Gość: waga wodniczka on waga ona wodniczka ja mam 24 ona 20 IP: *.ztpnet.pl 12.08.08, 23:47 Ja jestem waga ona wodniczka kocham ja ona mnie jeszcze bardziej i jak dzwoni to codziennie przez tel jej mowie ze ja kocham a ona jak by na te słowa czekała przyciaganie mamy na odległosc 200 km jak magnes do magnesu i rozumiemy sie bez słow ale niekiedy nachodza mnie mysli ze chyba to nie ona niechce jej skrzywdzic bo sobie chyba nie wybacze kocham ja ale raczej jak bardzo dobra przyjaciółke moze tez dlatego ze widujemy sie raz na 2-3 miesiace nie wiem juz nie wiem co pisac nic tu po mnie musze to sam rozwiazac . Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.dwa Re: on waga ona wodniczka ja mam 24 ona 20 21.08.08, 11:16 Chyba coś w tym jest!Mój były mąż jest wodnikiem ja waga.Od 3lat jesteśmy po rozwodzie.Mimo to jakaś siła nas do siebie ciągnie!!!! Nie potrafię tego wytłumaczyć.Powinniśmy być sobie obcy przecież jesteśmy po rozwodzie!Nie ogarniam tego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: on waga ona wodniczka ja mam 24 ona 20 IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 22:57 z wodnikiem wystarczył mi miesiąc by zrozumieć, że to ten na którego czekałam. Czuję się akceptowana w stu procentach i wiem, że z nim nigdy nie będę się nudzić...i pomimo częstych różnic zdań wcale nie wyobrażam sobie, że się kłócimy...ON akceptuje moją uczuciowość a ja jego ciekawość świata i pozytywną ekscentryczność. Magia;) Odpowiedz Link Zgłoś
slasz12 WAGA - WODNIK 08.04.09, 21:24 Ja wodnik stwierdziłem że nie pasujemy do siebie i doprowadziłem do tego ,żeby moja waga odemnie odesza.Dwa miesiące już jej nie widziałem,a nadal nie mogę o niej zapomnieć.Mam ogromną chęć zacząć wszystko od nowa,ale z drógiej strony boję się,że znowu może nie wyjść...niewiem co mam robić:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WODNIK Re: WAGA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 09:07 powinienes sprubowac Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: WAGA - WODNIK 07.03.23, 14:05 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś