lukasz_piotrowski1 20.12.02, 13:43 Co to oznacza? lukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska18 Re: Ascendent w SKORPIONIE 02.01.03, 15:59 Sama mam ascendent w skorpionie wiec moge Ci pare slow o nim napisac a wiec:wnetrze-potrzeba uwodzenia,oddzialywania w niewidzialny sposob,fascynowania innych.Charakter spontaniczny,asertywny,zaborczy,energiczny,bezkompromisowy,pelen mozliwosci,prowokatorski.Wyglad zewnetrzny-silna,harminijna budowa ciala,niski wzrost,delikatna cera,ostre rysy twarzy,cienkie,naturalnie krecone wlosy,bystre oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
noelle3 Re: Ascendent w SKORPIONIE 02.01.03, 18:55 hej, hej, cos w tym jest (oprocz opisanego wygladu), chociaz u mnie to ksiezyc jest w skorpionie, ale b.b.b. trafnie to opisalas Basiu. Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Ascendent w SKORPIONIE 04.01.03, 01:39 Witam serdecznie, ascendent jest znakiem, który akurat wschodził na niebie, kiedy się Pan rodził. Podręczniki astrologii opisują ascendent jako znak, zgodnie z którym będzie się Pan zachowywał lub przestawiał ludziom. Jednak ascendent to także znak, który sami "czujemy" całą duszą i natychmiast zauważamy u innych. Zapewne gdyby miał Pan wybierać sobie znak zodiaku, to wybrałby Pan Skorpiona, prawda? W codziennym życiu ascendent w znaku Skorpiona daje wczesny kontakt ze zjawiskiem śmierci, potrzebę odkrywania prawdziwych intencji innych ludzi i odkrywania własnej natury - często zupełnie innej, niż chcieliby rodzice i wychowawcy. Pociąga to za sobą wielką nieufność do świata i dystans do ludzi. Żyje się prawdziwie, ale w sumie mało zabawnie. Jest też tak, że w latach 1983 - 1995 planeta Pluton, a więc władca Skorpiona, przebywała w Skorpionie i przeszła w tym czasie w tranzycie przez ascendent osobom z ascendentem tamże. Oznacza to, że osoby z ascedentem w Skorpionie urodzone przed rokiem 1983 przeżyły jeden z najtrudniejszych tranzytów, jaki według nowoczesnej astrologii może człowieka spotkać :) i są o tą wiedzę mądrzejsze. Pozdrawiam, Mii Krogulska Odpowiedz Link Zgłoś
kaba101 Re: Ascendent w SKORPIONIE 04.01.03, 17:54 Mam ascendent w Skorpionie i w moim przypadku lata 1985-1994 uważam w swoim życiu za najbardziej fatalne. Zmianiłam pracę, która okazała się wielką życiową pomyłką i trwała wiele lat. Dopiero w 1994 zdesperowana zaczęłam działać i wróciłam do poprzedniej. Wyładowało sie to we mnie nawet depresją, z której szybko wyszłam, tak szybko jak tylko to Barany potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_p2 Re: Ascendent w SKORPIONIE 05.01.03, 01:55 Cos w tym jest , jestem baranem z ascendentem w skorpionie i te lata wypadaja na okres moje dziecinstwa , ktorego musze powiedziec najlepiej nie wspominam. Pozdrawiam Agent_p2 Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: Ascendent w SKORPIONIE 05.01.03, 14:39 > Jednak ascendent to także znak, który > sami "czujemy" całą duszą i natychmiast zauważamy u innych. Zapewne gdyby miał > Pan wybierać sobie znak zodiaku, to wybrałby Pan Skorpiona, prawda? ja mam ascendent w koziorozcu i najbardziej ze wszystkich znakow zodiaku nie znosze ludzi spod koziorozca. Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Ascendent w SKORPIONIE 05.01.03, 17:13 Witam, czyli Koziorożce wywołują u Pani silne reakcje emocjonalne. Może widzi w nich Pani te cechy, które są czasem denerwujące także w Pani zachowaniu ;) w każdym razie Koziorożec na ascendencie to niełatwy w życiu znak. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: Ascendent w SKORPIONIE 06.01.03, 14:06 > czyli Koziorożce wywołują u Pani silne reakcje > emocjonalne. raczej nie, powiedzialabym, ze obojetnosc z doza niecheci. koziorozce najbardziej mysla o tym jakby tu sie ustawic, niewazne od okolicznosci. dzialaja absolutnie bez skrupolow. maja malo wyobrazni, sa ograniczone i nie moga zrozumiec, ze mozna sie interesowac czyms innym niz tylko biznesem. moze mam ascendent w wodniku. ten znak mi jakos bardziej pasuje. Może widzi w nich Pani te cechy, które są > czasem denerwujące także w Pani zachowaniu ;) w każdym > razie Koziorożec na ascendencie to niełatwy w życiu znak. nielatwy dla posiadacza, czy dla otoczenia.???/// Odpowiedz Link Zgłoś