Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 10:24 Jak oceniacie jej wiedze na temat problemu z ktorym przyszliscie, waszej obecnej sytuacji w zyciu, oraz po uplynieciu tych trzech miesiecy (a moze wiecej) - czy sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 10:25 Oczywiscie jakby ktos pytal - chodzi o Pania Basie z ulicy Hallera. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Wroclaw - wrozka Basia 10.05.08, 22:08 A Ty jak oceniasz? Ja szczerze mowic roznie... roznie sie u niej sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 23:04 Mi sie wydaje ze jest dobra, przynajmniej co do jej wiedzy o terazniejszosci. Byly u niej tez moje znajome i to samo zachwalaly, ale jeszcze jest zbyt wczesnie zeby oceniac czy zgadza sie przyszlosc, chociaz slyszalam opinie osoby ktora do niej chodzi od paru lat i twierdzi ze te 70-80% na pewno sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Wroclaw - wrozka Basia 11.05.08, 15:32 Faktycznie, jesli chodzi o terazniejszosc jest dobra, a przyszlosc.... czasami jej sprawdzalnosc 50-80 %, choc ma bezbledne strzaly, czasem powie o takim szczegole... i kiedy ten szczegol sie sprawdza dokladnie tak jak mowila-to az ciarki przechodza. Bylam u niej kilkakrotnie, ale roznie bywalo, w duzych sprawach niebardzo miala racje,ale moze to tez wynikac z tego ze raczej jest bardzo delikatna, wszystko przedstawia w bardzo dobrych barwach i nawet zle rzeczy stara sie przekazac w mily sposob i troche je nawet ubarwiajac zeby tak zle to nie wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 19:40 hmm tzn??? o tych zlych sprawach...bo ja nie odnioslam wrazenia,zeby usilowala mi przekazac cos zlego, ta duza sprawa z ktora przyszlam rysowala sie pozytywnie. jak mialam jakies watpliwosci to sprawdzala, cos bylo nie tak ale final okazal sie pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: Wroclaw - wrozka Basia 12.05.08, 09:49 U mnie jest podobnie jak u Ciebie. Sprawa z którą do niej poszłamj jest dla mnie bardzo ważna, która ma zadecydowac o moim dalszym życiu.Co do teraźniejszości to zgadza się ze ona wie wszystko ( nie jest to tylko moje odczucie, ale również sporego już grona moich znajomych którzy ją odwiedzili.)Znam osobę któremu się prawie wszystko sprawdziło, u mnie i moich znajomych wiele małych spraw się już sprawdziły. Ja wciąż czekam na rozwiązanie największego mojego problemu czekam od stycznia bo ona twierdzi, że wszystko będzie dobrze. Powiem szczeże, że już zaczynam wątpić. ale z drugiej strony skoro tak wszystko wie o przeszłości i terażniejszości to dlaczego przyszłość ma się nie sprawdzić.Ja odwiedziłam ją już parę razy poprosiłam ją żeby powiedziała mi prawdę a nie to co ja chcę usłyszeć. Powiedziała że wie o tym i jest obiektywna. Wydaje mi się, że w tak trudnej sytuacji w jakiej ja jestem nie opowiadałaby że wszystko się ułoży jeśli wiedziałaby że tak nie będzie.....mam nadzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 11:39 Czy mogłabym uzyskać namiary na ta panią? Z góry dziękuję. biczusia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Wroclaw - wrozka Basia 12.05.08, 12:34 Sluchajcie, ale ona jest tylko czlowiekiem, i to ze zna swietnie terazniejszosc czy przeszlosc nie znaczy ze idealnie przepowie przyszlosc. Jak sama mowi, kazy czlowiek ma wolna wole i sam moze jakas decyzja zmienic swoja wczesniej przepowiedziana przyszlosc. Jesli o mnie chodzi, z tego co mowila to juz dawno powinnam byc zona mojego bylego chlopaka. A po nim spotykalam sie jeszcze z kilkoma,rozstalismy sie pare lat temu. Co ciekawe inne wrozk mowily mi ze sie rozstaniemy i nawet swietnie okreslily kiedy i w jakich okolicznosciach. Oczywiscie mimo to uwazam ze Barbara jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: Wroclaw - wrozka Basia 12.05.08, 13:15 Wiesz co to ja już nie wiem czy robić sobie nadzieje czy nie. Problem polega na tym, że odszedł odemnie mąż,p.Basia cały czas mówi, że wróci. Sprawdza zadaje pytania kartą i cały czas twierdzi, że wszystko między nami się ułoży (byłam u niej o pomoc już 5 razy). Jeśli tobie też mówiła , że będziecie z chłopakiem razem, a tak się nie stało to ja chyba też już dam sobie z nią spokój. Cały czas miałam nadzieje,że jej wróżba sie sprawdzi, ale chyba nie ma sensu szkoda czasu i zdrowia. Przykro by mi było,gdyby się nie sprawdziło, dlatego, że jej zaufałam i uwazam, że jest świetna. Polecałam wszystkim znajomym którzy wracali od niej zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: Wroclaw - wrozka Basia 12.05.08, 13:17 Wiesz co to ja już nie wiem czy robić sobie nadzieje czy nie. Problem polega na tym, że odszedł odemnie mąż,p.Basia cały czas mówi, że wróci. Sprawdza zadaje pytania kartą i cały czas twierdzi, że wszystko między nami się ułoży (byłam u niej o pomoc już 5 razy). Jeśli tobie też mówiła , że będziecie z chłopakiem razem, a tak się nie stało to ja chyba też już dam sobie z nią spokój. Cały czas miałam nadzieje,że jej wróżba sie sprawdzi, ale chyba nie ma sensu szkoda czasu i zdrowia. Przykro by mi było,gdyby się nie sprawdziło, dlatego, że jej zaufałam i uwazam, że jest świetna. Polecałam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: Wroclaw - wrozka Basia 12.05.08, 13:32 Mam pytanie do kaski123, chciałabym porozmawiać z Tobą nie na forum, możesz podać mi jakiś swój kontakt może emeil.Byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 do andzi-ia2 12.05.08, 18:23 andz-ia2 napisz na maila gazetowego kaska123@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leah Re: do andzi-ia2 IP: *.chello.pl 08.09.08, 22:24 Czy ktoraś z Pań mogłaby mi wyslac namiary do wróżki Basi na moj email: leah.1@gazeta.pl? z gory dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
alusia3247 Re: do andzi-ia2 12.09.08, 15:04 Pani Basia Wrocław ul. Krakusa tel. 0510283852 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evans Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: *.lanet.net.pl 25.06.08, 22:10 Kasia! masz też namiary do innych wróżek we Wrocławiu? dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Wroclaw - wrozka Basia 09.09.08, 08:14 Byłam u kilku takze mam namiary- o ile to bylo pytanie do mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: 89.174.105.* 28.05.08, 14:30 Ja sie zgadzam z innymi - pani Basia daje wiele prawdziwych szczegolow na temat terazniejszosci, ale z przepowiadaniem przyszlosci juz nie jest tak dobrze. Pamietajcie jednak, ze Tarot pokazuje nam tylko mozliwy rozwoj sytuacji, jednak to my podejmujemy decyzje i decydujemy o naszym losie... Mnie sie sprawdzilo kilka niewaznych szczegolow, te najwazniejsze przepowiednie jednak nie. Rzeczywiscie Pani Basia nie lubi (nie mowi?) o zlych rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evans Re: Wroclaw - wrozka Basia IP: *.lanet.net.pl 25.06.08, 22:07 czy ktoraś Pań mogłaby mi dać namiary do wróżki Basi? dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wroclaw - wrozka Basia 06.03.23, 01:21 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś