Dodaj do ulubionych

Viversum czy ktos korzystal ?

29.11.07, 20:23
Chodzi mi tylko o aspekt wrozbiarski ;) Wiem ze przy zalogowaniu
trzeba podac swoje dane co moze wydac sie podejrzane, ale omijajac
to, czy tam rzeczywiscie mozna porozmawiac z osoba widoczna na
zdjeciu ? Czy sa to dorabiajace studentki, nie majace pojecia o
wrozeniu ? Czy ktos korzystal, dzwonil, czatowal z wrozka ? Jesli
tak to prosze opiszcie wrazenie. Jak to wyglada od strony
technicznej ?
Obserwuj wątek
    • lenormandia Re: Viversum czy ktos korzystal ? 30.11.07, 13:45
      Atis na pewno nie jest dorabiającą studentką ;) popatrz na komentarze innych
      osób. Moim zdaniem godny polecenia jest ten portal ale sama nie korzystałam.
      • dskr77 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 30.11.07, 13:57
        Nie chodzilo mi o to, ze Atis jest dorabiajaca studentka, ale
        chociazby takie ezo tv rowniez szeroko reklamuje sie ze np. na smsy
        odpowiadaja doradcy, wrozki i wrozbici a kto korzystal wie jaka jest
        jakosc tych odpowiedzi i nie ma nic to wspolnego z wrozba. Stad moj
        dystans do Viversum, zaplace 50zl a okaze sie ze rozmowa bedzie z
        osoba zupelnie niekompetentna.
        • Gość: iwona Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 212.76.37.* 30.11.07, 16:17
          nie wiem jak to jest z tymi osobami, które tam pracują, nie
          korzystałam i nie zamierzam.
          jak będę chciała sobie pójść na seans np. do tarocistki Lenki Tall,
          to pójdę osobiście.

skoro Ty masz wątpliwości, kto tam odbiera telefony, czy to np. nie
          studentka czy student, to przecież możesz zadzwonić i sprawdzić,
          jeśli to faktycznie nie osoba ze zdjęcia, to możesz się rozłączyć u
          już.

przecież to Ty decydujesz czy z kimś chcesz rozmawiać czy nie, i z
          kim chcesz rozmawiać. to Ty trzymasz słuchawkę w ręku, w każdej
          chwili, możesz się rozłączyć, nie trzeba płacić 50 zł żeby się
          przekonać kto tam jest. bo to od nas zależy czy rozmawiamy, czy nie.
          • Gość: iwona Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 212.76.37.* 30.11.07, 16:22
            zresztą nie wiem jak tam jest z płaceniem, bo się nie interesowałam,
            także zasad nie znam.
            jak napisałem wcześniej: wolę zadzwonić na komórkę i zapłacić
            bezpośrednio wróżce nawet 100 zł jak będę miała taką potrzebę, a nie
            najpierw płacić całą sume a potem uzyskiwac wróżbę i jeszcze jakieś
            dziwne rejestracje.

zadzwonienie na 0-700 ma ten plus, że to Ty kontrolujesz z kim
            rozmawiasz i czy chcesz za to płacić czy nie, bo w każdej chwili
            możesz odłożyć słuchawkę.
            więc skoro masz wątpliwości co do tego Viversum, to może znajdz
            sobie wróżkę, która ma prywatny numer 0-700 wtenczas rozmawiasz ile
            chcesz i płacisz ile chcesz. albo zadzwń do wróżki na komórkę a cenę
            ustaloną przez wróżkę wpłać na jej konto. ja bym tak zrobiła.
            • Gość: cyprianka Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:12
              Moim zdaniem skoro już masz wątpliwości przed skorzystaniem z porady, to znak,
              ze warto poszukać innego rozwiązania poza viversum.
              • Gość: Ilonka Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:19
                Ja korzystam - ale tylko z Dobrej Wróżki Krystyny. Przelewam 40 zł
                i uzyskuje bardzo wiele informacji starcza na 15-18 min. Ale to i
                tak fool, wiem że to napewno jest wrózka autytyczna bo kiedyś do
                niej jeżdziłam osobiście - potem ona sama mi poleciła ten portal i
                powiedziała że tam teraz pracuje. Jestem zadowolona z tego portalu
                tylko ma wad jeśli chodzi o płatność i rejestrację- czeka sie pare
                dni na jedno jak i drugie. Wiec jak ktoś ma ciśnienie na wróżke to
                na gwałt nieskorzysta a może to lepiej przemyśłi sobie wszystko do
                tego czasu. Ja mam jeszcze ochotę na urmile- ona ma forum prywatne
                ciekawa jestem co mi powie...
                Ale z tymi wrózkami to jest różnie trzeba - ja straciałam pracę -bo
                niby zmiana mialabyć rewelacyjna a niestety zostałam oszukana w
                nowej pracy....choć wrózka kazałami wystrzegać siękonia
                trojańskiego - ale ja nie szukałam w nowej ofercie pracy tylko po
                znajomocyh i sie przejechałam....
                • Gość: iwona Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 212.76.37.* 09.12.07, 16:22
                  zgadzam się z Cyprianką, mądrze napisła.

ja od siebie jeszcze dodam, że przecież nawet jak chcesz u jakiegoś
                  wróżbty z Viversum powróżyć, to możesz nie przez Viversum, tylko
                  odnalezć stronę w internecie i skontaktować się osobiście przez
                  telefon normalny albo mail. w mojej ocenie, ci wiarygodni mają
                  profesjonalne strony internetowe.
                  będzie prosto szybciej i pewnie taniej, jeśli nie możesz sobie
                  pozwlić na większe koszta.
            • Gość: ewelina Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 92.117.60.* 30.09.10, 21:17
              tak ja kozystalam i skozystalam z tej rozmowy za darmo kliknelam rozmowa gratis !! wypełniłam i po chwili zadzwonła do mnie wróżka tylko patrzałam czy nie jest zajeta i powiedziała mi całą prawde byłam bardzo zdziwona ale prawde usłyszałam także polecam to nie jest żadna ściema
    • Gość: Edyta Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:42
      ja moge tylko powiedziec, że to jest jedyny portal gdzie
      rzeczywiscie sa wrozki! cóż trzeba sie rejestrowac, ale przecież i
      tak zostaje anonimowa. ja obadałam kilka z nich i one naprawde tam
      pracuja! Polecam wszystkim!!
      • dskr77 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 11.12.07, 13:36
        A mozecie mi jeszcze powiedziec jak jest z wplata...bo napisane jest
        ze minimum wplacam 50zl, ale ja mam tylko jedno pytanie wiec to 50zl
        to za duzo, mam juz podane ich konto czy jesli zaplace np.30zl to
        oni nie doladuja konta Viversum ?
        Jedna z osob tutaj na topiku napisala ze wplacila 40zl...czy nie
        bylo zadnych problemow ?
        • Gość: Edyta Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 11:00
          Doladuja tobie konto na mniej, ale to bez sensu, bo zobacz ile
          kosztuje minuta rozmowy. Za 30 nie pogadasz nawet 10 minut, a
          rozmowa zostanie przerwana.Lepiej doladowac na wiecej, a najwyzej
          wykorzystasz innym razem...no chyba, ze ktos podał Tobie konkretną
          cene za maila, to wtedy tak.
          • dskr77 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 13.12.07, 11:56
            Ja chcialam skorzystac z czatu z Atis, minuta kosztuje 2,50 zl wiec
            mysle ze rozmowa zajmie mi gora 15min, dziekuje za odpowiedz.
            • iwona.biedermeier Re: Viversum czy ktos korzystal ? 14.12.07, 16:27
              a nie lepiej po prostu zadzwonić na komórkę albo stacjonarny albo
              poprosić o wróżbę mailem, do wybranej wróżki (bo przecież niektóre
              mają strony internetowe i tam podany kontakt) i zapłacić konkretnie
              wróżce?
              ja bym tak zrobiła, bo wygodniejsze, ma się komforrt rozmowy a nie
              to że jakiś automat przerwie w pół słowa, jak zabraknie pieniędzy, a
              potem płacić, sprawdzać czy wróżbita jest, opowiadać od początku
              żeby wróżce przypomnieć kim się jest i jakie było pytanie.
              • Gość: lili82 Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.eranet.pl 19.12.07, 10:16
                Ja próbowalam, ale wróżka skierowala mnie na viversum, bo tam
                zarabia, a jak do niej prywatnie dzwonisz to ona z tego nic nie ma.
                Poza tym jak doładujesz konto to nie dostaniesz kolosalego rachunku
                telefonicznego, ktory nie wiesz potem jak zaplacic. Masz nad tym
                kontrole!
                • Gość: slonko.s Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.chello.pl 12.06.08, 10:35
                  Ja doladowywalam sobie wlasnie konto na viversum, jakies 2 dni temu
                  ale jak dotad nie zostalo to aktualizowane i mam zero srodkow na
                  koncie. Ciekawa jestem ile to bedzie jeszcze trwalo, ktos wie? Moze
                  ktos mial podobne doswiadczenia?Prosze o odp
              • Gość: czarownica Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:11
                znikniesz
    • Gość: Blanca Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:46
      ja korzystałam, całkiem niedawno sie zalogowałam,zachecila mnie rozmowa za darmo,kilkanascie minut rozmawialam z wrozka.Nie sadze,zeby to byla studentka, poniewaz jej porada byla tak trafna i madra, ze jestem pelna podziwu.Poza tym jak zakladasz konto na jakiejkolwiek stronie, czy nawet zakladajac e-mail, tez podajesz swoje dane.Pozdrawiam.
      • Gość: Aldona Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 13:24
        to ile trzeba dac kasy zeby pogadac z jakas wrozka?I co przelewm sie placi?
        • Gość: Blanca Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 10:24
          Rożnie to bywa, płaci sie przelewem, a mozesz tez na czcie pogadac z wrozka.
        • margitta123 Re: Viversum, to ile trzeba dac kasy 16.06.08, 12:35
          Nie jest drogo, ja tak 2, 3 razy w miesiącu dzwonię i pisze też na czacie, a doładowuję konto na 100,200 zł., ale warto.
          Pozdrowionka:-)
          • Gość: Aldona Re: Viversum, to ile trzeba dac kasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:25
            chyba to nie jest duzo?A ile czasu rozmawialas?
      • Gość: Dobry znak Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.echostar.pl 19.02.09, 10:56
        w viversum dobre jest to ze pierwszą rozmowę masz za darmo! wiec co szkodzi
        spróbować (rejestracja jest łatwa i szybka, a wróżka do której dzwonisz i tak
        nie zna przecież Twoich prywatnych danych). Jak wybierzesz dobra wróżkę (polecam
        Liliann lub Satis) to zobaczysz że nie pożałujesz takiej rozmowy. No chyba ze
        ktoś jest od zawsze i z zasady na nie na wszelkie takie wróżenie itp. (ale wtedy
        chyba by nie wchodził na taki wątek na forum;)) Ja korzystam w miarę regularnie
        (jak mam jakiś większy problem) i jestem bardzo zadowolona z viversum. Wystarczy
        popatrzeć na komentarze i już wiesz czy masz do czynienia ze studentką która
        sobie dorabia nie mając pojęcia o wróżeniu czy z doświadczoną wróżką:)
        pozdrawiam
        • Gość: Mikiki Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:02
          Rozumiem,ze jestes klientem tych osob.Ja wole jednak osoby z doswiadczeniem i
          korzystam z porad kogos innego(nie podam imienia,aby nie byc posądzoną o
          reklame)Jednak Satis dla mnie to osoba ktora jest za bardzo słodka i wszystko
          jest przekoloryzowane.
        • Gość: Koczkodam I mamy Satis na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 16:25
          O i Satis do nas zawitała.Reklamujesz samą siebie pod pretekstem wyboru,a Lilian
          prawie sie nie loguje,wiec potencjalny naiwny klient i tak uderzy do ciebie.Zal
          mi was pseudo wrozki
    • Gość: lili Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:37
      ja radziłam się już kilku wróżek i one tam na prawde są!!!
      • Gość: Aldona Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 13:54
        to którą polecasz???????????????
      • Gość: Jola Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 00:55
        Warto. Na czacie można porozmawiać i przez tel bezposrednio z wrózką.
    • Gość: Dominik Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 16:32
      Ja korzystałem, mimo ,iż sceptycznie podchodzę do takich usług, mimo to musze oddać ,że sprawdziło się!!Co mnie nie cieszy, bo nie tego chciałem, ale sie sprawdziło!
      • margitta123 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 17.06.08, 10:23
        Gość portalu: Dominik napisał(a):

> Ja korzystałem, mimo ,iż sceptycznie podchodzę do takich usług, mimo to musze o
        > ddać ,że sprawdziło się!!Co mnie nie cieszy, bo nie tego chciałem, ale sie spra
        > wdziło!
        OOOOOOOOOO, a możesz zdradzić z kim rozmawiałeś?????
        Ktoś z Was ma podobne spostrzeżenia, proszę o opinie.
        • Gość: razdwatrzy Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:31
          Ty Dominik...od kiedy to faceci korzystają z usług wróżek?? Może Ci powróżyć, co
          ;-)))??????
          • magd-a74 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 17.06.08, 16:20
            Ja też korzystałam, Wrózka Helena to moja sprawdzona wrózka na viversum , tylko się wkurzyłam, bo na wrożbach onlaine jest też Helena, ale to nie taaa sama, podszywa sie pod tę moją!Także uważajcie.
            • Gość: czarny-kotek Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.pronet.lublin.pl 17.06.08, 17:36
              Ależ ta Helena z wrozbyonline wcale sie nie podszywa pod tę pania z
              viversum. Z jej opisu wynika, że nie wróży ze zwykłych kart tylko z
              anielskich, tarota.... ma po prostu takie samo imię - a ta mnie
              wcale nie dziwi. moja mama tez miała na imie Helena.
              Wróżka helena z viversum na wrozbyonline wystepuje jako Selena ( co
              mnie zreszta dziwi taka zmiana )
              Także nie rozumiem twojego "świętego oburzenia". napisałas dzisiaj
              kilka postów wychwalajacych wróżke Helenę z viversum i wiesz,
              odnosze wrażenie, że to ty jestes ta wrózką i robisz sobie reklamę.
              Oczywiście mogę sie mylic ale to tak jednoznacznie wszystko brzmi....
              • magd-a74 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 18.06.08, 11:39
                Tak, jestem wrozka:-)i bardzo sie nudze:-) poza tym na online jest owszem Selena, ale i rowniez Helena i ja o niej wlasnie pisze,zglosilam rowniez swoje zastrzezenia na tym portalu.
                • margitta123 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 19.06.08, 10:57
                  hmmm, Magda, to może mi powróżysz?:-)
                  • Gość: Becia Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 13:45
                    To ja tez poprosze o wrozbe?A za darmo bedzie?
                    • magd-a74 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 19.06.08, 14:37
                      He he, jasne powroze za darmo, przeciez to zart byl:-)))))wzburzona lekutko bylam tym podszywaniem, ale nie jestem wrozka;-)
          • Gość: Becia Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 13:47
            aaaaaaaa i mam pytanie do Dominika-czy naprawde faceci korzystaja z wrozek?????Batdzo mnie to ciekawi, bo moj chlopak jak bylam u wrozki smial sie ze mnie.
            • Gość: kolla Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 195.116.35.* 17.10.08, 22:20
              Oczywiście że korzystają.
    • Gość: kacha Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:31
      Ja korzystalam, czy jestem zadowolona, nie wiem czas pokaze, rozmawialam z facetem konkret-hmmm faceci to zawsze konkretnie(czy na temat?) nie zawsze, jak sie spelni,bede rekomendowac, na razie czekam...
    • Gość: Kama Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 11:53
      Korzystałam ,owszem, ale nie powiem ,abym byla zadowolona>Podchodze sceptycznie do takich portali, nic to , zobazcymy, cze wróżba-he he sie spełni.
    • Gość: Alicja Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 16:52
      A ja jestem zadowolona, raz rozmawialam i wydaje mi sie,ze trafna dostalam porade, ja polecam.
      • Gość: gero Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 16:49
        A jak chce czar na swoja lasie puścić , bo mnie drażni to do jakiej
        wróżki :))Tak na poważnie słyszałem ze cos takiego można robić no
        nie ?
        • Gość: Sara Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:36
          Gero, jak drazni cie twoja lasia, to z nia pogadaj, albo pogadaj z wrozka moze ona ci pomoze, chociaz nie wiem czy tobie,. cokolwiek pomze....
      • Gość: gośc Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 195.116.35.* 17.10.08, 18:41
        Skorzystam.
    • Gość: Nicoletta Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 11:55
      Ja korzystałam i korzystam, jeden z lepszych portali wróżbiarskich.m
      am tam dwóch swoich doradców, w zalezności od problemu i nie było sytuacji ,żebym składała jakiekolwiek reklamacje-jestem zadowolona.
      • Gość: igad Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.swidnica.mm.pl 20.10.08, 21:29
        dla mnie to oszusci!!! zapłaciłysmy z kolezanka 50 zł i co sie okazło ,ze
        złodziej sciagneli z jej karty kredytowej(bez jej zgody) ponad 1000 zł uwazajcie
        i nei podawajcie swoich danych bo was tez okradna!!
    • Gość: Izabelka Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 14:57
      ja wlasnie wczoraj w koncu moglam rozmawiac za darmo, mialam troche problemow z przelewem, ale bylo w porzadku ,podobalo mi sie .przede wszystkim wiele otuchy i dorego slowa.
    • Gość: Barbara Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:32
      Mam pytanie, jesli korzystaliscie z viversum to jakiego doradce polecacie?Własnie sie zarejestrowalm i mam problem, moge z kims rozmawiac za darmo w promocji , ale chcialabym jakiegos potwierdzenia z kim, kogo mozecie polecic?
      • Gość: Agata Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 10.201.52.* 03.07.08, 16:31
        Ja korzystałam z dwóch wróżek - mogę polecić
        Dobrą Wróżkę Krystynę - naprawdę super wróżka bardzo sumiennie podchodzi do
        wróżby - co najważniejsze sprawdziło się to co mi powiedziała!

oraz Atis ale to chyba u niej zależy od dnia - rozmawiałam z nią 2 razy i za
        każdym razem była bardzo nastawiona na to aby nie zapomniała wystawić jej opisu
        - była rozkojarzona - i raczej tak powierzchownie podeszła do problemu - nie
        można jej jednak zarzucić tego że ma coś w sobie i bardzo dobrze wyczuwa drugą
        osobę.
        • Gość: patisson Pięknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 17:02
          > oraz Atis ale to chyba u niej zależy od dnia - rozmawiałam z nią 2 razy i za
          > każdym razem była bardzo nastawiona na to aby nie zapomniała wystawić jej opisu

Duży nietakt z jej strony...Klient powinien sam zadecydować czy chce zostawić
          komentarz,przypominanie mu o tym jest zawoalowaną manipulacją. Może ktoś chce
          zaczekać na sprawdzenie się wróżby,może chce być anonimowy...taka niewinna
          prośba odbiera mu prawo decyzji...bo dostał wróżbę i zawsze ma poczucie że musi
          się jakoś odwdzięczyć.

Do czego służą opisy? Są wabikiem na klientów.
          Po co manipulacja? Sami sobie odpowiedzcie i oceńcie.
          • Gość: mycha Re: Pięknie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 12:24
            ja rozmawiałam z Atis, i z Dobrą Wróżką Krystyną, sama nie wiem która polecić,
            to zależy chyba od problemu. Atis bardzo konkretnie, wręcz dobitnie, a Dobra
            Wróżka raczej w delikatny sposób próbowała tez jakoś pocieszyć.
    • Gość: deceived jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.aster.pl 08.07.08, 08:41
      hej, moze wiecie jak to jest? trzeba zaplacic zlotowke a potem co?
      dzwoni sie do tych ludzi z telefonu i wtedy placi jakies 3.40 za
      minute? czy jest mozliwosc dzwonienia za skype??
      dzikei
      • Gość: mycha Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 09:44
        no tak, przelewasz zlotowke, musisz tam sie zarejestrowac i dzwonisz potem do
        kogo chcesz ze swojego telefonu, ale nic juz nie placisz, spokojnie ja juz to
        sprawdzilam.
        • Gość: deceived Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.aster.pl 08.07.08, 11:59
          dzieki mycha, tzn nic poza tym co za telefon? tyle ze ten telefon to
          chyba 3.40 za minute jak z komorki wiec troche duzo, czyz nie?
          pozdr
          • Gość: mycha Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:05
            nie nie, nic nie placisz, tylko robisz przelew na 1,00 zl, wiesz jak potem
            bedziesz chcial jeszcze rozmawiać, to musialbys doladowac tam konto ,ale za
            zlotowke, masz rozmowe gratisowa;-)
            • Gość: sebek Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 15:09
              no tak za zlotowke, ale przeciez jesli dzwonie z komorki to i tak musze zaplacic
              rachunek;-)))))))))))
              • czarny-kotek Re: jak to jest z romzowa za darmo? 09.07.08, 15:21
                sebek, ty nie dzwonisz, przy rejestracji podajesz swój nr telefonu i
                gdy zamawiasz taka rozmowę to oni dzwonią, ty ze swojego rachunku
                telefonicznego nic nie płacisz.
                • Gość: mycha Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:09
                  wlasnie o tym zapomnialam mu napisac, hihi podoba mi sei ze faceci tez maja
                  problemy i korzystaja z takich porad, brawo!
                  • Gość: Kostek Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:08
                    A co Ty mycha nie masz problemów, myślisz, że faceci to jakieś skały, czy
                    co????????????????
                    • Gość: mycha Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:55
                      kostek sie nie wkurzaj, wiem ze kazdy ma problemy i ciesze sie ze faceci
                      wlaczaja sie w dyskusje, i wogile korzystaja z porad wrozek, bo znaczy ze tez sa
                      wrazliwi.
                      • ewajanson-on-line Re: jak to jest z romzowa za darmo? 15.07.08, 14:01
                        Nie bój się, z magii też ;)
      • Gość: filip Re: jak to jest z romzowa za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 16:50
        wlasnie jak jest, zatejestrowalem sie ale nie dostalem zadnej wiadomosci
        wzrotnej, czy mam czekac?>
    • Gość: Symphonia Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:00
      przyznam,ze nie sadzilam, iz bede zadowolona po poradzie(z cala
      pewnoscia)trafnej-ale jestem i moge polecic, jsli chodzi o wrozke,czy wrozbite,
      nie wiem juz na kim moglabynm sie skupic , bo jest ich wielu i w miare poziom
      rowny.ja polecam viversum, co jakis czas korzystam i nie zawiodlam sie.
    • Gość: Barbara dane pzry rejesteracju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:57
      Przy rejestracji trzeba podac dane, czy to konieczne, slyszalam i przeczytalam
      tu wiele dobrych opinii o tym portalu , ale te dane... czy to bezpieczne?
      • iwona.biedermeier Re: dane pzry rejesteracju 16.07.08, 16:46
        ja czytałam zarówno dobre opinie jak i złe, nie mam więc zdania. w
        założeniu jednak nie skorzystałabym z usług wróżek i wróżów z tej
        strony, ponieważ razi mnie nachalność - pojawianie się na kilku
        portalach jednoczneśnie, niektórzy pod tym samym imieniem, a
        niektórzy tu mają inne imię, a gdziś indziej inne.

a co do danych, to- być może, przygotowują pózniej jakąś reklamę pod
        konkretną osobę. bo z tego co wiem, to nawet jak się ma kartę
        kredytową i nią płaci to nie trzebna podać imienia i nazwiska tylko
        pesel, więc po co inne dane.
    • ewajanson-on-line Re: Viversum czy ktos korzystal ? 18.07.08, 18:37
      :) "Adamus"? Dziękuję za informację, pzdr.
      • zawsze-malutka37 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 18.07.08, 20:19
        Ja regularnie korzystam z Viversum osobą godną polecenia to wróżka Joanna,Helena oraz Ania.Dużo ciepła i sprawdzających sie słów
      • choucas Re: Viversum czy ktos korzystal ? 19.07.08, 16:22
        "Aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa"...:)
        Coz, Adammus i przepraszam za literowke....:)))))

ewajanson-on-line napisała:

> :) "Adamus"? Dziękuję za informację, pzdr.
        • ewajanson-on-line Re: Viversum czy ktos korzystal ? 19.07.08, 17:12
          :)) no co Ty, nie ma za co!!!!
          • iwona.biedermeier Re: porównywarka cen i zmian 20.07.08, 00:53
            jako potencjalni klienci mamy możliwość wybierać miejsce, gdzie jest
            taniej, a przy okazji zobaczyć gdzie oferuje wróżby interesująca nas
            wróżka/wróż. przeważnie w kilku miejscach widzi się na tych samych
            wróżbitów, czasem na różnych serwisach powtarzają się imiona (imiona
            są powtarzalne więc trudno odróżnić kto jest kim- no chyba, że się
            zadzwoni i pozna po głosie) gorzej jest gdy wróżka/wróż w kilku
            portalach ma różne imiona, ale czasem można poznać po słownictwie,
            tekście, przekazie wróżby.
            na przeglądanie tych portali i wyłapywanie różnych zmian poświęciłam
            miesiąc. mam nadzieję, że Wam się to przyda.

przeglądam często te największe serwisy z wróżbitami i wyłapuje
            różne zmiany, oto co dostrzegłam

takie same imiona, być może to dwie różne osoby, nie wiem, ale na to
            zwróciłam uwagę.

www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=179492
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/42/Helena

u tego wróża
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/19/Dawid_Wolski
            najpierw przy 0-700 była cena 4,88 zł za minutę i ilość telefonów
            20, a teraz jest zmieniona cena na 7,63 zł i ta sama suma telefonów
            czyli widać po zmianie ceny nie było telefonów a ilość telefonów
            pozostaje ta poprzednia. w mojej ocenie powinno być na nowej cenie
            od 0 liczona ilość telefonów, bo to wprowadza w błąd klienta

a tu w mojej ocenie to ten sam wróż, wydaje mi się po tekście,
            doborze słów
            www.astrolinia.pl/id.php?szablon=eksperci&id=45

no i dalsza porównywarka cen

www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=97361
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/10/Pawel_Therion

www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=139275
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/58/Wrozka_Milagros

www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=180411
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/26/Cyfrolog-Enki
            www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=97358
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/14/Dobra_Wrozka_Krystyna

www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=97364
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/11/Atis
            www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=97337
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/32/Wrozka_Joanna
            www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=97356
            www.wrozbyonline.pl/ekspert/25/Wrozka_Arkadia

www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=171614
            www.astrolinia.pl/id.php?szablon=eksperci&id=20
            • ewajanson-on-line Re: porównywarka cen i zmian 20.07.08, 08:41
              prawie 8,00 pln za minutę? Jestem w szoku... A w ogóle dzień dobry i miłej
              niedzieli wszystkim!
              • iwona.biedermeier Re: porównywarka cen i zmian 20.07.08, 11:31
                mnie nie dziwi, że może być 7 z groszami za minutę. razi mnie
                natomiast to, że najpierw u tego wróża była cena 4,88 zł za minutę i
                ilość 20 telefonów a teraz cena jest zmieniona na 7,63 zł i też
                ilość 20 telefonów, że niby tyle ich było.
                zaglądałam na tą stronę codziennie i jak zmieniona cena, to w mojej
                ocenie powinno się liczyć ilość telefonów od 0 bo teraz to wprowadza
                klienta w błąd i sugeruje że na tej wysokiej cenie było 20
                telefonów, a ja wiem, że nie było. zresztą nawet jak ktoś nie
                zaglądał codziennie to może zwrócić uwagę, że były zmiany, bo były
                tanie smsy i połączenia z komórek, z komórki połączenia były za 4,88
                zł za minutę. teraz nie ma tych opcji za to została ilość smsów i
                połączeń z komórki.

tu była najpierw cena 4,88 zł za minutę połączenia ze stacjonarnych
                i z komórek a teraz jest za 7,63 zł za minutę tylko stacjoanrny
                www.wrozbyonline.pl/ekspert/19/Dawid_Wolski
                a tu w mojej ocenie to ten sam wróż i połączenia za cały czas 4,88
                zł za minutę, wydaje mi się po tekście,
                doborze słów ze to ten sam wróż
                www.astrolinia.pl/id.php?szablon=eksperci&id=45
                • ewajanson-on-line Re: porównywarka cen i zmian 20.07.08, 12:16
                  Chyba masz rację. A mnie uderzyło to [z profilu astrolinii]
                  "Natomiast w przypadkach trudniejszych istnieje możliwość zastosowania białej
                  magii lub też jej intensywniejszej wersji - magii tej samej, którą posługują się
                  szeptunki z Podlasia. Jestem powiernikiem owej wiedzy, dlatego w ramach
                  umotywowanej potrzeby udzielam wsparcia korzystając także z tych prastarych reguł."

tak jakoś to o szeptunkach jest tu często obecne, tych z Podlasia.
                  • iwona.biedermeier Re: porównywarka cen i zmian 20.07.08, 12:29
                    masz rację.
                    jeśli ten wróż chce zachować twarz w stosunku do obecnych i
                    potencjalnych klientów, powinien wybrnąć z tego tak, że powróci do
                    numeru za 4,88 zł za minutę, taki jaki miał poprzednio i zmianić i
                    na swojej stronie i w profilu- wszędzie tak samo.
                    bo teraz to ewidentne wprowadzanie ludzi w błąd, mam na myśli i z tą
                    ilością telefonów, których po droższej cenie nie było nie było-
                    zostało to z tej ceny 4,88. i tym, że na jednym portalu jest za 4,88
                    zł tylko z imieniem a na innym portalu jest imię i nazwisko i
                    zmienił na 7,63 zł
                    • ewajanson-on-line Re: porównywarka cen i zmian 22.07.08, 12:44
                      Wiesz, Iwono, można się w tym wszystkim pogubić. Tylko ja cały czas nie
                      rozumiem, skąd ta różnica cen usług danego wróża/wróżki na różnych portalach?
                      • iwona.biedermeier Re: porównywarka cen i zmian 22.07.08, 15:06
                        po prostu wróżka lub wróż chce zarobić z kilku źródeł, bo pewnie
                        większy jest przepływ ludzi przez kilka portali. to jest taka
                        ruletka, klient wejdzie albo tu, albo gdzie indziej, już szczęście
                        klienta jeśli znajdzie ten portal z tańcszą ceną.

bardzo mnie to razi.
                        • Gość: gabrycha Re: porównywarka cen i zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 16:32
                          czytam i czytam i przyznaje rację, nie jest dobrze, jeśli wróżka tak bardzo goni
                          za kasą i nie jest wierna jednemu portalowi, to chyba podważa jej wiarygodność,
                          z drugiej strony, może one tam za mało zarabiają, ehh takie realia.
                          • Gość: heliksa Re: porównywarka cen i zmian IP: *.aster.pl 23.07.08, 01:52
                            tam na astrolinii to nie odbiera telefonów wróżbita dawid wolski tylko asystenci ;/
                            • Gość: kaszmir Re: porównywarka cen i zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:08
                              na astrologi?????nie rozumiem, a na viversum tez jest?
                              • Gość: heliksa Re: porównywarka cen i zmian IP: *.aster.pl 23.07.08, 13:41
                                na astrolinii nie na astrologii :] na viversum nie widzialam
                                • Gość: kaszmir Re:heliksa- porównywarka cen i zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:33
                                  Skąd wiesz, ze telefony są odbierane przez asystentów? Dawid Wolskiego nie
                                  widziałam na viversum.
                                  • Gość: heliksa Re:heliksa- porównywarka cen i zmian IP: *.aster.pl 23.07.08, 14:45
                                    bo probowalam sie skontaktowac poprzez astrolinie z nim z 6 razy i nigdy nie
                                    trafilam na niego tylko na asystentow. nie wiedzialam ze ma swoja strone w
                                    internecie gdzie prywatnie mozna sie z nim skontaktowac, i to sie oplaca
                                    najbardziej. po cholere placic 5 zl czy 8 zl za minute, jak mozna porozmawiac z
                                    nim na normalnym numerze za 100 zł za godzine, i nie trzeba sie spieszyc tylko
                                    na spokojnie wysluchac, co ma do powiedzenia. no i wtedy napewno nie natrafi sie
                                    na asystenta, tylko wprost do tarocisty dawida wolskiego
                                    • iwona.biedermeier Re:heliksa- porównywarka cen i zmian 23.07.08, 14:53
                                      nie wiedziałam, że ten młody wróż ma asystentów, to wobec tego
                                      powinno być to napisane.
                                      napisze zaraz w tej sprawie do astrolnii bo nie może być tak, że
                                      ktoś dzwoni za 4,88 zł za minutę a tam nie ma osoby co do której
                                      jest informacja na stronie że bez asystentów tylko te osoby z
                                      doradców. astrolinia reklamuje sie od zawsze, że u nich nie ma
                                      doradców.

napisze zaraz do astrolnii.
                                    • Gość: kaszmir Re:heliksa- porównywarka cen i zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 15:03
                                      Chyba żartujesz?To leTko nie hallo, takie przekręty?
                                      • Gość: kaszmir Re:heliksa- porównywarka cen i zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 15:04
                                        Iwona, daj znać co Ci odpowiedzą
            • dobrymodel Re: porównywarka cen i zmian 26.11.08, 21:50
              We wszystkich serwisach są te same osoby. Dziwię się, bo wszystkich telefonów
              naraz nie da się odebrać. A narzekają, że im nie idzie
          • Gość: Stefan Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.chello.pl 23.07.08, 21:34
            moze dziwne,ale jakorzystalem i ponadto jeszcze dziwniejsze,nadal korzystam,sam nie wiem dlaczego:-))))
            • Gość: mycha Re: Stefan- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 14:16
              OOO kolejny mężczyzna korzystający z pomocy ...takiej niby niemęskiej-brawo!!!
              A korzystasz, bo profesjonalnie, z kim rozmawiałeś?
              • Gość: Ania Re: Stefan- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:37
                a ja sie zrejestrowalam, ale nie dostalam jeszcze linka tego zwrotnego, jak
                dlugo mam na niego czekac?Zapisalam sie 3 godziny temu.
                • Gość: mycha Re: Stefan- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:45
                  ania, czasem trzeba poczekac , ale juz niebawem powinnas dostac, linka zwrotnego
                  ,cierpliwosci:-)
    • ewajanson-on-line Re: Viversum czy ktos korzystal ? 18.07.08, 20:46
      :) coś w nim jest, to prawda - ma to w oczach, dzięki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!
    • Gość: NieDoWiary Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 09:35
      RRany, zarejestrowalam sie tydzien temu i rozmawialam z jedna taka i szok,
      wszystko o mnie wiedziala, malo tego po dwoch dniach wyszlo to co mi
      powiedziala, dalej mam porady co mam robic, jestem pod wrazeniem.
      • Gość: Mania Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 12:02
        Pewno zaraz dopiszesz to byla wrozka Joanna
        • Gość: NieDoWiary Re: do Mania-Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 12:05
          nie napisze,bo po pierwsze to nie z nia rozmawialam, a po drugie, wyrazilam
          opinie o potralu , a nie o doradcy i nie bede imiennie pisac, bo i tak kazdy sam
          wybiera.
          • Gość: mycha Re: do Mania-Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:27
            alez sie czepiaja. opinia to opinia,niezly portal, anionimowo i konkretnie i
            naprawde fachowo, jeszcze zeby bylo za darmo....:-)
    • Gość: Michał Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:39
      Jestem pod wrażeniem rozmowy z ''wróżem''na tej stronie, nie dość, że rozmowa
      full wypas profesjonalna, do rzeczy, to na dodatek nie musiałem naprowadzać, a i
      tak w każdym szczególe wszystko się zgadzało.Korzystałem i pewnie będę.
      • Gość: mycha Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 15:46
        Michal, a zdradzisz z którym rozmawiales?
        Kogo możecie polecic z viversum?
        • Gość: kokon Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 08:27
          Napewno odradzam Atis zwykła naciągaczka i
          oszustka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mycha Re:Kokon- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:52
            a dlaczego tak uważasz? miałam pzryjemnośc raz z niąrozmawiać i nie mam takiego
            odczucia. Na viversum z nią rozmawiales?
            • Gość: kokon Re:Kokon- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:22
              Moja droga dlatego tak uważam bo rozmawiałem z nią na viversum i na
              żadne pytanie nie odpowidziała kompletnie nic a nic !jak nie
              wiedziałem tak i się nie dowiedziałem. Oszustka i tyle. Kto chce
              niech korzysta ale ja odradzam!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ANDZIA Re:Kokon- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:10
                Co do Atis podzielam zdanie,mowi to chce mowic,ale nie odpowiedziala na zadne z
                pytan ktore zadałam.Jak dopytywalam to mowila na inny temat.W sumie nic sie nie
                dowiedzialam co chcialam wiedziec.Zawiodlam sie,bo myslalam,ze trafilam do
                profesjonalistki
              • Gość: Łucja Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 11:49
                Witam, ja korzystam z usług tego portalu już od jakiegoś czasu i jestem bardzo
                zadowolona. Dziwi mnie nagonka na ludzi ktorzy sa zadowoleni, w końcu po to jest
                ten wątek.
                Rozmawiałam z Atis i z Heleną, top moje dwie najlepsze wrózki, czy jakies opinie
                o nich znajde?
              • Gość: Maria. Re:Kokon- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 14:09
                Skorzystałam, zachęciła mnie reklama i rozmowa gratis, jeśli chodzi o odczucia,
                to jeszcze nie wiem, czas pokaże, czy spełni się wróżba. Wtedy też będę mogła
                wystawić opinię, może nie odnośnie viversum ile opinię o doradcy.
              • Gość: Helena Re:Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 14:54
                witam,skorzystałam z darmowej rozmowy z Atis i nie za bardzo trafiła, może czasu
                trzeba aby sie spełniło, chociaż mam obiekcje. Jeśli chodzi o viversum, mialam
                problem z zalogowaniem sie, nie przyslali mi linka aktywacyjnego , musialm pisac
                meila o ten link. Bede probowac rozmawiac z inna wrozka, nie wiem jeszcze z kim.
            • Gość: Magnolia Re:Kokon- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 14:06
              jesrtem zachwycona, niewiele mnie kosztowala porada przez email, a jakaż
              pomoc,rozmawialam tez za darmo na viversum pare minut z wrozka, trafne i bystre
              przewidywania.
              Z cala stanowczoscia polecam te strone.
            • Gość: skarby Re:Kokon- Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:49
              A ja nie jestem zadowolona, nie dosc ze mnie wywalilo przy rozmowie gratis to
              jeszzce nie moglam sie tam dodzwonic
          • Gość: mała Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 09:14
            ja tez korzystałam z tego serwisu....i nie moge wypowiedzieć się
            negatywnie
          • aniolek1011 Re: Viversum czy ktos korzystal ? 10.09.08, 10:02
            j atez korzystałam z viversum.i jestem zadowolona. Wróżka- Beata i
            AniA- ale emailowo. co do Pani Beaty- jestem berzdo zadowollona. nic
            jej nie mówiam a ona sama powiedziała mi wiele rzeczy o mnie.a Pani
            Ania...powiedziała mi że bedzie niedługo wokól mnie nowa
            miłość...zobaczymy.....

• Gość: Radosna Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:06
        A ja jestem zadowolona z uslug potralu, nie dosc ze mam stalego eksperta, zawsze
        szybko mam polaczenie i nie mialam nigdy jakichkolwiek problemow.
      • Gość: Dagmara Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:06
        Ja pobrałam rozmowę, mimo to jednak mi ją przerwała, jakaś awarai. Zadzwoniłam i
        momentalnie mi ją przywrócono, jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: pwip Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.phonesat.pl 05.08.08, 13:28
      Nie ale bardziej bym polecał wrozbyonline.pl
      • Gość: mycha Re:kokon Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:35
        rozumiem, ja jednak dostalam konkretne odpowiedzi na pytania od niej. Moze
        spróbuj z innym doradca?
      • Gość: siwucha Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.chello.pl 05.08.08, 21:07
        zarejeestrowalam sie na vieversum,za darmo rozmawialam z Helena i jak na razie dobrze oceniam,ale czas pokaze,na dzis, jej porada na 100 procent pasuje,zobaczymy, czysie spelni...mam nadzieje!!!
    • Gość: Barbara Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:28
      witajcie, ja jestem zadowolona jak juz pisalam wczesniej, a co do Atis, to
      jestem zdziwiona tą opinia, nie slyszalam jeszcze negatywnych opinii na jej temat.
      • Gość: mycha Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 11:27
        no własnie, ja tez nie spotkalam sie z takimi, ale roznie to bywa, kazdy ma
        prawo do opinii, ja na nia nie narzekam,
      • Gość: gośc Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 195.116.35.* 26.10.08, 14:09
        To dobrze.
        • Gość: gosc Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 06.11.08, 23:23
          Mi tak sobie leza usługi i jakosc tego seriwsu ....nie wzbudza zaufania mojego
      • Gość: Mariozo Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: 77.236.26.* 24.10.10, 22:02
        Powiedzcie mi a można pytać dwa razy oto samo ale dwojga różnych wróżbów? Choćby żeby potwierdzić wróżbę czy nie wolno tego robić??
    • Gość: sternik Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.chello.pl 11.08.08, 21:31
      Ja neguje zle opinie o Atis.To cudowna kobietaaaa,wiele jej zawdzieczam,jest niesamowita!!!!
      • Gość: Leila Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 12:08
        Ja też neguję, jestem jej stałą klientką, i uważam, że jest niesamowita.
    • Gość: Jadwiga Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:26
      Dałam się skusić, mimo, iż jestem na bakier z nowościami, od niedawna obsługuję
      komputer i internet, ale porwał mnie ten świat wirtualny.
      Na viversum rozmawiałam z wróżką przez telefon, potem z nią przeprowadziłam
      rozmowę poprzez czat i radość miałam z tego niesamowitą.
      Jestem zadowolona z tego co usłyszałam i na pewno jeszcze nie raz ''poczatuję''z
      moją wróżką.
    • Gość: szperacz Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:35
      Witam, z tego co wiem viversum jest niemieckie (viversum.de) mają stawki fifty fifty czyli 50 % dla portalu 50 % dla wróżki. Wg mnie lepiej skorzystać z porad wróżki na wrozbyonline.pl, mają więcej opcji i wróżka zarabia więcej bo ma 60 % a portal 40 %, no i nie trzeba podawać danych przy rejestracji lub wogóle sie nie rejestrować (0700, GSM, SMS) :) Zawsze jeśli mam do wyboru dwie opcje wybieram lepszą bo jeśli porada jest bardzo dobra to dlaczego mam nie dać zarobić więcej wróżce która ma 60 % a nie 50 %. Do tego prowizja za przekierowanie z opcji telefon jest mniejsza. No i grafika jest dużo przyjemniejsza jak dla mnie :) kiedyś korzystałem z viversum, czasami tam wracam bo nie wszystkie wróżki są i tu i tu. Ale promujmy Polskie rzeczy a nie dajmy zarabiać zagranicznym koncernom (niemcom). Pozdrawiam.
      • iwona.biedermeier Re: Viversum czy ktos korzystal ? 30.08.08, 15:17
        zgadzam się z osobą o niku szperacz.
        tutaj o tym napisałam, wklejam link, żeby się nie powtarzać:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83568847&a=84038372
    • Gość: Brygida Re: Viversum czy ktos korzystal ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 10:19
      Właśnie chciałam się tam zalogować, czytam rożne opinie, ale myślę, ze spróbuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka