Gość: volf IP: *.wmc.net.pl 15.07.05, 00:14 błąd - strzelec jest pod skorpionem i odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BOLEK Re: RYBY - STRZELEC IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.05, 11:30 NIC SIĘ NIE ZGADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIĘCEJ OPINI JEST POD STRZELEC-RYBA. HOROSKOP JEST DO KITU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: RYBY - STRZELEC IP: *.chello.pl 24.08.05, 23:33 Nie do końca mogę się zgodzić. Jestem Rybą i nie oczekuję stabilnego i spokojnego życia. Z czym się moge zgodzić to ze potrzebuję partnera, na którym będę mogł polegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzMi RYBY - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:07 Tu wszystko się nie zgadza, Moja pierwsza żona była RYBĄ ja jestem STRZELCEM z roku SMOKA i powiem szczerze że ryby i strzelcy nie mają nic wspólnego i lepiej niech się trzymają od siebie daleko. Ryby są oziębłe, nie umieją okazywać uczuć, nie potrzebują miłości ani sexu - to chyba najgorszy znak zodiaku. Z przykrością to stwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strasznie mocno... Re: RYBY - STRZELEC IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:17 chcą miłosci i dużo seksu w różnych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: RYBY - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:38 Jak można patrzyć na związek między kobietą a mężczyzną z punktu znaku zodiaku przecież to tylko zabawa a relacje między kobietą a mężczyzną są zależne od charakteru i wzajemnego zrozumienia. Pomyśl jak było by nudno gdyby wszyscy ludzie urodzeni pod znakiem ryb byliby tacy sami a w dodatku czekało by ich to samo bez przesady. Moja rada nie traktuj horoskopów na serio to tylko zabawa. Ja jestem rybą i napewno potrzebuje miłości jak ryba wody :) i to samo dotyczy seksu. Z moim mężem strzelcem jest mi wspaniale, ale myślę, że nie ma tu nic dotego w jakim czasie się urodziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:24 u mnie jest akurat odwrotnie-ja potrzebuję miłości żeby zachciało misię sexu, a strzelec to czysty sportowiec. coś ci się pomyrdało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: RYBY - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:17 Jest dokładnie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mip Re: RYBY - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:33 niz zgadzam sie w zadnym wypadku!! ja jestem ryba a moj partner strzelcem i dobralismy sie jak 2 polówki jablka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka Re: ryby strzelec IP: *.chello.pl 01.03.06, 18:27 totalna bzdura jestem szczęśliwa z mężem Strzelcem i nie zamieniłabym go na żadnego innego faceta jestem zodiakalną rybą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka ryba strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:19 CZYSTA PRAWDA, SPRAWDZA SIĘ JUŻ W DRUGIM POKOLENIU.COŚ W TYM JEST. SZKODA ŻE WCZEŚNIEJ TEGO NIE WIEDZIAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna ryby-strzelec IP: *.osiedle.net.pl 09.08.06, 05:03 to już drugi horoskop, który mówi, że ryby i strzelec nie pasują do siebie... nie zgadzam się z ta opnią, ale też i wiele zależy od ludzi, którzy tworzą zwiazek... mój Strzelec jest cudowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RangerDN ryby-strzelec IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.07, 05:15 Może strzelec to "duch niespokojny" ale to wszystko jest dla lepszego jutra... Strzelec Poprostu się bardzo angażuje i mu strasznie zależy na partnerze!! Czasami emocje biorą górę ale to wszystko z miłości...!! Może też czasami "chodzą własnymi drogami" ale to nieznaczy że w tym czasie popełniają błąd. Ja jako strzelec jak najbardziej potrzebuje i cenie "stabilnego i spokojnego życia" z partnerem!! Zarówno chce aby moja druga połowa mogła na mnie polegać... Co do szczerości to prawda ze strzelce są Bardzo Szczerzy!! Dlamnie jest to jedna z najważniejszych cech charakteru... I rzeczywiscie czasami ranimy bliskie nam osoby przez to...! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrednarybka Re: ryby-strzelec IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 01:02 kurcze, ale tu namieszali z tymi strzelcami-skorpionami:P musze pisac jeszcze raz - a wiec - cos w tym rzeczywiscie jest,mi sie nie udalo,ale duzo rzeczy sie zgadza. niestety ;). pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
lukaniu-1 Ryby - strzelec 30.11.08, 18:06 Jeżeli chodzi o związek między strzelcem a ryba hmm... Moim zdaniem to dobrana para ale trzeba włożyć dużo wyrozumiałości w ten związek... Sam jestem w takim związku dobrze się dogadujemy choć jak w każdym związku są pewne spory... Ale jak by nie było kocham swoją niesforną rybkę :P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznurowka Ryby - strzelec IP: *.centertel.pl 24.05.09, 23:45 jestem ze strzelcem 11 lat i chcemy się razem zestarzeć Odpowiedz Link Zgłoś
en-ny Ryby - strzelec 14.06.09, 19:58 Ryby- strzelec.Moj facet jest ryba...fizyczne niedopasownie na bank.Nic z tego nie bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia410 Re: Ryby - strzelec 26.03.10, 08:22 Wodnik i Strzelec -cudowne dopasowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re IP: 87.118.116.* 10.02.10, 09:55 Ryby i strzelce to trochę tarcia, ogólnie można się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona strzelca Re:strzelec IP: *.privacyfoundation.de 10.02.10, 20:23 Moj slubny to strzelec. Wszystko co tu jest napisane to prawda Odpowiedz Link Zgłoś