Dodaj do ulubionych

SKORPION - WAGA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:07
w sprawach intymnych moja waga była do niczego. Obchodziło ją tylko to, zeby
sobie zrobić dobrze... A w sprawach codzienny waga nie miala wogole swojego
zdania i ciągle liczyła na Skorpiona...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia SKORPION - WAGA IP: *.cable.ubr04.shef.blueyonder.co.uk 04.08.05, 00:41
      ga i mam oczywiscie swojego pana skorpiona....kocham go tak strasznie mocnao ze
      czasem wydaje mi sie ze nikt nikogo na swiecie jeszcze tak mocno nie
      kochal....i najpiekniejsze jest to ze wiem ze on mnie rowniez starsznie mocno
      kocha....Kocha tak jak tylko on potrafi. Ja jestem z nim najszczesliwasza i
      robie wszystko zeby on rowniez ze mna byl.A w lozku.... hmmm... no coz w tych
      sprawach swiat nalezy do nas.... w sumie to duzo nasz zwiazek w tej dziedzinie
      zawdziecza jemu:) nie znam innnego takiego wulkana:) jeju jak ja go kocham:
      Kochajcie wagi skorpionów...:) tylko mojego zostawcie dla mnie:)!!!!!!!
    • Gość: nnn Re: SKORPION - WAGA IP: *.chello.pl 07.08.05, 16:32
      em jesli naciskales na sprawy intymne to sie nie dziw ;P trudno zdobyc zaufanie wagi,trzeba byc cierpliwym i okazac jej bezpieczenstwo wtedy juz wszystko jest burzliwe i namietne:P
      • Gość: WAGA Re: skorpion-waga IP: *.chello.pl 19.06.07, 17:48
        Namiętnie i burzliwie. e.
    • Gość: Skorpionica Re: SKORPION - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:52
      wszystkie te horoskopy to takie czary mary, u nas jest dosłownie wszystko
      odwrotnie. Mój Waga wcale nie ostara się porozumieć ze mną kosztem ustępstw i
      rezygnacji z własnych potrzeb, i to on Waga ciągle krytykuje i jest uszczypliwy
      dla mnie wiec chyba zamieniliśmy sie rolami...
    • Gość: H-Ania Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:55
      wszystko sie zgadza . caly ten horoskop to sama prawda bynajmniej w moim
      przypadku duzo mi pomogl i dziekuje...
    • Gość: monika Re: SKORPION - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:27
      zgadza sie w 100%
      • karina63 Re: SKORPION - WAGA 16.10.05, 17:06
        Moj pan Waga jest kochany, ja wstretna skorpionica, ale coz, dogadujemy sie
        wspaniale, ))))
        • Gość: Gr. Re: SKORPION - WAGA IP: *.msk.zary.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:36
          Mój Pan Waga jest....zazdrosny!Ale w łózku jest nam ..cudownie
          Namietnosc,ekspresja..ja-gwaltownosc,on lubi byc pieszczony ale i sam tak
          pieknie piesci.Dominuje chyba jednak ja-skorpionica.Pan Waga stara sie
          dotrzymac mi kroku..narazie to mu sie udaje. Pozdrawiam
        • agunia_29 Skorpion-Waga 23.03.06, 14:07
          Ja też mam faceta spod Wagi, ja jestem Skorpion. On jest bardzo ułożony,
          spokojny, niczym go nie można wyprowadzić z równowagi. Choćbym się na niego 100
          razy obraziła on i tak jest w stanie mnie udobruchać. Żebym nie wiem co
          głupiego powiedziała to on i tak się nie obrazi. Waga jest strasznie skryta.
          Wolałabym żeby się czasem ze mną pokłócił. Mnie roznosi, emocje raz takie raz
          takie. A on se siedzi, trawka w gębie (na łonie natury) i nic. Według mnie
          powinien dawno się na mnie obrazić a on mnie przytula jeszcze i mówi WSZYSTKO
          BĘDZIE DOBRZE.
    • Gość: aguska Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:54
      nie zgadzam sie z tym poniewaz w moim zwiazku moj chlopak jestwaga ja
      skorpionem i to co jest wyzej napisane sprawdza sie ale w odwrotny sposob :P
    • Gość: Skorpionik Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:58
      Uważam że to talna bzdura!ja jestem w związku z wagą(panem wagą;)i jest
      zupełnie na odwrót!to jemu możnaby było dopisać te cechy które przypisaliście
      skorpionowi!a może to jakiś wyjątek...?nie wiem,ale u mnie ten horoskop wogóle
      sie nie spradza!
    • Gość: PATI Re: SKORPION - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:29
      A JA JESTEM Z WAGĄ BARDZO SZCZĘSLIWA. PO MOIM OSTATNIM BUJNYM ZWIĄZKU
      POTRZEBOWAŁAM SPOKOJU, CIEPŁA I MIŁOŚCI. I WAGA WŁAŚNIE MI TO DAJE
    • Gość: skorpionica skorpion-waga IP: 213.227.72.* 24.09.06, 00:55
      zdaje się, że ktoś tu nie lubi skopionów
    • Gość: Aśka no właśnie... IP: 81.210.1.* 04.05.07, 14:40
      idealny opis mojego związku- ja-Waga,on-Skorpion. praktycznie toksyczny układ.
    • Gość: skorpion skorpion-waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:36
      u nas jest zupelnie na odwrot...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka