegac
      wplywom innych, choc jemu samemu wydaje sie, ze nie mozna nim manipulowac.
      Mozna:-)
      • angela_r Re: WAGA - BARAN 24.08.05, 23:22
        Drogie Kobietki, dzieki za to, ze wlasnie spadl mi kamien z serca.Myslalam, ze
        tylko ja trafilam na wyjatkowy okaz "Barana", ktory zupelnie odbiega od w.w
        opisu. A tu okazuje sie, ze takich "wyjatkow" jest sporo;) Czy mozecie zdradzic
        tajemnice w jaki sposob nauczyc tego, aby to on wyciagal pierwszy reke na
        zgode.Mnie to czasem doprowadza do szalu, kiedy ja sie z nim godze pierwsze,
        choc to ewidentna jego wina byla!!
        a co do kochanka... zgadzam sie w 100% ;)
      • Gość: Grzanka Re: WAGA - BARAN IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 01.12.05, 09:59
        Coś w tym jest. Ogólnie oceniam mojego Barana bardzo pozytywnie, natomiast
        wkurza mnie jego chamstwo, niegrzeczne odzywki, nerwy za nic. Czy nie można się
        juz pokłócić kulturalnie????
        • Gość: gandzia Re: WAGA - BARAN IP: *.vt.pl / *.vt.pl 02.12.05, 20:10
          ale miło przeczytać, że nie tylko my się kłócimy niekulturalnie!!!...choć
          smutne to troszkę, bo też razi to moje uczucia estetyczne:) również potrafi mój
          kochany BARAN się wydrzeć za byle co!ale przynajmniej zaraz mnie przeprasza i
          to on wyciąga pierwszy rękę;)) ja wtedy jestem urażoną, małą dziewczynką i z
          wielką krzywdą na twarzy!u mnie to działa!!!!
          a poza tym jest mi z nim fantastycznie!!zgrany z nas duet!!!pozdrawiam!
        • spin_spin_sugar Re: WAGA - BARAN 03.12.05, 14:09
          hehe nie można;) jestem kobietą-baranem i też tak mam...;) widać płeć nie gra
          roli hehehe barany tak już mają, niezależnie z jakim znakiem zodiaku
          przebywają;) ale jak trafi swój nasewgo - to oboje pewnie nie zauważą żadnych
          kłótk=ni hehe tylko ognisty temperament;)))
          • Gość: Grzanka Re: WAGA - BARAN IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 11.12.05, 23:33
            No...moment...temperament nie wyklucza dobrych manier...a przynajmniej jakiegoś
            wyczucia. Chociaż znam inne barany NORMALNE. Tylko mój jakiś taki mi się
            trafił:-(
      • Gość: Agnieszka Re: WAGA - BARAN IP: *.stargard.mm.pl 10.05.06, 15:09
        Barany sa uparte, kochane ale i ...strasznie bezczelne. Przezylam 4 lata z
        Baranem, ja jestem Waga...i niestety nie dalo rady dluzej....przykre ale takie
        sa fakty. Klamie tak dlugo jak tylko moze...jak sie go zlapie....klamie i
        przeprasza....ale to nie ma sensu....kochanek, ot tak swietny ale nic poza tym.
        Ja wyszlam za maz i mam cudownego meze - Ryby, on -ten wspanialy Baran jest 4
        lata sam jak palec....a takie mial o sobie dobre zdanie, nie wspominajac o jego
        mamusi, ktora byla w nim...zakochana.
        Pozdrawiam wszystkie wagi, Agnieszka
    • Gość: Baran Re: WAGA - BARAN IP: *.atol.com.pl 27.08.05, 22:13
      Kochani. Napiszcie czy naprawdę ktoś z Was wierzy w te horoskopy ? Dla mnie to
      jest oczywista bzdura !!!
      • Gość: Lava Re: WAGA - BARAN IP: *.aster.pl 16.11.08, 12:53
        Tu nie chodzi o wiarę w horoskopy.
        Najzwyczajniej coś w tym jest, że każdy z nas rodzi się w konkretnym momencie
        gdy jest taki a nie inny układ gwiazd. To ma wpływ na nasz charakter. Jacy
        będziemy na starość to zależy tylko od nas :)
        Jeżeli będziemy walczyć ze swoimi słabościami i skupiać się na pozytywnych
        cechach... krzywda nam się nie stanie, dorośniemy do poważnych związków z
        drugimi połówkami.
        Dobrze, że jest coś takiego jak charakterystyka zodiaku. Dzięki temu nie musimy
        marnować czasu i zastanawiać się jacy dokładnie jesteśmy, jaka jest nasza natura.
        Jestem 100% wagą... ciężko się przyznać do swoich wad ;)
        Pozdrawiam swoje siostry Libry.
    • Gość: mia Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 08:06
      A ja jestem pod urokiem pana WAGi i zastanawiam sie czy Panowie z pod tego
      znaku są tak spokojni i niesmiali jak panie WAGI
      • Gość: WAGUNIA Re: WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:11
        JESTEM WAGA I ZNAM PARE WAG KOBIET NIOE UWAZAM SIEBIE ANI ICH ZA NIESMIALYCH
        • Gość: Lava Re: WAGA - BARAN IP: *.aster.pl 16.11.08, 12:55
          Oj tam w głębi duszy bywamy nieśmiałe... Mówię, wszystko zależy od człowieka i
          jego doświadczeń. To jakie wnioski wysnuł i jaki chce być.
    • Gość: Esia Re: WAGA - BARAN IP: *.acn.waw.pl 05.01.06, 22:56
      Mój facet tez jest typowym konkretnym i baaardzo upartym baranem!
    • Gość: paulinka*_17 Re: WAGA - BARAN IP: *.zsz.przemyslowa / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 12:41
      mój były grzegorz też jest z po znaku barana i prawie taki jak opisujecie tylko ze strasznie zbocvzony i zależało mu tylko na jednym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1zdradził mnie !!!!!!!!!!dziwkarz!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Aga Re: WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:42
      Ja jestem zodiakalnym baranem i faktycznie z moją ukochaną wagą świetnie się
      uzupełniamy...ale troszkle na innych zasadach niż tu piszecie.Ja w związku
      jestem strona dominujacą,czesciej wychodzi na to co ja chce,moja waga poprostu
      potrafi przystosowac się do moich humorów.Jest cierpliwy,ugodowy,zgodzi sie na
      wszystko.Ja ze swoim upartym charakterem daje mu popalic i nie sadze zeby inny
      znak zodiaku,jak spokojna waga potrafił to zniesc.Zreszta wszyscy faceci którzy
      mnie otaczaja to wagi,i chyba o czyms to świadczy.pozdrawiam wszystkie baranki.
      A Ciebie naprawde podziwiam bo wytrzymac z baranem nie jest łatwo.To baran ma
      dobrze z Tobą,a nie koniecznie Ty z nim.Taki juz mamy harakterek....Pozdrawiam
    • Gość: Jędza Sama prawda ... IP: *.broker.com.pl 23.01.06, 08:29
      A mój chłopak to taki typowy baran wszystko się zgadza ... wszędzie go
      pełno ... mógłby zmienić swoje maniery bo to pozostawia wiele do życzenia,
      czasem nie mogę tego znieść
    • kati_o Re: WAGA - BARAN 23.01.06, 11:38
      Waga i Baran - związek jak najbardziej nieudany. Baran poświęca kobiecie
      minimum uwagi, nie spodziewaj sie od niego kwiatów, ani wyznań miłości, nie
      jest romantykiem, w sypialni...szybko przechodzi "do rzeczy" i tyle. Krytykuje,
      marudzi. Chce być lepszy od wszystkich we wszystkim, nawet swoją kobietę
      przyćmi swoim blaskiem. Gruboskórny, cyniczny, niekulturalny. Brutalny, wręcz
      okrutny w słowach. Ziiiimny. Waga nie zazna przy nim miłości. Relacja z Baranem
      jest dla niej źródłem emocjonalnego bólu, bo on nie rozumie jej delikatności,
      subtelności i potrzeby romantyzmu.
      • Gość: WAGA Re: WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:06
        NIE KONIECZNIE SA BYKI I BYCZKI AZ TAK ZLE NIE SA MOJ CHOC JEST UPARTY JAK
        OSIOL DBA O WSZYSTKO IDEALOW NIE MA
      • Gość: Ola Re: WAGA - BARAN IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.02.06, 15:00
        Zgadzam się w 100% - początkowa fascynacja skończyła się moją depresją- nie
        mogłam znieść jego cynizmu, wulgaryzmów i traktowania ludzi przedmiotowo... Nie
        polecam barana jako partnera dla wagi !!!
      • piotrek22222 Re: WAGA - BARAN 09.07.06, 15:13
        Rozumie rozumiem jak ja kocha.Pozdrawiam
      • Gość: ba- Re: WAGA - BARAN IP: 80.50.94.* 10.07.06, 13:47
        a co jesli to kobieta jest baranem a facet waga? Nie zgadzam sie z tym opisem .
      • Gość: figa Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:37
        nie prawda !! jestem wagą i mam najukochańszego barana pod słońcem !!! jest
        czuły, dba o mnie, dostaję od niego kwiaty po 15 latach małżeństwa ( bez okazji)
        jest fantastycznym kochankiem !! i to on mnie wypatrzył, w 1szej klasie szkoły
        średniej. Znamy się już ćwierć wieku :)
    • Gość: WAGA Re: WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:55
      MYSLE ZE FAKTYCZNIE TAK TO JEST JAK JEST NAPISANE<CHOCIAZ BARAN TO UPARCIUCH I
      CZASEM TRZEBA MU USTAPIC ALE W SUMIE JEST OK
    • Gość: electrosex Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:39
      byłam z pewnym barankiem.miłość od pierwszego wejrzenia.miłość gwałtowna,
      namiętna..tylko, ze sie skonczylo:( i tak juz 5 lat ciagle tesknie za swoim
      barankiem, ktory bodzie kogos innego :(
    • Gość: dd Re: WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:32
      Moje doswiadczenia z Baranem spaliły na panewce, rozpadl sie moj zwiazek
      małzeński... być może byłam za mało doświadczoną i zbyt świerzą w dyplomacji :)
    • Gość: karina nitka Re: WAGA - BARAN IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:02
      baran jest uparty i nie zbyt miły!!!!!!!!:(
    • Gość: madlen24 Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:14
      ja jestem z moim barankiem już jakiś czas i póki co wszystko jest na dobrej
      drodze:) a myślę, że waga potrafi wykorzystać swój urok i swoje sposoby na to,
      żeby baran złagodniał i zeby spełniał jej zachcianki:)
      • jotten3 Re: WAGA - BARAN 14.04.06, 23:33
        Zgadza się. Między innymi tu Waga może pokazać swoją wielką dyplomację, takt i
        cierpliwość. Potrafi zrobić tak, żeby Pan Baran myślał, że to on rządzi :)).
        A seks z Baranem - mistrzostwo świata. Dba o swoją kobietę baaaaardzo.
      • piotrek22222 Re: WAGA - BARAN 09.07.06, 15:22
        Zgadzam się, zgadzam z Madlen 24.Waga jest bardzo czarująca i jej urok sprawia
        że Baran przy niej jest jak dziecko.Sam jestem Baranem więc jeszcze raz
        zgadzam się z tą opinią.Pozdrawiam
    • Gość: Nesta Re: WAGA - BARAN IP: *.aster.pl 08.05.06, 11:23
      Te Barany to jakieś popieprzone są normalnie! Kochane Wagi trzymajcie się od
      nich z daleka jeśli nie chcecie się ostro przejechać i poczuć się na maxa
      skrzywdzone. Zniszczą Was i całą waszą wrażliwość absolutnie nie bacząc na to.
      Zimne, chamskie, napastliwe i maxymalnie zaborcze - oto właśnie prawdziwe
      Barany. Nie twierdze, że wszystkie są takie ale większość jakie spotkałam były
      właśnie takie... Zniszczył mnie, pogrążył i doprowadził do łez...
    • Gość: Miranda Re: WAGA - BARAN IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 12.05.06, 22:09
      Ja jestem waga a moj maz baranem i jestesmy jak ogien i woda. On nie ma nic z
      typowych cech barana, jest lagodny, spokojny i ugodowy. Za to ja nie jestem
      typowa waga klotliwa, gadatliwa i zadziorna. jestesmy przeciwienstwami, ale za
      zadne skarby nie oddalabym mojego "baranka" innej.
    • Gość: Jagoda WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 17:13
      zdecydowanie zgadzam sie z opinią pani powyżej. mam chłopaka barana i też jest
      uparty jak niewiem co!!!
    • Gość: aga WAGA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:40
      wszystko sie zgadza
    • Gość: waga WAGA - BARAN IP: 212.244.79.* 28.12.06, 19:30
      zakochalam sie w baranie- trwa to juz ponad 3 lata.. myślę ze to on mnie
      upatrzyl- gdy patrzyl na mnie cala drżałam!! w łózku jest rowniez
      niesamowicie!! szkoda ze nie znaleznismy sie pare lat wczesniej.. teraz juz
      jest za pozno ma swoja rodzinę. Barany i panie Wagi to świetne połączenie..
      namiętni czuli wrazliwi polecam baranki :)
    • Gość: redeyes WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 23:57
      A ja/Baranek/ miałem kiedyś dziewczynę Wagę,po prostu robiłem się miętki jak
      kisielek przy niej,jak ktoś tu wcześniej napisał-jak dziecko.Miałem dziewczyny
      chyba z całego zodiaku/dłuższa przestrzeń czasowa/,najgorzej było z Baranicą,ale
      przy tej właśnie jednej przeżywałem retrospekcję-skok do kołyski i
      cycusia.Normalnie nie chciało mi się na powrót odziewać w moją zbroję i wracać
      na pole walki.Kobieta Waga ma wyjątkową zdolność gaszenia pożaru w zarodku,jest
      opiekuńcza,intrygująca,czarująca,o namiętności nie wspomnę:)Kwiaty dawałem
      jej/przekornie/ nie z jakichś okazji właśnie,ale z zaskoczenia,za to że taka
      właśnie dla mnie była,w sam raz:)
    • Gość: Patu$$ WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:33
      Cała prawda!! Baranku postaraj sie:P:P :) heh,...:)
    • Gość: dysia WAGA - BARAN IP: *.chello.pl 08.11.08, 20:14
      jesteśmy małżeństwem już 7 lat.
      są takie dni -że z chęcią wyrzuciłabym go z wszystkim za drzwi,są też takie że
      kocham go najbardziej na świecie.
      ale pobraliśmy się z tzw miłości-nikt nas ani nic do tego nie zmuszało.
      nie jest ideałem-ale wiem jedno,naprawdę są mężczyźni dużo gorsi.
      a on!
      dobry,dbający o rodzinę mąż,cudowny kochanek.
      to co piszecie jest w tym 50/50 prawdy.
      ale ,,lalunie,,-pokażcie mi idealnego faceta? jeżeli jest-to napewno strasznie
      nudny!!!!!!
    • Gość: An5ela WAGA - BARAN IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 17:39
      Muszę przyznać iż na początku znajomości był bardzo zakochany mój baran,
      przynosił kwiaty prawie codziennie, prawił komplementy był bardzo romantyczny i
      bardzo mnie szanował. Nie miałam więc oporów aby aby po krótkiej znajomości
      razem z nim zamieszkać. Natomiast kiedy już zamieszkaliśmy razem troszeczkę się
      pozmieniało, starał się we wszystkim stawiać Siebie na pierwszym miejscu, miał
      mnóstwo pasji, zainteresowań, godzinami potrafił oglądać F1 ja niestety nie
      podzielałam jego upodobań, więc często mówił mi przy kłótni, że jestem kobieta
      bez pasji. W pewnym momencie stwierdził iż przeszło mu uczucie bo inaczej Sobie
      je wyobrażał, nie mamy teraz o czym rozmawiać... Wiadomo zakochana byłam
      strasznie, wiec swoje wycierpiałam, wiem, że jest dobrym człowiekiem ale nie
      pozwolę Sobą manipulować...
    • Gość: Jaśka Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 15:29
      Dla wagi najlepszy wodnik !!! i na odwrót oczywiście!!!! wiem, znam to z
      własnego doświadczenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka