zoja35 25.02.07, 13:21 Czy ktoś słyszał o wróżbicie Normanie z Warszawy? Doszły do mnie sytzępki informacji, że jest genialny. Może ktoś wie coś więcej? zoja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katia Re: wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:41 jest beznadziejny!!! nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby Re: wróżbita Norman 25.02.07, 22:55 Trudno mi powiedzieć jaki ten Pan jest w swej pracy; jednak stwierdzenie - genialny- jest infantylne i po prostu nie adekwatne w stosunku do żadnej osoby wróżącej. Nie ma ludzi genialnych we wróżeniu, tak samo zresztą, jak nie jest tak, że zawsze i wszędzie wszystkie wróżby się sprawdzają- także nie istnieje w odniesieniu do osób wróżących, pojęcie: "genialny", "wszystko, absolutnie wszystko się sprawdza". Jak napisałam nic konkretnego o tym Panu nie wiem, poza tym, iż wydał dwie książki poświęcone wróżbiarstwu z tarota. Opisuje bardzo ciekawie zagadnienia związane z kartami tarota jak i astrologią. Czytałam, także książkę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wróżbita Norman 25.02.07, 23:06 > Jak napisałam nic konkretnego o tym Panu nie wiem, poza tym, iż wydał dwie > książki poświęcone wróżbiarstwu z tarota. Opisuje bardzo ciekawie zagadnienia > związane z kartami tarota jak i astrologią. Czytałam, także książkę polecam Skoro polecasz to moze podasz tytul i/lub linka do ksiazki u wydawcy lub ksiegarni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 08:53 byłam u tego Pana ponad rok temu i do dzisiaj nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby Re: do anahella 26.02.07, 10:06 Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce gogle, frazy, aby znalazć wiele linków www.google.pl/search?hl=pl&q=Norman+tarot+ksi%C4%85%C5%BCka&btnG=Szukaj&lr=lang_pl PS Czytałam trzy książki tego pana, bardzo interesujące. Na seansie nie byłam i się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do anahella 26.02.07, 18:09 Oczywiscie ze wystarczylo, pod warunkiem, ze sie wie pod jakim nazwiskiemp pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: wróżbita Norman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:31 A ja się nie zgadzam,że nie ma ludzi genialnych we wróżeniu,bo znam taką osobę osobiście.Tego pana wróżby wszystkim się sprawdzają.Zresztą on tylko raz karty rozkłada i mówi wszystko najważniejsze co widzi od tej chwili do śmierci.Dodatkowo czyta z ręki.Drugiej takiej osoby nie znam.Aczkolwiek jeszcze jedną staruszkę znam,która wróży już 70 lat i jest b.sprawdzalna,ale mówi dużo mniej,tzn nie wybiega tak bardzo w przyszłość,mówi tak na 5-10 lat do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa/klientka Re: wróżbita Norman IP: 212.76.37.* 26.02.07, 18:09 Byłam u tego pana 6 miesięcy temu, wiele mi się sprawdziło do tej pory; poleciłam go mojej przyjaciółce, też sobie chwali (nie pytałam o szczegoły jej wrożb, bo się krępowałam, ale z jej słów wynika, że byla pod wrażnieniem). Jestem bardzo zadowolona, polecam Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja35 Re: wróżbita Norman 26.02.07, 19:35 to może podałabyś jakiś namiar do tego Pana na mój adres mailowy zoja35@gazeta.pl pozdrawiam zoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa/klientka Re: wróżbita Norman IP: 212.76.37.* 26.02.07, 19:41 dziewczyno a słyszałas o wyszukiwarce internetowej??? znajdz sobie stronę tego pana, tam wszystko jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:20 Rozpisujesz sie tu droga Klientko jak to cie ktos zmieszal z blotem tu czy tam, a sama jestes "milutka" dla innych... Dziewczyna pyta o cos to albo odpowiedz jak czlowiek czlowiekowi, a takie odpowiedzi sobie daruj sobie daruj. Wydaje mi sie, ze ludzie czytaja to forum i pisza na nim, zeby sobie pomagac i wymieniac sie informacjami. Ciekawe jak bys sie poczula jak by ktos Ci tak powiedzial? Czy nie milej jest powiedziec: Poszukaj w wyszukiwarce, ma swoja strone, czy tam sa informacje o nim. Bo ja nie pamietam. Blotem Cie obrzucac nie bede, ale jad z Ciebie bije straszny, a swoja odpowiedzia dalas popis niesamowity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa/klientka Re: do Pawelek IP: 212.76.37.* 27.02.07, 11:30 z serca, życzliwie polecam wiele osób u których byłam i jestem zadowolona, tak samo jest w przypadku pana Normana- przed takim kunsztem trzeba chylic czoło i to Wam polecam. Pawelku, napisałam o wyszukiwarcie aby zachęcić kogoś do kreatywności a nie tylko tempego kliknięcia na link. Zresztą jak spojrzysz kilka postów wyrzej zobaczysz, że moja mama już podała link do linków z m.in. tego pana oficjalną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: do Pawelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:52 Słuszna odpowiedź.Przecież tu się większość wątków powtarza,aż do znudzenia.Wygodny jak większość facetów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: do Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:38 Widzisz moja droga ja wygodny nie jestem, tylko napisalem o kulturze wypowiedzi Iwy/Klientki. Zreszta moglbym to samo napisac do Ciebie, poniewaz wypowiadasz sie nie czytajac co inni pisza a wypowiadasz sie. Nie jestem wygodnym czlowiekiem, wrecz przeciwnie...:) Wydaje mi sie ze wlasnie z powodu nie czytania i nie rozumienia tego co sie czyta wynikaja tu wszystkie sprzeczki. Kobiety lubia kiedy mezczyzni ich sluchaja drogie Panie, czesto zadawanie pytanie przez kobiety to: "Czy ty mnie w ogole sluchasz?!". Jesli zadajemy takie pytanie facetowi to tez musimy sie wykazac znajomoscia jego wypowiedzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika do Pawełka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:09 Ja to forum czytam od 5 dni i dziwi mnie to,że ludzie chodzą do tych wróżek i potem na nie gadają.Jak ktoś mówi bzdury,to się nie chodzi.Ja od 7 lat nie spotkałam wróżki z prawdziwego zdarzenia.Facet,który był rewelacyjny w tym od kilku lat nie żyje.Jakiś czas temu szukałam wróżki,ale na nic,już takiej jak On,nie spotkałam.Myślę,że bezrobocie w tym kraju powoduje,że wróżbami zajmują się osoby niekompetentne.Proszę mi uwierzyć,wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś