Dodaj do ulubionych

Polecam Wróża Tomasza

20.08.06, 21:33
Witam Państwa.

Tak sobie czytam wasze wypowiedzi odnośnie wróżek. Ja chciałbym polecić Pana Wróża Tomasza. Od 2 lat korzystam z jego porad i mogę powiedzieć że jest dobry. Sprawdziło mi się wiele z jego porad a i czasami też się jedna nie sprawdziła. Nie chce robić nikomu kryptoreklamy ani reklamy ale z czystym sumieniem mogę polecić tego Pana. Nie jest to drogi wróż ale raczej tani. Pamiętam kiedyś jak nie mogłem rozwikłać zagadki zaginięcia mojej żony. Wyszła z domu i nie wróciła. Pamiętam jak ten fakt zgłosiłem na policję później ale i poszukiwania ich nie przyniosły rezultatu. Zwróciłem się o pomoc do Wróża Tomasza. Poprosił mnie o przysłąnie zdjęcia żony i kazał zaczekać na odpowiedź. Wieczorem miałem odpowiedź na swojej skrzynce. Nie były to typowe wskazówki typu: Żone znajdziesz w tym miejscu , lecz namiary gdzie próbować szukać jej. Zacząłem szukać w pobliżu wody jak kazał wróż. Okazało się że się nie mylił bardzo w swoim spostrzeżeniu. Żona została porwana i uwięziona w starej stodole niedaleko potoka płynącego koło lasu. Byłem bardzo wdzięczny temu Panu za pomoc. Specializacją tego Pana nie są poszukiwania jak twierdzi ale rozwiązywanie problemów. Na trzy pytania jakie mu zadałem pół roku temu dwa się sprawdziły jedno nie. Ale ogólnie ten Pan jest dobry. Obecnie ten Pan wypowiada się na forum gazety pl [Forum Tarot]. Od jakiegoś roku piszę na tym forum. Pozdro. Kogut
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.autocom.pl 21.08.06, 01:18
      jak trafic do tego Pana?prosze o namiary szaramyszka6@gazeta.pl
      • kogut32 Re: Polecam Wróża Tomasza 21.08.06, 14:13
        Gość portalu: myszka napisał(a):

- jak trafic do tego Pana?prosze o namiary szaramyszka6@gazeta.pl

Wysłałem ci maila na twój adres:

Pozdro kogut.

• ollaboga77 niewiarygodne ... 22.08.06, 15:11
          A ja Ci nie wierzę. Nie wierzę w tę cała historię...

NIe napisałeś wiarygodnie dla mnie wogóle......

Ale to moja opinia, a inni też maja mózg więc niech sami pomyślą.

pozdrawiam
          Olla
          • kogut32 Re: niewiarygodne ... 22.08.06, 16:44
            Ja wyrażnie napisałem że nie robię nikomu reklamy z tego pisania na forum. Każdy
            ma prawo podać sobie na forum kogo uważa za osobę sprawdzoną. Ja nie będe nic
            Pani udowadniał czy to jest wiarygodna historia czy też nie i nie mam takiego
            zamiaru. Korzystam z pomocy tego Pana od dwóch lat i dla mnie jst dobry i
            napewno go nie zamienię na kogoś innnego bo nawet tak wielkie "autorytety" w
            dziedzinie tarota też sie mylą w swoich prognozach. Nie napisałem że jest on nie
            omylny bo też czasami się mu coś nie sprawdzi ale to normalnie ludzka rzecz się
            mylić. Jednak ja mam zaufanie do niego i to że czasami coś mu sie nie sprawdzi
            to nic dla mnie strasznego. A co zaś chodzi o historię jest ona prawdziwa a
            tobie nic do tego i nie podważaj jej autentyczności bo wydarzyła sie w moim
            życiu naprawdę i naprawdę uzyskałem pomoc od tej osoby. Więc przestań chrzanić o
            jakiejś niewiarygodności na forum. Pozdrawiam
            • Gość: Karmazynowy Pirat Re: niewiarygodne ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:31
              Kogut 32 proponuje nie karmić trola. To pewnie jakieś dziecko neostrady. Pozdrawiam
    • Gość: Grażyna Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:18
      Korzystałam z usług tego Pana kilkakrotnie. Rzeczywiście, mało mówi, ale to się
      sprawdza. Wolę znacznie bardziej tarocistę, który mówi mało, ale do
      rzeczy i konkretnie. Grażyna
    • Gość: ewa Re: Polecam Wróża Tomasza IP: 57.66.65.* 21.08.06, 18:43
      prosze o adres tego pana , jestem w nie dobrej sytuacji - dziekue

ewabusk@yahoo.com
    • Gość: EWA Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.08.06, 22:13
      Prosze o namiary do Pana Tomasz
      pt60@poczta.fm
      Z góry bardzo dziekuję
      • Gość: Andrzej Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.maspex.com.pl 21.08.06, 23:25
        Skontaktowałem się z tym Panem swojego czasu przez internet. Razem z kolegą poprosilismy o wróżby dla siebie. Wróżby tego Pana to nie opowidaanie o garncu złota i pierdołach ale krótkie i rzeczowe odpowiedzi na pytania. Wróż ten faktycznie mało piszę jak mówią użytkownicy w swoich wypowiedziach ale z sensem. Nie obiecuje cudów na kiju. Najważniejsze w jego prognozie jest motywacja. Pan Tomasz przez interpretację kart tak formułuje odpowiedż abyśmy trochę popracowlai nad swoim losem i poczuli się że faktycznie możemy zmienić swwój los. Mnie się wszytsko sprawdziło z tego co mówił a koledze tylko jedna rzecz się nie sprawdziła. Ogólnie mozna go polecić jest wg nas dobry ale to nasze zdanie na ten temat. Pozdrawiam
        • Gość: EWA Re: Polecam Wróża Tomasza IP: 80.51.176.* 22.08.06, 08:41
          Jeszcze raze bardzo prosze o namiary do Pana Tomasza
          pt60@poczta.fm
          • Gość: kicia Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:47
            prosze o namiary do tego pana milagro6@buziaczek.pl
            Dzieki
            • Gość: Angelika Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:33
              Dd kilku lat korzystam z usłaug tego Pana drogą internetową i przynajmiej
              wiem,że wróżba nie jest wyssana z palca. Podam namiar jeśli ktoś zechce.
              • Gość: Grzegorz Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:44
                Nie jest zły w tym co mówi. Kumpela dała mi namiar na jego pocztę i napisałem.
                Choć byłem pełne obaw czy jest wiarygodny. Jednak tylko czs potwierdził moje
                przypuszczenia, ze dobrze postąpiłem zgodnie z jego wskazówkami. Moze powiem
                tak. Zazwyczaj kiedy odpisuje w mailach na zapytania i nie pisze dupereli czy
                tekstów ułożonych w scenariusz wydarzeń ale po prostu radzi. Powinnaś czy
                powinieneś zrobić to a wtedy cytuacja twoja powinna uelgnąć poprawie. Nie
                sugeruje czy wmawia innym jak mają żyć ale pozwala odczuć że sami mamy kontrole
                nad swoim życiem i sami podejmujemy decyzje a nie żyjemy według jakiegoś
                scenariusza wymyślonego z kart. Pozdro dla wszystkich.
                • Gość: Wieśka 123 Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:47
                  Nie
                  > sugeruje czy wmawia innym jak mają żyć ale pozwala odczuć że sami mamy kontrole
                  > nad swoim życiem i sami podejmujemy decyzje a nie żyjemy według jakiegoś
                  > scenariusza wymyślonego z kart.

Dokładnie tak jest ja mówi Grzegorz. Wolę miec takie poczucie komfortu że mogę
                  sama decydować o tym co ma się wydarzyć. Niech mi ktoś da namiary na maila
                  gazetowego do tego Pana. Czekam
              • Gość: becia53 Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:07
                Ja również poproszę namiary tego Pana na maila gazetowego. Dziękuję.
        • Gość: niuniaaa Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.zicom.pl 28.11.06, 21:57
          masz moze namiary na tego pana e mail albo cokolwiek pozdrawiam czekam na
          odpwoeidz lenkaa18@wp.pl
    • Gość: Inka Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 12:13
      A czy to ten sam Pan co wystawia wróżby na allegro? Z jakiego on miasta
      pochodzi?
      • Gość: Agnieszka Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.maspex.com.pl 24.08.06, 14:21
        On nie stawia wróżb na allegor. tamten wróź tomasz z allego jest z rejonu
        Lublina. Tamte strony a ten z małopolski. Pozdrawiam.

Prosze o jego nowy adres gdyż stary zgubiłam :-((( Ten pan jest dobry.
        • Gość: bea1120 Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:48
          a jaki jest koszt? ile się czeka..no wiecie szczegóły, no i adres
          bardzo proszę uprzejmie :D
          • kogut32 Re: Polecam Wróża Tomasza 24.08.06, 22:48
            Widzę ze szukacie adresu do wróża Tomasza. Więć wam powiem, że trudno go
            znaleść ale mnie się udało.
            oto adres:
            wroz_tomasz1@gazeta.pl

pozdro.

• Gość: gość Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:36
              A mogę prosić adres jakiejś jego strony? Czy można przyjść do niego osobiście?
              mój adres kola_7@go2.pl
              • Gość: plusaktiv1 [...] IP: *.autocom.pl 31.08.06, 11:38
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: gość Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.orange.pl 17.09.06, 19:44
                i jak sprawdza się ten Pan czy mogę prosić o jakąś opinię
    • amerika1 Re: Polecam Wróża Tomasza 17.09.06, 21:21
      prosze równiez o przesłanie kontaktu do tego Pana. pozdrawiam.
    • amerika1 Re: Polecam Wróża Tomasza 17.09.06, 21:22
      prosiłabym równiez o kontakt do tego Pana, pozdrawiam.
    • Gość: Mika Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:59
      Każdemu mogą puścić nerwy.Nie wytrzymał. Stało się.
      Obserwuję jego wypowiedzi na forum i nie ma w nich ani buty ani pychy.To jest
      fascynat Tarota.
      WRÓŻ TOMASZ JEST O.K.
      Postawił mi kiedyś karty na pewien problem i miał rację.
      Polecam!
      • Gość: gość Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 08:12
        Miałam na myśli akurat odpowiedź, którą udzielił autorowi pytania-benka100.Bo
        co do puszczenia nerwów to normalna sprawa. Ja mam wątpliwości co do tej
        odpowiedźi, gdzie pisze, że on nie wróży itd. Stąd moje zdziwienie.
    • Gość: kakajka Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 00:46
      hehehe ludzie co wy!! przecież to golym okiem widac ze to kryptoreklama!!
      kogucik sie lansuje!
      • szarak857 Re: Polecam Wróża Tomasza 06.10.06, 18:00
        wróż tomasz jest cudowny, wszystko co mówi się sprawdza w 100%tach widać ze nigdy nie byłeś u niego
        • Gość: Zenek Re: Polecam Wróża Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:50
          Korzystałem z Jego usług i myślę, że to przesada z tym wychwalaniem Wróża
          Tomasza i sprawdzalnością Jego wróżb. Może niech ktoś poda adres jego strony
          internetowej.
    • agrentowy4321 Re: Polecam Wróża Tomasza 06.03.23, 18:46
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Polecam Wróża Tomasza 27.04.23, 09:14
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka