Gość: kach IP: *.e-wro.net.pl 12.09.06, 14:38 Szukam sprawdzonej tarocistki/-ty we Wrocławiu.Czy możecie kogoś polecić??? Pozdrawiam.Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianka Re: Tarot we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 13.09.06, 16:52 Ja mogę polecić wróżkę Beatę Jeske. Korzystałam z jej usług wiele razy i byłam zawsze zadowolona www.tarot.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna9 Re: Tarot we Wrocławiu 23.01.07, 22:10 naprawdę nic nie mam do tej pani wróżki (nie polecam, ale to moja opinia), tylko niesmaczy mnie przeokropnie taka prymitywna autoreklama. Wszystkie wypowiedzi w różnych wątkach są do siebie podobne, adresy IP te same lub powtarzające się pod różnymi nickami. Nie wiem po co to, czy to z zadufania względem siebie, czy to zabieganie ze wszelką cene o klientów, czy to przypadek (w to wątpię). Pani Beato jeśli pani to przeczyta, jako dawna klientka powiem tylko tyle (to moja opinia i znajomych)- pani strony odrzucają, jakoś tak niesmaczą, wieje z nich zarozumialstwem, nudą, niektóre przypominają krzykliwy bazar. Odpowiedz Link Zgłoś