paw_wroc 04.01.06, 14:24 poszukuje wrózki we wrcławiu, jeżeli macie jakieś sprawdzone to prosze podajecie kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.norwegia Re: Wrózka Wrocław 24.05.23, 14:19 Od lat korzystałem u różnych wróżek, niestety po wielu porażkach i na darmo wydanych pieniądzach mogę z czystym sumieniem polecić panią Agnieszkę. Ta kobieta ma prawdziwy dar, nigdzie się nie ogłasza i nie ma pseudonimu. Można trafić do niej tylko pocztą pantoflową. Przyjmuje już tylko na telefon ale ta forma jest dla mnie bardzo wygodna bo mieszkam za granicą. Jej przepowiednie sprawdzają się w stu procentach. Jej rozkłady kart to wyższy poziom wróżbiarstwa- nie pozostawia człowieka bez odpowiedzi ale pomaga, znajduje rozwiązania i przyczyny problemu. Leczy naturalnymi metodami, więc jak widzi problem zdrowotny - daje przepis jak się go pozbyć. Kobieta o wielkim sercu i wiedzy. Nie zostawia człowieka bez pomocy. A przy tym jest tania. Jest dostępna tylko i wyłącznie pod tym nr tel: 500 273 383. Trzeba uważać, bo wiele się pod nią podstawia. Odpowiedz Link Zgłoś