Gość: Ona IP: *.aster.pl 17.08.08, 10:14 Witam szukam osob, ktore korzystaly z uslug Ewy Janson prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: błe Re: Szukam osob ktore korzystaly z uslug Ewy Jans IP: 212.244.174.* 18.08.08, 10:14 dajcie juz spokoj z ta kobieta. w sumie to mi jej szkoda, nie tyle jej, co swiata, ktory sobie stworzyla i w niego uwierzyla, odcinajac sie od rzeczywistosci. to sie chyba autyzm nazywa???? wystarczajaco zlego juz sie nadzialo. mysle, ze kazdemu, kto jest w miare inteligentny, dalo to do myslenia. Z drugiej strony jest to zastanawiajace skad tyle ludzi nienawidzi tej kobiety. Przeciez gdyby byla dobra osoba nie wzbudzalaby takich negatywnych emocji. Mowi sie, ze przyciagamy ludzi, zdarzenia, ktore sa pochodna naszych mysli, nas samych. I tu tez jest odpowiedz, dlaczego jest tyle obelg w stosunku do tej osoby. Bo ona sama jest zatruta i takich ludzi do siebie przyciaga. Nic dodac nic ujac.Zostawcie kobiete w spokoju. Niech sobie zyje i jest szczesliwa, skoro takie zycie daje jej radosc. ps. a tak dla pani wiedzy, pisze pani, ze zna lepsze metody niz magia, a na stronie jak byk widnieje, ze zajmuje sie Pani magia. Troche za duzo tych niespojnosci, czyzby przerost formy nad trescia? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma7 Re: Szukam osob ktore korzystaly z uslug Ewy Jans 18.08.08, 10:49 Dlaczego, poniewaz gdyby na swojej stronie nie byloby mowy o magii nikt by nie zadzwonil do niej, na tym bazuje, po proste. W ten sposob zarabia na ludzich i to caklkiem nie male pieniadze., znam osoby ktore oszukala.Moze to daj cos myslenia PANI JANSON i zaprzestanie temu wszystkiemu, bo wlos sie jezy na glowie. Najlepiej jest zerowac na naiwnych osobach.Niech to bedzie przestroga dla innych , nie dajcie sie nabrac.Wszytskie emaile od niej byly konkretne, brak rownowagi w tym wszytskim,tak byly napisane zeby klient nie mial punktu zaczepienia. Na tym to oszustwo polega.Ochrona dla firm za 3500 tys, jaka ochrona? Pytam sie jaka? Zadna firma nie zglosi sie do tej Pani jak zobaczy zdjecia. Na policje sie z tym nie pojdzie , bo nikt w to nie uwierzy, chociaz znalazla sie taka , ktora poszla i nic z tego nie wyszlo, policja nie uwierzyala i wcale sie nie dziwie. Nic bez przyczyny sie nie dzieje, za duzo jest klientow oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szukam osob ktore korzystaly z uslug Ewy Jans IP: 212.244.174.* 18.08.08, 11:08 dajcie juz spokoj. babka wystarczajaco oberwala po glowie. koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: ktoś ci pozwolił na chamstwo, 18.08.08, 15:37 które prezentujesz? bo ja na pewno nie. swoje oceny schowaj sobie do kieszeni. ja tu nie oceniam nikogo ani ludzi, ani klientów tym bardziej. anonimowe chamstwo jest dobre, ale na krótką metę. i których klientów? dlaczego jacys tacy "anonimowi" się zrobili? bo ja wiem, dlaczego. Edyta podjudza, a oni wiedzą, co zbabrali sami w swoim życiu. po prostu przystopuj i już. a oceny takich jak ty mnie nie interesują. nie robisz tu nagonki, bo dla mnie jesteś tylko nikiem, który się mści za swoje niepowodzenia. chesz kogoś ugryźć, ugryź siebie - może się wreszcie obudzisz. i tobie podobni również. Odpowiedz Link Zgłoś
margitta123 Re: ależ mnie to śmieszy 18.08.08, 15:47 To przestaje być zabawne.Czytam i czytam i nie mogę uwierzyć w te banialuki, jeśli masz coś przeciwko E.Janson, to pogadaj z nią osobiście, czujesz się skrzywdzona-po co tyle jadu. Nie odczuwasz trudów z odczytaniem siebie,czy rozdowjeniem jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Pani Ewo Janson, prawda jest tak, że pani oszukuje IP: *.acn.waw.pl 26.08.08, 11:07 Np to pani tu kiedys podnosila (poruszala watki) tematy znanych wrozbitow, wrozek lżąc sobie z nich. Lzyła sobie pani z młodszych wróżbitów, tylko ze ci mlodsi mają jakies zasady, a pani ich nie ma. Pracuje pani na wiwersum, i wrozby online anonimowo pod pseudonimem, jakim, nie wiem. To Pani Wie, ale wiem tylko, ze chciala pani zniszczyc pewne osoby piszac tu negatywy o nich, zeby mogla pani te 4,99 za minutke sobie nabic z linii 0700. To smieszne... Oczerniala pani tu znanych wrozbitow, wrozki nie jednokrotnie, wprowadzaja ludzi w bląd. Sama pani jest swieta, od magii... Ale znam osoby, pisza na innych forach i watkach, ktore mowia ze pani wyludzila grube pieniadze od naiwnych kasiastych klientek... Jak Pani moze tak oszukiwać ludzi, przeciez to normalne, ze powazna osoba nie wytoczy pani procesu, bo to wstyd ze sie korzystalo z pani uslug magicznych... Magia jest zla... i koniec... Powinna pani isc do kosciola, pomodlic sie, to jest prawdziwa magia, a pani wierzy w jakies glubie zabobony... wstyd, tak oszukiwac ludzi klintow Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Ale z ciebie głupek, az żal patrzeć :( 26.08.08, 18:30 i gó... wiesz w dodatku, co do tych młodych wróżbitów też. Chłopaki pewnie rozwiną skrzydła, a ty jak się dorobisz to się może do nich po poradę zgłosisz, zasilając swoje konto o 20 pln. a potem tu wywalisz wątek, że są drodzy albo coś innemu komuś wywalisz. Frustracja zawsze działa tak samo - błoto wywala się na innych, zamiast to błoto ąz własnego życia. Cóż, ryzyko zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Korzystalam i jestem zadowolona! 18.08.08, 16:34 ewa natychmiast mi udzielila porady, natychmiast mi odpisala, i nie zazadala za pomoc ZADNYCH pieniedzy ( dla mniej inteligentnych udzielila mi swojej pomocy za DARMO) Wiec jak to jest, ze znajduje sie jedna gora dwie osoby i robia takie bagno? Jak to jest, ze znajdzie sie taki czlowiek, ktory nie widzi swoich bledow i chetnie swoje niepowodzenia przezuca na innych? W tym przypadku na Ewe. Kobieto zle Ci w zyciu? To je zmien! po co siedzisz i plujesz jadem? dziwisz sie, ze facet uciekl? Ja sie nie dziwie. Kto by z taka osoba jak Ty wytrzymal? Tyle jadu i nienawisci ile w sobie masz nawet swiety by nie zniosl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilma7 Re: Korzystalam i jestem zadowolona! IP: *.polsteam.com 19.08.08, 09:22 Pare osob naciagnela i tyle.Moze udzielila Ci porady przez internet, tak to kazdy potrafi, zejdz na ziemie:) Moja kumpele naciagnela na 500zł i nic z tgo nie ma.Skutek byl odwrotny. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Korzystalam i jestem zadowolona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 10:32 Zgłos sprawe do prokuratury i zajmą sie nią ,jezeli jest oszustką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: Anonimowosć rodzi komfort IP: *.chello.pl 19.08.08, 12:23 wymysłów i manipulacji. Można napisać wszystko. Gdyby były tu nazwiska, wyszłyby "kwiatki". Na przykład takie, że "zakochana" osóbka oczekuje powrotu "kochanego" przez nią faceta w łóżkach innych panów, którzy mogą ją ustawić finansowo. Że donosi na swoich szefów i wszędzie węszy podstęp i oszustwo, tylko nie u samej siebie. W końcu okazałoby się, że ta osóbka ma rozchwiane emocje i moralność i kompletnie, ale to kompletnie nie umie sobie radzić ze swoim życiem, za to uwielbia nagonki na innych. I tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Korzystalam i jestem zadowolona! 19.08.08, 16:22 Gość portalu: wilma7 napisał(a): > Pare osob naciagnela i tyle.Moze udzielila Ci porady przez internet, > tak to kazdy potrafi, zejdz na ziemie:) > Moja kumpele naciagnela na 500zł i nic z tgo nie ma.Skutek byl > odwrotny. > pozdro Moze i Twoja "kumpela" nic z tego nie ma. Ja jednak otrzymalam pomoc od Ewy, zyskalam dzieki tej pomocy bardzo duzo. I zyskam jeszcze wiecej. I nie prosilam o powrot kochanka, nie prosilam o złorzeczenie na kogos z mojego otoczenia. Prosilamo zwykla pomoc. i ja otrzymalam. Wiec moze nie neguj czegos o czym nie masz pojecia. Widocznie cos z ta Twoja "kumpela" nie tak skoro dala sie naciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_5 Już nie ktoś albo naiwna? 19.08.08, 11:16 Ludzie z honorem załatwiają takie sprawy oko w oko a nie tchórzliwie ukrywając się pod różnymi nicami i szukając anonimowych pomocników,bo tak najprościej!!! Proponuje: wsadz głowę w kubeł,usiądz w kącie i płacz nad własną głupota-chociaż tobie widzę już nawet to nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
margitta123 Re: To było do Ona! 19.08.08, 12:34 Popieram, pisałam o tym ciut wyżej, a może po prostu, powinna udać się po pomoc, do specjalistów?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: To było do Ona! IP: 212.244.174.* 19.08.08, 13:31 Ku...mac...dajcie juz spokoj. widac w zyciu kazdy rżnie wszystko i wszystkich. temat Ewy Janson jest juz troche "leciwy". Niech kazdy zachowa dla siebie opinie i tyle. Skoro oszustka to nie chodzcie do niej. Dajcie innym i jej zyc. I tak kazdy w swoim zyciu zaplaci za to co zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma7 Re: Szukam osob ktore korzystaly z uslug Ewy Jans 20.08.08, 08:05 Wisz co z nia wszystko ok, natomiast jesli ktos mowi na samym poczatku ,ze sparwa jest prosta, obiecuje to i tamto a potem wychodza w trakcie niestworzone historie to raczej inaczej tego nie mozna nazwac jak naciagactwem, tu nie mowa o 100 zł ale o 500zł. Nie ma zadnej pozytywnej opinii o tej kobiecie wrecz przeciwnie same negatywy a to o czyms swiadczy.Kolezanka nawiazala kontakt z tymi osobami i one to potwierdzily takze nie opowiadaj glupot, wlos sie jezy na glwoie. Jesli widzi,ze cos nie wyjdzie to od razu sie mowi o tym a nie obiecuje cuda na patyku!!!!!!!!! / jesli ta kobieta w ogole posiada takie zdolnosic. W dzisiejszych czasach kazdy moze sobie zalozyc strone internetowa i oszukiwac ludzi.Takie czasy nastaly. To tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: historia "czarnego bursztynka" dowodzi, IP: *.chello.pl 20.08.08, 09:58 że napisać tu można wszystko, chociaż nie wszystko z tego jest prawdą. Historia tej dziewczyny dowodzi też, że "Czarny bursztynek" zaczyna się zmieniać i niedługo będzie bardzo fajną osobą. A dlaczego? Bo chce tego i uzywa do myślenia głowy, a nie tego co ty, "wilmo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny.bursztynek Re: historia "czarnego bursztynka" dowodzi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:01 bardzo przepraszam ale nie rozumie tego ostatniego wpisu można jaśniej jak już ktos wyciera się widze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: historia "czarnego bursztynka" dowodzi, IP: *.chello.pl 20.08.08, 10:12 :) nikt się Tobą nie wyciera, to było jak najbardziej pozytywnie dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny.burstzynek Re: historia "czarnego bursztynka" dowodzi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:47 ale jakoś tego nie zrozumiałam można jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Nie, moja droga, koniec to będzie 21.08.08, 09:22 kiedy ja tak zdecyduję. Końcem będzie opublikowanie twojej historii. może dziś, a może za tydzień wątek założę, pomyślę. Może nawet z imieniem i nazwiskiem, żeby twój szef wiedział, kto go tak "urządził" niedawno. W twoim przypadku tajemnica mnie nie obowiązuje, niestety dla ciebie. jeśli ci "kumpela" nie przekazała - na co liczyłam - to ja ci przekazuję: od tak dawna drążysz za moimi plecami, że po prostu zdjęłam z ciebie rękę. Myślałaś, ze ja nie wiedziałam? i jeszcze miałaś czelność prosić mnie o cokolwiek? Może tu jesteś anonimowa, ale dla mnie twoja historia nie jest. Częściowo pokazałaś kim jesteś, wycierajac się mną - jak to fajnie napisał czarny bursztynek. Robiąc rebelię, licz się z jej skutkami, dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka to moze moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:01 czytam forum i wlos mi sie jezy na glowie, jakimi epitetami obrzucacie Ewe i siebie nawzajem. I tutaj sie w jednym musze z nia zgodzic, jesli macie takie charakterki jak pokazujecie na forum, to wcale sie nie dziwie ze oni odchodza. Sama skorzystalam kiedys, nie za 500zl, duzo mniej. Efekt? Ja - szczesliwa. Nie w taki sposob jak sobie to wyobrazalam kiedys, ze "chce jego i koniec". Klapki mi spadly z oczu, byc moze dzieki Ewie Janson, byc moze dzieki innym czynnikom, ale spadly. Odzyskalam poczucie wlasnej wartosci, radosc zycia, radosc z bycia z kims kto mnie szanuje i kocha a nie z kims przez kogo cierpie. Zniknal moj zaslepiony egoizm, nawet zycze tamtemu duzo szczescia, szczerze, bo mu bedzie potrzebne. Czy chcial wrocic? Mysle ze tak. Ale wywolalo to tylko moj pusty smiech. Jak oceniam dzialanie Ewy? Hm...niezaleznie od tego jak potoczyly sie sprawy, ja jestem szczesliwa, wiec oceniam je pozytywnie. Dziwi mnie ze dorosle kobiety sa w stanie swoja gorycz wylewac na forum, obrzucac blotem drugiego czlowieka, a pewnie kazda z was uwaza sie za bogata duchowo, swiadoma i dojrzala. Wywlekaniem czyjegos prywatnego zycia, wygladu, szkalowaniem jak sie da nie pozbedziecie sie tej zolci ktora w was siedzi bo cos poszlo nie po waszej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: to nie były kobiety, tylko "kobiety" 22.08.08, 20:28 taki specyficzny rodzaj, który szuka szczęścia i pozycji w życiu poprzez nie napiszę "co" ustawionych w życiu dyrektorów, prezesów tudzież innych. Mówią,że kochają, ale kochać nigdy nie potrafią. ukrywają fakty, osobowość, lawirują. Podejrzewam, że tego typu osoby wszystkich w końcu obsmarują, bo nie umieją sobie poradzić ze swoim "ja" i zawsze szukają winy we wróżkach, doradcach, jasnowidzach i innych. A mi to raczej nic złego nie zrobiły. czego mam się wstydzić? Dzieci mam fajne, wyglądam jak wyglądam, a skromnych warunków mieszkaniowych się nie wstydzę, bo nie zarabiam przez to "coś" facetów. Wolę żyć skromnie. wybajdurzyć na forum można wszystko, niestety. A tak na marginesie, moje 2 panie, uczestniczące w wątku: czasem lepiej poczekać i zrobić z żaby królewicza, bo warto!!!!! niż się rozdrabniać na sypialnie pseudo - królewiczów. powodzenia, dziewczyny, bo będzie wam potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do blądynki Re: to moze moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:42 prawdziwa blondynka z Ciebie wmówić Ci że nie kochasz i żebyś pokochała innego to ja za darmo umie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: spadówa, towarzystwo 22.08.08, 20:50 wzajemnej adoracji!!!! tu pyskujecie, a po moich koleżankach wróżkach i jasnowidzach jęczycie o pomoc za darmo - też mi filozofia życiowa:) co wy myślicie że my was nie znamy - grupka co poniektórych z forum, pozornie skrzywdzonych, a wredotę to czuć na kilometr? a potem o coś kogoś prosicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka do Pani ktora juz zdazyla wylac zolc tez na mnie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 23:04 przynajmniej nie jestem na bakier z ortografia droga pani, i pisze "umiem" a nie "umie":D obrzucanie teraz mnie blotem? bardzo prosze, ja juz jestem wysoko ponad tym co was jeszcze dreczy bidulki, moze za sprawa Ewy:) ps:czepianie sie z bezsilnosci czyjegos wygladu, warunkow itp. jest ponizej poziomu ktory ja i jak sadze p.Ewa reprezentujemy wiec nie warto nawet wkladac wysilek w komentarz. nie napisalam jako obronczyni ucisnionej Ewy Janson, szczerze to mam gdzies opinie na jej temat, ale naprawde radze sie bardziej zastanowic nad soba niz skupianie negatywnej energii na kims innym. wracam do lozka do mojego PRAWDZIWEGO krolewicza, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły moje skromne zdanie ... IP: 213.92.180.* 23.08.08, 17:58 Czytam i czytam, bo dużo się nasłuchałem o Pani Ewie. Dobrego, złego... Takie jing i jang czy jakoś :D Ja osobiscie jeśli miałby taki dar jak Pani Janson uważa, że ma to z miejsca bym mówił co moge zrobic a co nie. Rozumiem, że etyka wymaga tego aby chcieć dobrze dla klienta i szukać dla niego tego dobrego wyjścia... Ale każdy ma swoją wole! To tak jakby ktoś na kogoś urok miłosny rzucał... Wpływa na jego wole... Uszczęśliwia na siłe. Pani Janson własnie to robi! To wpływanie na czyjąś wole. Ok, kobieta się upiera " ten i żaden inny, dam Pani te 500 zł jeśli on wróci" ... 500 zł to dla niektórych majątek... I jesli już ktos jest skory tyle wydać a potem okazuje się, że jedyne co dostaje to "wmówienie", że nie kocha tamtej osoby to się nazywa Pani Janson PSYCHOLOGIEM a nie kims kto zna jakieś sposoby łączenia energetycznie czy jakoś... Nie znam się. Wpływa Pani na wole innych ludzi Pani Janson. Szkoda. Ale nie wiem już jaki Pani ma w tym cel. Gdybym ja brał za coś aż 500 zł czy czasami podobno nawet 1.500 to naprawde zrobiłbym to co ktoś chce. Wpływanie na czyjąś wole zawsze jest złe! Nie ważne czy korzysta się przy tym z magii czy psychologicznej paplaniny. Wiem, że Pani Janson wiele osób prrzyjmuje na "uczniów" za darmo... Więc ja już nie nie rozumiem. Może Pani wierzy w to, że ma Pani władze nad ludzkim życiem i wiedze na temat co komu daje szczęście... Ale to nie jest możliwe. Nawet Bóg tego nie wie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zwykłego Re: moje skromne zdanie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 19:24 podpisuje się pod tym rękami i nogami co zwykły napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły Re: moje skromne zdanie ... IP: 213.92.180.* 23.08.08, 21:03 Już niebawem dane nam będzie przeczytać o tym, że Pani Janson to Duch Święty, który nie narusza woli lecz łaskawie za niecałe 600 zł prowadzi nas na nasza droge... A my nieświadomi jak zombie podąrzamy ku światłu... Wchodzimy do tunelu na którego końcu będzie wielki transparent... " PRZERABALES 500 ZL NA TO BY DOWIEDZIEC SIE, ZE TO CZEGO PRAGNIESZ JEST ZLE I MASZ CIESZYC SIE TYM CO MASZ - STARE PRAWDY BABCI JÓZIU NIE TANIE SĄ" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zwykłego Re: moje skromne zdanie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:17 zwykły owacje na stojąco dla Ciebie i niech żyje Babcia Józia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: moje skromne zdanie ... IP: *.acn.waw.pl 26.08.08, 11:22 Zwykły napisał: ,,Ale każdy ma swoją wole! To tak jakby ktoś na kogoś urok miłosny rzucał... Wpływa na jego wole... Uszczęśliwia na siłe. Pani Janson własnie to robi! To wpływanie na czyjąś wole. Ok, kobieta się upiera " ten i żaden inny, dam Pani te 500 zł jeśli on wróci" ... 500 zł to dla niektórych majątek... I jesli już ktos jest skory tyle wydać a potem okazuje się, że jedyne co dostaje to "wmówienie", że nie kocha tamtej osoby to się nazywa Pani Janson PSYCHOLOGIEM a nie kims kto zna jakieś sposoby łączenia energetycznie czy jakoś... Nie znam się. Wpływa Pani na wole innych ludzi Pani Janson. Szkoda. Ale nie wiem już jaki Pani ma w tym cel. Gdybym ja brał za coś aż 500 zł czy czasami podobno nawet 1.500 to naprawde zrobiłbym to co ktoś chce. Wpływanie na czyjąś wole zawsze jest złe! Nie ważne czy korzysta się przy tym z magii czy psychologicznej paplaniny." ZGADZAM SIę Z TYM, śWIETA RACJA!!! MAGIA JEST ZLA, BO TO WPLYWANIE NA CZYJąś WOLę, CZLOWIEK JEST ISTOTą DUCHOWA, TAK JAK BOG... BóG DAł NAM WLASNIE WOLNą WOLę, BYśMY BYLI SZCZESLIWI... TAK SAMO CZLOWIEK POWINIEN DAWAC WOLNA WOLE, A Z TEGO CO WIADOMO, PANI EWA STOSUJAC MAGIE, NISZCZY LUDZI... TO SIE KIEDYS PRZECIW NIEJ OBRUCI, ZRESZTA TE WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE SA JUZ SKUTKIEM JEJ NIEUCZCIWOSCI, PRAWDA WRESZCIE WYSZLA, I ZLO WROCILO DO NIEJ, ZE LUDZIE PISZA PRAWDE O NIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: moje skromne zdanie ... IP: *.acn.waw.pl 26.08.08, 11:25 wpywanie na wolna wole, za pomocą magii zawsze sie obraca przeciwko manipulantom... to jest zle... czytanie tarota to co innego, ale stosowanie magii na powrot ukochanego to psychomanipulacja, psychologiczna czy energetyczna... to jest zla kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Sylwia, ty podły kłamczuszku, 24.08.08, 09:59 konsekwentnie zatajasz przed innymi pewien bardzo ważny kawałek tej historii, ale o tym następnym razem. Ja się wywiązałam z tego, co miałam zrobić. Mącisz tak, że namąciłaś sobie. Wiesz, co mnie dziś rano rozbawiło do łez? Pewnego dnia staniesz przed tym facetem i będziesz mu musiała powiedzieć, jak wielkie miałaś parcie na "warszawskiego męża" i ile razy go zdradzałaś. będziesz musiała, albo będziesz sobie żyła z tym pręgierzem winy bardzo długo. Faceci do pewnych spraw mają szósty zmysł, naucz się tego wreszcie. to buziaki, sylwuniu, a reszta przy okazji. PS. mam tylko nadzieję, ze wkręcane przez ciebie osoby nie narobiły głupot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sylwia, ty podły kłamczuszku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 21:38 straszna ta pani janson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły zniknięcie... IP: 213.92.180.* 29.08.08, 12:40 Gdzie się podziała Pani Ewunia? W sumie ja tez bym zwiał ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: zniknięcie... Ty pewnie tak, ale nie ja, 30.08.08, 18:23 to nie w moim stylu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: zniknięcie... Ty pewnie tak, ale nie ja, 30.08.08, 18:32 Ewo pojawiaj sie czesciej bo niedlugo harpie zerujace na Tobie wynajma detektywa, ktory zacznie Cie poszukiwac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: zniknięcie... Ty pewnie tak, ale nie ja, 30.08.08, 18:37 Przecież bywam regularnie w różnych wątkach :DD Oni robią swoje, a ja robię swoje - tak jest najlepiej, każdy ma swoją "działkę" w życiu wyznaczoną i już. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: zniknięcie... Ty pewnie tak, ale nie ja, 30.08.08, 18:47 ewajanson-on-line napisała: > Przecież bywam regularnie w różnych wątkach :DD > Oni robią swoje, a ja robię swoje - tak jest najlepiej, każdy ma swoją "działkę > " > w życiu wyznaczoną i już. Oj Ewa Ewa... swoj fanklub zaniedbujesz ;) Kazdy ma swoja robote w zyciu przydzielona i niech kazdy ta robote wykonuje jak najlepiej. Jesli zyciowym zadaniem harpii jest opluwanie innych ludzi to jest mi ich z calego serca zal. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: zniknięcie... Ty pewnie tak, ale nie ja, 30.08.08, 19:01 z poczty pantoflowej wiem, że część fanklubu miała poważne kłopoty, dlatego zaniedbali mnie;) ale tu nie o to chodzi, bo życie jest zaskakujące i tyle. Chodzi o to, żeby stać dalej na swojej pozycji i wytrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups;) Re: zniknięcie... Ty pewnie tak, ale nie ja, IP: 212.244.174.* 01.09.08, 09:46 no i wszyscy stoją i mają się rewelacyjnie...i nikt nie ma żadnych kłopotów wręcz przeciwnie:). Twoja poczta pantoflowa źle chodzi;). No ale cóż, tak to w życiu bywa. A i życie jest zaskakujące owszem... na szczęście na nasza korzyść. Przyjmij do wiadomości kobieto, ze bez ciebie wkońcu ludzie ruszyli do przodu:). I tylko słaba jednostka da się Tobie manipulować.Megalomanii w Tobie za dużo:), a i bujna wyobraźnia także działa. życzę dalszych sukcesów w ratowaniu zbłądzonych dusz:). Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: A może niektórzy ruszyli, bo przyszedł 01.09.08, 15:34 ich czas, żeby ruszyć. Tylko wcześniej nie wytrzymali ciśnienia i musieli kogoś opluć i obszczekać. Więc jeśli tak, to ja tę zasługę przypiszę sobie, i to bez megalomanii, ale za to fachowo i ze znajomoscią mojej branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Ewa Janson - kim ona jest? IP: *.eranet.pl 12.09.08, 01:47 Kim jest ta kobieta? Dlaczego jej osoba wzbudza tak wiele negatywnych emocji? Moim zdaniem to biedna kobieta. I to dosłownie biedna. Niedawno widziałam ją rozdająca na ulicy ulotki, a dziś znalazłam to ogłoszenie : warszawa.gumtree.pl/c-Praca-szukam-pracy-roznios-lub-rozdam-ulotki-W0QQAdIdZ73592229 klikając na zakładkę: zobacz inne anonse ogłoszeniodawcy można przekonać się,że chodzi właśnie o pania Ewę. Nie jest takie złe, że zajmuje się wróżbami i pomaganiem nie majac do tego uprawnień i kompetencji. Złe jest to, że oszukuje ludzi, którzy tak jak ja zgłaszają się do niej gdy zabrakło już nadziei na rozwiązanie problemów. Jej prostacki spryt wypisany jest nie tylko na jej twarzy ale także na tym forum. Wystarczy przeczytać jej komentarze. Ktoś,kto chce pomagać ludziom nie może mieć w sobie takich złych emocji i nie może w tak prostacki sposób pisać o innych. Może ktoś powinien zaoferować pani Ewie normalną uczciwą pracę, może wtedy skończą się jej oszustwa i wylewane tu żale oszukanych i skrzywdzonych przez nią osób. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Ewa Janson - kim ona jest? 12.09.08, 11:39 Skoro jak piszesz "Jej prostacki spryt wypisany jest nie tylko na jej twarzy ale także na tym forum. " to po jakiego kotka korzystalas z jej uslug? to juz sie robi meczace choc wczesniej glupota smieszylo. nie masz co robic? swedza Cie raczki? to podrap zamiast pluc jadem i ludzi obrazac. myslisz,ze jestes lepsza bo przyszlas i niezalogowana pod jakimstam sobie ip obrazasz do woli? opluwac z kata kazdy potrafi a otwarcie powiedziec co sie mysli to juz z tym krucho. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: daj spokój, Sadosia, nawet 12.09.08, 13:55 nie wiadomo, czy ta osoba korzystała kiedykolwiek z moich usług. tu się ścierają konkurencja, panele ezoteryczne i często anonimowo piszą ludzie, którzy nie radzą sobie z rzeczywistościa. Śledzenie nocami po internecie, sprawdzenie innych wpisów pod tym IP w różnych miejscach - często wulgarnych i nie raz wyglądających na mężczyznę po prostu,daje obraz delikatnie rzecz ujmując rozchwianej osobowości. Dawanie idiotycznych ogłoszeń na gumtree też dobrze o psychicznej równowadze nie świadczy. Mi to raczej krzywdy nie robi, po prostu ten ktoś wydaje świadectwo o sobie. I pewnie jeszcze kiedyś to zrobi. Anonimowo, oczywiście - widocznie obawia się prawdy. A poza tym w ezoteryce wszyscy co jakiś czas robia sobie trochę wolnego, zajmując się czymś innym. powodem jest #1..., które osoby takie jak "anna" na nas wylewają. I wielu ezoteryków pracuje w różnych innych zawodach - to nie ujma, to po prostu życie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: daj spokój, Sadosia, nawet 12.09.08, 14:01 Ewcia mozliwe, ze i tak jest. Ale czy juz naprawde nie mozna sobie odpuscic? czy faktycznie ludzkim hobby jest wylewanie pomyj na glowe? czy nie mozna po ludzku sie zachowac? trzeba jak bydle? I nie mam zamiaru przepraszac za slowo bydle, bo tak wlasnie widze ta sytuacje. bydlo sie zebralo i kopie jedna osobe, anonimowo, bo tak lepiej, bo tak wygodniej i fajniej. zalosne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: daj spokój, Sadosia, nawet 12.09.08, 14:09 Nie wiesz, czy to bydło w sensie stada, czy może 2 osoby z takim hobby. Konkretna osoba pisze o konkretnej sprawie - ale to ryzykowne, bo mogę rozpoznać klienta i wtedy stornować odpowiedź i po prostu ujawnić prawdę. Więc lepiej w ten sposób, albo po prostu nie znam tej osoby i tyle. Ludzie różne rzeczy robią i chyba nigdy nie poznasz - czego ci nie życzę - dna ich podłości. Ostatnio tutaj w kółko pojawiają się wątki , że ktoś tam jest naciągaczem, nazwisko za nazwiskiem. Niektóre nicki czy styl pisania powtarzają się. I momentami radochę mam, że niektórym z tych oczerniających wszystkich nikt i nic nie mógł pomóc :D I nigdy nie pomoże. Co dajesz, to zbierasz - to żelazna zasada. Ale , w przypadku fali nieszczęść losowych, szuka się winnych naokoło siebie, a nie wewnątrz siebie. Przypomina mi to nieco sytuację "zabiłem babcię, bo nie dała na nalewkę. Jak to źle postąpiłem, przecież mi się należy". Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Szukam osob ktore korzystaly z uslug Ewy Jans 05.03.23, 22:52 Obłędne Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Szukam osob ktore korzystaly z uslug Ewy Jans 26.04.23, 10:44 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś