Dodaj do ulubionych

wróżbita Norman

25.02.07, 13:21
Czy ktoś słyszał o wróżbicie Normanie z Warszawy? Doszły do mnie sytzępki
informacji, że jest genialny. Może ktoś wie coś więcej?
zoja
Obserwuj wątek
    • Gość: katia Re: wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:41
      jest beznadziejny!!! nie polecam!
      • wrozby Re: wróżbita Norman 25.02.07, 22:55
        Trudno mi powiedzieć jaki ten Pan jest w swej pracy; jednak stwierdzenie -
        genialny- jest infantylne i po prostu nie adekwatne w stosunku do żadnej osoby
        wróżącej. Nie ma ludzi genialnych we wróżeniu, tak samo zresztą, jak nie jest
        tak, że zawsze i wszędzie wszystkie wróżby się sprawdzają- także nie istnieje w
        odniesieniu do osób wróżących, pojęcie: "genialny", "wszystko, absolutnie
        wszystko się sprawdza".

Jak napisałam nic konkretnego o tym Panu nie wiem, poza tym, iż wydał dwie
        książki poświęcone wróżbiarstwu z tarota. Opisuje bardzo ciekawie zagadnienia
        związane z kartami tarota jak i astrologią. Czytałam, także książkę polecam.
        • anahella Re: wróżbita Norman 25.02.07, 23:06
          > Jak napisałam nic konkretnego o tym Panu nie wiem, poza tym, iż wydał dwie
          > książki poświęcone wróżbiarstwu z tarota. Opisuje bardzo ciekawie zagadnienia
          > związane z kartami tarota jak i astrologią. Czytałam, także książkę polecam

Skoro polecasz to moze podasz tytul i/lub linka do ksiazki u wydawcy lub ksiegarni?
          • Gość: g Re: wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 08:53
            byłam u tego Pana ponad rok temu i do dzisiaj nic się nie sprawdziło
          • wrozby Re: do anahella 26.02.07, 10:06

Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce gogle, frazy, aby znalazć wiele linków
            www.google.pl/search?hl=pl&q=Norman+tarot+ksi%C4%85%C5%BCka&btnG=Szukaj&lr=lang_pl

PS
            Czytałam trzy książki tego pana, bardzo interesujące. Na seansie nie byłam i
            się nie wybieram.
            • anahella Re: do anahella 26.02.07, 18:09
              Oczywiscie ze wystarczylo, pod warunkiem, ze sie wie pod jakim nazwiskiemp pisze.
        • Gość: mona Re: wróżbita Norman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:31
          A ja się nie zgadzam,że nie ma ludzi genialnych we wróżeniu,bo znam taką osobę
          osobiście.Tego pana wróżby wszystkim się sprawdzają.Zresztą on tylko raz karty
          rozkłada i mówi wszystko najważniejsze co widzi od tej chwili do
          śmierci.Dodatkowo czyta z ręki.Drugiej takiej osoby nie znam.Aczkolwiek jeszcze
          jedną staruszkę znam,która wróży już 70 lat i jest b.sprawdzalna,ale mówi dużo
          mniej,tzn nie wybiega tak bardzo w przyszłość,mówi tak na 5-10 lat do przodu.
          • Gość: Iwa/klientka Re: wróżbita Norman IP: 212.76.37.* 26.02.07, 18:09
            Byłam u tego pana 6 miesięcy temu, wiele mi się sprawdziło do tej pory;
            poleciłam go mojej przyjaciółce, też sobie chwali (nie pytałam o szczegoły jej
            wrożb, bo się krępowałam, ale z jej słów wynika, że byla pod wrażnieniem).
            Jestem bardzo zadowolona, polecam Wam.
          • zoja35 Re: wróżbita Norman 26.02.07, 19:35
            to może podałabyś jakiś namiar do tego Pana na mój adres mailowy
            zoja35@gazeta.pl
            pozdrawiam
            zoja
            • Gość: Iwa/klientka Re: wróżbita Norman IP: 212.76.37.* 26.02.07, 19:41
              dziewczyno a słyszałas o wyszukiwarce internetowej??? znajdz sobie stronę tego
              pana, tam wszystko jest napisane.
              • Gość: Pawelek Re: wróżbita Norman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:20
                Rozpisujesz sie tu droga Klientko jak to cie ktos zmieszal z blotem tu czy tam,
                a sama jestes "milutka" dla innych... Dziewczyna pyta o cos to albo odpowiedz
                jak czlowiek czlowiekowi, a takie odpowiedzi sobie daruj sobie daruj. Wydaje mi
                sie, ze ludzie czytaja to forum i pisza na nim, zeby sobie pomagac i wymieniac
                sie informacjami. Ciekawe jak bys sie poczula jak by ktos Ci tak powiedzial?
                Czy nie milej jest powiedziec: Poszukaj w wyszukiwarce, ma swoja strone, czy
                tam sa informacje o nim. Bo ja nie pamietam.

Blotem Cie obrzucac nie bede, ale jad z Ciebie bije straszny, a swoja
                odpowiedzia dalas popis niesamowity...
                • Gość: Iwa/klientka Re: do Pawelek IP: 212.76.37.* 27.02.07, 11:30
                  z serca, życzliwie polecam wiele osób u których byłam i jestem zadowolona, tak
                  samo jest w przypadku pana Normana- przed takim kunsztem trzeba chylic czoło i
                  to Wam polecam.
                  Pawelku, napisałam o wyszukiwarcie aby zachęcić kogoś do kreatywności a nie
                  tylko tempego kliknięcia na link. Zresztą jak spojrzysz kilka postów wyrzej
                  zobaczysz, że moja mama już podała link do linków z m.in. tego pana oficjalną
                  stroną.
                  • Gość: Marika Re: do Pawelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:52
                    Słuszna odpowiedź.Przecież tu się większość wątków powtarza,aż do
                    znudzenia.Wygodny jak większość facetów!
                    • Gość: Pawelek Re: do Marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:38
                      Widzisz moja droga ja wygodny nie jestem, tylko napisalem o kulturze wypowiedzi
                      Iwy/Klientki. Zreszta moglbym to samo napisac do Ciebie, poniewaz wypowiadasz
                      sie nie czytajac co inni pisza a wypowiadasz sie. Nie jestem wygodnym
                      czlowiekiem, wrecz przeciwnie...:) Wydaje mi sie ze wlasnie z powodu nie
                      czytania i nie rozumienia tego co sie czyta wynikaja tu wszystkie sprzeczki.
                      Kobiety lubia kiedy mezczyzni ich sluchaja drogie Panie, czesto zadawanie
                      pytanie przez kobiety to: "Czy ty mnie w ogole sluchasz?!". Jesli zadajemy
                      takie pytanie facetowi to tez musimy sie wykazac znajomoscia jego
                      wypowiedzi:))))
                      • Gość: Marika do Pawełka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 23:09
                        Ja to forum czytam od 5 dni i dziwi mnie to,że ludzie chodzą do tych wróżek i
                        potem na nie gadają.Jak ktoś mówi bzdury,to się nie chodzi.Ja od 7 lat nie
                        spotkałam wróżki z prawdziwego zdarzenia.Facet,który był rewelacyjny w tym od
                        kilku lat nie żyje.Jakiś czas temu szukałam wróżki,ale na nic,już takiej jak
                        On,nie spotkałam.Myślę,że bezrobocie w tym kraju powoduje,że wróżbami zajmują
                        się osoby niekompetentne.Proszę mi uwierzyć,wiem co mówie.
    • agrentowy4321 Re: wróżbita Norman 06.03.23, 12:13
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: wróżbita Norman 27.04.23, 02:04
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka