Dodaj do ulubionych

Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul

IP: 82.160.246.* 08.08.06, 23:46
Czy ktoś byl u jasnowidz Barbary Piaseckiej-Sowul?
Ta pani szeroko reklamuje sie w Internecie, trudno na nią nie trafić.
Zdecydowalam sie do niej napisac...i mam watpliwosci co do otrzymanej
odpowiedzi.
Na dzien dobry o moim najlepszym przyjacielu powiedziala, ze jest falszywy, a
potem bylo tylko lepiej... A wczoraj czytalam artykul o jasnowidzach, miedzy
innymi o niej, i jak tam wdziecznie napisano 'przepowiednie sie nie
sprawdzily' (chodzilo o poszukiwanie zaginionych i wspolprace z policją).
Czy ktos korzystal z uslug tej Pani? I jakie wrazenia? I sprawdzalnosc?
Obserwuj wątek
    • elle666 Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul 09.08.06, 14:54
      jej akurat nie znam ale z doswiadczenia moge powiedziec, ze ci co sie tak
      reklamuja są zazwyczaj marni. natknęłam sie na kilka takich osob w dziedzinie
      wrozbiarstwa/bioterapii/ medycyny niekonwencjonalnej itp. jak np. pan Boros czy
      wrozka Sandra, ktorzy okazywali sie zwyklymi naciagaczami a reklame mieli
      naprawde imponujaca. za to osoby polecane przez znajomych, a mniej znane
      publicznie zdecydowanie lepiej sprawdzaly sie w tego typu przypadkach
      • Gość: maggie Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 82.160.246.* 18.08.06, 13:06
        Elle, chyba masz rację. W tej branży Ci najlepsi nie muszą się reklamować - i
        tak mają klientów.
        Ale podciągam watek - może ktoś opowie o swoich doświadczeniach z tą panią?
        • Gość: osmiorniczka Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 217.153.187.* 30.08.06, 19:56
          Ja byłam i jestem pod wrazeniem,rzeczy które powiedziała nie miała mozliwości
          wyssać z palca,wiem ,ze to prawda,idealnie zgadza sie co do osób o których
          mówiła...pozdrawiam.opinie o niej dotyczą zwykle odnajdywania zaginionych osób-
          to nie trakie proste by wskazać idealne miejsce w lesie gdzie wszystko jest
          takie samo.pozdrawiam i polecam
          • Gość: maggie Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 82.160.246.* 30.08.06, 21:57
            Wydaje mi sie, ze nie kazda zaginiona osoba przebywa akurat w lesie...
            A poza tym: są jeszcze mapy. Dobry jasnowidz powinien wyczuc konkretne miejsce
            na mapie, a nie tylko opisac, ze 'widzial drzewa'. Myle sie?
            • Gość: rebok Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: *.orange.pl 01.09.06, 19:25
              znam dwie wizjonerki, które na moje pytanie o odnajdywanie ludzi powiedziały
              ze nie lubią tego robić bo to trudne i nie mają pewności na 100% co do
              odczówanej energii i że to ludzie myślą, że to ostatnia szansa więc zazwyczaj
              na prozby rodzin zgadzają sie ale ze to mało kiedy jest efektywne i wiem że nie
              biorą za to pieniędzy, przynajmniej mi tak te panie powiedziały a zapewniam
              obydwie są świetne w widzeniu przyszłości czy przeszłości i bardzo wierzące, i
              nie mówię w lesie czy wodzie tylko nad mapą siedzą i czekają na jakąś energię
              bo widziałam jak to jedna z nich robiła
          • Gość: gosc Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: *.icpnet.pl 01.09.06, 22:01

a możesz podac namiary na te Panie?
            • Gość: osmiorniczka Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 217.153.187.* 18.09.06, 14:34
              pani Barbara PIASECKA-SOWUL także siedzi nad mapą i ma w tej kwestji dobre
              efekty.współpracuje z wieloma instytucjami państwowymi,a te wiadomo ,że z
              osobami których pomoc się nie sprawdza by nie współpracowały.a robia to i to
              baaaardzo często.pani Barbara jest wierząca osobą ma w sobie bardzo dużo ciepła
              i poświęca tym ,którzy do niej przychodza dużo czasu.pytana o zapłatę odpowiada
              co łaska.naprawdę jest godna polecenia.mojej siostrze ,która u niej była
              niedawno,już zaczęły się sprawdzać jej słowa.nie ma rzadnych kary itd.mówi o
              sobie wizjonerka a nie jasnowidz.ma dar od Boga.widzi także przeszłość.jak ktoś
              ma pytania służę pomocą.pozdrawiam
              • Gość: osmiorniczka Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 217.153.187.* 18.09.06, 14:38
                nie ma rzadnych kart itd(z rozpedu napisałam kary wyżej)
              • Gość: maggie Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 82.160.246.* 18.09.06, 22:34
                > pytana o zapłatę odpowiada co łaska

Mnie powiedziala 200zł, niekoniecznie co łaska ;)
                • Gość: osmiorniczka Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: *.cm-lim.com.pl 02.11.06, 19:48
                  a jak sprawdzalność u was tego co mówiła pani sowul?
                  • Gość: maggie Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul IP: 82.160.246.* 03.11.06, 13:03
                    Gość portalu: osmiorniczka napisał(a):

> a jak sprawdzalność u was tego co mówiła pani sowul?

Mija kolejny miesiąc i nic. Kompletnie nic. Niedługo minie rok. Nawet zarysu
                    tego, o czym mówiła. Powiedziała mi też wiele naprawdę dobrych rzeczy, przez
                    długi czas żyłam dosłownie jakby mi wyrosły skrzydła, ale cóż...z miesiąca na
                    miesiąc płomień nadziei przygasa. Smutne.
          • martikap26 Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul 10.11.06, 22:36
            Witam OSmiorniczka! Ja też korzystałam z jej usług ale narazie sprawdziło mi
            siętylko w 50%, a Tobie wszystko?Napisz proszę w jakim odstępie czasu pozdrawiam
    • martikap26 Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul 10.11.06, 22:29
      Witam!!!Korzystałam z seansu u tej Pani faktycznie kosztowało mnie to 200zł,
      czy warto?Trudno mi powiedzieć czas pokaże, wizja dość obszerna, dużo rzeczy z
      terażniejszości i bliższej przyszłości się sprawdziły, można rzec ze
      przyszłość w wizji potwierdziła się w 50% ale jak dla mnie to za mało, ale
      spokojnie czas realizacji tych przepowiedni też precyzyjnie określiła,ale czy
      reszta sie sprawdzi nie wiem narazie nie zapowiada sie na to, ale czas
      pokaże.Jedno mnie zaskoczyło że niektóre rzeczy z tej wizji potwierdzają się z
      wróżbą z tarota ale tylko niektóre elementy, myślę że trzeba jednak nabrać do
      tego dytansu faktycznie część się sprawdziła ale jak się reszta nie sprawdzi
      będę zawiedziona ale z drugiej strony ona nie jest cudotwórcą i myślęże nikt
      dokońca nie wie co nas czeka,pozdrawiam wszystkich
      • chocolate.coffee Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul 12.11.06, 21:18
        Jeżeli ktoś bierze 200zł, to chyba powinien wiedzieć nieco więcej o tym co nas
        czeka niż 50%, albo nic.
        Jeżeli potrafi powiedzieć tylko trochę, to niech to robi za darmo, albo
        symboliczne kilka złotych.
    • agrentowy4321 Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul 06.03.23, 19:26
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Barbara Piasecka-Sowul 27.04.23, 09:56
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka