Dodaj do ulubionych

wizjonerka

20.04.06, 08:03
dostałam adres wizjonerki od osoby z tego forum i byłam wczoraj na wizycie,
czy seansie muszę przyznać że mrówki mi chodzą po plecach do dziś a właściwie
to nie przespałam nocy, skąd oni mają taką moc, coś niesamowitego ci ludzie
są chyba z kosmosu, ale podobno to nie magia tylko widzenia, bałam się podjąc
decyzję by do niej sie wybrac ale musze przyznac, że warto!
Obserwuj wątek
    • gosiaczek44 Re: wizjonerka 20.04.06, 08:50
      mogę prosić panią o jakiś namiar do osoby u której pani była
      • g191 Re: wizjonerka 10.05.06, 17:42
        czy moge Pania prosic o namiar?za odpowiedz zgory dziekuje:)
    • kaja9911 Re: wizjonerka 20.04.06, 09:15
      moje doświadczenie z wizjonerką jest ni mniej ni więcej identyczne tekie osoby
      mają w sobie dużą moc, ja musze przyznać gdybym nie odwiedzała swojej opiekunki
      popełniłabym wiele bledów, osoba do której ja chodzę, a podejrzewam, że może
      być to ta sama osoba bo w warszawie są dwie znane wizjonerki,jest przede
      wszystkim pełna pozytywnej jakiejs mocy, że wystarczyłoby mi samo siedzenie u
      niej a juz mnie uodparnia czy napełnia jakąś dobrą aurą, pozdrawiam
    • justynaskorek Re: wizjonerka 20.04.06, 10:01
      monikas55 napisała:

> dostałam adres wizjonerki od osoby z tego forum i byłam wczoraj na wizycie,
      > czy seansie muszę przyznać że mrówki mi chodzą po plecach do dziś a właściwie
      > to nie przespałam nocy, skąd oni mają taką moc, coś niesamowitego ci ludzie
      > są chyba z kosmosu, ale podobno to nie magia tylko widzenia, bałam się podjąc
      > decyzję by do niej sie wybrac ale musze przyznac, że warto!

mysle, że właśnie to cos ze ci widzacy moga cos zobaczyc czego bysmy nie
      chcieli powoduje, że ludzie wolą wybrać się do tarocistki czy osoby stawiającej
      karty, bo jakoś mniej sie boimy zwyczajnych osądów czy rad, niż czegoś co nas
      zawstydzi, mam pytanie jak by jakiaś osoba co ma takie widzenia mogła mi
      odpowiedzieć czy widzi tylko to o co pytamy czy może wejsc w swerę intymną,
      kiedyś przeczytałam w gazecie "tematycznej", że wizje ograniczają się do bardzo
      ważnych wydarzen a nie do przyziemnego zycia...
    • aaaasc Re: wizjonerka 20.04.06, 13:16
      wizje to cos w postaci klatek filmowych, przesowających sie nie zawsze sa to
      zdjęcia, zazwyczaj jest to obraz jak z filmu widac obraz słychac głos widac
      postaci dlatego wazne jest by przy takiej wizji wizjoner i osoba pytająca
      dokladnie mogly okreslic co widza bo rozpoznanie klientki na obrazie nie jest
      niczym trodnym trzeba okreslic osoby w okol niej i w tym pomaga zazwyczaj
      konkretna rozmowa i pytania odnoszace sie do konkretnych osob, dobrze jest znac
      daty urodzenia osob o ktore sie pyta ewentualnie miec ze soba zdjecie, i prosze
      sie nie obawiac o kwestie intymna, sa granice na kazdym etapie widzen i jest
      jeszcze cos takiego jak etyka zawodowa a wizjoner wie od kogo nabyl ten talent
      i kto go z tego rozliczy, wiec bez obaw w tej kwestii
      • megib25 Re: wizjonerka 20.04.06, 13:36
        oj,ja też bardzo proszę o podanie namiarów :-)
        • monikas55 Re: wizjonerka 20.04.06, 18:41
          oficjalnie rzyjęło sie, że na publicznym forum nie podaje sie adresów i
          telefonów, przynajmniej ja nie widze by ktoś tak robił więc jak chcesz to
          zapraszam na mojego maila monikas55@gazeta.pl
    • bogdan422 Re: wizjonerka 21.04.06, 09:51
      monikas55 napisała:

> dostałam adres wizjonerki od osoby z tego forum i byłam wczoraj na wizycie,
      > czy seansie muszę przyznać że mrówki mi chodzą po plecach do dziś a właściwie
      > to nie przespałam nocy, skąd oni mają taką moc, coś niesamowitego ci ludzie
      > są chyba z kosmosu, ale podobno to nie magia tylko widzenia, bałam się podjąc
      > decyzję by do niej sie wybrac ale musze przyznac, że warto!

mogę dostać kontakt do tej pani pisałem na pani pocztę ale chyba nie działa
      poprawnie, prosze o szybki kontakt
    • mk1975 Re: wizjonerka 21.04.06, 21:44
      czekałam długo na taką wypowiedź, proszę bardzo o kontakt
    • marcin15113 Re: wizjonerka 22.04.06, 08:45
      a w mojej firmie propo wizjonerów, to na stałe zatrudnia szef kogoś takiego,
      wiemy wszyscy ale to tajemnica poliszynela, w zasadzie to większość biura do
      niej chodzi o porada ja jakoś się boję, ale to bardzo ciekawe co pani tu
      napisała, widzę, że to może miec jakiś sens
    • Gość: monika Re: wizjonerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:37
      ile kosztuje seans u niej, czy powiedziała Ci cos konkretnego, czy same
      ogólniki, ona jest wizjonerka-czyli wróży z czego właściwie?nie ma zadnych kart
      ani nic?
      ja bylam kiedyś u takiej Pani przypadkowo na targach madycyny naturalnej- tej
      wizyty nigdy nie zapomne(a nawet nie pamietam jak nazywala sie ta pani)
      wiekszosc rzeczy juz sie spelnila(a mowila bardzo dokladnie- np kiedy i na co
      kto zachoruje, powiedziala mi nawet co studiuje- a nie mogla tego wywnioskowac
      z niczego)zaluje ze nie zapisalam jej namiarów
    • Gość: monika Re: wizjonerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:39
      jakbys mogla mi napisac kontakt i ile bierze za wizyte ta pani na maila
      monia525@wp.pl dzieki
      • monikas55 Re: wizjonerka 22.04.06, 18:50
        widzisz właśnie coś takiego jak napisałaś ja przezyłam, siedziałam przed nią i
        mówiłam sobie to niemożliwe ona nie może tak poprostu o tym wiedziec, wiec
        wyszłam jak oszołomiona!!! jesli ktokolwiek był u kogoś takiego wie o czym
        mówię, a być może to ona trafiła ci się na tych targach, bo ja jak zyję miałam
        tylko raz mozliwosc spotkac taką osobe to była Pani Aida po 8 latach trafiłam
        na Panią Agnieszkę, ja takiej wizyty nie mogę porównac do niczego a już troszkę
        w zyciu widziałam, jedno mnie zastanawia Pani Aida i Pani Agnieszka nie są
        plskiego pochodzenia, dlaczego wśród polaków nikogo takiego nie można znalezc,
        kiedyś dawno temu jak byłam dzieckiem mama opowiadała mi o starszej juz
        kobiecie wiec tamta Pani napewno odeszła wiele lat temu też była wizjonerką i z
        pochodzenia nie była polką, w ubiegłym roku skorzystałam z Pana bardzo
        wychwalonego na jego stronie internetowej jest widywany w telewizji i musze ze
        smutkiem stwierdzic ze to była strata czasu i pieniędzy on nic nie wiedział
        wydawało mi sie ze zgaduje, w koncu nie wytrzymałam i przerwałam mówiąc ile
        chce za wizytę i wyszłam, zapłaciłam mu duzo bo duzo chciał ale nie o tym
        mowa, poprostu w naszym kraju jest chyba z 50 wróżek jasnowidzów tarocistów, a
        ja przez tyle lat spotkałam tylko 2 mogące w moich oczach tak nazwac sie osoby,
        i aida i agnieszka mówią o sobie że są wizjonerkami więc może dlatego tak
        odstają od całej reszty
        ps. przepraszam jak kogos uraziłam ale to demokratyczne panstwo i kazdy moze
        wyrazic swoj poglad
        • mk1975 Re: wizjonerka 22.04.06, 20:37
          monikas55 bardzo proszę Cię o namiar na priva do Pani Agnieszki,
          dziękuję
        • krzysia12 Re: wizjonerka 22.04.06, 21:08
          bardzo bym Cię prosiła o adres tej wizjonerki już od dawna szukam kogoś
          sprawdzonego, a Ty jak widzę znlazłaś. moja poczta to kamr@poczta.fm
          Z góry dziękuję.
          • kicia72 Re: wizjonerka 23.04.06, 01:02
            Będę bardzo wdzięczna za podanie adresu wizjonerki.
            Z góry dziękuję i pozdrawiam.
            Mój adres to kicia72@gazeta.pl
        • magda_lovy80 Re: wizjonerka 05.05.06, 18:57
          Prosze przeslijcie mi namiary do Pani Agnieszki Bede bardzo wdzieczna
        • monikawagner1 Re: 14.07.06, 13:46
          czy podacie mi jeszcze namiar do tej wizjonerki
        • Gość: kami Re: wizjonerka IP: *.finemedia.pl 06.08.06, 20:08
          Czytam rozmowe na temat wizjinerki Agnieszki. Czy moge prosic o jakies namiary
          na te pania? Bede wdzieczna. kazus2@wp.pl
          Kamila
    • izabella1969 Re: wizjonerka 23.04.06, 18:25
      a ja wiem juz o kim mowa z Pani Agnieszki to git babka, byłam to wiem co mówię,
      fakt naczekałam sie jak nigdy w zyciu na tą wizytę, z kosmosu tja trafnie
      streszczone, juz myslałam że jakiś nowy kosmita sie pojawił, a tą to znam, całe
      woronicza sie do niej skrada jedną taką blondyne to na klatce spotkałam ale ni
      w zomb nie zagadała ale dobra rada mówic ze spoza wawy to szybciej przyjmie a
      potem to mozna kitu nawciskac ze sie strasznego nerwa miało pozdro ludzie
      pisssssssssssssss
    • izabella1969 Re: wizjonerka 23.04.06, 18:30
      pissssss pissssssssssssssssssssssssssss everybady ludzie wiecej miłości bedzie
      dobrze ze wszystkim a nie tylko plucie bliznim w faces
    • izabella1969 Re: wizjonerka 23.04.06, 19:22
      a i jeszcze coś wiem, bo u nas w zoo na woronicza to jak w rodzinie nikt nikogo
      nie lubi ale wszyscy o wszystkich wiedza, ruda dostała zadanie sprowadzic
      kiedys do programu altmayerowa i co i dupaaaaaaa tamta jej odmówiła a tej
      program na panewce spalił, a taka pewna była hehehehehhe ale mi sie sprawdziło
      co powiedział bo dzieciaka sie dorobiłam a nie planowałam no i mam kłopot z
      czyms tam, moja sprawa
    • Gość: ja dzizas krajs izabello czy jak ci tam ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.06, 20:22
      piszesz tak niezrozumiale ze do licha nie wiadomo o co chodzi .... pisz jasniej
      i bardziej konkretnie ... ktos tam cos tam bosz ani ladu ani skladu, a co do
      Altmayerowej to ja sie dostalam do niej bez problemu nawet udalo mi sie
      przesunac wizyte na pozniejszy termin( zaledwie 2 dni ) i tez nie bylo problemu
      wiec czekam i zobaczymy co powie,,,,
      • izabella1969 Re: dzizas krajs izabello czy jak ci tam ? 23.04.06, 21:29
        ja sie wszedzie dostaje z miejsca niunka, i o to chodzi! wpadne tu jeszcze
        • Gość: ja ciekawe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.06, 22:29
          to taka znana jestes? Wielka Pani z Telewizji????
          • Gość: ... Re: ciekawe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.06, 22:31
            jesli wszystkie osoby pracujace w tej branzy sa tak zarozumiale jak TY to ja
            dziekuje i nie dziwie sie ze to wszystko wyglada tak a nie inaczej - jak to sie
            mowi i ktos kiedys powiedzial ze tele to wielki ku..dolek ...ale czy to nie
            jest prawda????
            • flowe Re: ciekawe? 24.04.06, 00:59
              nie chce być złośliwa ale jestem w "lekkim" szoku, coś z tą panią izabellą69
              jest nie tak-możliwe że lubi sobie czasami "cos wciągnąć", normalna, dorosła
              osoba się w ten sposób nie wypowiada,
              po prostu szok
    • monikas55 Re: wizjonerka 24.04.06, 08:59
      Pani Izabello 1969 mam szczerą prosbe by nie zniekształcać tak bardzo jezyka
      polskiego bo możemy byc z niego naprawde dumni, dziwi mnie bardzo co ludzie
      młodzi z niego robia ale Pani?, a propo czekania na wizyte to kiedys z tego co
      wiem czekało sie sporo, Pani Agnieszka (mysle ze bardzo niestosowne jest takie
      zniekształcanie nazwisk)kiedys przyjmowała w Lubinie i w Warszawie, ale teraz z
      tego co wiem przyjmuje tylko w warszawie, więc chyba nie jest tak zle.
    • eleonorka2 Re: wizjonerka 24.04.06, 11:50
      Witam

Jak sądze chodzi o Panią Agnieszke z Piaseczna. Pani Agnieszka stawia tarota i
      interpretuje układ kart. Nie jest to wizjonerstwo, wizjonerki nie używają kart.
      Nie chcę nikogo urazić wypowiadam tylko swoją opinię.
    • Gość: ja to jak to w koncu jest z Ta Pania Agnieszka???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.06, 20:35
      czy to wizjonerka czy tarrocistka ??? i czy rzeczywiscie jest taka dobra czy
      warto do niej isc?
      • q18 a ja znam super wizjonerkę z Kielc 24.04.06, 21:52
        wróży z kart które sama namalowała, one nie są jej potrzebne tylko stanowią
        osłonę przed zbytnim przepływem energii - malowała te karty chyba ponad 10 lat,
        to co mówi sprawdza się w 100 %, choć jest czasami zaskakujące, wspaniała kobieta
        • Gość: paula Re: a ja znam super wizjonerkę z Kielc IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 09.05.06, 20:10
          Jestem zainteresowana czy mogłabym dostać adres,telefon tej Pani:) i ile
          kosztuje taki seans?? za odpowiedz z góry dziękuję
          • g191 Re: a ja znam super wizjonerkę z Kielc 10.05.06, 17:46
            gosc portalu: goska
            witam,bardzo chcialabym skorzystac z seansu wizjonerki.czy moge prosic o
            namiary? za odpowiedz z gory dziekuje :)
            • q18 Re: a ja znam super wizjonerkę z Kielc 10.05.06, 21:19
              Oczywiście - namiary na gazetowego maila
    • weronikam991 Re: wizjonerka 24.04.06, 22:30
      byłam u pani agnieszki i wiem ze może nie uzywac kart bo jest swietnym
      numerologiem i widzi duzo z dat wiec ludzie mówią że jest wizjonerką no bo coś w
      tym jest ale wiem ze jak się ją poprosi używa czasami kart tarota bo są osoby
      które twierdzą że jej rozkłady się sprawdzają w 100%tach
    • nietykalna5 Re: wizjonerka 25.04.06, 22:07
      dosc mloda jest ta pani, zobaczymy co z tego co powiedziala sie potwierdzi
      kolejki sa moze nawet wieksze niz myslalam, ale bez przesady, nie powiem czy
      jest tarocistka wrozka czy wizjonerka kazdy ma wlasny osad, ale ma cos w sobie
      niezaprzeczalnie
      • flowe Re: wizjonerka 26.04.06, 00:02
        napisz proszę jak długo mniej więcej się czeka i czy Pani Agnieszka przyjmuje w
        Warszawie i w jakim mieście przyjmuje Pani Agnieszka, dziękuję :)
        • flowe Re: wizjonerka 26.04.06, 00:03
          upssss namieszałam pytanie miało brzmiec: w jakim mieście przyjmuje Pani
          Agnieszka :)
          • nietykalna5 Re: wizjonerka 26.04.06, 15:39
            nie wiem dlaczego piszą, że w warszawie skoro w piasecznie, ja byłm w
            piasecznie u tej pani
            • Gość: ewa151260@wp.pl Re: wizjonerka IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 10.08.06, 14:19
              Bradzo proszę o adres (telefon)Pani Agnieszki i koszt wizyty.
              Pozdrawiam
      • izabella1969 Re: wizjonerka 26.04.06, 10:20
        ale pierniczycie, jak wiatraki dosłownie jakis przekręt tu jest kręcony!!!!!!
        co zw bzdury ta kobieta by sie przekręciła jakby was pocxzytała ona i karty,
        nie ma sensu tu cokolwiek pisac
        • ja275 Izabello apel do Ciebie !!!! 26.04.06, 11:01
          SZANUJ SIE !!!!

izabella1969 napisała:

> ale pierniczycie, jak wiatraki dosłownie jakis przekręt tu jest kręcony!!!!!!
          > co zw bzdury ta kobieta by sie przekręciła jakby was pocxzytała ona i karty,
          > nie ma sensu tu cokolwiek pisac
    • bogdan422 Re: wizjonerka 26.04.06, 20:10
      czy ja jestem trendowaty, prosiłem o kontakt i nikt mi nie daje!!!!!!
    • mucha405 Re: wizjonerka 27.04.06, 10:59
      pani agnieszka jest bardzo droga bierz 300zł za wizyte która trwa godzine, za
      taką samą wizytę płacisz tylko 120zł idąc do wróżki Anny z salonu gwiazd polecam
      • Gość: ja jakie 300 ? mnie mowila ze 150 zl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:34
    • monikas55 Re: wizjonerka 27.04.06, 23:24
      hmmmmmmmmmmmmmm coraz ciekawiej, mogła napisać że 700zł bierze to dopiero cena
      300 to jakoś mizernie i to jeszcze za całą godzinę a niby dlaczego nie za 15
      minut
      • Gość: ja Moniko nie stresuj sie :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 21:24
    • Gość: betka Re: wizjonerka IP: *.chello.pl 27.04.06, 23:26
      to bzdura o tych 300 zł, chyba ktoś nieudolnie reklamuje salon gwiazda,
      nieładnie. a Pani Agnieszka jest przede wszystkim bardzo dobra, więc nawet
      gdyby brała 300 zł, warto się z nią spotkać
      • mk1975 Re: wizjonerka 15.05.06, 20:46
        byłam u pani Agnieszki zeszłym tygodniu, wizyta kosztuje 180 zł, początkowo
        byłam bardzo zadowolona, bo w sumie nastawiła mnie pozytywnie, ale czy tak
        naprawdę mówiła jakieś niesamowite rzeczy, to nie jestem pewna. Wróżyła z kart,
        mimo, że mówiła, że ich nie potrzebuje...
        Ale boje się jednego, powiedziała mi o chorobach najbliższych, tych, które
        nastapią, boję się tylko, czy ta wróżba ich nie wywoła....?
        • Gość: ha bylas u Pani Agnieszki w Piasecznie???? IP: 80.51.255.* 16.05.06, 09:02
          ???? bo jesli tak to kurde 180 zl tosz to szok
          • andzia353 Re: bylas u Pani Agnieszki w Piasecznie???? 16.05.06, 09:48
            a z miesiąc temu brała jeszcze po 100 PLN...
            • Gość: gryka1 Re: bylas u Pani Agnieszki w Piasecznie???? IP: *.chello.pl 13.08.06, 18:38
              Czy mogłabym prosić o kontakt do Pani Agnieszki na adres : gryka1@gazeta.pl
    • posst Re: wizjonerka 29.04.06, 10:29
      jest lepsza niż super, mało kto potrafi cos takiego co ona robi
    • gosiaczek44 Re: wizjonerka 01.05.06, 10:16
      poprosiłam o kontakt do wizjonerki a jacys nawiedzeni ludzie poprzysyłali mi
      adresy na wróżki które to niby są super i lepsze od pani o której jest ten
      wątek to obrzydliwe niby nikt nikomy nie wchodzi w droge wiec po co to robicie
      zazdrosc? ludzie i tak wszystko sami ocenią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka