storczyk70 30.11.06, 12:18 Słyszałam o świetnej starszej wróżce w Warszawie na Wawrzyszewie. Czy ktorś ją zna i może podać na tą panią namiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinek Re: Szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:45 A czy ktoś z was widział dzisiaj blondynke z włosami do pasa i butach na szpilkach i uwodzicielskim spojrzeniu. Przechodziła koło marszałkowskiej o godz 10.00 Jezeli znacie taką dajcie jej namiar. Pozdrawiam storczyk70 - jasnowidza ci potrzeba atutaj ich chyba nie wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirabela27 Re: Szukam wróżki IP: *.tkdami.net 03.12.06, 20:33 Kinek, każdy szuka, jak może, więc się nie nabijaj. A namiarów na ową wróżkę nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Szukam wróżki IP: *.chello.pl 03.12.06, 23:15 moze chodzi ci o pania Jadwige z DANTEGO//? Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk70 Re: Szukam wróżki 04.12.06, 12:31 Tak, to chyba o nią chodzi. Nigdy u tej pani nie byłam. Tylko słyszałam, że dużo prawdy jest w tym co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk70 Re: Szukam wróżki 05.12.06, 15:17 Czy mogę prosić o namiary na tą wróżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Szukam wróżki IP: *.chello.pl 07.12.06, 19:33 Jak bedziesz po wizycie napisz mi jak wrazenia. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona bo jest niezla tylko czasami ma dziwne wizje ale ogolnie ma bardzo dobra opinie.Czekam na wiesci .Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
milena9911 Re: Szukam wróżki 20.12.06, 19:09 Napisz do Arianka64@gazeta.pl Ja u niej wroze.Jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen111 Re: Szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:55 Witam Was serdecznie, byłam u tej Pani tydzień temu. Na razie moge tylko powiedzieć, że bardzo sympatyczna kobieta, powiedziała mi dużo rzeczy, lecz jeszcze nie mogę potwierdzić czy dobrze wróży, bo za krótki okres minął. Na razie z niecierpliwością czekam na to co mi przepowiedziała. Sprawia wrażenie, że potrafi wróżyć. Jak tylko cos sie spełni napiszę na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krykotex@gazeta.pl Re: Szukam wróżki IP: *.punkt.pl 01.01.07, 06:52 czy przepowiednie sie sprawdziły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szukam wróżki IP: *.smsnet.pl 22.12.06, 19:42 a zna ktoś dobrą wróżkę w Szczecinie i to taką która nie zedrze jakoś dużo za wizytę?jesli można to jakiś namiar bym prosiła.z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2 Re: Szukam wróżki IP: *.toya.net.pl 24.12.06, 00:27 polecam clio. wrozka.clio@wp.pl jesli interesuja cie wrozby przez internet badz osobiste.Ja jestem zadowolona- jestem jej stala klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:59 Szukam sprawdzonej wrozki z Poznania. Czy znacie moze jakas inna oprocz tej z Mickiewicza?? Jezeli tak to prosze o jakies namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś