19.07.03, 08:08
Czytam to forum i myślę że każda z nas ma problem.Ja chyba też. Szczerze
mówiąc będąc dorosłą powinnam wiedzieć czego chcę.Niestety, ciągle szukam,
beznadziejna chyba jestem.miotam się i nic mi z niczego nie wychodzi.czy
wszystkie wagi są takie?.Bo już nie wiem jak to jest..jak mozna zmienić
los?.no jak?
Obserwuj wątek
    • koci Re: waga 23.07.03, 10:21
      Ja tez jestem Wagą i jestem bardzo szczęśliwa, zawsze wiem czego chcę i idę
      wytyczoną drogą. Jeśli coś mi mówi, że ta ścieżka to nie najlepszy pomysł nie
      upieram się, odpuszczam i zawsze wychodzi mi to na dobre. Głowa do góry kobiety-
      Wagi są bardzo różne, ale na pewno potrafią znleźć swoje szczęście. Najlepszy
      partner dla nas to Bliźniak (sprawdzone empirycznie :))
      • browneyegirl Re: waga 23.07.03, 15:50
        koci napisała:

> Wagi są bardzo różne, ale na pewno potrafią znleźć swoje szczęście. Najlepszy
        > partner dla nas to Bliźniak (sprawdzone empirycznie :))

hej

Czy moglabys powiedziec mi wiecej o zwiazu kobieta waga z blizniakiem
        mezczyzna...

dziekuje ,Browneyegirl
        • michalina121 Re: waga 24.07.03, 07:37
          browneyegirl napisała:

> koci napisała:
          >
          > > Wagi są bardzo różne, ale na pewno potrafią znleźć swoje szczęście. Najlep
          > szy
          > > partner dla nas to Bliźniak (sprawdzone empirycznie :))
          >
          > hej
          >
          > Czy moglabys powiedziec mi wiecej o zwiazu kobieta waga z blizniakiem
          > mezczyzna...
          >
          > dziekuje ,Browneyegirl

Ja też jestem WAGĄ - prowadzę własna firmę - w przyszłym roku skończę 30 Lat !!!
          Uwielbiam - wiedzieć , że dobrze wyglądam,że wszystko jest pod moja kontrolą.
          Mój mąz to wściekły skorpion - moja mama - to skorpion - mój Tata to skorpion -
          moja najlepsza koleżanka - to skorpion - mój pierwszy - też był skorpionem -
          więc ja biedna wrażliwa waga ;-) - musze to całe towarzystwo bojowych
          skorpionów wyciaszać - żeby się nie pozagryzali ;-)

Jedno jest tylko pewne: RYBY wyczuwam na odległośc i nie mogę znieść
          ich "rybiej oślizgłości"
        • koci Re: waga 25.07.03, 10:13
          No cóż tu napisać. Z moim Bliźniakiem jestem już 8 lat. Mój bliźniak jest
          przede wszystkim bardzo czuły (a ja Waga duzo czułości potrzebuję). Ja jestem
          bardzo dobrze zorganizowana, stanowcza i konsekwentna, mój Bliźniak mniej,ale
          bardzo mu się to podoba i lubi jak go czasami dopinguję do zrobienia/skończenia
          czegoś. Świetnie się rozumiemy. Oboje lubimy nowości, ruch, podróże, ale też
          oboje lubimy dom. Dla Bliźniaka rodzina jest najważniejsza, chociaż mój to
          straszny pracoholik (akurat ma pracę, którą lubi robić). No i z takich cech
          dodatkowych: uczciwość (czasami aż do przesady), upartość (czasami), krótkie
          wybuchy złości (bardzo rzadko), pracowitość. To tyle, jeśli interesuje Cie coś
          jeszcze, daj znać.
    • irona.sonata Re: waga 01.05.23, 03:27
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka