js12 22.11.02, 21:22 Urodziłam się 17.12.1972r.- Strzelec, a on Scorpion.Chciałabym się dowiedzieć czegoś o takim połączeniu.Napiszcie mi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: Strzelec i Scorpion 25.11.02, 11:13 Witam serdecznie, zwišzki Strzelca i Skorpiona należš do ekscytujšcych, pełnych przygód i niespokojnych. Skorpion jest jednak znakiem wodnym, o silnych emocjach i silnym pragnieniu dzielenia się emocjami z drugš osobš. Skorpiony pragnš zwišzków głębokich, namiętnych, trwałych. Zdobycie pełnego zaufania Skorpiona to praca na lata. Strzelec jest znakiem ognistym, pragnšcym podniet i przygód. Choc jego emocje sš goršce i żywe, to potrafiš się równie szybko wypalić, czego Skorpion nie jest w stanie zrozumieć. Jest to niebezpieczeństwo dla tego zwišzku, bo Strzelca nie da się posišsć na własnosć, a Skorpionowi kawałek nie wystarczy. Oczywiscie piszę tu o pewnym modelu astrologicznym, bo żywi ludzie to cos więcej niż tylko czyste Strzelce i czyste Skorpiony i wiele zależy od indywidualnego horoskopu. Zawsze znajšc swoje charaktery można negocjować, docierać się, poznawać i w efekcie akceptować przez długie lata - czego Panstwu życzę. W ostatnich latach charakter Strzelców jest bardziej "skorpioniczny". Przedstawiciele znaku Strzelca przeżywajš wiele silnych emocji, jakie zwykle obce sš ich wesołemu znakowi, doswiadczajš silnych namiętnosci i skrajnych doswiadczeń. Dzieje się tak za sprawš planety Pluton, która w latach 1995 - 2008 przebywa w znaku Strzelca. Pluton jest władcš znaku Skorpiona, a więc zwišzków Skorpion-Strzelec w tych latach powinno być więcej niż w innych latach. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
js12 Re: Strzelec i Scorpion 26.11.02, 19:23 mii.krogulska napisała: > Witam serdecznie, > zwišzki Strzelca i Skorpiona należš do ekscytujšcych, pełnych przygód i niespok > ojnych. Skorpion jest jednak znakiem > wodnym, o silnych emocjach i silnym pragnieniu dzielenia się emocjami z drugš o > sobš. Skorpiony pragnš zwišzków > głębokich, namiętnych, trwałych. Zdobycie pełnego zaufania Skorpiona to praca n > a lata. Strzelec jest znakiem > ognistym, pragnšcym podniet i przygód. Choc jego emocje sš goršce i żywe, to po > trafiš się równie szybko wypalić, > czego Skorpion nie jest w stanie zrozumieć. Jest to niebezpieczeństwo dla tego > zwišzku, bo Strzelca nie da się > posišsć na własnosć, a Skorpionowi kawałek nie wystarczy. > Oczywiscie piszę tu o pewnym modelu astrologicznym, bo żywi ludzie to cos więce > j niż tylko czyste Strzelce i czyste > Skorpiony i wiele zależy od indywidualnego horoskopu. Zawsze znajšc swoje chara > ktery można negocjować, > docierać się, poznawać i w efekcie akceptować przez długie lata - czego Panstwu > życzę. > W ostatnich latach charakter Strzelców jest bardziej "skorpioniczny". Przedstaw > iciele znaku Strzelca przeżywajš > wiele silnych emocji, jakie zwykle obce sš ich wesołemu znakowi, doswiadczajš s > ilnych namiętnosci i skrajnych > doswiadczeń. Dzieje się tak za sprawš planety Pluton, która w latach 1995 - 200 > 8 przebywa w znaku Strzelca. > Pluton jest władcš znaku Skorpiona, a więc zwišzków Skorpion-Strzelec w tych la > tach powinno być więcej niż w > innych latach. > > Pozdrawiam serdecznie, Mii Dziękuję bardzo za odpowiedz. To prawda, ostanie 2 lata były dla mnie pełne skrajnych emocji. Miłość i inne. Mówiąc lekko- trochę mi się posypało. Z tym Scorpionem to trwa i trwa wbrew wszystkiemu. Mam nadzieję, że jest to ta długo oczekiwana miłość. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: Strzelec i Scorpion 25.11.02, 13:38 ja jestem strzelcem i uwazam, ze skorpiony sa fascynujace. nareszcie jest z kim pogadac o powqaznych sprawach. z drugiej strony mysle, ze skorpiony to nizli manipoulatorzy emocjonalni- to odkrylam ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
js12 Re: Strzelec i Scorpion 26.11.02, 19:29 zanka napisała: > ja jestem strzelcem i uwazam, ze skorpiony sa fascynujace. nareszcie jest z kim > > pogadac o powqaznych sprawach. z drugiej strony mysle, ze skorpiony to nizli > manipoulatorzy emocjonalni- to odkrylam ostatnio. To prawda,ale mogą nauczyć wiele.Szczególnie jak się tego strzec. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka24 Re: Strzelec i Scorpion 28.11.02, 12:13 Od prawie 3 lat jestem ze Skorpionem, ama oczywiscie bedac strzelcem. nie jest latwo, ale przynajmniej ciekawie. Chyba wzajemne roznice tak strasznie przyciagaja , bo nie ma bardziej roznych od siebie znakow niz strzelec i skorpion... Odpowiedz Link Zgłoś