Dodaj do ulubionych

jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:05
Obserwuj wątek
    • Gość: krystyna Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:11
      Wspaniała trójeczka : Strzelce, Skorpiony i Byki - ten charrrrakter,
      temperament, do tego z reguły lojalne, ciekawe świata i niezależne. Do nich
      świat należy po prostu!
    • malina862 Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 26.04.06, 20:18
      Raki:)
      • Gość: raczysko Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.06, 21:27
        oczywiscie ze RAczki
    • Gość: Yola Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:40
      wszystkie dobre tylko wodniki do chrzanu
      • Gość: pestka Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.04.06, 17:21
        KOZIOROŻCE są the best:D
    • llukiz Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 29.04.06, 17:56
      Najlepiej się urodzić na skrzyżowaniu dwóch znaków zodiaków. Wtedy sie ma
      najwiecej atrybutów
    • Gość: randal Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:35
      no wodniki lipa takie są bez smaku
      • Gość: i33 Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.dew.pl 30.04.06, 16:50
        koziołek--konkretny zdolny
        wodnik--o szystkim z nim można pogadać, super kumpel
        raczek-też o wszystkim... czuły
        lew -namiętny, solidny
        panna-rozsądny taktowny
        strzelec-cudowny wolny ptak
        waga-można się poradzić, stoi na ziemi
        bliżniak-szalony, na imprezy dobry
        baran-ostry i współczujący
        byk-dobrze się przytulić
        rybka-seks i mistyka
        skorpion-...pieniądze i seks i mistyka...

• Gość: cv Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.chello.pl 30.04.06, 20:04
      taaa, zaraz niemalze kazdy napisze, ze jego znak zodiaku jest naj.;o)
    • anahella Nie ma najlepszego znaku zodiaku 01.05.06, 21:16
      Kazdy jest inny i na tym polega nasza uroda.
      • Gość: kair Re: Nie ma najlepszego znaku zodiaku IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.05.06, 11:53
        Wszystkie sa ok ale wodniki najgorsze.Owszem kumpel super ale wszystko
        inne.....dno....
        • tom40gda Re: Nie ma najlepszego znaku zodiaku 04.05.06, 02:41
          Kazdy jest inny i kazdy jest dobry....
          Najpierw trygony. Kazdy odpowiada za inny aspekt rzeczywistości. Ja np nie
          potrafie sie dogadac z ogniem i powietrzem. Klops. Podejrzewam, ze oni tez mnie
          nie rozumieja, ale czy przez to ktoś jest gorszy? Nie!:)
          Potem znaki w trygonie. Ewolucja. Kazdy znak ma swoje cechy i cele. Kazdy ma
          pozytywy, które powinno sie wzmacniac i negatywy, nad którymi nalezałoby
          pracować....

Pozdrawiam:)

PS. Oczywiscie najlepszy jest mój znak:))))))))))))))))))))))))))))
      • sikorka68 Re: Nie ma najlepszego znaku zodiaku 04.05.06, 16:47
        I nie może być. Gdyby wszyscy byli tacy sami, byłoby nudno...
    • Gość: bissska Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:42
      wbrew powszechnemu mniemaniu najciekawsze są własnie znaki z trygonu ziemskiego

a najnudniejszy wodnik
      • tom40gda Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 05.05.06, 00:52
        No..... trygon ziemski uczy nas posługiwania sie materia, panowania nad nim,
        uczy nas pracy....
        Uwielbiam Koziorozce. Kobiety są rewelacyjne, a kazdy mój najlepszy prcownik to
        własnie Koziorozec.
        Trochę gorzej z Bykiem, uparte to to okrutnie:)
        Panna.... cóz. Buchalteria w jej wykonaniu to majstersztyk:))))))))

Tylko czy znaki ziemskie zrozumieja impulsywnośc swych kuzynów z trygonu Ognia?
        Albo intuicyjne odczuwanie świata Wody?
        Na temat Powietrza nic nie powiem, bo nie miałem okazji współpracować.
        • Gość: luna do tom40gda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:58
          jakie znaki zaliczamy do poszczególnych trygonów ?
          możesz mi to napisać ?

pozdrawiam :)
          • tom40gda Re: do tom40gda 05.05.06, 20:10
            Ogien to;Baran, Lew, Strzelec.
            Ziemia to : Byk, Panna, Koziorozec.
            Powietrze to: Bliźnieta, Waga, Wodnik.
            Woda to: Rak, Skorpion, Ryby.

Kazdy zywioł ma swoją charakterystykę, i są to cechy wspólne, dla całego
            trygonu. Jak pisał Szuman, zaczynamy od Barana, który jest "kosmicznym"
            szczenięciem, rozwijamy sie az do Ryb, które nie sa juz do konca "z tego
            świata".....
            Z doswiadcznia wiem, ze najbardziej harmonijne związki tworza trygony
            Ziemia-Woda i Powietrze- Ogień.

• Gość: Pixi do tom40gda IP: *.futuro.pl 06.05.06, 15:56
              A co powiesz o takim układzie: on byk, ona ryba? Zgodnie z tym, co piszesz jest
              to harmonijny układ, ale chętnie dowiem się czegoś więcej:)
            • Gość: luna Re: do tom40gda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:56
              dzięki tom40gda

a związek ognia z ogniem ?
              co o tym myślisz ? :)
              • tom40gda Re: do tom40gda 07.05.06, 07:35
                Ogien i ogien. No..... burzliwy związek:))))))))
                Te znaki szybciej działaja niz mysla, wyzwalaja w sobie dzikie emocje, ale
                powinny nauczyc sie płonąc osobno. Nie chodzi o to, by mieszkali oddzielnie, ale
                mieli np swoje pokoje.:)Jedno z nich prędzej czy póxniej bedzie musiało nauczyc
                sie hamować swoje emocje. Inaczej beda talerze latały. Zalerzy jeszcze jakie to
                znaki. Barany maja ciagle nowe pomysły na zycie, ale szybko sie nudza. Lwy muszą
                istnieć w świadomości zbiorowej, czyli ich działanie skierowane jest "na
                zewnątrz". Muszą byc podziwiane, doceniane itd. Przerost formy nad treścia.
                Strzelce natomiast to niespokojne duchy, i tez ich raczej w domu nie ma:))))))
                • Gość: luna Re: do tom40gda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:46
                  jeszcze raz dzięki tom
                  właśnie to jest piękne że burzliwy :)
                  nie ma nic gorszego jak nuda i monotonia
                  zastanawiam się tylko czy dwie tak silne osobowości o skrajnej potrzebie
                  wolności mogą stworzyć związek na całe życie ?
                  a może właśnie nikt inny tak nas nie zrozumie jak my siebie nawzajem ?
                  bo w końcu jesteśmy bardzo podobni :)

pozdrawiam serdecznie
                • Gość: Pixi Re: do tom40gda IP: *.futuro.pl 08.05.06, 10:56
                  >>Lwy muszą istnieć w świadomości zbiorowej, czyli ich działanie skierowane
                  jest "na zewnątrz". Muszą byc podziwiane, doceniane itd. Przerost formy nad
                  treścia.<<

Nic dodac, nic ujac;)
        • Gość: mirabelka Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:41
          Kobiety spod Koziorożca rzeczywiscie sumienne jak diabli, ale te spod Byka są z
          kolei doskonałymi kumpelkami, miałam okazje sie przekonac. Spod panny zaabiści
          są faceci, tylko czasem zakompleksieni ale idealni partnerzy
          • tom40gda Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 07.05.06, 07:28
            Moja wiedza z Astrologii jest dośc ograniczona. Bazuje raczej na doświadczeniu.
            Byk i Ryba. Układ harmonijny, bo ziemia potrzebuje wody, by wydawać plony, a
            woda ma w zwiazku z ziemią umocowanie w materii. Ryby pływają w morzu intucji,
            sa pełne sprzeczności (rysunek przedstawia dwie ryby), a byk mocno stoi na
            ziemi, obce są mu rozterki poetów. Z biegiem czasu ryba uwrazliwi byka, a ten
            nauczy rybkę poruszania sie w świecie materii.
            Oczywiście rybom groza rózne neurozy, natomiast byki czesto przekraczaja cienką
            granicę miedzy zapewnieniem bytu (godziwego) rodzinie, a zwykłym, niszczacym
            materializmem.
            Kazdy znak ziemski przykłada wage do pieniądza, ale kazdy ze znaków robi to
            inaczej. Byk dba o rodzine, o dom w najszerszym tego slowa znaczeniu. Moze
            wydawać sie powolny, spokojny, ale jego umysl pracuje nad tym, zeby rodzinie
            niczego nie brakowało. Ryba natomiast często (nawet bardzo) nie ma pojęcia, ze
            to, co przychodzi poczta, to są rachunki i trzeba je opłacać w terminie:))))))
            Tak wiec oba znaki sie uzupełniaja. Acha. Byk musi dbac o linie:)
            • i33 Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 10.05.06, 09:05
              z tymi rachunkami nie jest tak żle---ona wie co to jest umie czytać--tylko po
              drodze na poczte rózne okazje nieprzewidziane wydatki...
              byki które znam--bywają czasem tak "bodliwe" że nie wiadomo czy to żart czy już
              szpila, czasem pyskate tchórze-więc jako rybka darłabym z nim niezłe koty...
              • Gość: Pixi Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.futuro.pl 10.05.06, 14:38
                Co tzn. "bodliwe"?
            • Gość: Pixi do toma40gda IP: *.futuro.pl 10.05.06, 15:42
              dziekuje za odpowiedz:) Prawde mowiac taka wiedza oparta na doswiadczeniu jest
              nawet cenniejsza anizeli czysta teoria:) czesciowo zgadza sie to co napisales i
              nawet mi sie to podoba. Nie zgodze sie tylko z tymi rachunkami. Jestem bardzo
              odpowiedzialna i dbam zeby wszystko bylo oplacone w terminie tak jak trzeba i
              zdecydowanie lepiej radze sobie z rachunkami i cyferkami anizeli np z pisaniem
              pism do urzedow etc, ale na to maja wplyw pewnie inne czynniki;)

Mam jeszcze jedno pytanko. Panna tez jest znakiem z trygonu ziemskiego, a
              jednak powszechnie uwaza sie, ze kompletnie do ryb nie pasuje. Co mozesz na
              temat powiedziec opierajac sie na swoim doswiadczeniu? Moze to byc udany uklad?
    • Gość: madlen24 Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:26
      niewiem który najepszy, bo pewnie powinnam powiedzieć, ze mój..haha:) czyli
      waga:) ale wcale nie uważam, ze jest on najlepszy.
      Jesli chodzi o łączenie się w pary, to myślę, ze powietrze z ogniem..:)) to
      jest TO:) polecam osobiście, naprawde fajny układ. sama mam taki związek i ani
      z powietrzem, ani z ziemią, a juz na pewno nie z wodą, nie czuję się tak dobrze
      jak właśnie z ogniem:))
      • gingers73 Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 07.05.06, 18:26
        Ja - Rybka
        On - Skorpion

Super układ od wielu już lat :)))
        • herbatniczka Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 09.05.06, 15:35
          Bardzo cenie Strzelca, znam (znałam:( ) tylko jedną osobę o tym znaku, ale był
          to człowiek bardzo mądry, troskliwy i po prostu wspaniały. Dogaduję się też z
          Baranem i Bliźniakiem. Raczej na nie jestem do Panny i Wagi. Sama jestem Lwem,
          ale kompletnie nie pasuje do tego znaku:)
    • Gość: up Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? IP: *.futuro.pl 12.05.06, 08:26
      up
    • agrentowy4321 Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 06.03.23, 23:06
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: jaki jest najlepszy znak z odiaku i dlaczego? 27.04.23, 13:46
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka