Dodaj do ulubionych

Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki

09.08.07, 23:52
Witam serdecznie,
jeśli jesteście z okolic Trójmiasta lub się z racji pogody nudzicie jak norki
w okolicach nadmorskich, skorzystajcie z okazji zapoznania się osobiście z
Jokepine i Dori. Panny z Tarotem siedzą chyba na Targu Węglowym, jutro podam
dokładne namiary.
Obie znam dobrze i wiem, że w ich łapkach Tarot sensownie przemawia.
Postanowiły posiedzieć na Jarmarku i warto skorzystać, bo ceny mają
przystępne. Piszę o tym na Forum, bo wiele osób chętnie korzysta i sobie
sprawdza, u kogo karty mu działają. A jak wiadomo, nie każdemu i nie u każdej
wróżki Tarot "działa". Więc za chyba 30 zł sprawdźcie, bo obie są bardzo dobre
w tym, co robią, zwłaszcza jeśli spotkają sensowne i znające się na rzeczy
Klientki.

Pozdrawiam, Mii
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 10.08.07, 08:58
      Stoisko nr 6 na Targu Węglowym. Cena wydaje mi sie inna, ale napisze wieczorem -
      jak do nich zadzwonie, bo wydawalo mi sie ze jest jeszcze ciutke taniej niz
      piszesz.

Trafic do nich latwo, bo przed stoiskiem stoi zolty stand, podobno widac go z
      daleka.

Placi sie u nich nie za caly seans ale za pytanie, wiec jest to dobre rozwianie
      dla pan, ktore nie moga zaplacic za pelen seans, a chcialyby omowic z Tarotem
      tylko jedna sprawe.
      • mii.krogulska Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 10.08.07, 22:56
        Witam,
        Iza też mówi, że pokręciłam cenę, bo chyba jest 20 zł, a nie 30 zł. Czyli w
        dobrą stronę pokręciłam :)

Pozdrawiam serdecznie, Mii
        • anahella Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 13.08.07, 03:33
          Potwierdzam cene, jej wysokosc to 20 zlotych - rozmawialam wczoraj z dzieczynami
          zeby nie bylo pomylki.
    • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 13.08.07, 10:17
      Mii. Krogulska a jak to się ma do twojego oburzenia względem
      kryptoreklamy w poście DOSYĆ?
      Koleżanki można reklamować, a o innych wróżkach to nawet nie
      wspominać.
      • Gość: cyprianka Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:59
        Ja w ogóle tego nie rozumiem, najpierw miało forum nie być teraz ono dalej jest,
        a tematy rozmów jak zwykle te same.
        • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 13.08.07, 16:05
          Bo nie wszyscy stosują te same sprawiedliwe standardy.
          Albo wszyscy mamy prawo do wypowaidania sie o wróżkach i ich
          polecania, albo nikt.
          Czy musicie naganiać im klientów?
      • mii.krogulska Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 13.08.07, 19:56
        Witam serdecznie,
        nijak się ma, bo co innego opisywać siebie samego pod piętnastoma nickami albo z
        innych piętnastu nicków opluwać, a trochę co innego napisać o kimś, kogo się zna
        osobiście, że aktualnie przyjmuje w innym mieście. Jeśli nie widzisz różnicy, to
        szkoda.
        Nadal uważam, że to Forum powinno całkowicie zmienić formułę lub przestać istnieć.

Pozdrawiam, Mii
        • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 10:25
          Nadal uważam, że to Forum powinno całkowicie zmienić formułę lub
          przestać istni
          > eć.
          Ty się do tego napewno nie przyczyniasz.
        • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 10:44

A co koleżanką brak klientów?
      • anahella Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 13.08.07, 22:11
        snicerss napisał:

> Mii. Krogulska a jak to się ma do twojego oburzenia względem
        > kryptoreklamy w poście DOSYĆ?
        > Koleżanki można reklamować, a o innych wróżkach to nawet nie
        > wspominać.

Nie rozumiesz slowa kryptoreklama?
        • Gość: iwona Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: 212.76.37.* 13.08.07, 22:50
          ja nie lubie kryptoreklamy, dla mnie jest kryptoreklamą umieszczanie
          w sygnaturce linków do swoich stron, na których można coś kupić.
          jakoś mnie to razi i tym bardziej nie korzystałabym, w mojej ocenie
          takie, być może nie zdają sobie z tego sprawy, ale przez wiele osób
          odbierane jest to jako kryptoreklama i nieeleganckie zachowanie.

nie piszcie tylko, że kogoś obsmarowuje, nie obsmarowuje tylko pisze
          na co zwróciłam uwagę i co mi się nie podoba. sama czasem umieszczam
          w postach linki, ale nie są sygnaturkami i nie zarabiam na tym.
          • anahella Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 13.08.07, 23:19
            Sklep to sklep i wchodzac do niego wiesz ze tu sie handluje. Slowo "sklep" jest
            w linku, wiec klikajac w niego wiesz gdzie wchodzisz. Jesli nie chcesz nic
            kupowac - wychodzisz. Ja przynajmniej tak robie, albo po prostu towary ogladam i
            nie kupuje.
            Moj blog natomiast to nie sklep - to witrynka na ktorej sie chwale moja nowa
            pasja. Kiedys mialam linka do moich opowiadan, ale zarzucilam (mam nadzieje
            chwilowo) pisanie, i nic nowego nie publikuje. Nikt Ci nie kaze nic kupowac, nie
            oszukuje. Przekaz jest czytelny. Oczywiscie masz prawo do swojego zdania, nie
            bede dyskutowac z Twoimi odczuciami. Ja czulabym sie niesmacznie, gdybym w linku
            przeczytala "Kliknij, a uratujesz wieloryba" a link prowadzilby do sklepu z
            rowerami.

Natomiast zakladanie wielu nickow i udawanie swoich wlasnych klientek to jest
            wlasnie kryptoreklama. Gdyby Dori, Iokepine, Mii i ja to bylaby ta sama osoba -
            moznaby bylo nazwac to kryptoreklama wrozki. Ale nie sa to nicki tej samej
            osoby. Kazdy nalezy do innej pani.

To samo dotyczy opluwania wrozek. Jedna niezadowolona pani wpisuje sie nascie
            razy pod tym samym nickiem, co robi wrazenie tlumu, i powstaje przekonanie, ze
            wrozka X jest beznadziejna. Moim zdaniem gazeta zle zrobila ukrywajac IP
            forowiczow, bo tym samym naraza nas na atak trolli. A tak byloby widac, ze 5
            niezadowolonych klientek pisze z tej samej sesji neostrady...

--
            Forum dla astrologow
            * KOLCZYKI * BRANSOLETKI *NASZYJNIKI * zobacz na moim blogu
            • Gość: iwona Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: 212.76.37.* 13.08.07, 23:45
              wiesz, ja pisałam o czymś innym. Z pewnością jednak nie o Tobie,
              gdyż Twój blog z namiętnością czytam i oglądam.
              Raczej chodzi mi o coś takiego, że ktoś pisze "możesz kupić X u
              mnie" a potem wypowiada się o reklamach i moralności.

nigkogo nie chce urazić ani tez nie mam się za trola, po prostu
              napisałam, na co zwróciłam uwagę i W MOJEJ OCENIE, nie podoba mi się
              to. NAPISAŁAM TYLKO SWOJE ZDANIE, ODCZUCIE.
              może skończymy z tą paranoją że jak ktoś pisze zle, to odrazu musi
              on pisac złośliwie, być może tak jest w jakimś procencie, ale nie
              wkładajmy wszystkich do jednego worka.
            • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 10:31
              To nie wiesz, że reklama usług na forach publicznych jest
              zabroniona. Dostosuj się albo przejdź na swoje własne fora gdzie
              reklamować możesz się do woli.
              • anahella Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 23:43
                Tak samo jak zabronione jest trollowanie. :P
          • mii.krogulska Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 09:58
            Witam serdecznie,
            rozumiem, że chodzi Ci o mnie i moją sygnaturkę. Nie podoba Ci się, że ją mam i
            uznajesz to za nieeleganckie. Jednak dla mnie ta sygnaturka jest wyrazem mojej
            nieustającej i pogłębiającej się dumy z prowadzenia tak sympatycznego
            przedsięwzięcia, które dla mnie jest pracą, a nie powodem do wstydu. Nie każe Ci
            ta sygnaturka niczego kupować.
            Powiem więcej - moje dalsze linki również prowadzą do stron, które mogą coś
            sprzedawać. Nie zawsze muszą, ale mogą. Na przykład taki Astroportal.pl, gdzie
            wprost polecane są książki autorów. Pod względem zawartości nie znajdziesz
            drugiej takiej strony w sieci, a będzie się ona dynamicznie rozwijać.
            Rozumiem, że mniej by to raziło, gdybym ukrywała posiadanie tych stron w imię
            "skromności" albo pokątnie sprzedawała talie Tarota z torby na ciemnym rogu ulicy.

Pozdrawiam serdecznie,
            Mii Krogulska
            • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 10:24
              Przepraszam cię bardzo ale niedawno były tu głosy oburzenia, że nie
              wypada...więcej, jest to zabronione na forach publicznych reklama
              swoich usług.
              Twoje tłumaczenie jest mętne i nie rób ludziom wody z mózgu.
              Chcesz rozlekalmować swoje usługi to nie na forum publicznym.
              Nie tłumacz się skromnością bo i tak wszyscy wiedzą o co chodzi.
            • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 10:42
              Jednak dla mnie ta sygnaturka jest wyrazem mojej
              > nieustającej i pogłębiającej się dumy z prowadzenia tak
              sympatycznego
              > przedsięwzięcia, które dla mnie jest pracą, a nie powodem do
              wstydu. Nie każe C
              > i
              > ta sygnaturka niczego kupować.

A kogo obchodzi, że to jest twoja duma i skarb? Robisz reklamę.
              Nie nie każesz kupować, ale do tego zachęcasz, po to to jest.
              Uważasz, że jesteśmy aż tak naiwni.
              • Gość: Iwona Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: 212.76.37.* 14.08.07, 10:56
                zgadzam się z Tobą snicerss, tylko wiesz na tym forum panuje
                paranoja: jak napiszesz niepochlebne zdanie o czymś, kimś- choćby
                było to szczerze wg własnego przemyślenia i bez złośliwych
                podtekstów, podają, para za parą komentarze, że jest to złośliwe a
                do tego prawdopodobnie jest to działanie konkurencji. Także chyba
                szkoda pisać tak, lepiej wypowiadać się neutralnie lub w ogóle, ja
                osobiście tak właśnie robię.
                To mnie już nie pierwszy raz poruszyło i chciałam napisać
                neutralnie, ale jednak zwrócić na coś uwagę, ale po raz kolejny
                zaczyna się paranoja z odbijaniem piłeczki.

ludzie uwielbiają osoby uciśnone, krytykowane, było wiele, wiele
                takich przykładów tu, na forum (jestem przekonana, że mimo wszystko
                większość ludzi i tak idzie na wróżbę do tych osób jrytykowanych,
                gdyż sugerują się ilością postów i tym "uciśnieniem". A wracając do
                tematu: także nawet jak się coś niepodoba, to pisanie o tym stwarza
                reklamę, więc chyba nie ma sensu się tak wypowiadać, lepiej być
                neutralną i nie zwracać uwagi.
              • mii.krogulska Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 11:57
                Witam serdecznie,
                jak pisałam w innym wątku, sklepów internetowych jest sporo, a google
                przyjacielem Twym. Osoby zainteresowane ezoteryką nie korzystają z nich tylko po
                to, aby coś kupić, ale także aby zapoznać się z produktami i tym, co się akurat
                wydaje. Nie rób więc z igieł wideł, bo w ten sposób za reklamę uznać można
                wszystko, nawet to, że Iwona podaje informację:
                "w sklepie xxx(tu link) jest dużo książek na temat numerologii".
                Kto interesuje się dziedziną, może sobie zajrzeć, jeśli ma taką wolę, i o to w
                tym chodzi. Ludzie cenią sobie wybór, jaki stwarza Internet.
                Zauważ, że raczej nikt z właścicieli sklepów lub ich obsługi nie dopisuje się po
                tym ze słowami "a u mnie jest jeszcze fajniej i dostaniesz cztery strony
                gratis", bo to byłaby reklama, a nie informacja.
                Podobnie z wróżkami - czym innym jest polecić kogoś (według Ciebie reklamować),
                a czym innym trollować się i wzniecać zadymę, co się na tym Forum działo
                wielokrotnie.
                Rozumiem, że denerwuje Cię moja obecność na Forum, ale ja na to już akurat nic
                nie poradzę. Jak masz do mnie jakiś żal, to napisz na priv.

Pozdrawiam serdecznie, Mii
                • snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 16:53
                  I sama się przyznajesz że robisz reklamę i z łaski swojej nie rób
                  więcej zarzutów innym, że robią to samo co ty.
                  Nie czytałaś wcześniejszych wypowiedzi odnośnie reklamy, to żałosne,
                  że w ten sposób próbujesz się usprawiedliwić. To co ty robisz jest
                  jedynie słuszne?

Kto interesuje się dziedziną, może sobie zajrzeć, jeśli ma taką
                  wolę, i o to tym chodzi. Ludzie cenią sobie wybór, jaki stwarza
                  Internet. Zauważ, że raczej nikt z właścicieli sklepów lub ich
                  obsługi nie dopisuje się p
                  > o tym ze słowami "a u mnie jest jeszcze fajniej i dostaniesz
                  cztery strony
                  > gratis", bo to byłaby reklama, a nie informacja.

O to w tym wszystkim chodzi, że to nie jest miejsce na reklamę, na
                  zapoznawanie się z produktami. Każdy wie, że w sklepach się nie
                  tylko kupuje ale i ogląda towary. Ale w ten sposób klient zapoznaje
                  się akurat z twoimi towarami i z twoimi usługami.
                  Sama stwierdziłaś, że jak ktoś chce to wszystko znajdzie w google.
                  Ty nie rób promocji na FORUM PUBLICZNYM. Dzieki, że się tłumaczysz,
                  bo im dalej w las tym bardziej z twoich wypowiedzi dowiadujemy się
                  co tak naprawdę myślisz.

• snicerss Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 14.08.07, 10:48
          Nie rozumiesz slowa kryptoreklama?

Rozumiem, ale nie chodzi tylko o kryptoreklamę...
          Najpierw twierdzicie, że jakakolwiek reklama jest niesmaczna, że w
          internecie nie warto tego robić, no a potem nagania się klientów do
          koleżanek.
          Wiesz co, od tej pory darujcie sobie teksty co według was wypada i
          nie wypada.
          Wychodzi na to, że wszyscy mamy prawo do reklamy wróżek na tym
          forum, nie tylko wy.
          • Gość: iwona Re: podsumowując... IP: 212.76.37.* 14.08.07, 18:45
            Droga Pani Miio, nic napisałam niczego złośliwie, po prostu chciałam
            się podzielić swoim spostrzeżeniem. Piszę tylko o swoim odbiorze
            danej sytuacji. W mojej ocenie to nieeleganckie i mogące sugerować
            nepotyzm. Mnie, jako potencjalną klientkę, razi i odpycha forsowanie
            przez wróżki swoich usług, pod postami na dziesiątki różnych
            tematów.
            Jestem forumowiczką, ale też potencjalną klientką Pań usług, tak
            więc chciałam się m.in. z Panią podzielić moim zdaniem. A czy Pani
            wyciągnie z tego wniosek, czy nie, to naprawdę nie moja sprawa.
            Nie będę się już wypowiadała w tym temacie, bo nie mam nic więcej do
            powiedzenia.
            Pozdrawiam
            • kaska123 Re: podsumowując... 14.08.07, 19:06
              Ja bardzo krotko, bo dziewczyny juz wszystko napisaly, rowniez
              popieram Snicers i Iwone.
              • mii.krogulska Re: podsumowując... 14.08.07, 19:10
                Witam serdecznie,
                ja też uważam temat za zakończony,

pozdrawiam, Mii
                • Gość: cyprianka Re: otóż to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:29
                  Mnie też wq.....takie sygnaturki, chociaż nic do tej pani nie mam. Nie wiem
                  dlaczego nie można nikogo polecać na forum, bo jest to reklamą, a inne osoby
                  mają sygnaturkę, która rzeczywiście jest reklamą ich usług wróżbiarskich i jest
                  Ok.
                  • rosaliza nie rozumiem 14.08.07, 22:54
                    Cześć
                    przecież można sobie polecać i wszyscy pytają, a inni im polecają albo nie. Ja
                    jestem ciekawa czy ktoś był na tym Jrmarku bo jakoś na temat nikt nie mówi nic.

Pzdr, Rosa
                    • Gość: storiaa Re: nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 08:56
                      Ja byłam na jarmarku:) Całościowa wróżba 50 zł. Byłyśmy z dwiema koleżankami
                      jeszcze. Wrażenia pozytywne, wróżby dobre, teraz trzeba czekać na sprawdzenie :)
                      U jednej z dziewczyn praktycznie jutro ma się wszystko wyklarować, mam nadzieję
                      że będzie tak jak we wróżbie:)
                      • Gość: marika Re: nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 15:43
                        A ja wcale was nie rozumiem(((, przecież każdy jest wolnym człowiekiem i ma
                        prawo wyboru, pani Krogulska poleciła wróżki które znamy z forum, nieraz
                        pomagają, rozmawiamy z nimi, nie są "obce", sama bym skorzystała bo jakoś im
                        ufam ale za daleko((, co do sygnatur, czy linków- dla mnie jest to ułatwienie,
                        nie muszę szukać w necie, jeżeli interesuję się tym a tym to wiadomo że kupuję
                        książki, karty, opracowania, dlaczego nie skorzystać z sygnatury podanej na
                        talerzu?, ale żeby to zrozumieć potrzeba trochę TOLERANCJI a nie KONKURENCJI -
                        taka niestety mentalnosć Polaków- jEDEN DRUGIEMU WILKIEM i wszechpanujaca
                        zazdrośc, żyć się odechciewa .....
                        • snicerss Re: nie rozumiem 16.08.07, 18:04
                          A ja wcale was nie rozumiem(((, przecież każdy jest wolnym
                          człowiekiem i ma
                          > prawo wyboru, pani Krogulska poleciła wróżki które znamy z forum,
                          nieraz
                          > pomagają, rozmawiamy z nimi,

Nie rozumiesz to poczytaj ich wcześniejsze wypowiedzi. Teraz udają
                          święte, im wolno się reklamować.
                          A jak inni się wypowiadali o wróżkach to były bardzo oburzone (i nie
                          chodzi o wątki oczerniające kogokolwiek). I o to w tym chodzi.
                          Forsują tylko swoje własne interesy.
                          • anahella Re: nie rozumiem 16.08.07, 18:31
                            snicerss napisał:

> A jak inni się wypowiadali o wróżkach to były bardzo oburzone (i nie
                            > chodzi o wątki oczerniające kogokolwiek). I o to w tym chodzi.
                            > Forsują tylko swoje własne interesy.

Obrzydliwe klamstwo! Nigdy ani ja ani Mii nie negowalysmy zdania zadowolonych
                            klientow. Mii stanela w obronie osoby oblewanej wiadrem pomyj. Tym razem obie
                            (Mii i ja) zostalysmy oblane klamliwymi pomowieniami. Doskonale wiadomo, ze 99
                            procent czytelnikow tego wpisu nie zada sobie trudu aby sprawdzic co pisalysmy i
                            przyjmie do wiadomosci ze nieuczciwymi praktykami zwalczamy konkurencje.
                            Na poczatku chcialam to nazwac demagogia, ale to bylby eufemizm. To zwykle
                            pomowienie.
                            To bardzo prosty mechanizm: niewazne czy kradly, czy zostaly okradzione, wazne
                            ze sa zamieszane w kradziez.
                            Gratuluje autorowi tego pomowienia: zachowuje sie jak przekupa na bazarze. Nie
                            ma nic do powiedzienia w kwestii merytorycznej, ale ujawnia sie tylko gdy
                            zaczynaja sie przepychanki miedzyludzkie. Coz za mily czlowiek i uczciwy charakter!
                            • snicerss Re: nie rozumiem 02.09.07, 16:58
                              Anahelle przy tobie ręce opadają. Nie wiem chyba nie czytasz o czym
                              piszę ze zrozumienim, coraz bardziej nabieram przekonania, że
                              jedank próbujesz zamnipulować moje wypowiedzi.

A jak inni się wypowiadali o wróżkach to były bardzo oburzone (i nie
                              > > chodzi o wątki oczerniające kogokolwiek). I o to w tym chodzi.
                              > > Forsują tylko swoje własne interesy

Pisząc to miałem na myśli wasze niezadowolenie zwiazane z reklamą
                              jakiej kolwiek wróżki na forum, a nie to czy bronicie wróżki przed
                              rozwścieczonymi klientakmi. Nie zarzucaj kłamstwa.
                  • anahella Re: otóż to 16.08.07, 01:07
                    Gość portalu: cyprianka napisał(a):

> Mnie też wq.....takie sygnaturki, chociaż nic do tej pani nie mam. Nie wiem
                    > dlaczego nie można nikogo polecać na forum, bo jest to reklamą, a inne osoby
                    > mają sygnaturkę, która rzeczywiście jest reklamą ich usług wróżbiarskich i jest
                    > Ok.

Nigdzie nie jest napisane, ze nie mozna polecac. Nieeleganckie jest udawanie
                    wlasnych klientow, nie wolno nikogo opluwac.
                    Wolno dzielic sie spostrzezeniami - tymi krytycznymi tez, ale to co tu mialo
                    miejsce na forum to byl zwykly kubel pomyj.
                    Jesli ktos umie, to napisze wszystko - i nikt sie nie obrazi. Ale to kwestia
                    klasy, bo czlowiek myslacy napisze krytyke w kulturalny sposob, i nie bedzie
                    wylewal na forum zali, bo wrozba byla niedobra.

Mii polecila dziewczyny, bo zna je, a ja ja poparlam, bo tez nie raz mi karty
                    rzucaly. Czesto sie spotykamy i na naszych spotkaniach karty zawsze ida w ruch,
                    czy to w celach wrozebnych czy cwiczebnych - zatem wiem jak obie pracuja.
                    Do tego ciekawa jest informacja, ze mozna tam sobie powrozyc niedrogo.
                    Utyskujecie na ceny wrozek - dostalyscie informacje o niedrogich uslugach w
                    konkretnym miejscu. Jedno pytanie 20 zlotych, a za trzy placi sie 50. To sa
                    atrakcyjne ceny, a uslugi takie same jak w Wawie za wiele wyzsze pieniadze.
                    Ciekawa jestem, czy panie, ktore tak zniesmaczyl ten watek sa w ogole z
                    Trojmiasta, albo w czasie trwania Jarmarku sie tam wybieraja. Bo mam wrazenie,
                    ze to tylko bicie piany, ktore w ogole ich nie dotyczy.

A co do sygnaturek: Jesli ktos ma w swojej sygnaturce strone z uslugami
                    wrozbiarskimi, to - na litosc boska - nie uprawia kryptoreklamy. Nie udaje
                    swojej zadowolonej klientki, nie twierdzi ze jest kims innym, a sygnaturka
                    przykleila sie jej przypadkowo.

To jest forum. Tutaj ludzi ocenia sie po tym co i jak pisze. Jesli komus nie
                    podoba sie pisanie Mii, to nigdy do niej nie pojdzie.
                    Miedzy wrozka i klientem musi byc dobry kontakt. Jesli klientka ma zly stosunek
                    do tego co wrozka pisze na forum - nie bedzie przeciez sie z nia umawiac. To
                    jest proste, logiczne i dla mnie jasne. A wiec o co ta awantura? Chodzi o
                    pogadanie sobie w celu pogadania?
                    • snicerss Re: otóż to 16.08.07, 18:01
                      To jest forum. Tutaj ludzi ocenia sie po tym co i jak pisze. Jesli
                      komus nie
                      > podoba sie pisanie Mii, to nigdy do niej nie pojdzie.
                      > Miedzy wrozka i klientem musi byc dobry kontakt. Jesli klientka ma
                      zly stosunek
                      > do tego co wrozka pisze na forum - nie bedzie przeciez sie z nia
                      umawiac. To
                      > jest proste, logiczne i dla mnie jasne. A wiec o co ta awantura?
                      Chodzi o
                      > pogadanie sobie w celu pogadania?

To wreszcie się zdcyujcie czy każdy ma prawo do polecania wróżek i
                      swoich własnych usług czy nie. Poczytaj wasze wcześniejsze
                      wypowiedzi.
                      Co już zapomiałaś, jak to twierdziłyście, że reklama na forum
                      publicznym jest niesmaczna i nie na miejscu.
                      Niech tego tutaj nie robi.
                      • anahella Re: otóż to 16.08.07, 18:24
                        Pisalam o kryptoreklamie, a nie reklamie. Zauwaz w koncu roznice.

Jestem przeciwna chamskiemu autopromowaniu sie, poprzez udowadnianie, ze
                        konkurencja jest do bani, a autor wpisu - jedyna sluszna wrozka (bo i takie tu
                        postawy na tym forum bywaly).
                        Jestem przeciwna zakladaniu wlasnych watkow reklamowych typu "stawiam karty,
                        zapraszam na moja strone".
                        Jestem przeciwna zakladaniu loginow stwarzajacych pozory jakoby stado
                        zadowolonych klientow chwalilo poczatkujaca lub nikomu nieznana wrozke.

Nie ma nic zlego w poleceniu osob, u ktorych bylam na kartach. Uwazam je za
                        dobre wrozki, inaczej nie odezwalabym sie w tym watku.
                        Nie ma nic zlego w sygnaturkach. Ja nie klikam we wszytkie sygnaturki, tylko w
                        te, ktore mnie zaintryguja lub ich przekaz trafia prosto w moje zainteresowania.

Napisalam jasno co mysle. Wiecej nie bede sie wypowiadac. Madry zrozumie, glupi
                        bedzie czytal i nic do niego nie dotrze, bo widzi co chce zobaczyc, a nie co
                        jest napisane.

Nie wiem tylko dlaczego w tego typu dyskusjach nagle pojawiaja sie nowe nicki i
                        maja duzo do powiedzenia na tematy formalne, nie napisawszy przedtem ani jednego
                        postu merytorycznego. Na moim forum masz zakaz wypowiedzi na tematy osobiste,
                        tutaj bede Cie ignorowac.
                        • Gość: storiaa Po wizycie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 13:53
                          U koleżanki sprawa się roztrzygnęła, niestety inaczej niż we wróżbie.. Szybka weryfikacja wróżby muszę przyznac. Ja i tak mam nadzieję, że to, co wróżka powiedziała się sprawdzi w moim przypadku;)
                        • snicerss Re: otóż to 17.08.07, 15:16
                          A nie zauważyłaś, że w postach podkreślam słowo reklama a nie
                          kryptoreklama? Przeczytaj posty wyżej, wyraźnie napisałem, że
                          niechodzi mi o kryptoreklamę.
                          Już zapomiałaś jak to pisaliście o reklamach waszych usług
                          wcześniej?
                          Gdybyś wszystko dokładnie przeczytała, nie wyskakiwałbyś teraz z
                          teksrem o kryptoreklamie ale o reklamie.

Nie wiem tylko dlaczego w tego typu dyskusjach nagle pojawiaja sie
                          nowe nicki i
                          > maja duzo do powiedzenia na tematy formalne, nie napisawszy
                          przedtem ani jedneg
                          > o
                          > postu merytorycznego. Na moim forum masz zakaz wypowiedzi na
                          tematy osobiste,
                          > tutaj bede Cie ignorowac.

To jest internet i każdy ma prawo wypowiedzi i nie nakładaj na
                          nikogo zakazu bo to nie jest Radio Maryja.
                          Mam prawo wypowiedzieć się o tym co myślę, a ty nie masz prawa mi
                          tego zabraniać.
                          Pomyliły ci się media.
                        • snicerss Re: otóż to 17.08.07, 15:26
                          Na moim forum masz zakaz wypowiedzi na tematy osobiste,
                          > tutaj bede Cie ignorowac.

A gdzie według ciebie poruszam tutaj tematy osobiste? Co?
                          • anahella Re: otóż to 17.08.07, 15:33
                            snicerss napisał:

> Na moim forum masz zakaz wypowiedzi na tematy osobiste,
                            > > tutaj bede Cie ignorowac.
                            >
                            > A gdzie według ciebie poruszam tutaj tematy osobiste? Co?

chodzilo o ataki osobiste, pomylka z mojej strony.
                            a teraz: plonk
                            • snicerss Re: otóż to 17.08.07, 15:51
                              Wyjaśniam, ataki osobiste masz zapewne na myśli Mii. Krogulską.
                              Zapewniam cię, że gdyby to samo zrobiała inna osoba też bym się w
                              tej sprawie wypowiedział. Nie obchodzi mnie czy to jest Mii.
                              Krogulska czy ktoś inny, ma być spawiedliwie.
                              Wypowiadam się na temat jej reklamy a nie jej jako osoby. Ona mnie
                              nie interesuje.
                              • laik10 Re: otóż to 18.08.07, 21:10
                                zgadza sie ze to reklama kolezanek i nic wiecej.
                                Inym nie wolno ale co wojewodzie to nie tobie
                                Zlosne ale prawdziwe jest tylko nadzieja ze odezwa sie zadowolone klientki hahaha a moze jakas bedzie o ile to nie bedzie znowu kolezanka lub ten sam komp.
                                • laik10 Re: otóż to 24.08.07, 12:25
                                  No gwiazdy znikaja , moze ktos jednak byl
                                  i potwierdzi wspanialosc kolezanek i ich
                                  nomen omen swietnej astrolozki ,
                                  ..hahaha
                                  • Gość: storiaa Re: otóż to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:12
                                    Ja już pisałam wrażenia, ale gdzieś Wam umknęły w tej wymianie zdań :)
    • Gość: Basia Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: *.aster.pl 25.08.07, 00:40
      Wróżki na Jarmarku Dominikańskim ? - Śmechu warte. A pani Krogulska
      jeszcze reklamuje tę lipę. Dobre sobie, a raczej mało smaczne.
      • mii.krogulska Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 25.08.07, 01:04
        Witam,
        była Pani? Widziała? Czy tylko tak sobie narzeka?

Pozdrawiam, Mii
        • Gość: dori Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: *.bethere.co.uk 25.08.07, 12:23
          Witam,

Dopiero teraz wypowiadam sie w tym watku, bo wczesniej nie mialysmy z Jozefina
          chwili oddechu. Jarmark udal sie swietnie, na brak zadowolonych klientow nie
          narzekalysmy :)

Dziwi mnie, ze watek, w ktorym uznana tarocistka pod wlasnym nazwiskiem, czyli
          biorac na siebie odpowiedzialnosc za swoje slowa, poleca kolezanki po fachu,
          stal sie takim polem bitwy. Rozumiem jednak, ze niektorym ludziom koscia w
          gardle staja pomysly i sukcesy innych, ale zawisc to brzydka rzecz, czy to
          zawodowa, czy calkowicie bezinteresowna. To, ze Mii byla uprzejma napisac o nas
          pochlebnie tu tym forum, swiadczy tylko o tym, ze powodzi jej sie tak dobrze, ze
          moze sobie pozolic na to, by polecic komus uslugi innych osob z tej branzy, co
          najwyrazniej niektorych nie przestaje szokowac.

Pozdrawiam juz z Anglii, gdzie regeneruje sie po Jarmarku ;)
          Dori
          • laik10 Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 27.08.07, 11:32
            Tak ,dziwne jest to ,że wasza kolezanka ktora was reklamowala jest znana tarocistka nie skomentuje ,moze inni sie wypowiedza.

Zadnego pola bitwy tu nie widze .............
            Nie widze rowniez zachwytu klientek i jakos nikt nie poleca was i kolezanki jako cos .
            Ja sie regeneruje na karaibach bo tu klimaty lepsze.
            • Gość: dori Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: *.bethere.co.uk 30.08.07, 14:01
              Karaiby odpadaja :) moj partner nie lubi upalow, ja wole jezdzic w cieple kraje
              zima, a przede wszystkim na Karaibach nie bylo w ostatni weekend tak dobrej
              imprezy jak Manchester Pride ;)
              • Gość: Wiktoria Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki IP: *.bb.online.no 30.08.07, 21:39

Drogie i madre dziewczyny: Anahello, Mi.Krogulska i Dori. Nie
                traccie energi na tym forum. Szkoda zycia.
                Mi bardzo lubie Wasza stronke "Czary". Jestem na niej codziennie
                rano, zeby poczytac sobie na temat ukladu planet i jaki z zwiazku z
                tym moze byc dzien.

Odwiedzam rowniez inne miejsca gdzie czytam Wasze wypowiedzi na
                rozne tematy ( fajnie, ze tam jestescie i ratujecie w potrzebie)
                Tutaj nie bylam od paru miesiecy i widze, ze nic sie nie zmienilo na
                lepsze.
                Niektorzy nie moga zyc bez konfliktow i nie warto dawac sie wciagac
                w te potyczki. Szkoda tylko, ze na tym traca osoby, ktore faktycznie
                potrzebuja pomocy ale nie zawsze wiedza gdzie jej szukac.

Serdecznie Was pozdrawiam.

Wiktoria
    • agrentowy4321 Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 06.03.23, 08:06
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Jarmark Dominikański - polecam dwie wrózki 26.04.23, 20:36
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka