Dodaj do ulubionych

ona SKORPION, on STRZELEC

10.11.05, 20:13
czy to wyjdzie? to już trzeci partner spod znaku strzelca, wcześniej nie
wychodziło, tym razem na prawde mi zależy i może podzielicie się ze mną tym
jak mam postępować z moim strzelcem :) z gory thnx :)
Obserwuj wątek
    • Gość: loki Re: ona SKORPION, on STRZELEC IP: *.softpro2.pl 10.11.05, 20:44
      nie być zazdrosną, to na początek:)
      • Gość: żona Strzelca Re: ona SKORPION, on STRZELEC IP: *.org 10.11.05, 20:50
        Witaj! jestem żoną Strzelca od ponad 6 lat, skorpionica na dodatek.Przyznam
        Ci,że to bardzo trudny związek:( Woda i Ogień.Jeśli będziesz dawać mu duzo
        swobody, tolerować wszystkie jego pseudo przyjaciółki(a każda, która tylko na
        niego spojrzy to od razu przyjaciółka-nie koleżanka)to będzie ok. Straszny
        papla, więc wszystkie przyjaciółeczki będą wszystko o Tobie wiedzieć.Łucznik
        potrafi łgać jak żaden inny znak zodiaku.Jeśli potrafisz to wszystko tolerować,
        to będzie dobrze. Ale dla zazdrosnego Skorpiona taka swoboda Strzelca jest nie
        do zniesienia.Ja nie potrafię :( Oczywiście opisałam swojego męża i nie każdy
        strzelec musi być jednakowy ;) Mają jedna wspólną cechę-nie potrafią być chyba
        z jedną kobietą, za bardzo kochają wolnośc.
        • Gość: lenkaa Re: ona SKORPION, on STRZELEC IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 11.11.05, 15:36
          a ja jestem strzelcem kobietą i spotykam sie z facetem skorpionem i wcale nie
          chce wolnośći ,chce żeby mnie ktos usidlił:) i moze byc nawet zazdrosny i
          zaborczy,mi to nie przeszkadza a nawet jest mile widziane:) tylko,ze''moj''
          skorpion wcale typowym skorpionem nie jest :/ i bardzo nad tym ubolewam:/
          • Gość: strzelec Re: ona SKORPION, on STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:04
            hmmm,sama jestem strzelcem i nie lubię psychcicznych ograniczeń,potrzebujemy
            wolności co nie znaczy,że zaraz musimy z niej korzystać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka