Gość: luna IP: 195.70.11.* 11.11.08, 16:28 Sprobujcie tego ! www.taraka.pl/index.php?id=_psy.htm Pozdrawiam i zycze powodzenia luna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niedowiarek Re: Magiczne pogotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 17:06 ...rzeczywiście działa ? Sprawdziłaś ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magiczne_pogotowie Re: Magiczne pogotowie 11.11.08, 17:11 hehe Już myślałam, że topik o mnie :)) Taraka... To wspaniałe!! Wróżby wychodzą bardzo prawdziwe!! Przekonałam się. Też polecam Wam nauczyć się tego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Magiczne pogotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:38 I co ktoś sprawdził?? bo dla mnie to jakaś ściema hehe po ile wpłacaliście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Magiczne pogotowie IP: 195.70.11.* 12.11.08, 17:10 Nie, nie sprawdzalam, ale sam WJ mowi, ze dziala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Magiczne pogotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:14 To jeszcze o niczym nie świadczy, poza miłością do zwierząt. Pytanie - CZY TO FAKTYCZNIE DZIAŁA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.migotka Re: Magiczne pogotowie 13.11.08, 02:26 Ma toś coś w sobie. Pozytywne działanie dajesz i bierzesz. Nie korzystałam wcześniej z tej energii.Ma napewno to coś w sobie, choćby dlatego że zwierzę nie czyni krzywdy człowiekowi - jest natomiast odwrotnie. Dziś wieczorem wpłaciłam symboliczną sumę i wizualowałam. Czekam na efekty. Wspomnę nie chodzi o miłość a odcięcie się od wampira energetycznego. O efektach napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś