tretwa 17.10.07, 11:55 Co sadzicie o tej Pani, sprawdzaja sie jej wrozby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Wróżka Abaraks IP: 212.76.37.* 20.10.07, 16:47 tej wróżki nie znam. tylko chciałam napisać, że jakoś nie mam przekonania do osób, które wybierają sobie dziwaczne pseudonimy, jakoś mnie tak odpycha od takich wróżek, wróżów. W mojej ocenie, taki ktoś chce zakamuflować dziwacznym pseudonimem jakieś braki, tworzyć aure magiczności na siłę, która ma coś kamuflować. takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: do iwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 19:42 Abaraks to nazwa firmy. A wróżka podaje pełne imię i nazwisko. Tak więc następnym razem lepiej sprawdź wszystko Iwono, bo z tego co mi wiadomo nazewnictwo firmy może być dowolne. I nie komentuj czegoś na czym się nie znasz, bo sama się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixel reaktywacja Abarax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 22:25 ocho! Cyprianka zawsze czujna i broniąca imienia Abarax. Jesteś zawsze dobrze poinformowana, to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Cyprianki IP: 212.76.37.* 20.10.07, 23:46 w pierwszym zdaniu napisałam... "tej wróżki nie znam"- odnosząc się do pytania poprzedniczki, następnie postawiłam kropkę, więc zakończyłam wątek myślowy o tej konkretnej wróżce. w następnym zdaniach wyraziłam swoje myśli, na temat, tego, co sądzę o pseudonimach wróżek. bo takie właśnie jest moje zdanie. pewnie zwróciłaś uwagę, że temat ten opatrzony jest tytułem "Wróżka Abaraks", ciekawe więc dlaczego w stosunku do autorki tematu nie ujawniłaś swej pogardy i tak siarczyście nie odpowiedziałaś. gdybym ja chciała być złośliwa w stosunku do Ciebie, bezpardonowo powinnam stwierdzić, że nie chciałaś stracić potencjalnej klientki. chciałaś być złośliwa w stosunku do mnie, niestety, nie udało Ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: pixel i iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 09:25 Pixel jestem poinformowana, bo mam wizytówkę tej pani. Iwona przecież Ty jako pierwsza podjęłaś się kontynuacji tematu WA. Temat dotyczył sprawdzalności wróżb, ale twoim zdaniem pseudonim coś tam tego. Ja skomentowałam twoją wypowiedź i koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
tretwa Re: pixel i iwona 23.10.07, 16:36 Może bede miala szczescie i pojawi sie to jakas klienta/klient Pani Kingi. Mnie jedynie zdziwilo, ze na Allegro Pani Abaraks ma nick Cmokusia, brzmi to strasznie niepowaznie, moze sie czepiam... Mam jedynie watpliwosci czy Cmokusi moge powierzyc moje osobiste i dla mnie znaczace problemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: pixel i iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 19:14 Ja korzystałam z wróżby internetowej jak do tej pory to raczej się nie sprawdziło, ale wszystko może się zdarzyć, nic nie jest jeszcze przesądzone..... Odpowiedz Link Zgłoś
tretwa Marika 23.10.07, 19:35 A jak dawno temu korzystałaś z wróżby u Pani Kingi ? Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: pixel i iwona 23.10.07, 21:31 Cmokusia????? Hehehe...sorry, ale nie moglam sie powstrzymac.No comment...:P Odpowiedz Link Zgłoś
blog.estee Re: pixel i iwona 24.10.07, 04:07 tretwa napisała: > Mnie jedynie zdziwilo, ze na Allegro Pani Abaraks ma nick Cmokusia, > brzmi to strasznie niepowaznie, moze sie czepiam... Mam jedynie > watpliwosci czy Cmokusi moge powierzyc moje osobiste i dla mnie > znaczace problemy ... Hmm.... Brzmi to koszmarnie niepoważnie i nieprofesjonalnie. Ale cóż, jeżeli ta pani zyczy sobie budowac cmokusiowy wizerunek - ok... :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
tretwa Re: pixel i iwona 24.10.07, 11:38 No wlasnie. Sama sie dziwie. Pani Abaraks nie sprzedaje wrozb na Allegro, ale wpisujac tam jej maila, po prostu wyskoczylo konto Cmokusia. Dlatego pytam i szukam osob ktore skorzystaly z wrozby i minal stosowny czas zeby mogly sie juz choc po czesci sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: pixel i iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 16:05 było to w tamtym rku- dokładnie rok i trochę temu, moja koleżanka też u niej wróżyła i wiem że niewiele się spreawdziło, wiesz nie chcę Ci nic sugerować, ale potem, dokładnie w styczniu korzystałam z wróżb arianki polecanej tu na forum, i jest to jedyna wróżka, która sprawdziła mi się w 95 % aż sama nie wierze, dlatego pomyśl o niej))) Odpowiedz Link Zgłoś
getdance Marika 24.10.07, 17:40 O dziekuje. A jaki koszt jest tej wrozby u Arianki ? I powiedz czy pytalas o podobna sprawa co u Abaraks ? Czy o co zupelnie innego? Odpowiedz Link Zgłoś
getdance Re: Marika 24.10.07, 17:42 Bez sensu napisalam ;) Ale podpinam sie pod watek, ciekawa jestem tej wrozki Arianki...Mariko napisz jesli mozesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wróżka Abaraks IP: *.com 25.10.07, 12:10 Wiecie co, nie chce bronic Pani Abaraks, ale obejrzałam sobie transakcje Cmokusi na allegro - kupuje i sprzedaje różne rzeczy... To jej sprawa jaki ma nick, wielkorotnie kupowałam drogie rzeczy od osób ze śmiesznym nikiem i były zgodne z opisem, w doskonałym gatunku. Nawet gdyby wróżyła pod nickiem Cmokusia - co w tym złego, może jest poprostu dowcipna :):):) Mogę kupić ekstra sweter od "dupci8" i być zadowolona. A może Abaraks to pseudo które powstało na skutek doboru wg numerologii - może to wcale nie jest takie bez sensu? Miałam zmianę numerologiczną i mam "udziwnione" imię, więc rozumiem to :) Dziewczyny trochę łagodności w osądach, uwielbiamy sie czuć lepiej od innych, wytakając cudze wady i niedoskonałości :) Pozdrawiam :) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Wróżka Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:02 wróżba była telefoniczna, zapłaciłam tej pani 50 zł przelewem, umówiłam się na konkretny dzień, zadzwoniłam i tyle, ona sama rozłożyła mi karty i mówiła co widzi, na koniec zadawałam pytania na tematy które nie wyszły w trakcie, trwało to ze 40 minut, dobrze trafiła mi z pracą, i ostrzegła przed przykrą sytuacją, ale i tak jej nie uniknęłam, ale było tak jak powiedziała i to chyba tyle)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tretwa Re: Wróżka Abaraks 25.10.07, 17:07 A skad mialas namiary na te Pania? Znalazlam jej maila, napisalam, ale cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka Abaraks IP: *.acn.waw.pl 25.10.07, 22:13 Ja też korzystałam z wróżby emailowej Abaraks i większość rzeczy się sprawdziła, także ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika do Tetwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 21:56 Zrbiłam tak jak Ty napisałam na @ gazetowego- arianka64@gazeta.pl a ona przysłala mi nr tel, wyślę Ci go na pocztę tylko dj adres))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Wróżka Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 22:10 Wróżby tej Pani sprawdziły mi się z dokładnością co do miesiąca. Wszystko toczy się jak we wróżbie. To jedyna wróżk (a bywałam u wielu), która w 100% trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Wróżka Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 22:17 ..aha dodam: Pani Kinga rzeczywiście wróżby po jednym tylko przełożeniu kart przez klijenta, potem robi wszystko sama. Ogólnie przez jakieś 45-50 minut wizyty na realu to ona wszystko mi opowiadała. Zaczęło się od analizy numerologicznej. Ostrzegła przed kłopotami mojej mamy w pracy- kilka tygodni później szef wezwał mamę na dywanik. Ostrzegła również przed kłótnią z przyjaciółką- straciłam rzeczywiście z nią kontakt po sporej sprzeczce. No i co do najbliższej osoby również niestety miała rację. Wskazała na jej złe intencje co sprawdza się nieustannie od pewnego czasu. Sądze, że skorzystam z porad tej Pani za jakiś czas, ponieważ podobno karty mają tendencję do zmiany całego rozkładu w zależności od naszych wyborów życiowych i tego co zrobimy. Jednak moje drogie Panie- zawsze lepiej jest polegać na własnym przeczuciu i rozsądku, a wiele złych sytuacji można wtedy odwrócić jak sądze. Pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka Abaraks IP: *.net.cybernetwmw.com 15.08.13, 07:47 Byłam u niej kilka lat temu na spotkaniu i z prognoz na przyszłość nie powiedziała mi nic istotnego, takie drobiazgi, które każdemu mogą się sprawdzić, bo wpisane są w życie każdego człowieka. Z ówczesnej teraźniejszości natomiast nie widziała w kartach istotnych w moim życiu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 Re: Wróżka Abaraks 01.02.14, 14:43 wróżką mirindana@vp.pl jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
mariikaika Re: Wróżka Abaraks 08.06.14, 15:58 mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, z tego co wiem zajmuje się także rytuałami,zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś