Gość: Mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 14:14 Witam , Proszę o polecenie mi wróżkiz Poznania, z tym że byłam już u Gosi z Piastowskiego, Hanki na Mylnej, na Starym Rynku.... chciałabym inną, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Wrózki - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 18:21 Witaj Mika, ja tez potrzebuje wrozki z Poznania. Prawie rok temu bylam u Gosi z Piastowskiego niestety nic sie nie sprawdzilo. A mozesz mi napisac jaka jest ta ze Starego Rynku bo slyszalam ze jest bardzo mila i kompetentna... ja mozesz to podaj mi do niej jakis namiar mam problem i potrzebuje pilnie pomocy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Wrózki - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 15:01 znam osoby które sobie ją chwalą, mi sprawdziły się może jakieś małe rzeczy, nic konkretnego, spędziłam tam 15 min i zapłaciłam 50 zł, wizytówkę mam w domku więc jak tylko ją znajdę zaraz ci napiszę :) podaj mi proszę maila bo niweiem czy mogę tak reklamować :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wrózki - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:44 masiar5@wp.pl to moj e-mail. a jaka ona jest i ile mowi? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
cyncaria00 Re:wrózka podaję 14.11.07, 23:24 email Glassmoon@o2.pl Pani Kasia. Korzystam od tego roku(2007) wahałam się,ale zaryzykowałam i tak zostalam juz tylko u niej,jest genialna:) Zawsze ją polecam od tej pory i moje dwie kolezanki juz byly. telefon itd podam tylko na maila Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1711 Re:wrózka podaję 03.03.08, 19:53 czesc mozesz podac prosze adres i ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1711 Re: Wrózki - Poznań 03.03.08, 19:41 czesc ja tez sie zastanawiam nad wrozką, mozesz mi jakąs polecic. napisałas ze byłas juz u kilku, czy mowiły to samo? jestem ciekawa jak to jest? podobno ta ze starego rynku się sprawdza, mogę Cie prosić o namiary jak sie tam umowić? proszę Cie pomóż,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Wrózki - Poznań IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.08, 14:57 wrózko pomóz Odpowiedz Link Zgłoś