Dodaj do ulubionych

Strzelec i Scorpion

22.11.02, 21:22
Urodziłam się 17.12.1972r.- Strzelec, a on Scorpion.Chciałabym się dowiedzieć
czegoś o takim połączeniu.Napiszcie mi proszę.
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: Strzelec i Scorpion 25.11.02, 11:13
      Witam serdecznie,
      zwišzki Strzelca i Skorpiona należš do ekscytujšcych, pełnych przygód i niespokojnych. Skorpion jest jednak znakiem
      wodnym, o silnych emocjach i silnym pragnieniu dzielenia się emocjami z drugš osobš. Skorpiony pragnš zwišzków
      głębokich, namiętnych, trwałych. Zdobycie pełnego zaufania Skorpiona to praca na lata. Strzelec jest znakiem
      ognistym, pragnšcym podniet i przygód. Choc jego emocje sš goršce i żywe, to potrafiš się równie szybko wypalić,
      czego Skorpion nie jest w stanie zrozumieć. Jest to niebezpieczeństwo dla tego zwišzku, bo Strzelca nie da się
      posišsć na własnosć, a Skorpionowi kawałek nie wystarczy.
      Oczywiscie piszę tu o pewnym modelu astrologicznym, bo żywi ludzie to cos więcej niż tylko czyste Strzelce i czyste
      Skorpiony i wiele zależy od indywidualnego horoskopu. Zawsze znajšc swoje charaktery można negocjować,
      docierać się, poznawać i w efekcie akceptować przez długie lata - czego Panstwu życzę.
      W ostatnich latach charakter Strzelców jest bardziej "skorpioniczny". Przedstawiciele znaku Strzelca przeżywajš
      wiele silnych emocji, jakie zwykle obce sš ich wesołemu znakowi, doswiadczajš silnych namiętnosci i skrajnych
      doswiadczeń. Dzieje się tak za sprawš planety Pluton, która w latach 1995 - 2008 przebywa w znaku Strzelca.
      Pluton jest władcš znaku Skorpiona, a więc zwišzków Skorpion-Strzelec w tych latach powinno być więcej niż w
      innych latach.

Pozdrawiam serdecznie, Mii
      • js12 Re: Strzelec i Scorpion 26.11.02, 19:23
        mii.krogulska napisała:

> Witam serdecznie,
        > zwišzki Strzelca i Skorpiona należš do ekscytujšcych, pełnych przygód i
        niespok
        > ojnych. Skorpion jest jednak znakiem
        > wodnym, o silnych emocjach i silnym pragnieniu dzielenia się emocjami z drugš
        o
        > sobš. Skorpiony pragnš zwišzków
        > głębokich, namiętnych, trwałych. Zdobycie pełnego zaufania Skorpiona to praca
        n
        > a lata. Strzelec jest znakiem
        > ognistym, pragnšcym podniet i przygód. Choc jego emocje sš goršce i żywe, to
        po
        > trafiš się równie szybko wypalić,
        > czego Skorpion nie jest w stanie zrozumieć. Jest to niebezpieczeństwo dla
        tego
        > zwišzku, bo Strzelca nie da się
        > posišsć na własnosć, a Skorpionowi kawałek nie wystarczy.
        > Oczywiscie piszę tu o pewnym modelu astrologicznym, bo żywi ludzie to cos
        więce
        > j niż tylko czyste Strzelce i czyste
        > Skorpiony i wiele zależy od indywidualnego horoskopu. Zawsze znajšc swoje
        chara
        > ktery można negocjować,
        > docierać się, poznawać i w efekcie akceptować przez długie lata - czego
        Panstwu
        > życzę.
        > W ostatnich latach charakter Strzelców jest bardziej "skorpioniczny".
        Przedstaw
        > iciele znaku Strzelca przeżywajš
        > wiele silnych emocji, jakie zwykle obce sš ich wesołemu znakowi, doswiadczajš
        s
        > ilnych namiętnosci i skrajnych
        > doswiadczeń. Dzieje się tak za sprawš planety Pluton, która w latach 1995 -
        200
        > 8 przebywa w znaku Strzelca.
        > Pluton jest władcš znaku Skorpiona, a więc zwišzków Skorpion-Strzelec w tych
        la
        > tach powinno być więcej niż w
        > innych latach.
        >
        > Pozdrawiam serdecznie, Mii

Dziękuję bardzo za odpowiedz. To prawda, ostanie 2 lata były dla mnie pełne
        skrajnych emocji. Miłość i inne. Mówiąc lekko- trochę mi się posypało. Z tym
        Scorpionem to trwa i trwa wbrew wszystkiemu. Mam nadzieję, że jest to ta długo
        oczekiwana miłość. Jeszcze raz dziękuję.
    • zanka Re: Strzelec i Scorpion 25.11.02, 13:38
      ja jestem strzelcem i uwazam, ze skorpiony sa fascynujace. nareszcie jest z kim
      pogadac o powqaznych sprawach. z drugiej strony mysle, ze skorpiony to nizli
      manipoulatorzy emocjonalni- to odkrylam ostatnio.
      • js12 Re: Strzelec i Scorpion 26.11.02, 19:29
        zanka napisała:

> ja jestem strzelcem i uwazam, ze skorpiony sa fascynujace. nareszcie jest z
        kim
        >
        > pogadac o powqaznych sprawach. z drugiej strony mysle, ze skorpiony to nizli
        > manipoulatorzy emocjonalni- to odkrylam ostatnio.

To prawda,ale mogą nauczyć wiele.Szczególnie jak się tego strzec.
        Pozdrawiam.
    • miszka24 Re: Strzelec i Scorpion 28.11.02, 12:13
      Od prawie 3 lat jestem ze Skorpionem, ama oczywiscie bedac strzelcem. nie jest
      latwo, ale przynajmniej ciekawie. Chyba wzajemne roznice tak strasznie
      przyciagaja , bo nie ma bardziej roznych od siebie znakow niz strzelec i
      skorpion...
    • irona.sonata Re: Strzelec i Scorpion 02.05.23, 01:13
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka