Dodaj do ulubionych

szczęście

01.10.02, 13:40
czy będziemy szczęsliwi z mężem, czy mąż mnie nie zdradza i nigdy nie
zdradził?ja,15.12.1975r. a on 24.02.1976r.
Obserwuj wątek
    • tassman Re: szczęście 02.10.02, 08:18
      gigil

co to za durnoty wypisujesz tutaj zagubiona dziewczynko? A skad to ma wiedziec
      wróż czy twój mąż dorabia ci rogi? jesli tego nie wiesz to bierz szybki rozwód
      i odpocznij se od związków. Widac ze ze soba nie rozmawiacie....

Wróz tassman:)
      • gigil Re: szczęście 03.10.02, 08:24
        TASSMAN ,TY JESTEŚ JAKĄS NAWIEDZONĄ BABĄ .ALBO BABSZTYLEM. kurwa ,a ja nie
        jestem durowatą dziewczynką,! wypraszam sobie .w ogóle nie umiesz wróżyć i
        jesteś zwykłą oszustką!będę to musiała ogłosić na forum.
      • gigil Re: tassman-oszustka!!! 03.10.02, 08:26
        TASSMAN ,TY JESTEŚ JAKĄS NAWIEDZONĄ BABĄ .ALBO BABSZTYLEM. kurwa ,a ja nie
        jestem durowatą dziewczynką,! wypraszam sobie .w ogóle nie umiesz wróżyć i
        jesteś zwykłą oszustką!będę to musiała ogłosić na forum.
        • tassman tassman kobieta błahahahahahahahahahahahahahha 03.10.02, 09:26
          gigil napisała:

> TASSMAN ,TY JESTEŚ JAKĄS NAWIEDZONĄ BABĄ .ALBO BABSZTYLEM. kurwa ,a ja nie
          > jestem durowatą dziewczynką,! wypraszam sobie .w ogóle nie umiesz wróżyć i
          > jesteś zwykłą oszustką!będę to musiała ogłosić na forum.

nas.....
          Juz ulepiłem lalaeczkę woo-doo, wydrapałem na niej twoje imie i pierwsza szpila
          jaka wbiłem poszła w twoja główkę....Efekty juz widać....

Pozdrawiam
          Wróż tassman:) (nie wróżka, jakiś nawiedzony babsztyl, ani oszustka hehe)
    • mii.krogulska Re: szczęście 02.10.02, 19:09
      Witam serdecznie,
      nie da się interpretować horoskopu Pani męża w oderwaniu od wiadomości, które
      dotyczą środowiska, wpływu wychowania, poprzednich związków i znajomości
      waszych relacji. Oczywiście wróżka może postawić Pani karty - polecam osobistą
      wizytę - i przedstawić historię Pani związku, jaką w nich zobaczy. Zdrada
      oznacza rozpad więzi między małzonkami, jest oszustwem. Państwa horoskopy nie
      wskazują, abyście wzajemnie się oszukiwali, ale los ludzki chadza różnymi
      drogami. Skoro ma Pani wątpliwości, doradzam osobistą wizytę u wróżki.

Pozdrawiam, Mii
      • gigil Re: podziękowania dla Mii.krogulska 03.10.02, 08:19
        DZIĘKUJĘ PANI WRÓŻKO ZA ODPOWIEDZ.JESTEM BARDZO PANI WDZIĘCZNA.CZY MOGĘ ZADAĆ
        PANI JEDNO PYTANIE:CZY BĘDĘ W CIĄŻY JESZCZE W TYM ROKU I CO URODZĘ?A JEŚLI TO
        NIEMOŻLIWE, TO PROSZĘ O PORÓWNANIE NASZYCH HOROSKOPÓW.mój strzelec-15.12.1975.A
        mąż ryba- 24.02.1976.Jak będzie nam się układało z seksem?pozdrawiam ,jest Pani
        bardzo miła,dziękuję.justa-gigil .Mój e-mail:gigil@NOSPAM.gazeta.pl
    • irona.sonata Re: szczęście 02.05.23, 06:05
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka