Gość: myszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:07 w sprawach intymnych moja waga była do niczego. Obchodziło ją tylko to, zeby sobie zrobić dobrze... A w sprawach codzienny waga nie miala wogole swojego zdania i ciągle liczyła na Skorpiona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia SKORPION - WAGA IP: *.cable.ubr04.shef.blueyonder.co.uk 04.08.05, 00:41 ga i mam oczywiscie swojego pana skorpiona....kocham go tak strasznie mocnao ze czasem wydaje mi sie ze nikt nikogo na swiecie jeszcze tak mocno nie kochal....i najpiekniejsze jest to ze wiem ze on mnie rowniez starsznie mocno kocha....Kocha tak jak tylko on potrafi. Ja jestem z nim najszczesliwasza i robie wszystko zeby on rowniez ze mna byl.A w lozku.... hmmm... no coz w tych sprawach swiat nalezy do nas.... w sumie to duzo nasz zwiazek w tej dziedzinie zawdziecza jemu:) nie znam innnego takiego wulkana:) jeju jak ja go kocham: Kochajcie wagi skorpionów...:) tylko mojego zostawcie dla mnie:)!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: SKORPION - WAGA IP: *.chello.pl 07.08.05, 16:32 em jesli naciskales na sprawy intymne to sie nie dziw ;P trudno zdobyc zaufanie wagi,trzeba byc cierpliwym i okazac jej bezpieczenstwo wtedy juz wszystko jest burzliwe i namietne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAGA Re: skorpion-waga IP: *.chello.pl 19.06.07, 17:48 Namiętnie i burzliwie. e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpionica Re: SKORPION - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:52 wszystkie te horoskopy to takie czary mary, u nas jest dosłownie wszystko odwrotnie. Mój Waga wcale nie ostara się porozumieć ze mną kosztem ustępstw i rezygnacji z własnych potrzeb, i to on Waga ciągle krytykuje i jest uszczypliwy dla mnie wiec chyba zamieniliśmy sie rolami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H-Ania Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:55 wszystko sie zgadza . caly ten horoskop to sama prawda bynajmniej w moim przypadku duzo mi pomogl i dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: SKORPION - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:27 zgadza sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
karina63 Re: SKORPION - WAGA 16.10.05, 17:06 Moj pan Waga jest kochany, ja wstretna skorpionica, ale coz, dogadujemy sie wspaniale, )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gr. Re: SKORPION - WAGA IP: *.msk.zary.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:36 Mój Pan Waga jest....zazdrosny!Ale w łózku jest nam ..cudownie Namietnosc,ekspresja..ja-gwaltownosc,on lubi byc pieszczony ale i sam tak pieknie piesci.Dominuje chyba jednak ja-skorpionica.Pan Waga stara sie dotrzymac mi kroku..narazie to mu sie udaje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Skorpion-Waga 23.03.06, 14:07 Ja też mam faceta spod Wagi, ja jestem Skorpion. On jest bardzo ułożony, spokojny, niczym go nie można wyprowadzić z równowagi. Choćbym się na niego 100 razy obraziła on i tak jest w stanie mnie udobruchać. Żebym nie wiem co głupiego powiedziała to on i tak się nie obrazi. Waga jest strasznie skryta. Wolałabym żeby się czasem ze mną pokłócił. Mnie roznosi, emocje raz takie raz takie. A on se siedzi, trawka w gębie (na łonie natury) i nic. Według mnie powinien dawno się na mnie obrazić a on mnie przytula jeszcze i mówi WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:54 nie zgadzam sie z tym poniewaz w moim zwiazku moj chlopak jestwaga ja skorpionem i to co jest wyzej napisane sprawdza sie ale w odwrotny sposob :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpionik Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:58 Uważam że to talna bzdura!ja jestem w związku z wagą(panem wagą;)i jest zupełnie na odwrót!to jemu możnaby było dopisać te cechy które przypisaliście skorpionowi!a może to jakiś wyjątek...?nie wiem,ale u mnie ten horoskop wogóle sie nie spradza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATI Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:29 A JA JESTEM Z WAGĄ BARDZO SZCZĘSLIWA. PO MOIM OSTATNIM BUJNYM ZWIĄZKU POTRZEBOWAŁAM SPOKOJU, CIEPŁA I MIŁOŚCI. I WAGA WŁAŚNIE MI TO DAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica skorpion-waga IP: 213.227.72.* 24.09.06, 00:55 zdaje się, że ktoś tu nie lubi skopionów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka no właśnie... IP: 81.210.1.* 04.05.07, 14:40 idealny opis mojego związku- ja-Waga,on-Skorpion. praktycznie toksyczny układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion skorpion-waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:36 u nas jest zupelnie na odwrot... Odpowiedz Link Zgłoś