Dodaj do ulubionych

osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest

IP: *.orange.pl 07.10.06, 16:21
czy mogę prosic kogoś kto zna sie na numerologii o okreslenie mi osoby z tej daty jaka jest jak ja zatrzymac przy sobie
dziekuje i bede wdzieczny za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Krasnal Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.11.13, 00:50
      Nadal po tylu latach czuję coś do tej kobiety,chociaż nie mam z nią kontaktu... Proszę ...Gdyby był ktoś tak uprzejmy...
      • Gość: minia Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest IP: *.tktelekom.pl 22.11.13, 10:51
        napisz do Pana Janus50 na forum Numerologia, podaj swoją datę urodzenia i tej osoby, na pewno Pan Janusz coś Ci napisze
      • Gość: Zimny Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.13, 21:46
        A na pewno 29? A nie 28.03.1971?
    • freya_v Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest 04.11.13, 10:52
      To może ja spróbuję, ale nie na podstawie numerologi tylko tarotowego portretu psychologicznego który się analizuje właśnie na podstawie daty ur.

Myślę że ona została wychowana w surowych zasadach. Od mała mogła mieć wpajane że sama musi pracować na swój sukces by być możliwie jak najbardziej niezależna. Mimo że była dość ambitna to i tak wymagano od niej jeszcze więcej.. Stąd teraz może uważać że sama sobie na wszystko zapracuje a mężczyzna nie jest jej do niczego potrzebny.
      Po niej tego nie widać, na zewnątrz może się wydawać oderwana od rzeczywistości i być dość zamknięta w sobie. Ona lubi samotność, ceni takie wartości jak mądrość wyrozumiałość tolerancję dla niej wszyscy jesteśmy równi.. I myślę że dlatego trudno jest jej czymś zaimponować gdyż nic co ludzkie nie jest jej obce..
      Jest to kobieta której trudno się by było odnaleźć w stereotypowym modelu rodziny. Nie dla niej siedzenie w kuchni/ogólnie prowadzenie domu. To kobieta nastawiona na sukces na robienie kariery.. Warto by było ją w tym wspierać. Przede wszystkim musi mieć poczucie niezależności.
      Jest to kobieta bardzo atrakcyjna chodź myślę że ona nie do końca zdaje sobie sprawę ze swej kobiecości.. Warto by było pomóc jej odnajdywać w sobie tą żeńską część siebie tą delikatną naturę jeśli będzie czuła się 100 procentową kobietą to zapewni jej komfort psychiczny gdyż myśl o tym że wszystko "musi sama" może ją przytłaczać.
      Mam nadzieję że coś tam rozjaśniłam;-)
      • Gość: krasnal Dziekuję IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.11.13, 23:03
        Bardzo dziękuję...Za Twoje poświęcenie i czas...Postaram się oddać to innym...
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Dziekuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 23:09
          krasnal napisał
          Jak miło! Chociaż Krasnal rozumie, że - jesteśmy wszyscy jednym wielkim oceanem dusz! Ty - mnie, ja - Tobie. Wypaczone, ale zasada wzajemności jest niemalże najważniejsza ze wszystkich..... Ktos pomógł mnie, jutro ja - pomogę innym. I tak to się kręci. powinno przynajmniej... Essoterycy z ich "zasadą wzajemności", wymiany energii - nieżle ludziom w głowach namieszali! teraz jak nie masz kasy, nikt ci nawet zabiegu energoterapii nie zrobi :((( A przecież powiedziane było "Za darmo otrzymaliście, za darmo dawajcie" :)))
          Dziękuję za ten budujący wpis, krasnal :)
          • 1galina11 Re: 26.05.15, 14:09
            Piszę z prośbą o pomoc , ointerpretację portretu mojego męża.
            5.06.1970 Bliżniak z acs w Pannie
            Mąż od czerwca wszedł w szczyt 6 , jednocześnie jest w cyklu 5. Od roku jest w depresji czy też kryzys wieku średniego... W potencjałach mąż ma zdecydowane deficyty w 6.
            Gorąca prośba o pomoc.
            Z góry dziękuje
    • Gość: aa Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest IP: *.star.net.pl 22.11.13, 12:37
      To numerologiczna 5, poczytaj opis np. tu ezodar.pl/index.php?/topic/238-drogi-zycia-z-wibracja-5/
      • Gość: Olo Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest IP: *.231.0.107.koba.pl 10.12.13, 17:16
        Jaka jest? To jasne!
        Skoro pyta, jaki związek ma data urodzenia z tym jaką jest, to jest... w świecie absurdu, magii i oderwania od życia rzeczywistego. WSPÓŁCZUJĘ tej osobie i osobom z nią związanym. Niczego pozytywnego się nie wydarzy.
        • Gość: monia numerologiczna 5 IP: *.204.163.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.13, 22:42
          fajna stronka. sama jestem numerologiczna 5 i duzo sie zgadza :) a jak znaleźć numerologiczna 6? czy 5 z 6 to dobry duet kochankow ? :)
          • Gość: lonia Re: numerologiczna 5 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.12.13, 14:23
            Gość portalu: monia napisał(a):

> fajna stronka. sama jestem numerologiczna 5 i duzo sie zgadza :) a jak znaleźć
            > numerologiczna 6? czy 5 z 6 to dobry duet kochankow ? :)
            Szóstka z piątką lubią się jak pies z listonoszem.Ale w numerologii bierze się cały portret numerologiczny to znaczy drogę życia, szczyty białe, cykle i czarne szczyty, oraz wibracje własne.
            Być może tam jest zgodność liczb i osoby się do siebie przyciągają.
            • Gość: monia Re: numerologiczna 5 IP: *.30.161.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.13, 18:16
              dzieki za odpowiedź. mimo ze jestesmy rozni to bardzo sie przyciagamy :) chetnie poczytalabym o numerologicznej 6... pozdrawiam :)
              • Gość: lonia Re: numerologiczna 5 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.12.13, 21:43
                Gość portalu: monia napisał(a):

> dzieki za odpowiedź. mimo ze jestesmy rozni to bardzo sie przyciagamy :) chetni
                > e poczytalabym o numerologicznej 6... pozdrawiam :)
                Ale to Ci nic nie da jeśli weźniesz tylko pod uwagę drogę życia trzeba wziąć pod lupę cały portret numerologiczny piątka jest bardzo elastyczna ,swobodna,wiecznie poszukuje, próbując różnych ścieżek życiowych. Natomiast 6 jest równowaga, harmonia, miłość i stałość,prawda oczywiście w pozytywie :)
                w negatywie 5 hulaka która nadużywa wszystkiego władzy, seksu ,alkoholu itd. 6 tyran,mściciel itd.
                pozdrawiam
    • tereska93 Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest 01.02.14, 12:26
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
    • agrentowy4321 Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest 06.03.23, 16:38
      Obłędne
    • irona.sonata Re: osoba urodzona 29.03.1971 jaka jest 27.04.23, 07:05
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka