Dodaj do ulubionych

Jak to naprawde jest z ta MAGIA ?

13.11.08, 12:43
Na forum pelno tematow o magii, o dzialaniu, skutkach, wiele stron
osob ktore sie ta magia zajmuja.

A czy wsrod Was jest choc jedna osoba ktorej magia faktycznie
pomogla ? Ja nie mowie tu konkretnie o przypadku gdy chce odzyskac
osobe ktore utracilismy, ale po prostu magia ktora pozwoli odnalezc
milosc, polepszy finanse...cokolwiek ! Kazdy rodzaj !
Jest tu ktos kto moze powiedziec zdecydowanie : TAK ?

Tyle mowi sie tez o negatywnych skutkach magii, ale czy choc jedna
osoba stad zna przypadek ze rzeczywiscie ktos po jej uzyciu popadl
po latach w stan permanetnego nieszczescia i spotkaly go same
kleski ?
Czy to tez tak jak z tarotem ktory to niby pochodzi od diabla i
osoby parajace sie wrozbiarstwem sa skazane na pieklo.

Czy to wszystko zabobony ?

Obserwuj wątek
    • Gość: Huna Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:11
      Wlaśnie ja znam sposob a poleciła mi go laska ,którą tu tak nagabują .Normalnie aż smieszne.Postaw w slojach gorczyce po kątach .Zrob to gdy ksiezyc przybywa. Za 14 dni zobaczysz rezultaty w finasach .A zaraz po moim poscie zlecą się tutaj psy przescijując się .Zgłoś się do niej po pomoc bo warto .Lilith666_black_moon@interia.pl
      • Gość: zrobię to ! Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:46
        > Postaw w slojach gorczyce po kątach .

Ile ? Po tej nocy wyrzucić czy spalić ?

> Zrob to gdy ksiezyc przybywa

Tzn... ?
        • Gość: Huna Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 21:23
          Lilith z okulty pisala tak no i mi sie sprawdzilo .Pozwolila mi napisac wszystko gdyz sama nie chce czytac komentarzy zazdrosnych o nia osob: napelnij sloje gorczyca .posaw po katach w domu .Zrob to w drugi dzien po nowiu i co miesaic w ten drugi dzien po nowiu wymieniaj .tyle.
          • Gość: janek07 Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 00:20
            musze przyznac, ze warto skorzystac z uslug lilith666, zreszta kazdy moze sie o
            tym przekonac w dodaku jest to osoba godna polecenia
            • Gość: informatyk Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 00:38
              lilith brakuje osób, to "janek07" biegnie, by pomóc, tylko, że janek07 występuje
              tu też pod innymi nicami. Czy Wy myślicie, że tego nie można sprawdzić?
              • white_crow_666 Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 07.01.09, 00:56
                Oczywiście, że nie można. Gazeta.pl identyfikuje tylko adres IP. Nie prowadzić
                identyfikacji konkretnych komputerów. Mogę się połączyć przez takie serwery, że
                każdy mój post będzie widoczny jakby był pisany z innego krańca świata. A skoro
                padają takie oskarżenia, to założę się, że "informatyk" to jeden z "życzliwych"
                co się boi pisać pod stałym nickiem.
                • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 07.01.09, 01:36
                  malo tego .dodam ze nie jestem jankiem a mowiac ,ze sie podszywam oceniacie po sobie ..heh zyczliwi ..doszlo do tego ,ze piszecie niezalogowany moj nick. ja pisze tylko i wylacznie na swoim niku w dodatku zalogowanym . zamiast kipiec z zazdrosci do ksiazek zapraszam. tez beda klienci z was dumni.
                  • Gość: ciekawska Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:48
                    Jeśli informatyk nie miał racji, to dlaczego okulta przyjęła taki szturm?
                    • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 08.01.09, 03:19
                      Jaki szturm ciekawska?
                      • Gość: informatyk Kto jest kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:11
                        Oj! Huna...
                        • Gość: ciekawska Re: Kto jest kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:58
                          No informatyk. Rzeczywiście. Masz rację z tą Huną.
                          I jak widzę nie jesteś złośliwy.
                          Napisałeś to tak, że tylko inteligentny człowiek złapie o co chodzi.

• white_crow_666 Re: Kto jest kto? 10.01.09, 02:13
                            Coś ci troll nie idzie. Ślepy by zauważył, że zrobię to!, informatyk, janek07 i ciekawska to ta sama osoba. No ale czego można spodziewać się po osobie, która ma problemy z pingowaniem. A btw okulta nie przeżywa żadnego szturmu, poziom wejść utrzymuje się na stałym poziomie (300-400 dziennie).

www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html
                            • fiotel Re: Kto jest kto? 10.01.09, 09:45
                              Janek nie ale informatyk i owszem .w dodatku ktoś na jednej tronie i nie waszej tylko inna Pani napisał ,że troll sam się przyznał ,że jego nick stały to shaz-za . To miano dla shaz-zy by się więc zgadzało . i faktycznie wy macie to jak on szuka adresów ip ,jak się pyta jak to się robi .teraz wszystko jasne.
                              • Gość: An-bla-ffka Re: Kto jest kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 21:27
                                GDYBY PRZYJĄĆ TAKĄ LOGIKĘ oznaczałoby, że to również ta sama osoba:
                                monika9900, Inżynier Mamoń, czerwony kapturek, B-52, www., MZK, aaaaaaaaaa,JFK,
                                Nikt

i oznaczałoby, że to również ta sama osoba:

mika, miche-line, gość, G:), janek07, zrobię to !

i tak można by było dalej wypisywać............

• Gość: fotel Re: Kto jest kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 10:07
                                  No już wystarczy. To już staje się nudne. Poczytajcie sobie regulamin forum i
                                  zamilknijcie w tym temacie.
                                  Jest tyle ciekawych tematów a Wy upierdliwie przekomarzacie się.

Zastanawiam się kto tu jest mądrzejszy i ustąpi.

• Gość: Wilia Re: Kto jest kto? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 12:07
                                    Tez jestem ciekawa czy magia komuś pomogła, np usunięto przeszkody,
                                    pokonano chorobę, wpłynięto na urodę upraw roślinnych, poprawiono
                                    stosunki w pracy itp... Aha, czy jeSli ktoś sam wymysla rytuał, to
                                    będzie on skuteczny?
                                    • lilith666_vip Re: Kto jest kto? 12.01.09, 05:56
                                      Okulta nie przpezyla nigdy szturmu i nie przpezyje to raz . dwa tak oczywiscie jesli ktos sam wymysla ryt i jest uzdolniony lub rozwiniety jest on skuteczny.
                      • Gość: Marek Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 13:56
                        Oj Lilith, jak Ci nie wstyd oszukiwać ludzi? Prokuratura juz zajęła się tą panią.
                        Zza kratek swiat wygląda lepiej
                        • Gość: kaja Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 14:36
                          Skąd wiesz że Lila oszukuje ludzi? masz na to dowody? o jakiej prokuraturze
                          piszesz? nie siej zamętu na forum Trollu
                          • Gość: aleksandra9 Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.chello.pl 16.01.09, 22:38
                            Każdy może sprzedawać co chce, jeżeli drugi to kupuje. Co sie
                            przypieprzasz? Czyżby w salonie obok twojego przyjmowała zadrosny
                            gadzie? Ta zawiśc to tu norma. Co za towarzystwo
                            • Gość: Anna Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 23:36
                              Gość portalu: aleksandra9 napisał(a):

> Każdy może sprzedawać co chce, jeżeli drugi to kupuje. Co sie
                              > przypieprzasz? Czyżby w salonie obok twojego przyjmowała zadrosny
                              > gadzie? Ta zawiśc to tu norma. Co za towarzystwo

Aleksandro czy mogłabyś pisać wyraźniej o kogo Ci chodzi, bo nie nadążam. Czy
                              dobrze Cię zrozumiałam, że stanęłaś w obronie lili a gad to według Ciebie Marek?
                              • Gość: Joanna Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:11
                                Czy z ta gorczycą ktoś sprawdził?
                                Działa?
              • Gość: janek07 Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:31
                Tu sie pomyliles, tylko raz napisalem!
                • Gość: Magda Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: 193.23.61.* 03.03.09, 11:29
                  Ja rozstawiłam gorczyce w swoim domu. Nie miałam miedzianego garczka
                  więc w kieliszkach na wódke, ale i tak zadzaiłało.Moze to nie duzo
                  ale od 6 miesięcy starałam się o dofinansowanie na benzyne zpracy
                  250 zł miesięcznie i po rozstawieniu gorczycy nagle udało mi się
                  wszystko załatwić , podpisy od prezesów i dostałam na to umowe, poza
                  tym nagle tata kazał mi sobie wybrać Mp3 za którą zapłaci. Drobiazgi
                  a jednak pomyślność finansowa jest. Za to moja kolezanka , która ze
                  mną mieszka dostała 2000 premii, która miała ja ominąć ze względu na
                  kryzys.
                  Tak więc polecem nic wam nie szkodzi rozstawić. A jak się ktoś
                  zapyta po co to, zawsze mozecie odpowiedzieć ze na mole, albo na
                  mrówki, czy na pajaki. Mozna przecież troszeczke pozmyslać.
                  pozdrawiam
                  Magda
                  • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 04.03.09, 12:15
                    Ja rozstawiam w domu gorczyce i wymieniam ja kazdego pierwszego dnia po nowiu i rowniez po raz enty potwierdzam skutecznosc . i wszystkim polecam .
                    • Gość: katii Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.chello.pl 04.03.09, 12:27
                      A co robimy z starą gorczycą ? wyrzucamy ?
                      Jak ustalić kiedy ( dzień) powinnam ustawić słoje z gorczycą.
                      • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 04.03.09, 12:31
                        Ja ci powiem ze kupilam male gliniane naczynie o ksztalcie dzbanow i w nich ja przechowuje .tylko do tego celu mi sluza . tak wyrzucamy stara .wystarczy do smietnika .co do okreslienie czasu to radze zapoznac sie z kalendarzem ksiezycowym . tu podam dni na nastene miesiace ale sprawcie sobie taki bo nie wiem jak po czerwcu bedzie z moim zagladaniem tu na forum.

Pełnia : 02:38 11-mar-2009

Nów : 16:06 26-mar-2009

Pełnia : 14:56 09-kwi-2009

Nów : 03:22 25-kwi-2009

Pełnia : 04:01 09-maj-2009

Nów : 12:11 24-maj-2009

Pełnia : 18:12 07-cze-2009

Nów : 19:35 22-cze-2009

Pełnia : 09:21 07-lip-2009 Półcieniowe zaćmienie Księżyca

Nów : 02:34 22-lip-2009 Całkowite zaćmienie Słońca

Pełnia : 00:55 06-sie-2009 Półcieniowe zaćmienie Księżyca

Nów : 10:01 20-sie-2009

Pełnia : 16:02 04-wrz-2009

Nów : 18:44 18-wrz-2009

Pełnia : 06:10 04-paź-2009

Nów : 05:33 18-paź-2009
    • Gość: Latica Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: 91.198.179.* 04.03.09, 12:35
      Magda napisała, ze rozstawiła w kieliszkach...
      Lilith mówisz, ze w słoikach...
      Jak duże musza byc te "pojemniczki"?
      Czy muszą byc pełne gorczycy?
      Ile ich rozstawić?
      W ilu kątach domu?
      Jakiś specjalny układ rozstawienia ma być? np w 4 kątach?
      Dziękuję za odpowiedz
      • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 04.03.09, 12:45
        hehe bo pierwotnie rozstawia sie gorczyce w naczyniach pochodzienia naturalnego ale naprawde mozesz rozstawic w kieliszkach choc jak polecam okolo litrowe naczynia naturane .i wazne : niech beda napelnione do konca . to stary przpeis kupcow . najlepiej by byly w kazdym rogu pokoju . ale nie stanie sie nic jak umiescisz ja w kilku rogach .

POWTARZAM PIERWOTNY PRZEPIS: litrowe naczynia naturalnego pochodzienia napelnione do pelna gorczyca rozstawiaona w katach pomieszenia . wymieniane w pierwszy dzien przybywajacego ksiezyca.
        • Gość: ;-) Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: 87.204.99.* 05.03.09, 12:52
          są różne rodzaje gorczycy np. biała, czarna. Czy to ma jakieś
          znaczenie przy tym rytuale na bogactwo ;-)
          • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 05.03.09, 12:55
            ehh biala ;))
            • Gość: ;-) Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: 87.204.99.* 05.03.09, 15:07
              czy 1 raz można postawić gorczyce białą podczas pełni 11 marca? a
              następnie wymieniać dzień po nowiu? (czyli 27.03 itd.) i prosze o
              odpowiedź, co jesli dzień po nowiu nie ma nas w domu i nie wymienimy
              gorczycy, bo np. jesteśmy na kilkudniowym wyjeździe? dziękuje ;-)
              • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 05.03.09, 15:13
                11 marca po podanej godzinie mozesz juz wyminic a jak nie wymienisz 27 tylko troszke pozniej tragedii nie bedzie bylebys nie wymieniala gdy ksiezyc ubywa .
                • Gość: Magda Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:17
                  Na pieniadze gorczyca - dziala super. A moze cos na przyciagniecie
                  przyjaciol, ozywienie w zyciu ? macie cos rownie dobrego?
                  Pozdr.
                  Magda
                  • Gość: ciekawa Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.03.09, 19:43
                    Lil, podałaś, że najbliższy nów jest o 16:06 26 marca. Czyli 27 marca
                    rozstawiamy tę gorczycę po kątach, a potem w dzień po następnym nowiu, czyli 26
                    kwietnia wymieniamy gorczycę, tak? Dobrze napisałam? Chcę się upewnić.:)
                    • Gość: M Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:03
                      Tak , ja Ci moge odpowiedzic.
                      • lilith666_vip Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 06.03.09, 21:48
                        Tak dokladnie . po prostu zanacznie sobie w kalendarzu wyzej podane fazy.
    • anahella Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 06.03.09, 22:55
      firka111 napisała:

> A czy wsrod Was jest choc jedna osoba ktorej magia faktycznie
      > pomogla ?

Na pewno pomogła uwierzyć w powodzenie przedsięwzięcia. Czy pomogła sama w sobie
      - tego nie wiem.

> Tyle mowi sie tez o negatywnych skutkach magii, ale czy choc jedna
      > osoba stad zna przypadek ze rzeczywiscie ktos po jej uzyciu popadl
      > po latach w stan permanetnego nieszczescia i spotkaly go same
      > kleski ?

Same klęski nie. Ale czuły się potem winne, bo wykonały rytuały w intencjach
      dość dyskusyjnych moralnie. Późniejsze niepowodzenia życiowe tłumaczyły sobie
      jako karę za tamte czyny. Nie wiem na ile naprawdę było to "karą" a na ile ich
      projekcją.

> Czy to tez tak jak z tarotem ktory to niby pochodzi od diabla i
      > osoby parajace sie wrozbiarstwem sa skazane na pieklo.

Tego akurat nie wiemy, skąd naprawdę pochodzi Tarot. Wiemy tylko kiedy pojawił
      się w Europie. Pierwsza talia została wydana jako gra towarzyska, a nie wróżebna.
      Walka kościoła z Tarotem liczy wiele lat, a mroki historii przykrywają faktyczne
      początki tej talii. Pamiętaj, że większość zasad była tworzona w czasach gdy
      wszelkie niewygodne praktyki były nazywane diabelskimi i straszono karą za grzechy.
      Zaś zajawiskom niewyjaśnionym przypinano od razu łatki: boskie lub diabelskie.
      Gdyby iść tym tropem, diabelskie mogą okazać się fusy do kawy czy monety - w
      końcu z nich też się wróży.
      • Gość: agata_30 Czy ja dobrze rozumiem?? IP: 212.76.37.* 07.03.09, 23:27
        Ja wstawiłam gorczycę dziś, czyli 7 marca, zrozumiałam to, że mam ją tak trzymać
        aż do 27 marca, czyli dzień po nowiu??
        Czy raczej po 11 marca wymienić i WTEDY dopiero liczyć czas i 27 marca wymienić???
        Czy jeśli rozstawiłam dziś, to mam trzymać do 17 marca, czy w końcu do 11 marca>???
        prosze o odpowiedź, bo nie chce splajtować a strasznie z wiara to rozstawiałam...
        • lilith666_vip Re: Czy ja dobrze rozumiem?? 07.03.09, 23:33
          dziecinko jesli dzis wstawilas to nic sie nie dzieje bo ksiezyc rosnie . wymien ja 27 marca teraz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87160679&a=92201601
          • Gość: agata_30 i skad wiedzialam, ze ... IP: 212.76.37.* 07.03.09, 23:35
            jak zwykle Ty zareagujesz najpierw...?:) dzieki:)))oby zadzialalo...rozumiem, ze
            mam cierpliwie czekac, to trwa dluzej niz rok?
            • lilith666_vip Re: i skad wiedzialam, ze ... 08.03.09, 09:14
              Gora po 2 miesiacach relana zmiana bo w pierwszym bedzie ale tak jej nie odczujesz . wiem po sobie wiec stosuj.
              • Gość: Flamenco Re: i skad wiedzialam, ze ... IP: 82.160.131.* 08.03.09, 09:16
                hm... widzę, że niepotrzebnie uganiałam się za miedzianymi naczyniami :)
              • Gość: agata_30 dzieki:))) IP: 212.76.37.* 08.03.09, 09:18
                • lilith666_vip Re: dzieki:))) 08.03.09, 09:22
                  hehe lepiej zadziala jak w glinanych w paru kontach postawisz ale miedz dzial rownie dobrze sama w sobie . prosze .
                  • Gość: Flamenco Re: dzieki:))) IP: 82.160.131.* 08.03.09, 09:24
                    tak, tylko co na to moje koty ...
                    ciężka sprawa ! :)
                    • lilith666_vip Re: dzieki:))) 08.03.09, 09:25
                      nic nie zorbia chyba ze w konty siusiaja ;)) dasz rade .
                      • Gość: Flamenco Re: dzieki:))) IP: 82.160.131.* 08.03.09, 09:27
                        nie, w kąty nie siusiają, mają kindersztubę ;P przynajmniej w temacie siusiania...
                        • devilangel13 Re: dzieki:))) 08.03.09, 09:48
                          Koty nie przepadaja za zapachem gorczycy.Mysle, ze wystarczy utluc
                          troche ziaren gorczycy i natrzec nimi naczynka.Zapewne zainteresuja
                          sie samymi naczyniami, ale zapach nie bedzie dla nich przyjemny, zas
                          dla czlowieka niewyczuwalny w pomieszczeniach.Pozniej nie sadze by
                          bardzo sie tym fascynowaly.Moja kotka nie ekscytuje sie gorczyca a
                          uzywam jej do roznych celow od dawna.
                          • Gość: agata_30 Re: dzieki:))) IP: 212.76.37.* 08.03.09, 09:53
                            czyli nawet natarcie tych naczynek daje jakies efekty??
                            To znaczy ze ta 'wymiana' gorczycy sie pozniej odbywa przez umycie tych naczynek
                            i natarcie nowa porcja proszku???
                            • Gość: Flamenco Re: dzieki:))) IP: 82.160.131.* 08.03.09, 09:56
                              Dewilangel, serdeczne dzięki, masz rację :) Tak zrobię:)
                            • lilith666_vip Re: dzieki:))) 08.03.09, 09:57
                              zapach gorczycy przyciaga finanse ale ty masz robic wg wskazan .napelnic naczynia bez zadnych ulatwien .
                              • Gość: agata_30 Re: dzieki:))) IP: 212.76.37.* 08.03.09, 10:00
                                ale ja juz napelnilam, bez ulatwien:)ja nie mam kota-poza tym jednym w glowie:)
                            • devilangel13 Re: dzieki:))) 08.03.09, 10:02
                              Natarcie naczynek gorczyca rozwiazuje problem ciekawskich kotow a
                              nie finansow. Naczynka napelniac gorczyca a poprzez natarcie
                              utluczona mozesz zniechecic koty do mieszania w nich i raczej
                              podziala na futrzaki:D
                              • devilangel13 Re: dzieki:))) 08.03.09, 10:09
                                Problem "niemania" kota rozwiazuje przygarniecie tegoz, problemu
                                kota w glowie nie rozwiazuje nic (o ile to problem) hehe
                                • Gość: agata_30 :))) IP: 212.76.37.* 08.03.09, 10:10
                                  Ja ma jakiś lęk przed kotami.I mało mnie jest w domu, kto by się zajął?
              • Gość: agata_30 sie znaczy, ze szyko efekty... IP: 212.76.37.* 08.03.09, 09:22
                I to tak dziala zawsze, kiedy sie wymienia, czy wtedy jak sie przestaje stawiac
                gorczyce, to juz koniec dobrobytu???rozumiem, ze juz po pierwszej wymianie cos
                powinno sie ruszyc w tym kierunku?...
                mam jeszcze inne pytanie, czy jest jakis inny-oprocz tego miodowego-sposob na
                przyciagniecie milosci????
                • lilith666_vip Re: sie znaczy, ze szyko efekty... 08.03.09, 09:24
                  Jest , ale tu na pewno ci inni napisza ja w tej chwili pracuje nad tworzeniem swojego forum tu ,okulty itp. tu na pewno inni ezoterycy ci opisza wiele sposobow ja tylko dochadzace w tej chwili tu jestem.
                  • Gość: agata_30 a kiedy rusza to forum i jaka nazwa???ja czekam:)) IP: 212.76.37.* 08.03.09, 09:39
                    • lilith666_vip Re: a kiedy rusza to forum i jaka nazwa???ja czek 08.03.09, 09:46
                      Odnosnik do forum na gazecie jest podany w moim profilu .jak czytasz moj post kliknij w banner " wrozby i rytualy " . tam za pare dni zamieszcze wiele ciekawych rzeczy .na ten czas musze dokonczyc sprawy bierzacych klintow . strona internetowa ogolna jest w trakcie tworzenia .powinna byc gotowa za pare dni na serwerze www... pl natomiast gdy bedzie gotowa cala okulta dam na pewno znac . tymczasem wszyscy moga jedynie korztystac z projektu randiego . wszystkim odfpowiedzi podawane sa na bierzaco . jesli komuas nie odpowiem w ciagu doby znaczy ze jego adres e-mail nie przeszedl weryfikacji . wszystkie pytania do mnie bedzie mozna kierowac na forum fazety.ol tu jak mowie bede podawala krotkie zwiezle odpowiedzi .
    • agrentowy4321 Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 05.03.23, 19:40
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Jak to naprawde jest z ta MAGIA ? 26.04.23, 07:17
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka