Gość: wisnia baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:05 tak baran z barem to jest chyba jeden z najtrudnijeszych zwiazkow;) ale jak wszytko jest super to jednak jest naprawde namietnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AISHA BARAN - BARAN IP: 83.238.69.* 03.01.07, 20:43 No tak to jest bardzo truny związek, ale bardzo namiętny i spontaniczny - przynajmniej w moim wypadku:)) mój kochany baranek jest sweet:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beateczka_85 BARAN - BARAN IP: *.belchatow.msk.pl 18.05.07, 18:45 jestem z "baranem" od 4 miesiecy, z tym ze On jest z kwietnia a ja z marca, ale to chyba nie ma znaczenia -oboje jak na barany przystało jestesmy malostkowi i upierdliwi, uparci. Jednak jestesmy z milosc sklonni do wielkich kompromisow i zmian. Teraz drazymy niemal gwałcimy tak siebie nawzajem ponieważ oboje mocno chemy zeby potem bylo nam dobrze przez reszte zycia. Do konca zycia. Bo barany kochają do konca jesli juz kochają. Barany wiedzą czego chcą po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:18 no.... coś o tym wiem... nie wiem czy to co jest między nami przetrwa... ostatnimi czasy jest cięzko:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucha BARAN - BARAN IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 12:24 jestem baranem i żyję z baranem i jeżeli on idzie na kompromis i mi ustępuje to wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola BARAN - BARAN IP: *.chello.pl 05.01.08, 10:34 dlaczego nie macie o innych żeczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baranek BARAN - BARAN IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.09, 11:58 Ja również jestem w związku z barankiem i powiem, że jestem mile zaskoczona. Owszem jesteśmy obydwoje uparci, ale obydwoje nie lubimy konfliktów i szybko dochodzimy do kompromisu. Jeżeli chodzi o aktywność życia to jest wspaniale. Obydwoje lubimy podróże i aktywne życie przez co świetnie się uzupełniamy. Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_eyore1104 BARAN - BARAN 27.07.09, 23:33 a mnie mój baran przed miesiącem zostawił...:( ale mam nadzieję, że wróci. ja też jestem baranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko gościnnie Re: BARAN - BARAN IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 02:21 taki rok skarbie -dbajcie o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawitała gościnnie BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 17:48 miedzy nami baranami (jak narazie) nie było żadnej kłótni (odpukać), ani jednej, a jesteśmy ze sobą baaaardzo długo, często występuje lekka zazdrośc o pryzjaciół, bo ja przyjaźnie się z chłopcami on z dziewczynami, czasem jak sie spotykamy grupowo on gada wiecej z pryzjaciolkami ja z pryzajciolmi, czesto ja mam do niego o to ALE i on do mnie, ale nigdy sie nie pokłóciliśmy, on nie lubi się kłócić, tak jak i ja nie lubi sytuacji konfliktowych. Nie potrafimy żyć z świadomością, ze mamy jakiś wrogów.. pomagay wszystkim jak leci, kto nas o to poprosi, często nas przez to wykorzystują, bo wiedzą że nigdy nie odmówimy - oboje, wzajemnie wspieramy się bardzo, mamy bardzo podobne sytuacje w życiu. Bez mojego barana byłoby bardzo ciężko. Między nami nie ma nudy, fakt występuje lekki spór o dominacje, każdy z nas lubi być górą, ale nauczyliśmy się to kontrokolać, więc tego kochane baranki nie musicie się obawiać, silna wola Wam wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sssyndyk Re: BARAN - BARAN 22.07.10, 08:51 A ja jestem baranek i bym chciała mieć baranaka.. Odpowiedz Link Zgłoś