gigil 01.10.02, 13:40 czy będziemy szczęsliwi z mężem, czy mąż mnie nie zdradza i nigdy nie zdradził?ja,15.12.1975r. a on 24.02.1976r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Re: szczęście 02.10.02, 08:18 gigil co to za durnoty wypisujesz tutaj zagubiona dziewczynko? A skad to ma wiedziec wróż czy twój mąż dorabia ci rogi? jesli tego nie wiesz to bierz szybki rozwód i odpocznij se od związków. Widac ze ze soba nie rozmawiacie.... Wróz tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigil Re: szczęście 03.10.02, 08:24 TASSMAN ,TY JESTEŚ JAKĄS NAWIEDZONĄ BABĄ .ALBO BABSZTYLEM. kurwa ,a ja nie jestem durowatą dziewczynką,! wypraszam sobie .w ogóle nie umiesz wróżyć i jesteś zwykłą oszustką!będę to musiała ogłosić na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gigil Re: tassman-oszustka!!! 03.10.02, 08:26 TASSMAN ,TY JESTEŚ JAKĄS NAWIEDZONĄ BABĄ .ALBO BABSZTYLEM. kurwa ,a ja nie jestem durowatą dziewczynką,! wypraszam sobie .w ogóle nie umiesz wróżyć i jesteś zwykłą oszustką!będę to musiała ogłosić na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman tassman kobieta błahahahahahahahahahahahahahha 03.10.02, 09:26 gigil napisała: > TASSMAN ,TY JESTEŚ JAKĄS NAWIEDZONĄ BABĄ .ALBO BABSZTYLEM. kurwa ,a ja nie > jestem durowatą dziewczynką,! wypraszam sobie .w ogóle nie umiesz wróżyć i > jesteś zwykłą oszustką!będę to musiała ogłosić na forum. ______________________________ Pisząc te bzdury o mnie (czym mnie stnie ubawiłaś) i dodatkowo podpierając sie inwektywami sama na siebie ściagasz uwagę innych znajacych to forum. Sciagasz i sie osmieszasz. Tassman to wróż. Nie wróżka. Czyli jaki z tego wniosek? Oswieć nas..... Juz ulepiłem lalaeczkę woo-doo, wydrapałem na niej twoje imie i pierwsza szpila jaka wbiłem poszła w twoja główkę....Efekty juz widać.... Pozdrawiam Wróż tassman:) (nie wróżka, jakiś nawiedzony babsztyl, ani oszustka hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: szczęście 02.10.02, 19:09 Witam serdecznie, nie da się interpretować horoskopu Pani męża w oderwaniu od wiadomości, które dotyczą środowiska, wpływu wychowania, poprzednich związków i znajomości waszych relacji. Oczywiście wróżka może postawić Pani karty - polecam osobistą wizytę - i przedstawić historię Pani związku, jaką w nich zobaczy. Zdrada oznacza rozpad więzi między małzonkami, jest oszustwem. Państwa horoskopy nie wskazują, abyście wzajemnie się oszukiwali, ale los ludzki chadza różnymi drogami. Skoro ma Pani wątpliwości, doradzam osobistą wizytę u wróżki. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
gigil Re: podziękowania dla Mii.krogulska 03.10.02, 08:19 DZIĘKUJĘ PANI WRÓŻKO ZA ODPOWIEDZ.JESTEM BARDZO PANI WDZIĘCZNA.CZY MOGĘ ZADAĆ PANI JEDNO PYTANIE:CZY BĘDĘ W CIĄŻY JESZCZE W TYM ROKU I CO URODZĘ?A JEŚLI TO NIEMOŻLIWE, TO PROSZĘ O PORÓWNANIE NASZYCH HOROSKOPÓW.mój strzelec-15.12.1975.A mąż ryba- 24.02.1976.Jak będzie nam się układało z seksem?pozdrawiam ,jest Pani bardzo miła,dziękuję.justa-gigil .Mój e-mail:gigil@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś