Dodaj do ulubionych

WAGA - SKORPION

IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 26.11.05, 19:47
Byłam żoną Skorpiona...za długo...prawie mnie zniszczył...uciekłam...po 10-ciu
latach...Pozostały bardzo bolesne wspomnienia, lęk i strach...
Obserwuj wątek
    • Gość: lula Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:21
      2 razy probowalam ze Skorpionami, bo maja cholerny urok... - najpierw byl
      zachwyt mna, ze jestem jaka jestem, potem szybko zaczynalo sie niszczenie ze
      strony skorpiona. I nienawisc i odrzucenie, gdy jasno stawialam granice.
      • Gość: magdalena87 Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:31
        Ja od wielu lat otozona jestem skorpionami, moi najlepsi przyjaciele, byly
        chlopak i tegoroczna wakacyjna milosc. Skorpiony maja w sobie magnes, to
        spojrzenie tak mnie przyciaga.. Meskosc, mocny charakter i to uczucie bycia
        wyrozniona kiedy sie z nim jest to jest to. Bo oni nie wybieraja i nie lubia
        byle kogo. A jak juz polubia to naprawde mocno i namietnie. To znak ktory mnie
        przesladuje i urzeka za kazdym razem...
      • Gość: wagusia Re: IP: *.chello.pl 06.04.06, 23:11
        bo skorpion dziala tylko w dwie strony!
        kocha lub nie-na-widzi :)

swoja droga, znam 3 skorpiony
        tylko lub az trzy!
        jednym z nich jest moj tato - wspanialy czlowiek choc bardzo trudny charakter!
        kuzynka - cholernie trudny charakterek.
        przyjaciolka - hmm.. no latwo z nia nie jest - ciezko dogodzic i czesto narzeka
        ale z niej to wogole odchyl jest :-P

PS jam waga :)
        • Gość: Kamil Skorpion Re: Dokładnie zgadzam się z wypowiedzią. IP: 95.175.6.* 30.06.13, 14:29
          Wiem po sobie jak skorpion pokocha to bez granic a jeśli nienawidzi to zniszczy tą osobę do końca ale nigdy swojej miłości.
    • polaty Re: WAGA - SKORPION 02.12.05, 17:04
      Bzdury skorpiony to porządny znak zodiaku. mają swoje wady, lecz potrafią kochać . Bycie draniem jest nie tylko związane ze znakiem zodiaku ale z innymi cechami charakteru i zdobytymi doświadczeniami wolą >?
      • Gość: ewelincia:) Re: WAGA - SKORPION IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 16.12.05, 16:58
        ja moge powiedziec, ze skorpiony to najbardziej namietne znaki zodiaku..;d;d:)
        Moj pan skorpion jest czuly, opiekunczy, potrafi o mnie zadbac i zapewnic mi
        bezpieczeństwo:)Jest rowiez sklonny do wielu poswiecen:)A jesli chodzi o
        zazdrosc to potwierdzam ze skorniopy sa bardzo zazdrosne..Ale z jednej strony
        to chyba dobrze bo wtedy wiem ze zalezy mu na mnie:)Bardzo mnie kocha i nie
        wyobrazam sobie zycia bez niego:)
        • Gość: mmm waga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:40
          a mój nie jest zazdrosny, w ogóle mi nie umie okazać uczuć. chciałabym żeby był zazdrosny... nie wiem czy mu na mnie zależy. piszecie że są strasznie zazdrośni to dlaczego on nie jest?
    • Gość: bombelelka Re: WAGA - SKORPION IP: *.chello.pl 04.01.06, 20:19
      bez przesady,skorpiony nie są takie złe.ja nie potrafię i boję się zdradzac ze
      swoimi uczuciami i owszem jestem starasznie zazdrosna, zawistna i wogóle ale dla
      miłości zrobię wszystko!!chodziłam z waga, teraz mi wstyd bo go nie doceniałam i
      nie umiałam byc taka słodka i czuła jak potrzebował.nie wyszło nam. Ale bardzo
      pragne do niego wrocić i zrobic co bede w stanie.A narazie sie przyjażnimy..:D
      pan waga tez nie jest taki cudowny niezdecydowany i bojażliwy jak mało kto!!
    • Gość: noxius Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:45
      no fakt skorpiony sa cholernie zazdrosne, ale za to potrafia byc bardzo czule i
      wyrozumiale:) wyjatki sie zdarzaja:) kazdy skorpion(mowie o panach) ma w sobie
      to cos co przyciaga kobiety:) sa stanowczy, potrafia obronic kobiete, a przede
      wszystkim oczarowac ja swoim szarmanckim zachowaniem(jak chca to potrafia:P:P)
      dla mnie najlepszym partnerem jest wlasnie skorpion:)
      • Gość: czarnulaa Re: WAGA - SKORPION IP: *.eia.pl 02.02.06, 22:30
        witam was wszsytkich jestem ze skorpionem 9 lat:)Udanych lat wcale nie prawda
        ze skorpion niszczy,zalezy tez na co mu sie pozwoli moj Skorpion jest ,czuly
        chociaz nie wylewny w uczuciach,ale potrafi zaskakiwac gestami slowami,kiedys
        byl zazdrosny oj walczylam z tym bardzo teraz ustatkowal sie ALE CO
        NAJWAZNIEJSZE DROGIE WAGI HM ,WLASNIE TO JA SKORPIONA MAM POD PANTOFLEM NIE ON
        MNIE ,i ne chodzi mi np.o pieniadze dobra materialne .jak wielu z wassie
        wypowiadalo ze skorpiony niszcza truja,eeee trzeba go wychowac dobze .Bylam
        kiedys z panem waga totalan porazka.zero zrozumienia:)ALE ZE SKORPIONEM OK JAK
        SIE 1 ZAKOCHA NA CALE ZYCIE.I NIE ZDRADZA
    • Gość: anka Re: WAGA - SKORPION IP: 87.207.219.* 15.01.06, 01:24
      ja jako skorpion pozwolę sobie na małe wytłumaczonko.
      fakt, cholernie zazdrosny i podejrzliwy znak, ale to wynika z faktu, że swojego
      partnera chcemy mieć na wyłaczność, tzn chcemy miec pewność o jego oddaniu i
      jemu móc się oddac całkowicie. Wszystko albo nic, a jak wszystko to ...ach
      Ostatnio spotykałam się z wagą i teraz też waga mi się przytrafił. coś jednak
      ciągnie tego skorpiona do wag:) Tylko faktycznie z wagą to trzeba ostrożnie,
      jak cos zaczełam drążyć to już chciało mi sie to obrazić. Płochliwe takie to
      stworzenie. POzdrawiam
      • Gość: czarna666 zalamana IP: *.tomaszow.mm.pl 14.04.09, 18:51
        hmm mam partnera skorpiona nie jest zazdrosy lecz mybi imprezowac
        kocha mnie ale nie potrafi tego okazac i nie wiem co mam zrobic
        czuje sie dzwinie czasami przez niego tak jak by sie mna bawil choc
        do konca nie wiem czy tak jest odpiszcie mi co ma robic
      • Gość: mmm waga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:42
        super, mój jest skorpionem i najwyraźniej nie chce mieć mnie na wyłączność, to raczej ja jego.... ;/
    • Gość: MDMA Re: WAGA - SKORPION IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 16.01.06, 23:39
      jestem aktualnie ze skorpionem, ona chce postawić na swoim zawsze a jak ja nie
      daje to są straszne kłótnie. w łóżku jest cudownie, ale zastanawiam się czasem
      nad odejściem:/
      • Gość: typowa wagusia waga vs. skorpion (0:1) ??? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:28
        ciezki uklad....oj ciezki....ja jestem w swiezym zwiazku ze skorpionem i
        zaczynam sie zastanawiac czy ma to sens.ok ...sa chwile kiedy jest
        bosko..romantycznie i jestem wrecz pewna ze bedziemy do konca...sa jednak
        momnety kiedy on jest zbyt zimny dla mnie,pozatym zapomina o tym ze wagi sa
        wrazliwe i wyczulone na kazdy gest.fakt ze wagi byc moze sa hipnotyzowane
        urokiem skorpionow....ale czy warto za wszelka cene sie meczyc w tak ciezkim
        ukladzie???
        ja nie znam odpowiedzi...na dzien dzisiejszy zastanawiam sie czy nie zostawic
        mojego skorpiona bo mam go juz dosc( a najdziwniejsze jest to w tym ukladzie to
        ze nie wykluczam gwaltownego wybuchu namietnosci z jego strony i zalagodzenia
        kryzysu..) podsumowujac:JEST TO BARDZO CIEZKI UKLAD:(
        • Gość: mmm waga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:43
          no to już podobnie do mnie...
    • Gość: soft Re: WAGA - SKORPION IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.06, 13:58
      Jestem "w związku" ze skorpionem. Rzeczywiście nie jest łatwo. Kosztuje mnie to
      wiele poświęcenia, chcę się z nim spotykać i dlatego gotowa jestem na
      ustępstwa. Nigdy nie zachowywałam się w sposób bardzo spolegliwy. Jestem raczej
      tą, która decyduje, podejmuje decyzje... W tym układzie on jest tym, którego
      zdanie musi być ostatnie. Czasami wydaje mi się, że zatracam własną osobowość,
      tak silnie odziaływują na mnie spotkania z "moim skorpionem". Niby jest nam
      razem bardzo dobrze, ale coś stoi między nami, coś, czego nie możemy
      rozszyfrować. Bardzo zależ mi na tym związku, nie chciałabym popsuć tego, co
      jest tak fascynujące. Chociaż czasami duszę się tym, że to ja tak ulegam i
      godzę się na wszystko, co "skorpion" zaplanuje. Bardzo ciężka, aczkolwiek
      interesująca osobowość tego skorpiona. Prawdą chyba jest, że dla wagi taki
      związek jest trudniejszy.
      Pozdrawiam.
    • Gość: waga Re: WAGA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:02
      ja sie ze skorpionem dogaduje rewelacyjnie. zagranie w otwarte karty i ukazanie
      swojego prawdziwego JA wiele ulatwia. skorpiony nie chca nikogo skrzywdzic,
      tylko czasami nie wiedza na ile sobie moga pozwolic. ukazanie im swoich potrzeb
      i zapewnienie, ze sa najwazniejsi rozwiazuje wiele problemow i wielu zapobiega.
      powodzenia ze skorpionami - oni sa fantastyczni!!
    • Gość: wiola Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:40
      To trudny partner dla Wagi, wiem bo jestem ze skorpionem, jest najlepszym
      krytykiem pod Słońcem, a jego uwagi nie raz pozbawione sensu goszczą niemal
      codziennie, nigdy to się nie zmieni... a pogarsza się z każdym dniem,
      radzę dobrze się zastanowić...
      • elma16 Re: waga-skorpion 02.04.06, 11:52
        ja jestem ze skorpionem w sumie od niedawna i to pierwszy taki zwiazek kiedy
        naprawde baaardzo mi zalezy. jestem waga, nie lubie i boje sie dwuznacznych
        sytuacji i zachowan a on wlasnie czesto takie ma...

raz bardzo czuly, namietny, innym razem skryty i zamkniety w sobie.
        potwierdzam, ze nie jest to latwy uklad, bo wagi pragna zainteresowania i
        dowodow na to, ze sa kochane, dla najwazniejszej osoby sa w stanie zrobic
        wszystko i tu w sumie jest pies pogrzebany. w tej relacji to skorpion jest
        powsciagliwy w okazywaniu uczuc i nie latwo mu o nich rozmawiac. nie jest mi
        latwo ale i tak nie wyobrazam sobie zycia bez niego i na ile to mozliwe zrobie
        naprawde wiele by bylo nam ze soba dobrze. mam nadzieje, ze nam sie uda.

p.s. natomiast nie zgadzam sie z tym, ze sa takimi krytykami, ale moze po
        prostu ja tego nie doswiadczylam.
        • Gość: prince polo Re: waga-skorpion IP: *.chello.pl 06.04.06, 23:13
          > raz bardzo czuly, namietny, innym razem skryty i zamkniety w sobie.
          > potwierdzam, ze nie jest to latwy uklad, bo wagi pragna zainteresowania i

och tak!

musisz byc cierpliwa i nie pozwolic soba rzadzic bo skorpionki to uwielbiaja!
          ale dobre dusze z nich mimo wszystko
    • izaka21 waga-skorpion 10.05.06, 13:31
      cala prawda o skorpionie wlasnie dlatego go zostawilam. zastanawiam sie tylko
      dlaczego tkwilam w takim chorym zwiazku przez 2 lata. przejzalam na szczescie
      na oczy i jestem szczesliwa!!! trzeba czasami myslec o sobie!!!
    • Gość: k-a Re: IP: *.chello.pl 14.06.06, 17:05
      jestem wagą a mój chłopak skorpionem, ten horoskop jest idalny! dokładnie
      opisuje nasz związek;)
      • Gość: waga Re: IP: *.cable.casema.nl 14.06.06, 21:37
        dobrze ze zajrzalam na te strone bo dalej myslalabym, ze moze cos ze mna nie
        tak.Jestem typowa waga od 8 lat zakochana po uszy w skorpionie i rzeczywiscie
        ten zwiazek jest trudny dla mnie,na pewno nie dla niego. Ta jego hustawka
        uczuc, humorow,dominowanie, krytykanctwo powoduje,ze zaczynam budzic sie z
        milosnego amoku.
        • Gość: skorpionica mam faceta wagę IP: 195.47.201.* 18.01.07, 09:05
          To prawda, że skorpiony są bardzo humorzaste, hustawka uczuć to moja -
          niestety - cecha charakteru. Krytykanctwo też... Na szczęście w porę się
          ocknęłam, zaczęłam nad soba pracowąc i moja waga jest teraz szczęśliwa. Mam
          jeszcze czasami nawrót tych cech charakteru, ale szybko zaczynam to dostrzegać
          i znów pracować nad sobą...
          Ciężko wyplenić z siebie typowe cechy...
    • Gość: dabrowianka WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:25
      nikt nie powiedził ze zwiazki sa łatwe, te ze Skorpionem tez, ale
      trzeba walczyc i nie poddawac sie. jestem typową waga, która potrzebuje
      czułosci i okazywania uczuc. ale Kocham Mojego Skorpiona i wiem jaki jest, dla
      mnie wskoczyłby nawet w ogien abym tylko był szczesliwa i ja chce dla niego
      tego samego. pozatym jestesmy przyjaciólmi i od tego zaczał sie nasz zwiazek.
      On jest cudowny nie tylko w łozku ale i w zyciu, zawsze jest przy mnie i
      wspiera. ja jego tez. to jest miłosc, a historie na tym swiecie sa rózne, nie
      kazdemu sie udaje. wierzcie w miłosc i pamietajcie rozmowa i zrozumienie zawsze
      pomaga trzeba tylko chceiec.horoskop to nie zycie moj Skorpion
      to dlamnie szczescie i tego wam zycze-szczescia ja wiem
      gdzie jest moje szczescie i bede cierpliwie walczyc o ten zwiazek to
      bo miłosc jest najwazniejsza:)
    • Gość: Ja Re: Waga - Skorpion IP: *.crowley.pl 17.07.06, 16:33
      Witam Panie,

Ja wypowiem sie z drugiej strony. Jestem Skorpionem - z tego co widze dosc
      typowym - zwiazanym ze wspaniala kobieta Waga i mysle, ze moge sie wypowiedziec
      w imieniu meskiej czesci skorpioniego znaku.

Mowicie Panie, ze faceci Skorpioni maja swoj czar, magnetyzm. Nie patrze na
      nich w ten sposob co Wy, ale milo slyszec :)

A co do ciezkich zwiazkow z nami, musicie wiedziec jedna rzecz, ktora jak sadze
      pomoze bardzo w Waszych relacjach. Nie oczekujemy od was tak naprawde ani
      uleglosci, ani zawsze atrakcyjnego wygladu, ani nadskakiwania niezaleznie od
      okolicznosci - tak naprawde imponuja nam i pociagaja kobiety silne, zaradne i
      majace wlasne zdanie - jedyne czego oczekujemy, to wzajemnosc. Bardzo szeroko
      rozumiana, i bezwarunkowa!

Zasada jest prosta: jesli oczekujecie od nas czegos, tym samym dajecie nam
      prawo do oczekiwania tego samego od Was. Jesli chcemy, zebyscie cos dla nas
      zrobily, a wy akurat jestescie zajete wlasnymi rozrywkami - to przeciez macie
      do tego pelne prawo i nie uslyszycie od nas zlego slowa... chyba ze wczesniej
      wymagalyscie od nas rzucenia tego co nas interesuje, zeby Wam pomoc. Jesli
      chcecie zebysmy Was przytulili kiedy rozbieramy Was w myslach, my i tak sie
      cieszymy, bo lubimy kazda forme kontaktu z Wami... pod warunkiem ze pogodzicie
      sie z tym, ze i my mozemy byc zmeczeni, ze i nas moze bolec glowa. Drogie
      Panie, absolutna wzajemnosc to podstawa!

I coz, jestesmy egoistyczni. Chociaz to tez nie do konca prawda :) Wyobrazcie
      sobie sytuacje, ze robimy cos, co Was denerwuje, a nam nie przeszkadza. Jesli
      zwrocicie nam uwage, przestaniemy to robic... na jakis czas.

Dlatego uwaga do Was, drogie Panie: nie zniechecajcie sie. Jesli taka drobna
      sprawa bardzo Was drazni, nie wahajcie sie upominac o swoje do skutku, a w
      razie potrzeby robic awantury i stawiac warunki! Bo w ten sposob pokazujecie,
      ze to nasze zachowanie naprawde Wam przeszkadza - i zyskacie szacunek jak
      kobieta majaca wlasne zdanie i godnosc. Jesli za ktoryms razem stracicie
      cierpliwosc do powtarzania w kolko tego samego, my zrozumiemy ze po prostu
      przyzwyczailyscie sie do naszych slabostek, i oczywiscie nie bedziemy robic
      nic, zeby to zmienic :)

Co jeszcze... jesli oczekujecie od nas czegos z czym sie poczatkowo nie
      zgadzamy, postarajcie sie nas przekonac. To naprawde da sie zrobic :) Tylko nie
      ograniczajcie swoich argumentow do "bo tak", to dziala na nas jak plachta na
      byka... no i jesli sie na taki argument zgodzimy, to predzej czy pozniej
      bedziemy tego samego oczekiwali od Was (wzajemnosc, wzajemnosc...)

Co wiecej? Kazdy czlowiek jest inny i inaczej wyglada bycie z nim. Ale mysle,
      ze stosujac sie do tych kilku rad bez wiekszych problemow zatrzymacie swoich
      facetow Skorpionow przy sobie. A warto :) bo w zamian za Wasze uczucie dajemy
      wszystko co mozemy, bezwarunkowo. Nie szukamy ciagle lepszych i mlodszych i nie
      ogladamy sie na inne, bo mamy Was - nasze kobiety idealne, dla ktorych mozemy
      porzucic cale swoje dotychczasowe zycie, nawet calkiem wygodne i poukladane. Co
      zreszta wielu moich znajomych Skorpionow zrobilo, a ja wlasnie jestem w trakcie.

Pozdrawiam, i zycze duzo szczescia!
      • Gość: marta Re: Waga - Skorpion IP: *.upc.chello.be 22.08.06, 22:03
        Dzięki,piękna wypowiedź.Chyba zrozumiałam o co w tym chodzi.Jestem w trakcie
        zabiegania o względy Skorpiona a sama jestem Wagą.Wagą z własnym
        zdanie,silną,niezależną,ale wciąż samotną.Mam nadzieję,że mi się
        uda.Dzięki.Przeczytałam wszystko uważnie dwa razy!!!!Pozdrawiam i życzę dużo
        szczęścia!
      • Gość: ola Re: Waga - Skorpion IP: 195.47.201.* 18.01.07, 09:11
        Uważam, że powyższe rady dotyczą wszystkich relacji damsko-męskich, a nie tylko
        wagowo-skorpionich.
        Bardzo to wszystko jest mądre i prawdziwe.
    • Gość: waga Re: waga - skorpion IP: 212.244.79.* 28.12.06, 19:45
      nie polecam - zazdrosc chorobliwa - toksyczny związek - on ciagle zdrady !!
      drogie wagi moze trafi sie 1 na 100 normalny ale nie polecam tego układu !!!
    • Gość: aśka waga i skorpion... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:34
      idealny opis relacji pomiędzy mną a moim chłopakiem...jesteśmy razem 4 lata,ale czy taki związek ma sens?
    • Gość: Nala Nigdy więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:27
      Ja bylam w dwóch takich związkach. Zostałam nieprzyjemnie potraktowana przez
      obydwa Skorpiony. Nie powiem, że żałuję tamtych chwil, bo bywały cudne momenty.
      Jedno w każdym razie wiem na pewno! Nigdy więcej nie będę ze Skorpionem!
    • Gość: monika waga-skorpion IP: *.chello.pl 05.08.08, 00:08
      za 10 dni wychodzę za mąż za skorpiona
      wiele ustępstw już poczyniłam w swoim życiu, kocham go ponad wszystko, choć
      łatwo nie jest
    • Gość: gość dot.wagi i skorpiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 13:49
      a ja sie nie zgadzam.Mam faceta skorpiona i jest odwrotnie.fakt-jest zazdrosny...ale kocha mnie ponad zycie...ja nie potrafie takich uczuc okazac jak on mi....nie wiedzialam ze mozna tak kogos kochac.Jestem szczesliwa z nim:)))))))
    • Gość: Waga - On Re: Waga - Skorpion IP: *.159.31.78.cable.morena.jarsat.pl 25.09.08, 15:51
      Jeśli ona waga, on skorpion to może być i dobrze, nie wiem nie wypowiadam się.
      Jeśli na odwrót to nie ma gorszego układu na świecie, wiem z własnego
      doświadczenia. Jak jakiś on-waga ma zamiar być z skorpionem to niech przez 3
      tygodnie wali głową w ścianę aż mu przejdzie taka myśl. Zazdrosna, zawistna i
      chce rządzić, zaborcza, nigdy się nie odda, prędzej da na odwal. Wagi lubią
      błyszczeć. Pięknie to wychodzi jeśli to kobieta błyszczy, jak na odwrót będzie
      bić, tłamsić, maltretować psychicznie aż nie zatłucze do swojego poziomu. Seks
      jest dobry ale to nie oddanie kobiety, to będzie tylko pozór, zawsze to ona
      ciebie będzie brała ciebie droga Wago kiedy będzie chciała, jak wibrator.
      Prędzej się powieś mężczyzno niż przechodź przez coś takiego. Poza tym nigdy nie
      zrozumie co to głębokie uczucie,a nawet jak zrozumie to tego nie pokaże, nigdy
      nie ujrzysz ognia, raczej chęć władzy. Chłodna jak królowa lodu i wyrachowana
      jak podwórkowa suka :(:(:(:(:(
      • Gość: skorpionica Re: Waga - Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 16:11
        Przeczytałam tę wypowiedź i zrobiło mi się smutno. Jestem
        Skorpionicą, nie wiem, czy typową, czy nie. To prawda, mam problemy
        z okazaniem uczuć, mogę wydać chłodna, ale to nie prawda, że tych
        uczuć nie ma. Są, głębokie, prawdziwe i szczere, tylko ukryte pod
        grubym pancerzem:( Spotkałam cudownego Pana Wagę, swoją połówkę:) To
        dopiero początek - piękny początek, mam nadzieję, że nam się uda i
        że on się w tym układzie nie czuje tak, jak o tym piszą.
    • Gość: marti waga-skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:18
      i mówią ze horoskopy itp są kompletną bzdura?!?! niestety nie dla
      mnie.w moim przypadku istna prawda.u mnie jest identycznie jak tu
      napisali.ale ja go kocham:(wiele razy myslalam ze nie tak sobie
      wyobrazalam mego ksiecia i moze lepiej gdyby to sie zakonczylo
      ale...nie potrafie.nie teraz,teraz nie mam czasu na "załamke po
      związku".;/;/
    • Gość: wag-szczecin Waga - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 15:40
      jestem w związku od roku z kobietą z pod znaku skorpion!!bardzo
      ciężko się porozumieć z jednej strony bardzo opiekuńcza a z
      drugiej,zaborcza,zazdrosnaza i zawszelką cena stawia na swoim i nie
      przyjmuje żadnej krytki,uważa że wszysko jej się od życia
      należy,ciągle krytytkuje swojego partnera i coś chce...masakra
    • Gość: sarna>> Waga - skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 15:08
      rany to spjzenie skorpiona te oczy ta glebia w oczach no
      powalajace...
    • Gość: Jaśka Re: waga -skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 16:18
      Dla wagi tylko wodnik!!!
    • Gość: kobietaWaga Waga - skorpion IP: *.cable.smsnet.pl 13.01.09, 00:25
      100% sie zgadza !!!! niesamowite... mimo to, nadal tkwie w tym zwiazku, bo nie
      potrafie go skończyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka