Gość: natka IP: *.futuro.pl 02.03.06, 11:29 Watek o urodzonych 1go marca calkiem niezle sie rozwinal... A co ciekawego powiecie na temat tych z 2go? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybka Re: urodzeni 2go marca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:22 Witam urodziłam się 2 marca,dzisiaj sa moje urodziny.Ryba to fajny znak zodiaku lecz bardzo dziwny i nieprzewidywalny.Pozdrawiam wszystkich urodzonych 2 marca- Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
alekxis7 Re: urodzeni 2go marca... 03.03.06, 20:35 Co " rybka" miałaś na mysli pisząc że znak RYB jest dziwny i nieprzewidywalny?? Rybki to bardzo wrażliwe i uczuciowe osoby o duzej intuicji. Odpowiedz Link Zgłoś
alekxis7 Re: urodzeni 2go marca... 03.03.06, 20:30 Do wszystkich którzy obchodzili urodziny 2 marca; napewno otrzymaliscie jakieś tam życzenia , dlatego zycze Wam podwójnie wszystkiego tego czego Wam inni życzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
alekxis7 Re: urodzeni 2go marca... 03.03.06, 21:49 Osoby urodzone 2 marca to osoby wrazliwe na piękno. Dusza artysty pełna niepokojów. Niebezpieczne moze byc kierowanie się tylko uczuciami. Także marzycielstwo i wiernosc osobom negatywnym i ich poglądom, moze w wprowadzic w poddaństwo , naiwnosc i niepewnosc. Doskonale pracują w zespole ludzi . Cierpliwośc , metodyczności i skromnosc sprawia że ludzie często prosza Cię o pomoc. Posiadają zdolnosci dyplomatyczne i zmysł doradcy. Mogą miec kłopoty z gardłem lub tarczycą, ponieważ boją się wypowiadac swoich poglądów. pozdrawiam .... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: urodzeni 2go marca... 04.03.06, 00:11 > Osoby urodzone 2 marca to osoby wrazliwe na piękno. i bulwersujące się gdy przeczytają osceniczny wyraz typu kał czy fekalia Odpowiedz Link Zgłoś
mme_crifort Re: urodzeni 2go marca... 28.03.06, 10:28 Witam-jestem urodzona 2 marca-ascendent w byku Pozdrawiam wszystkich urodzonych tego dnia Trudno mi pisac sama o sobie-sporo we mnie typowej ryby ale nieraz byk daje znac o sobi i wtedy nastepuje konsternacja u osob spodziewajacych sie potulnosci :)) moje najwazniejsze cechy-intuicja i zbytnia uczuciowosc, biernosc i zbytnie marzycielstwo od strony byka-kocham wszystkie cielesne przyjzmnosci-jedzenie, picie, sex, lubie konfort i wygodne zycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: urodzeni 2go marca... 07.03.23, 01:08 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś