Dodaj do ulubionych

wieeelka prosba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 13:02
czy moglby mi ktos pomoc zinterpretowac karty?? zapytalam tarota czy moj byly
i ja zejdziemy sie w odpowiedzi wyciagnelam nastepujace karty: kolo fortuny,
cesarz oraz slonce. z gory baaardzo dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bianka Re: wieeelka prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:29
      Wydaje mi się że jest duża szansa...karty bardzo dobre,Slońce mówi o
      związku.Los pokaże co będzie
    • Gość: Mirabela27 Re: wieeelka prosba IP: *.tkdami.net 03.12.06, 20:39
      Koło Fortuny oznacza, że jest duża szansa, bo życie składa się z upadków i
      wzlotów, radości i porażek. Należy jednak brać pod uwagę niepokojące sygnały od
      losu. Cesarz mówi, że związej jest na dobrej drodze, możecie planować np.
      wspólną przyszłość, kupić coś razem, np. mieszkanie. Jest miłość, harmonia, ale
      on za wszelką cenę chce być od Ciebie silniejszy, chce nad Tobą górować. Nie
      możesz na to pozwolić, bo będzie Cię wykorzystywał. A Słońce to karta bardzo
      pozytywna. Radość, miłość. nie możesz być jednak naiwna. Każdy Tarocista ma
      swoją interpretację kart, zwraca uwagę na inne rzeczy, kładzie nacisk na coś
      innego. Ja tak to odczytuję. Pamiętaj tylko, że karty nie zawsze mówią prawdę.
      Wróżba często się nie spełnia.
      • Gość: ewcia Re: wieeelka prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:18
        bardzo dziekuje za pomoc :) mam takie pytanie...dlaczego sadzi Pani ze karty
        czasem klamia i wrozba sie nie sprawdza?? pozdrawiam
        • Gość: Mirabela27 Re: wieeelka prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:02
          Po prostu wróżba nie zawsze się spełnia. Nie wiem z czego to wynika, ale tak
          jest. Nie należy wierzyć w nią tak do końca. Można o niej pamiętać i brać ją
          pod uwagę, ale robić swoje, bo jesli okaże się, że jest inaczej, niż wyszło w
          kartach, to będziemy żałować straconego na czekanie czasu. A różne okazje mogą
          nam przejść koło nosa.
          Nie jestem wykwalifikowaną Tarociską. Wróżę od kilku lat. Znajomym i sobie. Nie
          za pieniądze, tylko tak, bo lubię to. Jeśli wróżę komuś, to przeważnie wszystko
          się sprawdza, co zawsze można określić jako przypadek, ale gdy wróżę sobie
          samej, to często karty kłamią. Byłam u "prawdziwych" wróżek. Ich wróżby też nie
          zawsze mówią prawdę. Przewaznie się nie sprawdzają, jeśli mam być szczera.
    • agrentowy4321 Re: wieeelka prosba 06.03.23, 15:08
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: wieeelka prosba 27.04.23, 05:35
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka