Dodaj do ulubionych

Strach się bać!

03.01.12, 05:38
Wywiad z Aidą...lubię ją ale czy muszę jej wierzyć? No może trochę....

"Zawarta w roku 2012 dwunastka to magiczna liczba, która zamyka pewną całość, jest granicą między starym a nowym. Od wieków ludzie panicznie bali się dwunastki, bo kojarzyła się ze zbliżającymi się kataklizmami - mówi w rozmowie z Wirtualną Polską Aida Kosojan-Przybysz. Znana wizjonerka zdradza, czy czeka nas trudny rok, co się wydarzy na świecie, na co powinni uważać politycy i dla kogo 2012 będzie wyjątkowy. "

wiadomosci.wp.pl/title,Masz-29-lat-Uwazaj-w-tym-roku,wid,14127523,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • aga-kosa Re: Strach się bać! 03.01.12, 08:54
      No masz, całe życie bałam się trzynastki a pecha to miałam kiedy jechałam autem między 20 a 24 dnia miesiąca. Zawsze byłam stuknięta. Od wielu lat w takie dni nie siadam za kierownicą.
      Pamiętasz była taka piosenka (fonetycznie) ke sera, sera co będzie pokaże czas... aga
      • dominika.24 Re: Strach się bać! 03.01.12, 10:55
        Kilka dni temu słyszałam w TV,trochę starszą przepowiadaczkę,że należy w tym roku wszystkie decyzje,ważne sprawy itp podejmować właśnie 12-go każdego m-ca,ma to mieć pozytywny skutek.Pożyjemy zobaczymy.
      • chris.w2 Re: Strach się bać! 03.01.12, 14:45
        aga-kosa napisała:
        > (...) między 20 a 24 dnia miesiąca. (...) Od wielu lat w takie dni nie siadam za kierownicą. (...)

Dla mnie brzmi to troche na przesad.
        • voxave Re: Strach się bać! 03.01.12, 18:31
          Mój dom rodzinny --to pod 12-ką----ani lepszy ani gorszy od innych.
          Lubie 12-kę bo to wspomnienie czasu beztroskiego dzieciństwa.smile
          • waga_1949 Re: Strach się bać! 03.01.12, 19:53
            Jestem do bólu realistką i w takie rzeczy nie wierzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka