kogut32
20.08.06, 21:33
Witam Państwa.
Tak sobie czytam wasze wypowiedzi odnośnie wróżek. Ja chciałbym polecić Pana Wróża Tomasza. Od 2 lat korzystam z jego porad i mogę powiedzieć że jest dobry. Sprawdziło mi się wiele z jego porad a i czasami też się jedna nie sprawdziła. Nie chce robić nikomu kryptoreklamy ani reklamy ale z czystym sumieniem mogę polecić tego Pana. Nie jest to drogi wróż ale raczej tani. Pamiętam kiedyś jak nie mogłem rozwikłać zagadki zaginięcia mojej żony. Wyszła z domu i nie wróciła. Pamiętam jak ten fakt zgłosiłem na policję później ale i poszukiwania ich nie przyniosły rezultatu. Zwróciłem się o pomoc do Wróża Tomasza. Poprosił mnie o przysłąnie zdjęcia żony i kazał zaczekać na odpowiedź. Wieczorem miałem odpowiedź na swojej skrzynce. Nie były to typowe wskazówki typu: Żone znajdziesz w tym miejscu , lecz namiary gdzie próbować szukać jej. Zacząłem szukać w pobliżu wody jak kazał wróż. Okazało się że się nie mylił bardzo w swoim spostrzeżeniu. Żona została porwana i uwięziona w starej stodole niedaleko potoka płynącego koło lasu. Byłem bardzo wdzięczny temu Panu za pomoc. Specializacją tego Pana nie są poszukiwania jak twierdzi ale rozwiązywanie problemów. Na trzy pytania jakie mu zadałem pół roku temu dwa się sprawdziły jedno nie. Ale ogólnie ten Pan jest dobry. Obecnie ten Pan wypowiada się na forum gazety pl [Forum Tarot]. Od jakiegoś roku piszę na tym forum. Pozdro. Kogut