Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:55 Witam, Szukam sprawdzonej, konkretnej wrozki z Poznania ktorej mozna zaufac....Sprawa jest bardzo pilna!!Bardzo prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Wróżka z Poznania IP: *.icpnet.pl 15.03.07, 16:28 Moja wróżka jak narazie sie sprawdza-i korzystam juz 2 lat,moje koleżanki również są zadowolone.Jeśli jesteś zainteresowana podam jej namiary tylko na maila.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tosia8 Wróżka z Poznania 15.03.07, 18:27 Jeśli możesz ja też jestem zainteresowana. podaj proszę namiary i cenę. tosia8@gazeta.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byedronka Re: Wróżka z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 17:12 hej hej a czy ja tez moge poprosic o jej namiary? moj email: anna-drozdz@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
dziubeq18 Re: Wróżka z Poznania 03.04.08, 11:25 moge prosic o jakies namiary na dobra wrozke w poznaniu... I ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia791983 Re: Wróżka z Poznania 15.03.07, 19:22 Witaj! Bardzo dziekuje za taka szybka odpowiedz...Moj email to madzia791983@gazeta.pl. Bardzo dziekuje Pozdrawiam serdecznie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Wróżka z Poznania IP: *.icpnet.pl 16.03.07, 19:53 witaj Madzia" dostałaś maila z namiarami? Bo ja dostałam kolejne obiecanki.nie rozumiem po co sie ludzie deklarują a potem maja w nosie...czy to ich kręci czy tez zabijają nadmiar czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
wedun Re: Wróżka z Poznania 18.03.07, 17:03 Gość portalu: iza napisał(a): > Moja wróżka jak narazie sie sprawdza-i korzystam juz 2 lat,moje koleżanki > również są zadowolone.Jeśli jesteś zainteresowana podam jej namiary tylko na > maila.Pozdrawiam Witam Ciebie serdecznie, Jest szansa na otrzymanie tego namiaru na Twoja wróżkę od Ciebie? Byłbym bardzo wdzięczny. Mój adres to wedun@gazeta.pl Z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wróżka z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:41 poszukuje wrozki z poznania pilnie.bede wdzieczna za jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
pokszyfka86 Re: Wróżka z Poznania 06.05.07, 12:36 prosze o przesłanie namiarów na e-maila emia86@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Wróżka z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:54 jakbyście jeszcze potrzebowali namiarów do wróżki w Poznaniu to mogę podać - jest to kobitka do której chodzą moje kumpele i kumpel też :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaagu Re: Wróżka z Poznania 07.08.07, 15:33 czesc Gosia,ja poprosze namiary na ta wrozke: agaagu@gazeta.pl.Z jakich kart wrozy? mowi tez przeszlosc i czas kiedy cos ma sie zdarzyc? sprawdzilo Ci sie wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
agaagu Do Karolci 09.08.07, 14:19 Czesc Karolcia, przyslesz mi numer do wrozki. Gdzie przyjmuje? Moj mail:agaagu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Wróżka z Poznania IP: *.tilbu1.nb.home.nl 11.11.07, 17:26 Czesc czy mogla bym prosic o numer telefonu do tej wrozki bardzo pilne muj mail to am.jasik@home.nl pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka z Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 23:15 jeszcze dobra wrozka to pani Gosia z os Piastoskiego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskaza Re: Wróżka z Poznania IP: *.kaskada.net 08.04.08, 00:28 hej kto byl u wróżki Gosi z piastowskiego, chciałabym podzielisc swoje opinie ze spotkania z nia też z kims kto u niej byl, prosze oddzywajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: Wróżka z Poznania IP: 217.153.146.* 08.04.08, 09:52 ja byłam, jakiś miesiąc temu, ogólnie pozytywnie, na sprawdzenie się wróżb musze jeszcze poczekać do czasu jaki ona mi dała na sprawdzenie sie np. jednej z nich, ale juz wiem, że jedno co mi powiedziała się nie sprawdzi, i też nie widziała jednej waznej rzeczy z tym związanej, której ja sama do tej pory nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskaza Re: Wróżka z Poznania IP: *.kaskada.net 08.04.08, 10:27 hej alabama a czy bys mipodala nr gg swoj albo cos bo jeszcze bym ci zadala pare pytan co do niej, strasznie sie boje tego co m powiedziala i jestem w kropce w suie wsyztsko co okreslila w okresie terazniejszosci wyztso sie zgadza, odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka z Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 10:52 4198592 ja do niej chodze juz pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń Re: Wróżka z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 18:06 witam...potrzebuje numer do wróżki ale nie \Hanki i Wandy...moj mail hossty@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewaflo Re: Wróżka z Poznania 20.02.08, 22:36 Proszę również namiary na wróżkę na ewaflo@icpnet.pl z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesiap Re: Wróżka z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:41 witam serdecznie:) czy jest mozliwosc otzymania namiaru na wrozke z ktorej uslug ty korzystasz??? Z gory dziekuje, moj email to: tesiap@wp.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi020 Re: Wróżka z Poznania IP: 213.17.249.* 21.05.08, 09:55 Tak jestem zainteresowana, poproszę o namiary do wróżki na maila madi020@tlen.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka21 Re: Wróżka z Poznania 23.05.08, 22:27 witam serdecznie. bylabym szalenie wdzeczna za adres do dobrej wrozki w poznaniu... moj mail to daisy98@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wróżka z Poznania IP: *.icpnet.pl 24.05.08, 13:51 to moze ja tez poprosze o namiary, moj email klaudyna7@op.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś