Dodaj do ulubionych

17.04. urodziny... :-(

11.04.03, 11:51
Witam ponownie,

i mam mala prosbe. 17.04. mam swoje urodziny (niestety juz 31) bo urodzilam
sie 17.04.1972 r w Kielcach o godz. 16:55.
Niestety ten rok zaczal sie dla mnie niezbyt pomyslnie o czym pisalam w watku
nr 1586 ( i niestety do tej pory nie dostalam odpowiedzi). Niestety sytuacja
nie zmienial sie zbyt szczegolnie poza okresowym powrotem kontaktu. Niestety
wiaze sie to rowniez z nie najlepszym nastrojem przed urodzinami choc walcze
(coraz slabiej) z sama soba aby to zmienic.
Mam pytanie na urodziny, czy cos sie w ogole zmieni na lepiej i czy ta moja
fanaberyczna Waga przejrzy wreszcie na oczy?
Bardzo dziekuje z gory za odpowiedz i bede myslec o was w ten moj "wazny"
dzien.

Pozdrawiam,
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • perk2003 Re: 17.04. urodziny... :-( 11.04.03, 12:12
      aaklon. ja tez jestem barankiem i tez w ciagu stycznia tego roku rozlecialo sie
      cos na czym mi zalezalo, rowniez w sferze uczuc. zaczelo sie wspaniale i
      obiecujaco i nagle, nie wiadomo dlaczego, peklo ... w sumie do teraz tego nie
      rozumiem, bo nie bylo konkretnych powodow. z tego co widze na tym forum wielu
      osobom cos sie nieuklada ostatnimi czasy lub bardzo gmatwa w sprawach
      uczuciowych. moze wrozki wiedza dlaczego? pozdrawiam i pocieszam. tez baranek.
    • olawalecka Re: 17.04. urodziny... :-( 11.04.03, 15:00
      hej :) z okazji zbliżających się urodzin WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)))) i jakie
      tam już 31 ???? !!!!! dopiero dopiero 31 :)))))))) to piękny wiek sama mam 30
      to wiem co mówię :)) życzę Ci żeby wróżki odpowiedziały na wszystkie twoje
      pytania i żeby niezdecydowany pan waga podjął decyzję po Twojej mysli :)
      serdecznie pozdrawiam :))))
      • aaklon Re: 17.04. urodziny... :-( 14.04.03, 16:47
        Dzieki za zyczenia. Bezinteresowne i zyczliwe a na pewno takie sa na pewno sie
        spelnia ;0). A ja tam twoja waga? Zmienila troche fanaberyczne usposobienie? ;-)
        Bo chyba tez jest duzo mlodsza jak pamietam?
        Pozdrawiam,
        Agnieszka
        • irysek1 Re: 17.04. urodziny... :-( 15.04.03, 08:45
          dzień dobry:)

zycze Ci wszystkiego naj naj i sobie tez:) bo...tez mam urodziny 17.04. tylko
          innego roku( jestem troche starsza)
          wiesz co, ja jakoś tak sie obserwuje od kilku lat:) i przed urodzinami mam
          zawsze dołek, wczoraj też i to jaki:), na szczęscie przetrwalam to rzucając sie
          w wir prac domowych ( mycie okien ) , mi to pomaga.
          wydaje mi sie, ze nie bardzo mozna uogólniać zle samopoczucie, tzn. chyba nie
          wszystkie barany w dniach okolourodzinowych maja gorsze nastroje, bo przecez
          oprócz Słonca gdzies tam, osadzonego w naszych horoskopach mamy też wiele
          innych planet podlegajacych róznym aspektom.
          dla mnie np. zeszły rok byl w dwógim pólroczu byl fatalny, tzn. męczący i
          wymagającuy ode mnie sprężenia sie, chociaż nie miałam na to sily, bo walilo
          sie ze wszystkich stron,myslalam, ze nei przetrwam tego napięcia, i co
          odpuscilo, to przywalilo z drugiej strony i trzeciej( to wtedy ukulam takie
          powiedzenie: gdybym miala 6 posladków to i tak byloby za malo mneijsca na
          kopniaki... ale jakoś to przetrwalam, wiele nauczylam sie o sobie, o innych.
          co do twojej Wagi, ktora odeszla nagle i nie chce wrócic, to hmm, nic nei moge
          na to poradzić, chociaż chcialabym, abyś byla w dniu swoich urodzin
          szczęśliwa,i moze coś wydarzy sie fajnego.
          Moja przyjaciółka w czasie mojej najwiekszej rozpaczy powiedziala do mnie:
          Pragnij mocno, a sie stanie. Nie wierzylam w takie slowa, na dany moment , bo
          nie mialam na to sily ( umierał moj ojciec, byl 22.grudnia, żly czas na
          umieranie), ale chwycilam sie tego jak brzytwy.
          życzę ci szczęścia, naprawdę, z calego serca !!!!
          glowa do góry:)

I.

PS. jesli chcesz to napisz na priva, pogadamy sobie o zyciu Baranków z 17.04.:)

• olawalecka Re: 17.04. urodziny... :-( 15.04.03, 10:44
          oczywiście że życzenia są szczere bo tylko takie składam :) mój pan waga jest w
          tym samym wieku co ja i podejrzewam że mu się robi gęsia skórka na myśl o 30
          urodzinach, bo bardzo na tym punkcie drażliwy jest :) jest dobrze choć nadal
          mieszkamy osobno a jak się dalej potoczy nasza znajomość? zobaczymy.
          Pozdrawiam serdecznie :)))))))))
    • irona.sonata Re: 17.04. urodziny... :-( 01.05.23, 10:21
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka