Dodaj do ulubionych

OD DZISIAJ !

09.11.02, 11:05
Wszelkie pytania prosze kierowac do mnie.Obiecuje codziennie tu zagladac i
udzielac odpowiedzi na Wasze pytania.Mam nadzieje na scisla wspolprace z
kol.Zwidem,ktorego serdecznie pozdrawiam wprost ze szczytu Lysej Gorej:)
Obserwuj wątek
    • zwid A co &# 8222;Nie Wiedźma&# 8221; robi na Łysej Górze??! 09.11.02, 21:44
      Na przeszpiegi pewnie się udała co??

Dobrze, dobrze – czekamy na bezpośrednie relacje z sabatu.

Spotkałaś może tam nasze wielkie nieobecne?? Jak już pisałem, podobno
      przygotowały sobie woskową figurkę, nazwały ją "Zwid" i teraz szukają długich,
      grubych i tępych szpil!!
      Widziałaś może tę figurkę i te szpile?? Muszę to wiedzieć, bo nie zasnę!!

ALE MAM PIETRA!!!

Jak w szybkim czasie nie dowiem się prawdy, to się przebiorę za madamme Edith,
      albo za naszą panią wiceminister od Kołodki, albo za Monikę Olejnik i
      osobiście pofatyguję się na sabat, gdzie śpiewem wymuszę wszelkie zeznania.

No ale „Nie Wiedźmo” - gratuluję pomysłu i odwagi!!

Wielkie dzięki za zaproszenie do współpracy. Tylko, że ja nie nadaję się do
      wróżenia!! Widziałaś co wyszło, kiedy przepowiedziałem, że czarownice się już
      tu nie pojawią?! Natychmiast jedna wpadła na mój wątek ze sprostowaniem i
      założyła własny gdzie obiecała, że trzynastego wrócą obie. Wtedy mi się
      dopiero dostanie!!

O ile będę w stanie, to postaram się pomagać, ale nie mogę deklarować stałej i
      ścisłej współpracy, bo często na kilka, lub kilkanaście dni muszę znikać z
      forum.
      A jak bym wyglądał, gdybym ludziom obiecał poradę, a potem bym ich zostawił z
      problemami i zlekceważył, jak nie przymierzając ....?
      Brrr! Nie mogę!!

I ja pozdrawiam Ciebie oraz wszystkich zawiedzionych na tym forum.

P.S.

Jedną radę jednak muszę Ci dać od razu:
      Powinnaś zastrzec od początku, że nie będziesz odpowiadać na żadne posty, w
      których znajdą się słowa: "z góry dziękuję za odpowiedź"!! Takich jest tu
      wiele. Będziesz miała wtedy dużo mniej pracy bo przecież jak ktoś dziękuje, to
      znaczy, że już dostał to czego chciał nie?
      To jest tak jak w restauracji. Kelner przychodzi aby przyjąć zamówienie, a
      gość mówi "dziękuję". Kelner zabiera więc kartę dań sprzed nosa i już się nie
      pojawia. Bo po co? Przecież gość już ma wszystko czego potrzebuje. Widocznie
      chce być głodny nie?
      Odchudza się.

Wróżki też jak widać dobrze tę zasadę rozumieją.
      • zwid Re: A co &# 8222;Nie Wiedźma&# 8221; 09.11.02, 21:46

Znowu czary psia krew czy cóś!!?
        Te dziwne znaczki w nagłówku zrobiły się same ze znaków cudzysłowu!!
    • zwid Chyba troszkę lepiej od przepowiedni ... 09.11.02, 22:23

... wychodzi mi tłumaczenie snów.
      Oto próbka:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=67&w=3048881&a=3176648
      • nie_wie_dz_ma Drogi Zwidzie 09.11.02, 23:17
        Witam Cie w moim watku .Nie moge spokojnie patrzec jak Ci ludzie potrzebujacy
        wsparcia,rady blakaja sie po tym forum jak zombie.A wrozek nie bylo ,nie
        ma...Och nie...no wroca na chwile,rzuca kilka zdan i pojda znowu zlapac oddech
        w postaci energii kosmicznej. O siebie badz spokojny,nic Ci nie grozi.Laleczki
        wodoo wyszly juz z mody i jeno na wsiach jeszcze je lepia co bardziej
        tumanowate wiedzmy .Klatwy nie rzuca bo co mialyby same sobie szkodzic?Klatwa
        jak ten bumerang zakichany wrocilaby do nich.Nie,nie moj drogi ....nie beda
        ryzykowaly... No,to przejdzmy teraz do konkretow....Na jasnowidza faktycznie
        sie nie nadajesz(powrot wrozek) ,ale tego akurat nikt z forumowiczow nie
        oczekuje.Pieknie przepowiadasz snu wiec mysle ze z tym do Ciebie powinni sie
        ludzie zwracac. Ja bede czytac z gwiazd .Mysle,ze po dlugim weekendzie bede
        miala pelne rece roboty.Ale jestem przygotowana na to ...tak mysle .Piszesz
        drogi Zwidzie ,ze zamierzasz opuscic to miejsce na czas jakis.Jak mniemam udasz
        sie do jakiejs pustelni by medytowac ,tudziez poglebiac swa tajemna wiedze .
        Cale Forumowo bedzie oczekiwalo Twojego powrotu wraz z twa wspolpracownica
        nie_WIE_dz_Ma . Niech moc bedzie z Toba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka