Gość: kropka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:02 Czy moglby ktos mi polecic wrozke z Czestochowy ? Bardzo mi na tym zalezy. Z gory dziekuje i pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyprianka Re: wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:17 Naucz się obsługiwać wyszukiwarkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: wrozka IP: 89.100.186.* 11.12.07, 05:58 Witaj kropka :) Moge Ci polecic wrozke Wande z Al. Niepodleglosci 41. Bylam tam raz dzieki mojej mamie, ktora zna wszystkie wrozki na przestrzeni 200 kilometrow;) Dzisiaj mi sie sprawdzila wrozba przepowiedziana ponad dwa miesiace temu i jestem w szoku! szczerze mowiac nie za bardzo w to wierzylam a jednak:) A przez te dwa miesiace mialy miejsce wydarzenia, ktore dawaly mi do zrozumienia, ze jednak stanie sie inaczej niz wyszlo w kartach, ale okazuje sie, ze co ma sie wydarzyc to sie i tak wydarzy...Jestem mile zaskoczona, bo z doswiadczenia wiem, ze wiekszosc wrozek robi czesto wielki zamet w mozgu, a nic z tego nie wychodzi... Sprobuj tej opcji, bo prawdopodobnie bedziesz zadowolona... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: wrozka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 08:17 Dziekuje Ci za informacje. Bardzo bylabym wdzieczna za nr tel - poniewaz chcialabym sie z nia umowic . Chyba ze napiszesz mi w jakich godzinkach przyjmuje . I bardzo Cie prosze o przyblizenie mi gdzie jest Niepodleglosci 41. - to jest niedaleko dawnego kina relax ?? Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam :)) aha ile kosztuje takie wrozenie?? Odpowiedz Link Zgłoś