Gość: aaaaa IP: *.fortbema.net 19.06.08, 18:42 Czemu dajecie wpływać na swoje życie jakimś obcym osobom czyli wróżkom? Po co wam to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Czemu? IP: *.magma-net.pl 20.06.08, 00:58 Ja poszlam do wróżki gdy byłam totalnie skołowaciała i nie wiedziałam co mam ze sobą w zyciu zrobic. Podświadomie czułam, że czeka mnie cięki los w najbliższym okresie i chciałam doweidzieć sie co mnie czeka. Mimo, że z tej wróżby nic sie nie spełniło to ten makaron jaki mi nawinieto na uszy dał mi nadzieje i pomóg przetrwać ciężkie czasy. Nadzieja mnie nie zabiła, gdyby nie wróżba to pewnie bym popełniła samobójstwo, ona trzymała mnie przy życiu, że może kiedyś się spełni i będę szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czemu? IP: *.gprs.plus.pl 22.06.08, 14:17 Odpowiednikiem rosyjskiego "czemu" jest polskie "dlaczego", a co do wróżek, - wolny kraj i każdy ufa komu chce. Oczywiscie nie mowimy tutaj o jakims maniactwie, ale dlaczego nie zrobic sobie przyjemnosci i nie posluchac przez godzine ,albo dwie jak to sie bedzie dalej w zyciu wiodlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: bo tak! IP: *.centertel.pl 22.06.08, 15:41 Bo chcę,bo mam taki kaprys,ochotę itp.A dlaczego np. ludzie chodzą do kościołów?Mnie to dziwi,ale nie pytam-ich sprawa.Albo do barów?Albo... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: bo tak! 22.06.08, 17:34 ;) Tekla, dziwnie pytasz... Do baru chodzą, zeby się napić. Do kościoła chodzą, bo się napili. a do wróżki, zeby wiedzieć, czy będzie za co pić i czy ksiądz się nie dowie. Odpowiedz Link Zgłoś
fragolina79 Re: bo tak! 22.06.08, 18:17 :):):) dobre ewajanson-on-line napisała: > ;) > Tekla, dziwnie pytasz... > Do baru chodzą, zeby się napić. > Do kościoła chodzą, bo się napili. > a do wróżki, zeby wiedzieć, czy będzie za co pić i czy ksiądz się nie dowie. Odpowiedz Link Zgłoś