Gość: cavet IP: *.jmdi.pl 19.01.08, 20:24 Proszę o informację, czy ktoś wróżył sobie u Iny lub Inki-nie jestem pewna jakie ma pseudo. Wiem, że przyjmuje w Rumii. Proszę o informację.Jestem ciekawa jak wrażenia. Cavet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konst.ancja Re: Wróżka INA lub INKA 03.05.08, 14:08 Ja byłam u niej jakies 7 lat temu, i prawie wszystko sie sprawdziło z tego, co mi powiedziała, chociaz wtedy w to nie uwierzyłam! Później gdzieś wyjechała i straciłam z nia kontakt. Teraz bardzo mi zalezy zeby się z nią znowu spotkać - ma ktos aktualne namiary? Przyjmowała w Rumii w małym domku pod lasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crasa Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.08, 19:22 ja bylam u INY w tym roku -przyjmuje tez w Warszawie.Ja również nie uwierzylam w to co mi wywrózyla-byla średnio miła-kazala wielu rzeczy sie domyslać/interpretacji. A przeciez to ona powinna mi wszystko wyjasnic. Nie potrafila mi powiedziec-za jaki okres zdarzy się to co mi wywróżyła. Nie wiem co o tym myślec-czy tez mieliscie takie wrażenia? jesli ktos jest ciekawy telefonu-podajcie adres mailowy przeslę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.radio.gdansk.pl 05.05.08, 11:47 Więc podaj na forum, bo tu więcej osób sie o nią dopytywało. I wtedy mozna znaleźć kontakt przez wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crasa Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.jmdi.pl 05.05.08, 22:44 nie sądze, aby mozna bylo podawac czyjs telefon tak publicznie. Ale jesli komus zalezy-prosze o podanie maila-wyslę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan122 Re: Wróżka INA lub INKA do Crasy IP: *.centertel.pl 06.05.08, 21:17 bylabym wdzieczna za przeslanie kontaktu do Pani Iny. Dziekuje, joan122@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.radio.gdansk.pl 07.05.08, 11:26 Jeżeli ktoś sie nie ukrywa z tym co robi, to równiez nie ukrywa numeru kontaktowego telefonu. To chyba logiczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
megiwi Re: Wróżka INA lub INKA 16.09.08, 13:56 Witam, poprosze namiary do Pani Inki, moj adres megiwi@wp.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 06.05.08, 22:47 czy mogłabym prosic o kontak do Pani Inki moj mail wiktoria0@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Wróżka INA lub INKA IP: 91.109.165.* 16.11.08, 21:35 Czy mogę prosić o telefon do Pani INy, moj mail blackposh@wp.pl Dziekuje serdecznie Renata Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: Wróżka INA 07.05.08, 16:19 To podaj mi aktualny telefon do niej na konst.ancja@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mya Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.mostostal.gda.pl 14.05.08, 13:44 Hej. Również poproszę namiary do INY. Mój mail: kee69@o2.pl Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
stef-anka Re: Wróżka INA lub INKA 17.05.08, 14:01 ja też bardzo proszę o kontakt do tej Pani. stef-anka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Wróżka INA lub INKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 17:27 Ja także poproszę bebe300@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Wróżka INA lub INKA IP: 213.17.194.* 12.08.08, 13:25 proszę o namiary sylwia.lytkowska@skok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kinia511 Re: Wróżka INA lub INKA 22.09.08, 18:25 witam :) prosze podaj mi namiary na Inę, ja już u niej byłam 5 lat temu w Rumii .... i jestem coraz bardziej niezrozumiale zawinięta....musze isć jeszcze raz bo mam armagedon życiowy .... gda11vw@wp.pl czeeeekammmm Odpowiedz Link Zgłoś
amira-bell Re: Wróżka INA lub INKA 23.09.08, 14:46 jeśli to możliwe serdecznie prosze o tel. lub adres Pani INY.dziękuję, Odpowiedz Link Zgłoś
amira-bell Re: Wróżka INA lub INKA 23.09.08, 15:02 prosze o kontakt do Pani Iny mail:amira-bell@o2.pl.bardzo dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavet Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był IP: *.jmdi.pl 18.05.08, 20:55 czy był ktoś z Państwa juz u INY? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julaaa Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 08:17 Chetnie bym poszła, ale obawiam się autoreklamy.....ktoś zakłada topik, potem ktos zaczyna zachwalac tą Panią. POtem podaje namiary.....ale mam ogromna wiarę, że jednak nie jest to reklamówka kolejnej wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 09:29 Bardzo prosze o przysłanie namiarów na panią Inę julianka1976@gazeta.pl Bardzo mi zalezy, byłam kilka lat temu, a potem stracilam kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavet Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był IP: 193.201.167.* 19.05.08, 10:07 przesle wieczorem (mam w domu). Nie jest to reklama. Po prostu chcialabym wiedziec, czy jej wrozby sie sprawdzają-ja ogolnie nie bylam zadowolona z wizyty-poki co nic sie nie sprawdzilo. Ale moze musze dłuzej poczekac. A jak ze sprawdzalnoscia u Pani? jestem bardzo ciekawa-chcialabym aby moja wrozba sie sprawdzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malmil Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był IP: *.arr.gov.pl 29.07.08, 13:18 Ja również poproszę o telefon do wróżki INY. Mój mail: malmil@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
megiwi Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był 16.09.08, 00:11 Witam, czy mogłabym prosić o namiary do wróżki INKI. Chciałabym iść do kogoś pewnego. Z góry dziękuję. Adres megiwi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka INA IP: *.pools.arcor-ip.net 11.08.08, 17:08 ...mi polowicznie, innym prawie wszystko. Chetnie wybiore sie do niej ponownie ale nie znam adresow: jesli ktos zna, niech sie podzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
m125 Re: Wróżka INA 26.09.08, 21:47 ja mialam wrazenie, ze ona za bardzo probuje naprawic swiat i zbytnio przepuszcza swoje wizje przez swoja subiektywna ocene. ale w sumie mowila sensownie, choc akurat mi w kwestii pracy powiedziala cos, co sie nie sprawdzilo. ja bylam u niej w Wawie kilka miesiecy temu. namiar mam na komorke. sasze, ze to nie tajemnica: 501 367 971 Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Wróżka INA 28.09.08, 12:42 nie powinnaś podawać numeru. to nie tajemnica, ale ta osoba może sobie tego nie życzyć. szczególnie jeśli nie reklamuje się z tym numerem, a jeśli nie ma zarejestrowanej działalności wróżbiarskiej możesz na nią sprawadzić kontrolę z urzędu skarbowego. lepiej nie chwal się tej wróżce, że podałaś jej numer na ogólno dostępnym forum, bo może być tak jak napisałam. po co wróżka ma mieć personalnie do Ciebie pretensję za kontrolę skarbową. znam wróżkę, która ostentacyjnie odmawia spotkań każdej osobie, która pochwali się, że zdobyła kontakt przez forum. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był 06.03.23, 04:12 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżka INA lub INKA-czy ktoś był 26.04.23, 16:08 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś