Gość: baszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:52 wlasnie po 30 latach wspolnego zycia wiele sie zgadza Ja rak a maz panna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: RAK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:05 taa.. ciezkie jest zycie z facetem panienka..czepia sie wszystkiego i najchetniej zamknalby sie w czterch scianach.. ale i tak go kocham:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: RAK - PANNA IP: *.zsmrnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:14 TO WSZYSTKO ZA BARDZO NIE PASUJE DO OPISU MOJEGO WYBRANKA, KTÓRY JEST PANNĄ! ON JEST SZALONY I W OGÓLE CAŁKIEM INNY NIŻ PISZE W HOROSKOPIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Re: RAK - PANNA IP: *.zsmrnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 10:16 OPIS PANNY W OGÓLE NIE ZGADZA SIĘ Z CHARAKTEREM MOJEGO WYBRANKA! ON JEST CAŁKIEM INNY NIŻ TUTAJ NAPISANO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek Re: RAK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:55 a po 30 -u latach małżeństwa z panem panną to nuda jak diabli.I żeby rak wylazł ze skorupy sto razy i pod każdym względem to panna powolna i leniwa rozrusza się za trzysta lat.Nie ma na co czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: RAK - PANNA IP: 83.168.96.* 09.03.06, 18:51 mam dość mojej panny jej humorow i ciągłego potwierdzania jaki to on jest super gdzie współpraca tylko ja staram sie jeszcze w tym zwiazku, Odeszla bym ale dokad jak radzic sobie z zapatrzonym w siebie dupku? ciągle go kocham ....chyba???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria wanda Re: RAK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:09 tak zgadzam sie po 28-miu latach jest gorzej kazdego dnia ,panna facet to taki dupek bez wyobrazni,tylko blokuje raka ,to jest tragedia ,chyba sie rozwode... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek Re: RAK - PANNA IP: *.finemedia.pl 25.04.06, 21:11 Ehhh łatwo dojdziecie do porozumienia. To chyba oboje musimy zmienic znak zodiaku. Wojujemy ze soba od kad tylko pamietam. WIecznie o cos. Nawet jakas pie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć RAK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:25 bardzo chciałabym w to wierzyć... myśle że będzie dobrze mi z Panną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana RAK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 08:20 W sumie może być ale wole żeby lepiej rakowi z bliźniętami wypadało ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka RAK - PANNA IP: *.tkdami.net 22.04.07, 10:47 Znam związek w którym kobieta była Panną a mężczyzna Rakiem.Ci ludzie się rozwiedli przez różnice charakterów,a Pan Rak poszedł do Kobiety Ryby. i jak tu nie wierzyć w horoskopy?a raczej charakterystykę znaków? Nawet jeśli ludzie wcale nie zwracają uwagę na znaki zodiaku,to jeśli się źle dobrali,to prędzej czy później się rozejdą. PS: Rak i Ryby świetnie do siebie pasują:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba RAK - PANNA IP: *.tkdami.net 22.04.07, 10:52 Panna dogada się tylko z Bykiem i Koziorożcem .Niech nie czepia się Raka i zostawi go dla Ryb:-) Odpowiedz Link Zgłoś