Dodaj do ulubionych

Step Up 4 Revolution

02.08.12, 16:10
Oglądaliście? Ja jestem bardzo zadowolona! Według mnie najlepsza ze wszystkich części, aż chciało się wstać i tańczyć. Masa pozytywnej energii, zgadzacie się? :)
Obserwuj wątek
    • szczawnicka Re: Step Up 4 Revolution 03.08.12, 16:17
      Zgadzamy! Bardzo pozytywne zaskoczenie, szłam trochę, żeby sie posmiać i fakt, że z dialogów można było, ale całosc mnie zauroczyła! Akcja w galerii i w restauracji - mistrz!! Chętnie zobacze to jeszcze raz.
      aha, i świetny efekt 3d - nie wiem czy to zasługa kina - Atlantic, czy samego filmu, ale w ogóle nie męczyło oczu , a wygladało pięknie. Normalnie jakby się tam było.
      • rokicki1 Re: Step Up 4 Revolution 07.08.12, 16:07
        Bo tam sami zawodowcy tańczyli więc widowiskowy efekt był.:) Nie przypominało to naszych programów o tańcu na szczęście. Zgodzę się, że scena z galerii- miodzio:)
    • kubissimo Re: Step Up 4 Revolution 07.08.12, 22:32
      a jak wypadla aktorka w glownej roli? pamietam ja z amerykanskiego You Can Dance, gdzie z jednej strony byla swietna tanecznie, ale z drugiej - kompeltnie nie panowala nad emocjami, co chyba jest niezbedne dla aktora ;)
      • zawszelisica Re: Step Up 4 Revolution 14.08.12, 15:32
        Wypadła naprawdę nieźle, nie domyśliłabym się, że nie jest aktorką. Chociaż jej umiejętności taneczne było widać na pierwszy rzut oka. :)
    • Gość: Step Up 4 Rewolucj Re: Step Up 4 Revolution online bez limitu IP: *.devs.futuro.pl 12.08.12, 14:05
      Step Up 4 Rewolucja / Step Up 4 Revolution (2012) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń

Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania:

filmydnia.pl/

Pochodzą z Miami na Florydzie. Tańczą na ulicy, w galeriach sztuki i centrach handlowych. Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych a każda, nawet najdziwniejsza lokalizacja może stać się parkietem. Nazywają się "The Mob". Grupie przewodzi niejaki Sean. Pewnego dnia chłopak spotyka piękną nieznajomą o imieniu Emily. Dziewczyna przyjechała do Miami aby zostać profesjonalną tancerką. Teraz będzie miała okazję uczestniczyć w czymś więcej niż tylko w zawodach tanecznych - dzielnica członków "The Mob" zagrożona jest wyburzeniem. Jeżeli tancerze nie zaczną działać, to ich rodzinne strony już nigdy nie będą takie jak dawniej. To nie jest tylko rewolucja w tańcu – to taniec stanie się rewolucją! O marzenia warto walczyć za wszelką cenę.

Oglądaj filmy bez limitu i pobieraj bez ograniczeń z VideoWeed, NovaMov, Putlocker, VideoBB, VideoZer, OdSiebie, AnyFiles, SockShare, MaxVideo, MovieZer, Stagero, ModoVideo, MegaVideo:

filmydnia.pl/
    • nchyb Re: Step Up 4 Revolution 17.08.12, 19:59
      sceny taneczne bardzo efektowne, wątek romansowy typowy, tatuś krwiopijca w ostatnim momencie łagodnieje, jak z kapelusza wyskakuje agent Nike i oferuje tancerzom pracę. Wypisz wymaluj amerykański sen :-)

ładne, proste, przyjemne, typowe, do zachwytu tancerzami, bez głębszych przeżyć, chociaż można pomyśleć o krwiożerczych kapitalistach niszczących Miami w imię pełniejszej kiesy i dzielnych biedaków ze slumsów tańcem walczących o swoje. Głębiej będzie.

Główna bohaterka świetnie się rusza i należy do tych dziewczyn/kobiet, którym wysokie obcasy znacząco dodają wdzięku :-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka