Dodaj do ulubionych

A co tam, stawiam!!!

20.04.22, 16:53
Nieprzytomni muszą, możę jak nie fizycznie to w pracy i w miłości,w końcu to dalekie domy horoskopowo.

Rok Tygrysa mamy, mowa- nowe ofiary Tirgrysa w akcji wycofania... nie powiem,wilki i Tygrysy, oraz Smoki to zwierzęta symbolicznie oddziałujące na wyobraźnię . Nie pogniewa się być może nikt - na uruchomienie wróżby, Brak rent i emerytur, brak pensji, po wyrzuceniu na bruk przez kliki niewiele osób per wirus pracę odzyska(ło).
Żadnych mamuś tatuś się nie doczeka nikt, wróżbici jedna mafia, zresztą RÓWNOLATKI TU, znane i nawet i znajomi z osiedli...

Z Tarota i z Le Normand,po 3 karty, do wyboru: synteza, koszyk.
Reversi czy nie-proszę zaznaczyć, ale koleżanki mają w reversi geninalne wyniki...tylko inaczej się stawia, a niektórzy oprócz lęków mają przyzwyczajeie,też i mentalne.
Le Normand 1 karta jak i Tarocie - dostępna lub 3...
Rozkłady ... dostępne ogólnie, na ogół dla klubu - jeśli ktoś w tym niewielkim gronie chce rozkładzik - of course.
Biednemu TEŻ nie odmawiam, w końcu "na Macieja" nikt tu nie jest. Rozrabiamy, ale to niewielka wróżba.
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: A co tam, stawiam!!! 24.04.22, 18:45
      Głos na puszczy .. jakoś tak to było . Chyba trzeba by bilboard wykupić żeby ten forumek ruszyć smile

Ja wczoraj karty złapałam i tak myślę o co by tu spytać ..i nic do głowy mi nie przyszło sad co za życie , szaro i buro. I w sumie zwyczajnie. Taki etap smile Ciesze się chociaż deszczem, bo nie będzie tak jakoś strasznie sucho.
      Idę teraz na żywioł, co będzie to będzie, nic mnie już nie zdziwi.
      • lola1104 Re: A co tam, stawiam!!! 25.04.22, 19:20
        polityka nas rozkwasila wszystkich. pozdrawiam
      • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 05:48
        ..."mamy" za to fisiera.Wzierniki ustawionena google, niesttetyniepotwierdzone bo na platformę wp trzeba by byłosię chcieć najprzód dostać, pyta teraz że hasła nie starcza. ze 2razy o to. Nie sposób wejść tam wcale, i to jak skojarzyłam, z outlook i włordym podejrzewam że każdy antyszpiega wywali. Macieja.krację stawiam że się usunie za parę dni, ale nie potwierdzajcie w nieskończoność googli, i tak nic z tego nie będzie. Znane, szczególnlości z wojen i śledztw, poktórymś i którejśprowo dostałam ochronę fizyczną, zresztą chronimy się nie tyalko dlatego - moje prowo i wyprany ptasi móżdek było dość jasne i jawne na gazetce...
    • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 05:54
      Ale głos na pustyni być musi u mamusi... Powroż ino z talii na miiłość mi,b om się zakochała nieco, jak i ty. Tak w ogole, to aspekty jakieś czy polittiks rozbity jak piszą dziewczyny wróżki , tak to siedzieć będą i tak bo transyt Urana jest,oby zamknąćć z wojennego prawa by ich wypadało...
      • kamerados Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 06:53
        Cam...erko, n a erkę zresztą nie posstawię może na politiks jak zechcecie.Miłość ci9 wychodzi dziwna,życie dziwnym jest, sugeruje żeby się doleczyć,bo czegoś takiego jak niezleczonerany przy ukochanym i przyjaciołach p0 prostu nie ma i być nie powinno, sugerują za to pokrętnie moje karty,ż nie problemjesttuseksu tak bardzo ino - nie problem,jakdługo inwestujesz w partnera, ale jak długo on w- inwestuje w ciebie, na razie płaci obojętnie - 7 materii/-, ale jak mu się znudzi to znów denary, do pary Miecze 4/-...coś mi sięwydaje,że opanować trzeba będzie te pętelki, bo kota zrozumieć to nie sztuka, przemielić parę dźwięków wystarczy żeby nie zobaczyć, że kocica w rui i trzeba coś pomóc... ale e łai na raie i nie wie docego co to nie zostsnie, los zostsnie za to podsowany, nie dla5 mieczy,ale na 3 Miecz +czy - - obie opcje denerwują. Skończcie może tą wojenkę,bo 5M/- nie wyjdzie...i tak do tej 3M trzebasię skoncentrować.A póki nie ze sobą walczycie to ino dobrze, bo Kielichy mi wychodzą ostatnie, zapamiętałe się wydają te Mieczyki i materia,choć wróżbę da się zastosować i do Ukrainy - ale takie są tranzyty, nie ma gainera to nie ma przyjaciela. A gain uciekł z pierwszym podrygiem wiosny,obaczym,co z niego zostawi wiatr...Na kumpli wpływu nie mam,czy go nie wywieje wiaterek... pewność byś chciała mieć,wiem...Doleczsię.Ustabilizuj to, więcej niż zdrowie chore tylko i ustępstwa żadnego nie sugeruj, inaczej grochem o ścianę za chwilę ...
        • kamerados Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 07:14
          . ale e łai na raie i nie wie docego co to nie zoatsnie, los zostsnie za to podsowany, nie dla5 mieczy,ale na 3 Miecz +czy - - obie opcje denerwują.
          O, nie, skrypty php?? Te chodzily dobrze...łai - też wiadomo jest, a kocica... kocia córa... czy uczciwa,czy kotom pokrewna,krewniakiem pan nie jest ale ... o co w kółku chodz9,bo to i w polityce ogólnej widać, iw narodzie że w kółeczko się kręcą, taki aspekt jest...
          Za prog dz.
          Amer 7. 40 mają już i zapraszają,gaqueliny są,astro nowe mają i w skymapping, Zapytaj za to jak Justycja i ioke i doris000 na prog jak chcesz to przekażę ci adres.One może włączą się,bo mamy na Ursynowie tak daleko i nad Dolinkę, że się nie bardzo rozchodzi terytorialnie, premiera bylego za progiem...
          Suligowski pośrodku tego...
          • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 10:25
            Cudem jakimś rozumiesz za to te literówki.Jak?
            Wojna, tu10Mieczów, te respirandi musi być, 3 Mieczy -ano co ma być to będzie, żeby tylko nikt im nie zaufau, bo to jedna KLIKA...3 Kiel. Diabeł... odwrócił oczy, ale to ten sam.
            Widać po polityce, broń jaka kręci się wojenka na zadupiu Ukrainy, trzeba by świętego, żeby teraz nie rozpoznać różnic w uzbrojeniu i ludziach...Piechotę skierowali , a tu "umirajut" - tak mięso armatnie jest, jak u mnie w wizji - tylko było że Rosjanie 'umirajut, umirajut..."Ale mamy Kali Jugę,więc dobrze że nie wPolsce, nie w Europie. Śmieszne tylko, że jak Anglicy zobaczyli co nasi i tak widzieli,mianowicie że Polska nie ma obrony narodu, a zawodowi są w stane chronić jeddynie 3% pow. to zrobili bez kitu brexit.
            Teraz to waidomo, a resztki tych autokradczych to widać kiedy BaronaM nie ma..tajne wizyty,o ktorych nie wiedzieli Polacy, ja w Warszawie widzę tylko jakiś oficjel, bo helikopter bada rejon. Ale jaki? A tu tramp.king wizyty.
            • lola1104 Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 10:56
              Camus powroze Ci zaraz na milosc, czy mnie o to pytalas, czy kamerados, bo myslalam ze mnie
              ja jestem na max zakochana o cierpie ..... wiję sie jak piskorz, za bardzo mi zalezy, czlowiek zakochany jest bezbronny, jest mi bardzo zle i ciezko, mam niski nastroj. czuje pod skora, ze ta osoba nie odwzajemnia tak silnie moich uczuc
              • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 15:59
                Yes, please żeby nie było tak jak u ciebie poprzednio.
                Zakochany jest rzeczywiście full bezbronny, 'żeby nie powiedzieć -kobieta w szczególności, a hormon pozbaawia ją jeszcze bardziej obrony, przy czym mężczyznę stymuluje i szybciej spala np. wódkę...A kobitę odzieje nawet w kajdanki.
                Żeby nie powiedzieć, mam cichą zagadkę dla wróżek obeznanych -jeden z panów w mojej bezpośredniej bliskości, zapragnął się ożenić.
                1.Co to za środowisko?(Czy jesteśmy ofiarami czy sprawcami wlasnych fantazji? I czy jest coś zlego tu?).
                2.Jakie były fantazje kolegów dot. pań/ pan'i?
                3. Jak się to skończyło ? (na endzie / happy or worry...?)
                • lola1104 Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 16:34
                  masz swietny gust, ten amant ukazuje sie jako krol monet i pustelnik

pustelnicy sa na max madrzy
                  plus giermas mieczy _ kurde uwielbiam te klimaty

natomiast jest miedzy wami jakas blokada - 8 mieczy kurde sie wyjawia ......

jest chęć w paziku bulaw
                  • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 27.04.22, 10:00
                    big_grin
                    Jest, jest..8 & Miecze to związane, myśmy się jakoś uwolnili,a tak to trzeba buławy z paziem, że i koty kochamy z Yo-kot-chamy.
                    Jeden kociszcze.niak z leśnym sam siedz'i, już 3 dziewczyna.Zostawiłam go na luxus podłożu, do dziś strzela Oczko... Sapka.Nie umie, nie chce jakoś inaczej.Dwóch innych, zawsze razem. Inna "parka" - nie wmówisz mi, że byli w pracy nie na siłce.Jak przyjadą,to koła odpadają... Fortuny.Ja jak zarobię, to narozrabiam, tussex narozrabiał.
                    Ale póki co,słuchają mnie i rozumieją Europejczycy,
                    Gorzej za to z facete, ktory raz w moro, raz w płaszczyku...
                    Kojarzy się tyllko kumpel: to weź "załóż coś miitarnego i chodź".
                    Pudelek nie domył, żo wyjechała w delegację, więc mi przyniósł, chyba myszy na nim siadały tylko - w środku żony prawnika ciasto.okazało się, nawet niezle
                    Pustelnik... ma dobry charakter,moim daniem.
                    Maczo -to z K2 - kabaret " Ostatnia to ci po 100 km. z motoru spadła... ""Nie wiedziałem, jak z nią zerwać".
                    Ten został sam, po co patrzeć jak się męczy,koci.hobbista
                    Atak na internecie: pani telefon nie spełnia NAJNOWSZYCH WYMAGAŃ. Przydź do salonu multiterror.... Tak, po zmianie proxy został mu odłączony MMS...a itak go wyłączam, bo z wirusem nie chcę systemu... i co mi zrobicie?
    • kamerados Re: A co tam, stawiam!!! 26.04.22, 16:03
      Możesz mnie w zamian na e- wniosek, wydaje mi się chyba słusznie, że moja staraplatforma tyczy się już tylko historii...Jak się skończy bo dzwoniłam już na info nawet...
      • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 27.04.22, 16:29
        G Buław jest szansa ALE CHYBA JAK IM ROZWIĄŻESZ KŁOPOT WOJNY i to za darmo... To karta wiecznego ucznia,zwierzaka, wiecznej zmiany. Pręedzej znajdziesz znow jakiegoś zaginionego, nie bez znaczenia jest próba zamknięcia w nowych systemach teleinformatycznych, chęć zarobku na światłowodach i neoenergii wycofujestare techologie i kieruje w stare ręce nowe pieniądze. Żal jest patreć, b Mozilla zmierza do stworzenia nowego browse opartego również na Vista..TAK TO KAŻDY SYSTEM MA SWÓJ NUMER.
        Może więc już się połapali, że jesteśmy w pułapce, aczkolwiek jest następna, bo rządowa blokada per wojna i przeglądarki z nowym systemem - mianowicie gaz i nowe technologie,godzą w Eurostruktry.ale przyjmuje się tylko na nowej platfaormie "szpegowskie"systemy. 8.1 i 10
        • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 27.04.22, 18:16
          Kasa to nie wszystko,chciałby pewno zapewnić bytowanie, również "zgadza się" zwierzak w opcji Buławiany G, mójjuż 2 razy nioebezpiecznie się "rozkłdA" MI Nręce,mruczy kiedy mówię o obych zwierzętach, i liże po ręku. Wychowałsię z owczarkiem niemieckim, i plejAD kocią, właczakoleżanki z sąsiedztwa "wpadające na śmietankę" za nią, podobnego koloru były fanami mityngów kotów,tak to tęskni, też i za Rudym... po latach moje przypominające jej ból połamago wtedy małego wywołał u niej reakcję - 2 miesiące leżała na Święto Zmarłych przy jego portreciku,a Australią "zainteresowała się " natychmiast,wyły tak z psami 2 tyg.do czasu zmian i udziału ludzi w złych warunkach pożarowych, zresztą opLONa ranica została w pewnej odległości, wylewano benzynę, i jechanow równych odstępach, podpalając następne terytorium, ponoć też gmotors 'uciekło' z tego terenu.w athabaskę winwestowano ześrodków finansjery już za trampka,nieformalnie zainteresowała mnie " blokada finansów" więc podążyłam za epopeją kaczki "dalekoprzed" Łosiem i zaginionąAtlantydą, prowokacje mając za nic, oprócz naszych kasiorów, gdzie lagodnie tłumaczysię nam teraz, jakobyśmy wciskając w ręce Gatesa i jemu podobnych byli niepoprawni. Już któryś raz "karze się" nas w ten sam sposób, trampex odszeł, nastała znow Nike... a tu stary nóż na grdle , i można tylko starą mądrość zastosować, myśł krócej, jedz sprawniej.
          • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 27.04.22, 18:52
            Teraz po krotkim zastanowieniu cała platforma "odjechała, Internet się wyłączyl na moment...Ja cierpiąc nie tylko od mięśni i ciśnieniai forever ...by the fury.. (Yngwie Malmsteen was the best) cierpiałam katusze do czsu dopóki nie przyszedl paczusiek ze stragnu ezo uliczki obok,połamałam mianowicie różbie krzywdy nie zrobiłdżki ...stare dobresą jakby odbiciem starych hiszpanek, gitary i japan muszępożegnać w opcji niemożności utrzymania w ręku niczego. Łyżkinie mam żadnej, żebym sobie krzywdy nioe zrobila... a tu ładne wcześniej nieznane wahadelka lecznicze, i w folijce dawno oczekiwane na stronce Wdowiaków różdżki innego rodzaju... Czekałam nie tylko zapominając o złym stanie zdrowia, kochającym jakoś ]sercu i panu chętnym..ale żeby do samoobsługi nic nie wiem, oni w OPCJI EREMITING są tylko bardziej grzeczni...pytają więc więcej, robią z kolei to samo i po '40
            • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 28.04.22, 10:41
              Rzecz jasna, Caps byłby jeszcze gorszy...Nieciekawe połączenia, wzbogacone o sztywniejące palce... nieobecna platforma rządowa, wszystko fałsz... Biotensor ...się opłaca?Czy wahadlo kupić a jeśli tak to jakie? Edytor już po raz N-ty rujnuje mi ręce, i twarz z brzuchem powiązaną w pakiecik...Chciałabym się od tego napięcia uwolnić jak ćma boowiem bez mojego udziału włączają się różne opcje... aż musiałam debugging zrobić, patrzę że gov.pl pada ofiarą kolejnego kłamstwa w dzi'edzinie którą teraz zrzucili na przeglądarki. A przecież plan produkcji systemu rakiet wzbogaconych o fosfór i uran to nie kwestia jednego roku per Biden... Paczusiek więc to paczuszka. Łyżki... nie mam do dziś. Posrebrzane, i ozdobne, są jakieś w kolekcji, ale to nanosebro, siverplated albo stainless noże... mama kupiła mosiądz, bo jej się zdawał złotem... na internecie wszystko jest możliwe.
              Wahadełka krystaliczne mam posiekane, więc wydawało się że wiecznie będą, a już pieniędzy nie miałam więcej... too much. Zostały miłe wspomnienia ale teraz dopiero patrzę na zdobycz, drożejącą w okamgnieniu, maszyny to samo, pomyślałam jedynie o zysku, Bogini wiccan , boddhisatwach...bez zająknięcia i dotyku pełzających błędach internetowych i ...mowę mi odjęło.
              • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 28.04.22, 11:44
                Płaca min. rośnie, za godzinę to tymczasowe świętokradztwo,tyle proponowano nam ok. r. 2005 więc byliśmy jeszcze do niej ZDOLNI.
                • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 28.04.22, 13:08
                  Antyterror na baterie, ktoś odpowie w piss lamie zgodną serią
                  • lola1104 Re: A co tam, stawiam!!! 28.04.22, 18:55
                    nikt nie odpowie za zbrodnie. nikt a nikt
                  • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 29.04.22, 07:24
                    Racja, ale kwęczyńscy?Już się niby kart nie chce stawiać, tym bardziej że słówko o wizjach... to noe słówko o woli, o pojedynku nieprzebaczających. Niczego, ale nie posiadających nadmiaru środków w obliczu Prawa
                    • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 29.04.22, 10:02
                      A ta twoja przepowiednia niby to do kiedy? Przecież wszyscy umierają kiedyś a środki kurczą się w miarę inflacji, to jednak niejedno prawo rynku zostało tu złamane , także to o wolnych prawach...
                      Mimo,że leczę siebie i kota głównie fitoterapią(zachęcona przez ...weta fachowca)
                      • lola1104 Re: A co tam, stawiam!!! 29.04.22, 19:41
                        moja przepowiednia na najblizsze 50 lat
                        • camaretto Re: A co tam, stawiam!!! 01.05.22, 14:19
                          Lolunia to oznacza, że system sam napędza system, co nie znaczy że nie, tym barsziej że ropa się skończy prędzej, na Księżycu nie ma czego szukać bo to pustynia, to widać a do Marsa - koleżanka jest specem - to Holendrów jeszcze próbowali zachęcić - nikt nie jest tak crazy żeby polecieć, owszem, pochodzić w skafandrze, nauczyć się w razie jakby nie było komu ratować Ziemi.
                          Ja też mam zdjęcia ufo,z charakterystycznym "wyciągnięciem energii" i prześwietlonym zdjęciem przez parę sekund, oraz "zgłupienim " procesora, tym bardziej że śladc obiektu się w ciemności elektromagnetycdznej urywa ale stwierdzilam że to takie fale, bo później wszystko się znów odnawia, to też taki system. To samo twierdzi kolega pilot w Wylatowie, ONI istnieją, ZNAKI są widziane z góry rano przez pilotów myśliwców.'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka