Gość: awia IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 26.11.05, 19:47 Byłam żoną Skorpiona...za długo...prawie mnie zniszczył...uciekłam...po 10-ciu latach...Pozostały bardzo bolesne wspomnienia, lęk i strach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lula Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:21 2 razy probowalam ze Skorpionami, bo maja cholerny urok... - najpierw byl zachwyt mna, ze jestem jaka jestem, potem szybko zaczynalo sie niszczenie ze strony skorpiona. I nienawisc i odrzucenie, gdy jasno stawialam granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena87 Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:31 Ja od wielu lat otozona jestem skorpionami, moi najlepsi przyjaciele, byly chlopak i tegoroczna wakacyjna milosc. Skorpiony maja w sobie magnes, to spojrzenie tak mnie przyciaga.. Meskosc, mocny charakter i to uczucie bycia wyrozniona kiedy sie z nim jest to jest to. Bo oni nie wybieraja i nie lubia byle kogo. A jak juz polubia to naprawde mocno i namietnie. To znak ktory mnie przesladuje i urzeka za kazdym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagusia Re: IP: *.chello.pl 06.04.06, 23:11 bo skorpion dziala tylko w dwie strony! kocha lub nie-na-widzi :) swoja droga, znam 3 skorpiony tylko lub az trzy! jednym z nich jest moj tato - wspanialy czlowiek choc bardzo trudny charakter! kuzynka - cholernie trudny charakterek. przyjaciolka - hmm.. no latwo z nia nie jest - ciezko dogodzic i czesto narzeka ale z niej to wogole odchyl jest :-P PS jam waga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Skorpion Re: Dokładnie zgadzam się z wypowiedzią. IP: 95.175.6.* 30.06.13, 14:29 Wiem po sobie jak skorpion pokocha to bez granic a jeśli nienawidzi to zniszczy tą osobę do końca ale nigdy swojej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
polaty Re: WAGA - SKORPION 02.12.05, 17:04 Bzdury skorpiony to porządny znak zodiaku. mają swoje wady, lecz potrafią kochać . Bycie draniem jest nie tylko związane ze znakiem zodiaku ale z innymi cechami charakteru i zdobytymi doświadczeniami wolą >? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelincia:) Re: WAGA - SKORPION IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 16.12.05, 16:58 ja moge powiedziec, ze skorpiony to najbardziej namietne znaki zodiaku..;d;d:) Moj pan skorpion jest czuly, opiekunczy, potrafi o mnie zadbac i zapewnic mi bezpieczeństwo:)Jest rowiez sklonny do wielu poswiecen:)A jesli chodzi o zazdrosc to potwierdzam ze skorniopy sa bardzo zazdrosne..Ale z jednej strony to chyba dobrze bo wtedy wiem ze zalezy mu na mnie:)Bardzo mnie kocha i nie wyobrazam sobie zycia bez niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm waga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:40 a mój nie jest zazdrosny, w ogóle mi nie umie okazać uczuć. chciałabym żeby był zazdrosny... nie wiem czy mu na mnie zależy. piszecie że są strasznie zazdrośni to dlaczego on nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombelelka Re: WAGA - SKORPION IP: *.chello.pl 04.01.06, 20:19 bez przesady,skorpiony nie są takie złe.ja nie potrafię i boję się zdradzac ze swoimi uczuciami i owszem jestem starasznie zazdrosna, zawistna i wogóle ale dla miłości zrobię wszystko!!chodziłam z waga, teraz mi wstyd bo go nie doceniałam i nie umiałam byc taka słodka i czuła jak potrzebował.nie wyszło nam. Ale bardzo pragne do niego wrocić i zrobic co bede w stanie.A narazie sie przyjażnimy..:D pan waga tez nie jest taki cudowny niezdecydowany i bojażliwy jak mało kto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noxius Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:45 no fakt skorpiony sa cholernie zazdrosne, ale za to potrafia byc bardzo czule i wyrozumiale:) wyjatki sie zdarzaja:) kazdy skorpion(mowie o panach) ma w sobie to cos co przyciaga kobiety:) sa stanowczy, potrafia obronic kobiete, a przede wszystkim oczarowac ja swoim szarmanckim zachowaniem(jak chca to potrafia:P:P) dla mnie najlepszym partnerem jest wlasnie skorpion:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulaa Re: WAGA - SKORPION IP: *.eia.pl 02.02.06, 22:30 witam was wszsytkich jestem ze skorpionem 9 lat:)Udanych lat wcale nie prawda ze skorpion niszczy,zalezy tez na co mu sie pozwoli moj Skorpion jest ,czuly chociaz nie wylewny w uczuciach,ale potrafi zaskakiwac gestami slowami,kiedys byl zazdrosny oj walczylam z tym bardzo teraz ustatkowal sie ALE CO NAJWAZNIEJSZE DROGIE WAGI HM ,WLASNIE TO JA SKORPIONA MAM POD PANTOFLEM NIE ON MNIE ,i ne chodzi mi np.o pieniadze dobra materialne .jak wielu z wassie wypowiadalo ze skorpiony niszcza truja,eeee trzeba go wychowac dobze .Bylam kiedys z panem waga totalan porazka.zero zrozumienia:)ALE ZE SKORPIONEM OK JAK SIE 1 ZAKOCHA NA CALE ZYCIE.I NIE ZDRADZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WAGA - SKORPION IP: 87.207.219.* 15.01.06, 01:24 ja jako skorpion pozwolę sobie na małe wytłumaczonko. fakt, cholernie zazdrosny i podejrzliwy znak, ale to wynika z faktu, że swojego partnera chcemy mieć na wyłaczność, tzn chcemy miec pewność o jego oddaniu i jemu móc się oddac całkowicie. Wszystko albo nic, a jak wszystko to ...ach Ostatnio spotykałam się z wagą i teraz też waga mi się przytrafił. coś jednak ciągnie tego skorpiona do wag:) Tylko faktycznie z wagą to trzeba ostrożnie, jak cos zaczełam drążyć to już chciało mi sie to obrazić. Płochliwe takie to stworzenie. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna666 zalamana IP: *.tomaszow.mm.pl 14.04.09, 18:51 hmm mam partnera skorpiona nie jest zazdrosy lecz mybi imprezowac kocha mnie ale nie potrafi tego okazac i nie wiem co mam zrobic czuje sie dzwinie czasami przez niego tak jak by sie mna bawil choc do konca nie wiem czy tak jest odpiszcie mi co ma robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm waga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:42 super, mój jest skorpionem i najwyraźniej nie chce mieć mnie na wyłączność, to raczej ja jego.... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MDMA Re: WAGA - SKORPION IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 16.01.06, 23:39 jestem aktualnie ze skorpionem, ona chce postawić na swoim zawsze a jak ja nie daje to są straszne kłótnie. w łóżku jest cudownie, ale zastanawiam się czasem nad odejściem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typowa wagusia waga vs. skorpion (0:1) ??? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:28 ciezki uklad....oj ciezki....ja jestem w swiezym zwiazku ze skorpionem i zaczynam sie zastanawiac czy ma to sens.ok ...sa chwile kiedy jest bosko..romantycznie i jestem wrecz pewna ze bedziemy do konca...sa jednak momnety kiedy on jest zbyt zimny dla mnie,pozatym zapomina o tym ze wagi sa wrazliwe i wyczulone na kazdy gest.fakt ze wagi byc moze sa hipnotyzowane urokiem skorpionow....ale czy warto za wszelka cene sie meczyc w tak ciezkim ukladzie??? ja nie znam odpowiedzi...na dzien dzisiejszy zastanawiam sie czy nie zostawic mojego skorpiona bo mam go juz dosc( a najdziwniejsze jest to w tym ukladzie to ze nie wykluczam gwaltownego wybuchu namietnosci z jego strony i zalagodzenia kryzysu..) podsumowujac:JEST TO BARDZO CIEZKI UKLAD:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm waga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:43 no to już podobnie do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soft Re: WAGA - SKORPION IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.06, 13:58 Jestem "w związku" ze skorpionem. Rzeczywiście nie jest łatwo. Kosztuje mnie to wiele poświęcenia, chcę się z nim spotykać i dlatego gotowa jestem na ustępstwa. Nigdy nie zachowywałam się w sposób bardzo spolegliwy. Jestem raczej tą, która decyduje, podejmuje decyzje... W tym układzie on jest tym, którego zdanie musi być ostatnie. Czasami wydaje mi się, że zatracam własną osobowość, tak silnie odziaływują na mnie spotkania z "moim skorpionem". Niby jest nam razem bardzo dobrze, ale coś stoi między nami, coś, czego nie możemy rozszyfrować. Bardzo zależ mi na tym związku, nie chciałabym popsuć tego, co jest tak fascynujące. Chociaż czasami duszę się tym, że to ja tak ulegam i godzę się na wszystko, co "skorpion" zaplanuje. Bardzo ciężka, aczkolwiek interesująca osobowość tego skorpiona. Prawdą chyba jest, że dla wagi taki związek jest trudniejszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: WAGA - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:02 ja sie ze skorpionem dogaduje rewelacyjnie. zagranie w otwarte karty i ukazanie swojego prawdziwego JA wiele ulatwia. skorpiony nie chca nikogo skrzywdzic, tylko czasami nie wiedza na ile sobie moga pozwolic. ukazanie im swoich potrzeb i zapewnienie, ze sa najwazniejsi rozwiazuje wiele problemow i wielu zapobiega. powodzenia ze skorpionami - oni sa fantastyczni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: WAGA - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:40 To trudny partner dla Wagi, wiem bo jestem ze skorpionem, jest najlepszym krytykiem pod Słońcem, a jego uwagi nie raz pozbawione sensu goszczą niemal codziennie, nigdy to się nie zmieni... a pogarsza się z każdym dniem, radzę dobrze się zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś
elma16 Re: waga-skorpion 02.04.06, 11:52 ja jestem ze skorpionem w sumie od niedawna i to pierwszy taki zwiazek kiedy naprawde baaardzo mi zalezy. jestem waga, nie lubie i boje sie dwuznacznych sytuacji i zachowan a on wlasnie czesto takie ma... raz bardzo czuly, namietny, innym razem skryty i zamkniety w sobie. potwierdzam, ze nie jest to latwy uklad, bo wagi pragna zainteresowania i dowodow na to, ze sa kochane, dla najwazniejszej osoby sa w stanie zrobic wszystko i tu w sumie jest pies pogrzebany. w tej relacji to skorpion jest powsciagliwy w okazywaniu uczuc i nie latwo mu o nich rozmawiac. nie jest mi latwo ale i tak nie wyobrazam sobie zycia bez niego i na ile to mozliwe zrobie naprawde wiele by bylo nam ze soba dobrze. mam nadzieje, ze nam sie uda. p.s. natomiast nie zgadzam sie z tym, ze sa takimi krytykami, ale moze po prostu ja tego nie doswiadczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prince polo Re: waga-skorpion IP: *.chello.pl 06.04.06, 23:13 > raz bardzo czuly, namietny, innym razem skryty i zamkniety w sobie. > potwierdzam, ze nie jest to latwy uklad, bo wagi pragna zainteresowania i och tak! musisz byc cierpliwa i nie pozwolic soba rzadzic bo skorpionki to uwielbiaja! ale dobre dusze z nich mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
izaka21 waga-skorpion 10.05.06, 13:31 cala prawda o skorpionie wlasnie dlatego go zostawilam. zastanawiam sie tylko dlaczego tkwilam w takim chorym zwiazku przez 2 lata. przejzalam na szczescie na oczy i jestem szczesliwa!!! trzeba czasami myslec o sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-a Re: IP: *.chello.pl 14.06.06, 17:05 jestem wagą a mój chłopak skorpionem, ten horoskop jest idalny! dokładnie opisuje nasz związek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: IP: *.cable.casema.nl 14.06.06, 21:37 dobrze ze zajrzalam na te strone bo dalej myslalabym, ze moze cos ze mna nie tak.Jestem typowa waga od 8 lat zakochana po uszy w skorpionie i rzeczywiscie ten zwiazek jest trudny dla mnie,na pewno nie dla niego. Ta jego hustawka uczuc, humorow,dominowanie, krytykanctwo powoduje,ze zaczynam budzic sie z milosnego amoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica mam faceta wagę IP: 195.47.201.* 18.01.07, 09:05 To prawda, że skorpiony są bardzo humorzaste, hustawka uczuć to moja - niestety - cecha charakteru. Krytykanctwo też... Na szczęście w porę się ocknęłam, zaczęłam nad soba pracowąc i moja waga jest teraz szczęśliwa. Mam jeszcze czasami nawrót tych cech charakteru, ale szybko zaczynam to dostrzegać i znów pracować nad sobą... Ciężko wyplenić z siebie typowe cechy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabrowianka WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:25 nikt nie powiedził ze zwiazki sa łatwe, te ze Skorpionem tez, ale trzeba walczyc i nie poddawac sie. jestem typową waga, która potrzebuje czułosci i okazywania uczuc. ale Kocham Mojego Skorpiona i wiem jaki jest, dla mnie wskoczyłby nawet w ogien abym tylko był szczesliwa i ja chce dla niego tego samego. pozatym jestesmy przyjaciólmi i od tego zaczał sie nasz zwiazek. On jest cudowny nie tylko w łozku ale i w zyciu, zawsze jest przy mnie i wspiera. ja jego tez. to jest miłosc, a historie na tym swiecie sa rózne, nie kazdemu sie udaje. wierzcie w miłosc i pamietajcie rozmowa i zrozumienie zawsze pomaga trzeba tylko chceiec.horoskop to nie zycie moj Skorpion to dlamnie szczescie i tego wam zycze-szczescia ja wiem gdzie jest moje szczescie i bede cierpliwie walczyc o ten zwiazek to bo miłosc jest najwazniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Waga - Skorpion IP: *.crowley.pl 17.07.06, 16:33 Witam Panie, Ja wypowiem sie z drugiej strony. Jestem Skorpionem - z tego co widze dosc typowym - zwiazanym ze wspaniala kobieta Waga i mysle, ze moge sie wypowiedziec w imieniu meskiej czesci skorpioniego znaku. Mowicie Panie, ze faceci Skorpioni maja swoj czar, magnetyzm. Nie patrze na nich w ten sposob co Wy, ale milo slyszec :) A co do ciezkich zwiazkow z nami, musicie wiedziec jedna rzecz, ktora jak sadze pomoze bardzo w Waszych relacjach. Nie oczekujemy od was tak naprawde ani uleglosci, ani zawsze atrakcyjnego wygladu, ani nadskakiwania niezaleznie od okolicznosci - tak naprawde imponuja nam i pociagaja kobiety silne, zaradne i majace wlasne zdanie - jedyne czego oczekujemy, to wzajemnosc. Bardzo szeroko rozumiana, i bezwarunkowa! Zasada jest prosta: jesli oczekujecie od nas czegos, tym samym dajecie nam prawo do oczekiwania tego samego od Was. Jesli chcemy, zebyscie cos dla nas zrobily, a wy akurat jestescie zajete wlasnymi rozrywkami - to przeciez macie do tego pelne prawo i nie uslyszycie od nas zlego slowa... chyba ze wczesniej wymagalyscie od nas rzucenia tego co nas interesuje, zeby Wam pomoc. Jesli chcecie zebysmy Was przytulili kiedy rozbieramy Was w myslach, my i tak sie cieszymy, bo lubimy kazda forme kontaktu z Wami... pod warunkiem ze pogodzicie sie z tym, ze i my mozemy byc zmeczeni, ze i nas moze bolec glowa. Drogie Panie, absolutna wzajemnosc to podstawa! I coz, jestesmy egoistyczni. Chociaz to tez nie do konca prawda :) Wyobrazcie sobie sytuacje, ze robimy cos, co Was denerwuje, a nam nie przeszkadza. Jesli zwrocicie nam uwage, przestaniemy to robic... na jakis czas. Dlatego uwaga do Was, drogie Panie: nie zniechecajcie sie. Jesli taka drobna sprawa bardzo Was drazni, nie wahajcie sie upominac o swoje do skutku, a w razie potrzeby robic awantury i stawiac warunki! Bo w ten sposob pokazujecie, ze to nasze zachowanie naprawde Wam przeszkadza - i zyskacie szacunek jak kobieta majaca wlasne zdanie i godnosc. Jesli za ktoryms razem stracicie cierpliwosc do powtarzania w kolko tego samego, my zrozumiemy ze po prostu przyzwyczailyscie sie do naszych slabostek, i oczywiscie nie bedziemy robic nic, zeby to zmienic :) Co jeszcze... jesli oczekujecie od nas czegos z czym sie poczatkowo nie zgadzamy, postarajcie sie nas przekonac. To naprawde da sie zrobic :) Tylko nie ograniczajcie swoich argumentow do "bo tak", to dziala na nas jak plachta na byka... no i jesli sie na taki argument zgodzimy, to predzej czy pozniej bedziemy tego samego oczekiwali od Was (wzajemnosc, wzajemnosc...) Co wiecej? Kazdy czlowiek jest inny i inaczej wyglada bycie z nim. Ale mysle, ze stosujac sie do tych kilku rad bez wiekszych problemow zatrzymacie swoich facetow Skorpionow przy sobie. A warto :) bo w zamian za Wasze uczucie dajemy wszystko co mozemy, bezwarunkowo. Nie szukamy ciagle lepszych i mlodszych i nie ogladamy sie na inne, bo mamy Was - nasze kobiety idealne, dla ktorych mozemy porzucic cale swoje dotychczasowe zycie, nawet calkiem wygodne i poukladane. Co zreszta wielu moich znajomych Skorpionow zrobilo, a ja wlasnie jestem w trakcie. Pozdrawiam, i zycze duzo szczescia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Waga - Skorpion IP: *.upc.chello.be 22.08.06, 22:03 Dzięki,piękna wypowiedź.Chyba zrozumiałam o co w tym chodzi.Jestem w trakcie zabiegania o względy Skorpiona a sama jestem Wagą.Wagą z własnym zdanie,silną,niezależną,ale wciąż samotną.Mam nadzieję,że mi się uda.Dzięki.Przeczytałam wszystko uważnie dwa razy!!!!Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Waga - Skorpion IP: 195.47.201.* 18.01.07, 09:11 Uważam, że powyższe rady dotyczą wszystkich relacji damsko-męskich, a nie tylko wagowo-skorpionich. Bardzo to wszystko jest mądre i prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: waga - skorpion IP: 212.244.79.* 28.12.06, 19:45 nie polecam - zazdrosc chorobliwa - toksyczny związek - on ciagle zdrady !! drogie wagi moze trafi sie 1 na 100 normalny ale nie polecam tego układu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka waga i skorpion... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:34 idealny opis relacji pomiędzy mną a moim chłopakiem...jesteśmy razem 4 lata,ale czy taki związek ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Nigdy więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:27 Ja bylam w dwóch takich związkach. Zostałam nieprzyjemnie potraktowana przez obydwa Skorpiony. Nie powiem, że żałuję tamtych chwil, bo bywały cudne momenty. Jedno w każdym razie wiem na pewno! Nigdy więcej nie będę ze Skorpionem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika waga-skorpion IP: *.chello.pl 05.08.08, 00:08 za 10 dni wychodzę za mąż za skorpiona wiele ustępstw już poczyniłam w swoim życiu, kocham go ponad wszystko, choć łatwo nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość dot.wagi i skorpiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 13:49 a ja sie nie zgadzam.Mam faceta skorpiona i jest odwrotnie.fakt-jest zazdrosny...ale kocha mnie ponad zycie...ja nie potrafie takich uczuc okazac jak on mi....nie wiedzialam ze mozna tak kogos kochac.Jestem szczesliwa z nim:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga - On Re: Waga - Skorpion IP: *.159.31.78.cable.morena.jarsat.pl 25.09.08, 15:51 Jeśli ona waga, on skorpion to może być i dobrze, nie wiem nie wypowiadam się. Jeśli na odwrót to nie ma gorszego układu na świecie, wiem z własnego doświadczenia. Jak jakiś on-waga ma zamiar być z skorpionem to niech przez 3 tygodnie wali głową w ścianę aż mu przejdzie taka myśl. Zazdrosna, zawistna i chce rządzić, zaborcza, nigdy się nie odda, prędzej da na odwal. Wagi lubią błyszczeć. Pięknie to wychodzi jeśli to kobieta błyszczy, jak na odwrót będzie bić, tłamsić, maltretować psychicznie aż nie zatłucze do swojego poziomu. Seks jest dobry ale to nie oddanie kobiety, to będzie tylko pozór, zawsze to ona ciebie będzie brała ciebie droga Wago kiedy będzie chciała, jak wibrator. Prędzej się powieś mężczyzno niż przechodź przez coś takiego. Poza tym nigdy nie zrozumie co to głębokie uczucie,a nawet jak zrozumie to tego nie pokaże, nigdy nie ujrzysz ognia, raczej chęć władzy. Chłodna jak królowa lodu i wyrachowana jak podwórkowa suka :(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica Re: Waga - Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 16:11 Przeczytałam tę wypowiedź i zrobiło mi się smutno. Jestem Skorpionicą, nie wiem, czy typową, czy nie. To prawda, mam problemy z okazaniem uczuć, mogę wydać chłodna, ale to nie prawda, że tych uczuć nie ma. Są, głębokie, prawdziwe i szczere, tylko ukryte pod grubym pancerzem:( Spotkałam cudownego Pana Wagę, swoją połówkę:) To dopiero początek - piękny początek, mam nadzieję, że nam się uda i że on się w tym układzie nie czuje tak, jak o tym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti waga-skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:18 i mówią ze horoskopy itp są kompletną bzdura?!?! niestety nie dla mnie.w moim przypadku istna prawda.u mnie jest identycznie jak tu napisali.ale ja go kocham:(wiele razy myslalam ze nie tak sobie wyobrazalam mego ksiecia i moze lepiej gdyby to sie zakonczylo ale...nie potrafie.nie teraz,teraz nie mam czasu na "załamke po związku".;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wag-szczecin Waga - skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 15:40 jestem w związku od roku z kobietą z pod znaku skorpion!!bardzo ciężko się porozumieć z jednej strony bardzo opiekuńcza a z drugiej,zaborcza,zazdrosnaza i zawszelką cena stawia na swoim i nie przyjmuje żadnej krytki,uważa że wszysko jej się od życia należy,ciągle krytytkuje swojego partnera i coś chce...masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna>> Waga - skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 15:08 rany to spjzenie skorpiona te oczy ta glebia w oczach no powalajace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka Re: waga -skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 16:18 Dla wagi tylko wodnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietaWaga Waga - skorpion IP: *.cable.smsnet.pl 13.01.09, 00:25 100% sie zgadza !!!! niesamowite... mimo to, nadal tkwie w tym zwiazku, bo nie potrafie go skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś