Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - PANNA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:11
nie calkiemsie zgadzam z horoskopami dla blizniaka i panny. jestesmy razem
juz 17 lat, mzjest pedantyczny zgadza sie a ja straszna balaganiara,
pracoholiczka, ciagle studiuje (juz trzeci fakultet robie) i nieustannie w
ruchu i jemu to sie podoba,bo jak mowi chcial madra zone. laczy nas jeszcze
hobby przyroda on lowi ryby ja obserwuje wsystko co sie rusza! a sypialnia to
juz wogole bajka!!!! kazdy horoskop nam mowil ze nie ma dla nas szans nie
prawda chyba ze jeszcze cos sie moze zmienic;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Blizniaczek Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.08.05, 10:46
      Ja niestety musze sie z tym zgodzic, Jestesmy a konkretnie bylismy ze soba 7
      lat i to bylo wielkie nieporozumienie... Wiecej nas dzielilo niz laczylo... W
      100% zgadzam sie z tym co jest napisane...
      • Gość: magda nieszczesliwy blizniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:24
        Niestety rowniez musze sie z tym zgodzic :( spotykalam sie kiedys z facetem "Panna" i niestety mimo moich goracych checi i zaangazowania nie wyszlo nam razem...zgodze sie ze stwierdzeniem ze Panny sa chlodne i pragmatyczne niestety co osobiscie mnie jako blizniakowi stwarzalo przeszkode nie do pokonania niestety :(( mimo wszystko zycze wszystkiego dobrego innym blizniaka w relacjach z pannami :) oby nie skonczylo sie tak jak w moim przypadku
        • Gość: kinga Re: nieszczesliwy blizniak IP: *.org 26.03.06, 22:42
          Mają chłodny osąd
          sytuacji. Też mi się to
          przytrafiło. Pan PANNA będzie obserwował Cię
          dokładnie. Sprawdza także
          czy jesteś schludna, zadbana, finansowo samodzielna i czy będziesz
          odpowiednią matka dla jego
          dzieci. A na dodatek
          posiada KALKULATOR zamiast serca.
          Pozdrawiam. A moze to ja na takiego
          trafiłam? Te warunki
          spełniałam może byłam mało namiętna?? Tak myślę.
          • Gość: kinga Re: nieszczesliwy blizniak IP: *.org 26.03.06, 22:43
            Też jestem urodzona w znaku Blizniąt.
        • Gość: bećka Re: nieszczesliwy blizniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:47
          Panny mężczyżni są praktyczni, uporządkowani, a kobiety bliżnięta roztargnione,
          wymaga taki związek dużo zrozumienia
    • Gość: goga Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.netia.pl 25.08.05, 08:50
      nie zgadzam się z tym horoskopem - jesteśmy małżeństwem od 8-miu lat i jesteśmy
      naprawdę szczęśliwi
    • Gość: grander Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:29
      nie oddam mojej panny za zadne skarby swiata;) liczy sie czlowiek a nie znak
      zodiaku
      • aretawg Re: BLIŹNIĘTA - PANNA 26.08.05, 12:28
        Moj maz to Panna. Jest pedantyczny, ale nie do przesady, a na codzien nie
        przeszkadza mu ogolny balagan. Ja za to jestem bardziej "rodzinna", wiec to sie
        nie zgadza...Zmienne nastroje Bl;izniaka? Tak, ale przeciez czlowiek stara sie
        dopasowac do partnera i jakos ma sie nad tym kontrole. Wazny jest czlowiek.
    • Gość: panna Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.68.92.9.mielec92.tnp.pl 26.08.05, 17:04
      nie zgadzam się z partnerskim horoskopem dla panny i bliżniaka, jestem z
      bliżniakiem od 4 lat, i nie wyobrażam sobie życia bez niego, wcale nie jest
      niecierpliwy, nie szuka przygód, i nie nawidzi zmian. Świetnie się dogadujemy,
      i wprew temu co pisze w horoskopie tworzymy według naszych znajomych, dobrze
      dobraną pare.
      • bercia-23 Re: BLIŹNIĘTA - PANNA 26.08.05, 17:31
        moj znak to poanna,moj narzyczony to blizniak...jestesmy razem 5 lat i nie
        powiem musielismy sie niezle docierac,ale teraz jest z dnia na dzien coraz
        lepiej!wiec te horoskopy to raczej kity jakies nie wolno w nie wierzyc!
        • Gość: hm, hm... Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:39
          jesteśmy razem od kilku miesięcy i cóż... jak sobie poradzic z tym że dla
          bliźniaka (w omim odczuciu) wszystko inne ważniejsze ode mnie, domu i rodziny,
          choć on wraca i zapewnia że tak nie jest, to nosi go po świecie...
    • Gość: ola Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:36
      jestem z chlopakiem 4 lata mieszkamy ze soba ale to nie ten mi sie sprawdza ten
      horoskop strasznie sie klocimy lgnie do kobiet a one do niego powoli sie
      rozstajemy ja chce dom rodzine dziecko a on nie jak nie to niech spada pilnoj
      go kochanie a zobaczysz ze zdradzi po 20latach ale zdradzi
      • Gość: ola Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:44
        w luzkun ok ale strasznie mnie ignoruje lubie jak ktos mnie przytuli a on jest
        zimny kazda z was sie przekona mial tyle kobiet i nie uwiezycie wszystkie panny
        z kad wiem robie tipsy i to moje klijetki i mi wszystko powiedzialy to one
        odeszly chyba znalazl kogos z pod znaku barana bo ciagle pyta sie czy pasuja
        dso siebie
    • Gość: ewa Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:33
      blizniaki cos maja nie tak z ta swoja wiernoscia bo sa bardzo ciekawi swita
      inowych przygod a tak na marginesie jestesmy bardzo odlotowi kochamy moze
      krodko ale wszystkie dziewczyny
    • Gość: Liwia BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:48
      przeciez bliznieta nie sa monogamistami, one zawsze predzej czy pozniej
      prowadza podwojne zycie, a zwiazek z panna w mym przypadku okazal sie strzalem
      w 10, rewelacja pod kazdym wzgledem..
    • Gość: ania Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.nat.student.pw.edu.pl 03.01.06, 13:11
      Nie zgadzam się z tym horoskopem. Moj znak zodjaku to bliźniak, a nie jestem
      bałaganiarą. Dodatkowo jestem bardzo odpowiedzialna i troszczę się o innych, w
      szczególności o mojego kochanego chłopaka pannę. On uważa, że jestem bardzo
      ciepłą osobą. W łóżku jest nam świetnie.
    • Gość: BRS Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:15
      ja sie z tym chu*stwem nie zgadzam!! ja z panna mam dużo wspólnego i wale to co
      piszecie:/
    • Gość: bliźniak z panną Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 12.01.06, 22:14
      my już ponad 8 lat i coraz szczęśliwszą i zgraną parą jesteśmy! inspirujemy się
      wzajemnie i rozwijamy - kochamy siebie coraz mocniej i głębiej
    • Gość: zaklochana Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:29
      to nieprawda ja go kocham i nie jestem niestabilna
    • Gość: Ewa Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: 83.167.236.* 22.01.06, 15:08
      Niestety ja musze przyznac temu racje ! Dogadanie z partnerem BLIZNIAKIEM, jest
      dla mnie poprostu niemozliwe :-). Staram sie jednak radzic z tym, przejmujac
      powoli jego cechy.
      • Gość: may Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.osiedle.net.pl 22.01.06, 16:46
        Sama jestes blizniaczka, ale wierna blizniaczka. Nie moge sie nigdy dogadac z
        panami blizniakami, po prostu jakos scierpiec sie nie mozemy. Nawet nie na
        gruncie kochania ale chocby na stopie kolezenstwa. Cos z tymi panami jest nie
        tak ;-)
    • Gość: misia Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.ds1.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 23.01.06, 10:44
      wcale się nie zgadzam z tym horoskopem. jestesmy razem dopiero od kilku
      miesiecy ale jest nam ze sobą cudownie, czuje jakbysmy znali się od zawsze. A w
      łóżku jest poprostu fantastycznie!! Kiedy zaczynalismy sie spotykac w
      horoskopie przeczytałam ze to nie potrwa tygodnia nawet. Dzis wiem ze gdybym
      wtedy posłuchała horoskopu napewno nie byłabym tak szczęsliwa
      • Gość: renia Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.org 25.01.06, 23:18
        Nie zgadzam sie z opisem "blizniak żądny
        przygod" . Szukam stabilizacji i nie
        jestem bałaganiarą.Lubię bardzo porządek, i muszę miec wszystko
        zaplanowane [tak samo jak PANNA].
    • aneta9944 Re: BLIŹNIĘTA - PANNA 27.01.06, 18:15
      Nie zgadzam się z horoskopami, ktore opisują, że panna i bliźnięta nie mają
      szansy na stworzenie udanego zwiazku. Jestem ze swoim partnerem już 5 lat i
      świetnie nam się układa.Gdy po raz pierwszy przeczytałam opis dla tych znaków
      zodiaku, przestraszyłam się, ale co ma byc to będzie i nie warto sugerowac się
      tym, kto coś tam napisze.Najlepiej spróbowac byc razem i cieszyc się każdym
      nowym dniem. Pozdrawiam
      • Gość: renia Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.org 28.01.06, 23:46
        Ja tez nie zgadzam się że związek BLIZNIĘTA--PANNA NIE JEST
        MOZLIWY. Przecież BLIZNIĘTĄ I PANNIE patronuje ta sama planeta
        >>>>>>> MERKURY, która pomaga w kontaktach między ludzmi.
        Analityczny umysł. Przecież to ułatwia porozumienie się..
        Porozumienie DUSZ??
    • bullock Re: BLIŹNIĘTA - PANNA 28.01.06, 21:31
      Ja panna - on bliźniak. Nie jest źle. Staram się aby nie nudził się przy mnie.
      Jestem trochę pedantyczna, a on lubi zmiany ale przez lata wypracowaliśmy sobie
      ustępstwa.
    • Gość: Gryzia Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.leb.vectranet.pl / *.leb.vectranet.pl 02.02.06, 21:31
      Zgadzam sie,ja rowniez nie zgadzam sie z tym,ze blizniak i panna nie moga sie
      rozumiec,jestem spod znaku blizniat,a moj przyszly maz to panna i doskonale sie
      rozumiemy.Fakt,sa miedzy nami czasem sprzeczki,ale takie niegrozne,jak w kazdym
      normalny zwiazku,przynajmniej tak uwazam,bo gdyby ich nie bylo,zastanawialabym
      sie co jest nie tak.Od tej chwili chyba przestane czytac jakiekolwiek
      horoskopy,bo widze,ze sa kompletna bzdura...
    • Gość: moniuch Re: BLIŹNIĘTA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:16
      cos w tym jest ale nie do konca...........
    • Gość: iv_ bliznieta-panna IP: 84.112.122.* 25.03.06, 19:33
      Wszysko sie zgadza , ale ja sie mecze ze swoim blizniakiem 4 lata i wychodzi na
      to ze zmieniam swoj znak zodiaku na bardziej przychylny temu zwiazkowi
      Wszystko zalezy od checi
      Ciezko jest ale warto powalczyc!
    • Gość: ewa Re: Bliźnięta-Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 23:13
      mialam nadzieje czytając horoskop partnerski dla tej konkretnej pary znaków
      zodiaków,ze będzie z nich dobra para, poniewaz sama spotykam się z "panną", ale
      większkość cech zgadza się idealnie,bliznięta są szalone i bardzo żywiołowe, a
      panny ułóżone i poważnie myślące o życiu i nie bardzo mogą zrozumieć
      blizniąt ,ale myśle że to w niczym nie przeszkodzi mi jak iinnym,moze kiedyś
      zaprzeczę temu że bliznięta i panny nie pasują do siebie.
    • Gość: blizniak Re: bliŹNIĘta - panna IP: 66.195.133.* 14.06.06, 18:58
      moj zwiazek z panna trwal niecale 2 lata. zona odeszla ode mnie 3 miesiace
      temu. a ja wciaz ja kocham ......
    • Gość: blizniak Re: bliznieta-panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:27
      ja również nie zgadzam sie z ta opinią ... jestem spod znaku bliżniaka fakt
      lubie szybkie tempo życia ale nie zawsze i nigdy jeszcze nie nudziłam się ze
      swoim partnerem... nawiazując do jego pedantyczności owszem bywa schludny ale
      nie zawsze najwieksza wage przywiazuje do ubioru w mieszkaniu potrafi zrobic
      taki bajzel wszystko do gory nogami i na kupie... lubi wieczny bal.. to ja w
      tym związku jestem bardziej pedantyczna,,oszczedna i spokojna nie on.. i gdzie
      tu logika bo muszę przyznac ze znam wielu meszczyzn spod tego znaku on wogóle
      nie pasuje do nich
    • Gość: misia bliżnieta i panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 12:13
      NIEPRAWDA
      to kompletne bzdury wcale się ten horoskop nie sprawdza
    • Gość: Landrynka bliźnięta- panna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:34
      absolutnie sie nie zgadzam jestem z panna od 1,5 roku jestemy szczesliwa
      parą.kochamy sie i bedziemy sie kochac nadal...do końca świata i jeden dzień
      dłużej...
    • Gość: szarlotka bliźnieta-panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:20
      nie zgadzam sie z tym.. gdyz panna z blizniakiem bardzo dobrze potrafi sie
      dogadac.. prawda jest ze czasami sie pokluca ale to nie wazy nad ich
      zwiazkiem.. pozdrawiam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka