Gość: 2A Re: kinga warecka IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 00:16 Kinga Warecka-tez mam negatywna opinie o niej.Niepolecam jej.To jak rozklada karty to pikus w porownaniu z tym co wedlug niej jest wazne dla klienta.Nigdy niewpadlabym na to aby komus kto ma problem powiedziec ze wazne dla niego jest "mila rozmowa z jakas dziewczynka, mile spotkanie z jakims chlopakiem".Ta pani niema w zwyczaju odpowiadac na pytania, mowic o sprawach istotnych, waznych."Owijanie w bawelne"-tak mozna napisac to co mowi.Z tego co mowila sprawdzil sie opis mojej osoby(charakter).Mysle ze zwykly psycholog tez to umie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilga3 Re: kinga warecka 08.09.10, 15:11 Mi się tak wszystko od Kingi sprawdziło po pierwszej wizycie, że aż musiałam do niej pójść ponownie, żeby ją usłyszeć i porozmawiać z nią. Bardzo mi pomogła m.in. w odnalezieniu syna. Za to wszystko co dla nas zrobiła wzięła tylko 40 zł. Wiedziała, że jesteśmy w trudnej sytuacji i sama powiedziała, że na tragedii zarabiać nie wolno. Pani Warecka jest jedyną osobą, u której można szukać ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: kinga warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 00:04 Akurat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: krakow- szukam wrozki IP: *.superkabel.de 18.01.11, 10:53 Ja tez szukam?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicola Re: Anna Doniec był ktoś? IP: *.centertel.pl 22.01.11, 09:53 Ja byłam jakieś 2 lata temu u niej na starowiślnej. Szczerze powiedziawszy byłam w szoku jakie rzeczy potrafiła mi powiedzieć o mojej przeszłości (zakończył mi się prawie 5 letni związek, od kilkunastu lat nie utrzymuje kontaktu z ojcem...). O nic mnie nie pytała tylko postawiła przeszłość, którą mnie wgięła totalnie. Nie mogłam tego zrozumieć skąd to wie :)) Potem wywróżyła przyszłość (póki co wszystko się spradza i to nie są rzeczy typu oczywistego, że znajdę kogoś itp) oraz mogłam zadać kilka pytań (jeśli chcecie zapytać o jakąś osobę to trzeba mieć jej zdjęcie!). Wtedy zapłaciłam 100zł, ale teraz widziałam, ze wspolpracuje z jakimis osobami i podniosła się... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa10000 Re: Anna Doniec był ktoś? IP: *.aster.pl 06.02.11, 11:41 naprawdę nikt nie ma nr do p. Elżbiety baron z Krakowa??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Anna Doniec był ktoś? IP: *.play-internet.pl 17.01.14, 21:31 Ja powiem krótko niesamowita osoba trzeba iść i się przekonać tego opisać się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
e-milcia Re: krakow- szukam wrozki 22.03.11, 14:07 Ja jestem wróżką lecz nie mieszkam w Krakowie.Mogę ci powróżyć przez np. nk lub e-mail.Lecz nie mam nic przeciwko rzeby zrobić to tu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Re: krakow- szukam wrozki 12.09.11, 20:49 Witam wszystkich. Mogę polecić wróżkę z ul Długiej 47F (w podwórcu, jak tu w Krk mówicie :) ) , w Krakowie - pani Małgosia... Poszedłem tam "z buta", w zasadzie aby dowiedzieć się jak wygląda cała procedura, ceny no i z czego jest to wróżenie, jako że nie miałem wcześniej do czynienia z taką instytucją.... Jestem pod ogromnym wrażeniem co do wyczucia i oceny sytuacji przez tę Panią. Naprawdę dużo "widzi" ... A sama rozmowa - bardzo konstruktywna i cielawa. Polecam, naprawdę serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACK Re: krakow- szukam wrozki IP: *.oswiecim.vectranet.pl 24.01.12, 11:22 Ja byłam u Pani Magdy Wójtowicz z czego jestem bardzo zadowolona. Trafiłam do niej po "profesjonalnym" kursie numerologii, po którym przyszłość jawiła mi się bardzo negatywnie. Byłam zdruzgotana. Zaczęłam się przygotowywać na przyszłą biedę, odejście męża itp. Pani Magda wyciągnęła mnie z tego. Pokazała wiele możliwości! Dała ogromne wsparcie! Jest bardzo profesjonalnym numerologiem i tarocistą. To co mówi, jest bardzo jasne i konkretne. Skorzystałam także z indywidualnego kursu numerologii, które Pani Magda organizuje. I teraz mam poczucie, że rozumiem o co w tym chodzi :)) Przekaz bardzo klarowny, informacje konkretne. 100% zadowolenia. Teraz mam zamiar zrobić kurs tarota i wiem, że będę zadowolona. Z ręką na sercu mogę polecić jej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: krakow- szukam wrozki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 00:20 Jestem na szkoleniu w Krakowie, nie znam miasta i boję się wybierać na odległe osiedla, mam prośbę, proszę podajcie mi kontakty do wróżek z centrum Krakowa.Najchętniej w promieniu 1 kilometra od rynku. z Góry dziękuję. chętnie adresy www. Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza73 Re: krakow- szukam wrozki 28.07.12, 22:15 witam. odradzam wizytę u wróżki Wandy na ul.Kurczaba, byłam i w trakcie godzinnego seansu pani Wanda ; podyktowała listę zakupów wnuczce, odebrała trzy telefony, pierwsza rozmowa z córką o niczym istotnym, druga i trzecia z fachowcem od wodomierza, otworzyła drzwi dzwoniacej sasiadce i pogadała o cenach jajek, opowiedziała mi o chorym na nowotwór mężu, w przerwach patrzyła na zegar i na karty pytając :to na czym skończyłysmy? nie odpowiedziała konkretnie na żadne z moich pytań.Rozumiem że wróżka też człowiek i ma problemy, ale wg mnie uczciwiej byłoby powiedzieć: nie mam dzis głowy do wróżenia, proszę przyjsc kiedy indziej niż inkasowac 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: krakow- szukam wrozki IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 16:40 Chodzę do tej Pani od 10 lat. Zapewniam cie dziewczę ,ze Wróżba to prognoza pogody a nie załatwienie twoich spraw.Sprawy załatwiaj sobie w urzędzie. Jesteś nie dojrzała osobą emocjonalnie.Za dużo oglądasz VIVA TV ,TVN i Inne pierdoły.. Ta kobieta wróży od 30 lat. Nie chodzi o doświadczenie ale o dar. TY masz dar to pisania bzdur , konsumpcji i FB dlatego dajesz się w życiu sterować a Karty Tarota traktujesz jak sklep spożywczy. Myślę ,zę Wróżka dlatego nie stawiała ci karty bo wyszło w kartach ,że jesteś deb...typową blondynką ale miała ta Pani na tyle taktu aby ci o tym nie mówić. Ty na pewno nie zrozumiałaś bo pochodzisz z robotniczej rodziny a studia to dla ciebie dowartościowanie. NASTĘPNYM RAZEM poproś o wróżbę POLITYKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc-benek joanna black IP: 2.198.45.* 29.07.12, 17:22 z malego rynku z cudu,oszustak,odradzam!w dod.niebezpieczna,bo diagnozuje nieistniejace choroby a pomijajace rzeczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
1skorpionica Re: joanna black 26.01.13, 18:46 kogo polecicie z krakowa? chodzi mi o osobiste spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: krakow- szukam wrozki IP: *.mmpnet215.tnp.pl 07.02.13, 10:43 z Karkowa podobno jest AssaBrown ale ona nie przyjmuje osobiscie bo pytałam, wrózy przez email lub gg , pokrywa sie z rzeczywistoscia to co mowi a czy sie sprawdza?? zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: krakow- szukam wrozki IP: *.net 21.04.13, 16:25 polecam Panią Krysię z ul. Zaułek. Uczciwa, skromna, nienawiedzona i nie sadzi się na Bóg wie kogo. Cena nie wiem jak na Polskie warunki, ale dla mnie ok: 100 zł czas nieograniczony. Gdy byłam na urlopie, korzystałam, jestem zadowolona. Sprawdzalność około 75 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: krakow- szukam wrozki IP: *.yolau.net 21.04.13, 16:28 podaj konkretny namiar, tel albo adres. Moze na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: krakow- szukam wrozki IP: *.ists.pl 02.06.13, 12:59 Ja też byłam i mam wręcz przeciwne wrażenia. PORAŻKA. Ta pani nic mi nie powiedziała; ja pytam o pieniądze a ona o facetach gada, ja pytam o sprawy zawodowe a ona o miłości itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 18:11 SZUKAM WRÓŻKI AGNIESZKI KTÓRA OKOŁO 7,8 LAT TEMU PRZYJMOWAŁA W KRAKOWIE NIEOPODAL DWORCA.... ŁADNA CZARNA KOBIETA, OKOŁO 3O PARU LAT WÓWCZAS.... BŁAGAM O JAKIKOLWIEK KONTAKT DO TEJ OSOBY!!!! TO BYŁA CHYBA ULICA BRACKA... BŁAGAM O NAMIARY....KONTAKT..COKOLWIEK..... janinka@poczta.pl z góry bardzo dziękuję.... janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 18:18 JEDNAK TO BYŁA ULICA BOSACKA OBOK DWORCA PKP...... SZUKAM WRÓŻKI AGNIESZKI KTÓRA TAM SWEGO CZASU WRÓŻYŁA.... CZARNA ŁADNA KOBIETA WÓWCZAS OKOŁO 30 LAT. BŁAGAM POMÓŻCIE MI JĄ ODNALEŚĆ.... 200 PLN ZA POMOC W ODNALEZIENIU..... janinka@poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vici3 Re: krakow- szukam wrozki 25.04.15, 07:16 Szukam tarocistki Zosi ze Skały k/Krakowa, która niedawno wróżyła na ulicy Bosaków 5 w Krakowie.Bardo proszę o informację czy ktoś ma z nią kontakt. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
true99 Re: Najlepsza z Krakowa to... 26.10.15, 14:40 Najlepsza z Krakowa to jest wróżka Elżbieta. wrozkakrakow.pl Bardzo miła babeczka i rzetelna. Na prawdę dużo rzeczy mi się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkrak Re: krakow- szukam wrozki 30.11.23, 23:34 Nie wiem czy tu można podać adres strony. Ryzyk-fizyk podam, mam dobre intencje. Mogę polecić z przekonaniem jasnowidzka-larysa.com.pl byłam parenaście razy. Dużo mi się sprawdzało nie mówię, ze wszystko 100%, ale dużo naprawdę dużo. Zawsze coś ciekawego, przydatnego wyniosłam. Z innymi wróżkami mam jeszcze doświadczenia z Iskierką na Wielopole 18 sprawdzalność marniutko. Iskierka coś jarzy, ale w moim przypadku więcej Larysa. Odpowiedz Link Zgłoś